- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.341
evet karsiya daha cok yagiyorAvrupa yakasndaym cnm.. Anafolu yakasna gene bizden cok yagiyor bize dha az
Evet yaa bende anneme gidecegm hazirlaniyorm kizimida iyice giydirmem lazimevet karsiya daha cok yagiyor
bu sene nasil olacak bakalim
bugun cok soguk hava
ne guzel ya annenin yakin olmasiEvet yaa bende anneme gidecegm hazirlaniyorm kizimida iyice giydirmem lazim
Evet ablasııı sarı saç maviş gözay masaallah mavismis bu minnos\ cok tatli
onlugu ve sapkasi da harika
Ya uclarindan al diye gidiyorsun 1 karis kesiyo kuzum ya guvenemiyorum yegenime kestirebilirim aklimda da onla da bi turlu vakit uyduramadik esimin yegeni dha dgrusu universiteye gidiyo cok sac islernden cok anliyor loreal ombre setiyle o boyamisti saclarimi zaten tek uclarda sarilarim kaldi gidecek olmalari sorun degil kendi rengmi istiyor esim zaten bende biraz kendi rengmle durmaya karar verdm ...Çayım aslında uçlarından biraz aldırabilirsin de saçlarının. Benim de teee kaç yıllık boya aldıra aldıra ancak gitti gitmedi arası.
Pek birşey yapmıyorum saçlarıma, şuan saç kremi ve bakım yağı kullanıyorum ben.
bu yaslarda cok merakli oluyorlar mutfaga vsEvet ablasııı sarı saç maviş göz
önlüğü ile şapkasını da teyzişiii aldıMasterchef olacak benim kızım
Aynen bizim buralara Avrupa yakasına göre daha fazla geliyorevet karsiya daha cok yagiyor
bu sene nasil olacak bakalim
bugun cok soguk hava
Evet cok sukur cok guzel bisey sadece 3 4 ay memlekete gidiyorlar senede ozaman zor oluyor bana ama alistim ilk zamanlar kdr zor gelmiyor . Arabayla 10 dk mesafemiz yuriyerek 30 40 dk filanne guzel ya annenin yakin olmasi
benim bir tek teyzem var istanbulda o da uzak
yok abla tek kullanımlık değiller baya var içinde uzun süre gider bana lorealin saç kremi bile 5 ay gidiyorTesekkur ederim cnm tek kullanimlikmi bunlar
Gece arastirdm biraz benri marja gratisin kendi sac maskesni begenenler olmus begenmeyenlerde olmus tabi
Teyzişi ona kurban olsunn mehlikammmbu yaslarda cok merakli oluyorlar mutfaga vs
teyzesi de stilist gibin mubarek
Sorma sorma teyze fenabu yaslarda cok merakli oluyorlar mutfaga vs
teyzesi de stilist gibin mubarek
Ayy evet ben de yaşamıştım onu bi keresinde, uzun saç seviyorum benYa uclarindan al diye gidiyorsun 1 karis kesiyo kuzum ya guvenemiyorum yegenime kestirebilirim aklimda da onla da bi turlu vakit uyduramadik esimin yegeni dha dgrusu universiteye gidiyo cok sac islernden cok anliyor loreal ombre setiyle o boyamisti saclarimi zaten tek uclarda sarilarim kaldi gidecek olmalari sorun degil kendi rengmi istiyor esim zaten bende biraz kendi rengmle durmaya karar verdm ...
Tamam bi bakayim aslnda resmni atabilirmisin canimyok abla tek kullanımlık değiller baya var içinde uzun süre gider bana lorealin saç kremi bile 5 ay gidiyor
bunlar ablaTamam bi bakayim aslnda resmni atabilirmisin canim
İnşaallah cicimmm çok temiz kalplisinHey maşallah maşallah ♥
Ben dedim sana herşey çok güzel olacak diye. Hatta bir kaç ay sonra tosuncuk olacaklar onu da demiştim dicem♥
Bromun kalbi çok temizdirrr, neyi hissettse patırrr çatırr çıkıyorİnşaallah cicimmm çok temiz kalplisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?