Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim aloe veram yokki
Bugun gratise bakicam ama ise yaramayan bisey almak istemjyorum. Tesetturlu oldugum icin saclarm heep havasiz kaliyor gunes gormuyor guzel saclarm var aslnda da biraz bakim yapmak dha iyi hissettirecek

Bn yanlış demiorm da kendisinin üzerine bugün gidemicem kaç gündür canımı skior zaten bir de ugrasamicam.kendim.alor başımı giderm
10 gun icinde tekrar git canim\gitmeden cikolata ye
ben de tanimiyorum
Dün misagrilige gittik bir tane yaşlı teyze geldi sen hamilesin sanirm dedi bana ben böyle kaldım evet dedm
Keşke ne hissettin teyze kız mı erkek mi diye sorsaydim hamile olduğumu anlayan onu da bilirdi bence
dun otobuste bir kadin da bana erkek mi dedi\ evet nerden anladiniz dedim ben anliyorum dedi\
cevresinde herkesinkini biliyomus/ kendi hamileyken drlar hep kiz demis o erkek demis erkek olmus\
2 aylik hamile birine kizin olacak demis

Benim minnos kizimda kar yagsin diye bekliyoda istanbulda zor bi cimcik kar bulup oynamistik gecen sene dha 2 yasindaydi ne mutlu olmstu bakalm bu sene yagacakmi buraya da ...

poncikvegece istanbuldaki karin kendine hayri yokta okadarcigi bile hayati felc ediyo burda hldha cogunu dusunemiyorum kiz

M mehlika nur B BUSR4 HayatSevinceGuzel sizlere de gunaydinnn hepinize gunaydijnnnn

K Kendinisevenbirii

bizimkiler de cok bekledi gecen sene\cok az yagmisti/
isyerimin bahcesinde birikmisti biraz kizim oynamisti okula birakmadan once
istanbulda hangi yakadasiniz cay

Benim aloe veram yokki
Bugun gratise bakicam ama ise yaramayan bisey almak istemjyorum. Tesetturlu oldugum icin saclarm heep havasiz kaliyor gunes gormuyor guzel saclarm var aslnda da biraz bakim yapmak dha iyi hissettirecek
Çayım aslında uçlarından biraz aldırabilirsin de saçlarının. Benim de teee kaç yıllık boya aldıra aldıra ancak gitti gitmedi arası.

Pek birşey yapmıyorum saçlarıma, şuan saç kremi ve bakım yağı kullanıyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…