- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.321
KesinliklleeeeeeDeğil mii patiliiimm ❤ maşallah bizee
Herkesler çok samimiii gerçekten
Oyle olur bazen cnm inan havalar boyle kapanali bende depresif bir ruh haline giriyorum bazen ... baska bisey olmasndaYaaa çayıım ❤ teşekkür ederim
Öyle arada içim sıkılıveriyoor ama iyiyiim
Benim aloe veram yokkiKuzum ben aloe vera ile kendim yapıyorum evde, sadece 1 yaprağından sıyırıyorum tabağa, içine zeytinyağı koyuyorum biraz karıştırıp sürüyorum tokayla bağlıyorum evi falan temizliyorum her şeyi bitirip duş alana kadar duruyor kafamda sonra banyoya giriyorum deneyebilirsinn
Aaa büsüm ciddi miBizimde kayseriye hatta İldeme taşınma ihtimalimiz varrr
Vay kar yagdi mi oralaraa ...Karlı bembeyaz bir sabahtan Arizonaya güünnaayydıınn
10 gun icinde tekrar git canim\gitmeden cikolata yeBn yanlış demiorm da kendisinin üzerine bugün gidemicem kaç gündür canımı skior zaten bir de ugrasamicam.kendim.alor başımı giderm
ben de tanimiyorumEylul ozturk kizharbiden bilmiyosn ilginc sen nasil tertemiz kalabilmissin boyle sosyal medyadan uzaksin herhal benmde yok sosyal medyam ama duymamak bjlmemek imkansiz oluyor bazi seyleri ... internet fenomeni bi bagyann olarak bliyorm ben dogumu ile cok ses getirmjsti yurtdisjnda dogum yapti ayni zamanda youtuber arastir istersen minnos bi bebislerj var masallah
dun otobuste bir kadin da bana erkek mi dedi\ evet nerden anladiniz dedim ben anliyorum dedi\Dün misagrilige gittik bir tane yaşlı teyze geldi sen hamilesin sanirm dedi bana ben böylekaldım evet dedm
Keşke ne hissettin teyze kız mı erkek mi diye sorsaydim hamile olduğumu anlayan onu da bilirdi bence
Aynen yağmış gece,bembeyaz maşallahVay kar yagdi mi oralaraa ...
bizimkiler de cok bekledi gecen sene\cok az yagmisti/Benim minnos kizimda kar yagsin diye bekliyoda istanbulda zor bi cimcik kar bulup oynamistik gecen sene dha 2 yasindaydi ne mutlu olmstu bakalm bu sene yagacakmi buraya da ...
poncikvegece istanbuldaki karin kendine hayri yokta okadarcigi bile hayati felc ediyo burda hldha cogunu dusunemiyorum kiz
M mehlika nur B BUSR4HayatSevinceGuzel sizlere de gunaydinnn hepinize gunaydijnnnn
K Kendinisevenbirii
Avrupa yakasndaym cnm.. Anafolu yakasna gene bizden cok yagiyor bize dha azbizimkiler de cok bekledi gecen sene\cok az yagmisti/
isyerimin bahcesinde birikmisti biraz kizim oynamisti okula birakmadan once
istanbulda hangi yakadasiniz cay
Evettt ondan oluyor galiba çayıımOyle olur bazen cnm inan havalar boyle kapanali bende depresif bir ruh haline giriyorum bazen ... baska bisey olmasnda
Günaydın artiii :)günaydın herkese
Ellerinize saglikEeee şey biz biraz pasta yaptıkta
Amiiin cnmEvettt ondan oluyor galiba çayıımyaa evet olmasın inşallah hiçbirimiz içiinn ❤
ay masaallah mavismis bu minnos\ cok tatliEeee şey biz biraz pasta yaptıkta
Çayım aslında uçlarından biraz aldırabilirsin de saçlarının. Benim de teee kaç yıllık boya aldıra aldıra ancak gitti gitmedi arası.Benim aloe veram yokki
Bugun gratise bakicam ama ise yaramayan bisey almak istemjyorum. Tesetturlu oldugum icin saclarm heep havasiz kaliyor gunes gormuyorguzel saclarm var aslnda da biraz bakim yapmak dha iyi hissettirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?