Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
basım nasıl ağrıyor birde halsizim sanırım hasta olcam :/
C Cay6 lorealin sarı maskesi ve glissin pembe maskesi çok güzel
Tesekkur ederim cnm tek kullanimlikmi bunlar
Gece arastirdm biraz benri marja gratisin kendi sac maskesni begenenler olmus begenmeyenlerde olmus tabi

Ya uclarindan al diye gidiyorsun 1 karis kesiyo kuzum ya guvenemiyorum yegenime kestirebilirim aklimda da onla da bi turlu vakit uyduramadik esimin yegeni dha dgrusu universiteye gidiyo cok sac islernden cok anliyor loreal ombre setiyle o boyamisti saclarimi zaten tek uclarda sarilarim kaldi gidecek olmalari sorun degil kendi rengmi istiyor esim zaten bende biraz kendi rengmle durmaya karar verdm ...

ne guzel ya annenin yakin olmasi
benim bir tek teyzem var istanbulda o da uzak
Evet cok sukur cok guzel bisey sadece 3 4 ay memlekete gidiyorlar senede ozaman zor oluyor bana ama alistim ilk zamanlar kdr zor gelmiyor . Arabayla 10 dk mesafemiz yuriyerek 30 40 dk filan

[/QUOTE]
Tesekkur ederim cnm tek kullanimlikmi bunlar
Gece arastirdm biraz benri marja gratisin kendi sac maskesni begenenler olmus begenmeyenlerde olmus tabi
yok abla tek kullanımlık değiller baya var içinde uzun süre gider bana lorealin saç kremi bile 5 ay gidiyor

bu yaslarda cok merakli oluyorlar mutfaga vs
teyzesi de stilist gibin mubarek
Sorma sorma teyze fena

Mutfaga da herseye de asiri meraklilar kizimda patilinin yegenyle ayni yasta ya. Anne neden oyle neden boyle disari cikacaksak sacimi acik birakabilir miyim anne sen ruj surcenmi bende surebilir miyim etek giycem gelinlik giycem diyip diyip bitmek bilmeyen bir konusmalar silsilesiyle geceye pert oluyorum

Ayy evet ben de yaşamıştım onu bi keresinde, uzun saç seviyorum ben yarıya çıkmıştı saçlarım.

Hem birazda dinlenmiş olur saçların çayım

yok abla tek kullanımlık değiller baya var içinde uzun süre gider bana lorealin saç kremi bile 5 ay gidiyor
Tamam bi bakayim aslnda resmni atabilirmisin canim
[/QUOTE]
bunlar abla

Eklentiler

• images (23).webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 21
  • images (22).webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 30
Şöyle birrrr geçmişe gitttimm
Maymunlar ne kadar da bizlere benziyor değil mi
Gerçekten maymun soyundan türeyee türeyeee bu noktalara kadar gelmişiz o zamanlar genciz tabi kanımız kaynıyor geziyoruz şimdi 150km yol gitmek için doktordan izin alıyoruz vay beee

Eklentiler

• 047FDE9D-1DA6-41D7-85E1-459E07ADA8B5.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 25
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…