Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Topikte yeni misin :)
Hoşgeldin :) hiç görmemiştim seni orjinal profil resimli bağyann :)
evet canım tesadüfen gördüm sohbetiniz taaammmm benlik :) ama bir topiğe çok sonradan katılmak biraz zor oluyor herkes kaynaşmış özgeçmişini öğrenmiş oluyor sen işe yeni başlayan ofis elemanı gibi sohbetleri dinliyorsun sadece :)

Yaaa çok tatlısın :)
O hissiyatı bilirim Olsun, alışırsın :) ne olmuş ki :) yetişmek istedikten sonra kıdem değil, zeka önemli :) :)
Hoşgeldin öyleyse :) Patili ben :) 30 yaşındayım İstanbul-Ataşehir de oturuyorum , Özel bir firmada İthalat ve İhracat müdürüyüm. 2,5 yıllık evliyim :) 1 tane 4 ayaklı oğlum var :) bir tane de 2 ayaklı evladım henüz karnımda :)
Daha önce evlenip ayrılmış, 2.ye evlenmiş bir hatunum :) 2 kardeşiz 1 tane ablam, birbirinden dadluk 4 tane yeğenim var :) çok sevdiğim annem babam ve kayınvalidem ile kayınpederim var :)

topiktekiler hakkımda ne biliyorsa artık sende biliyorsun :)
hadi sıra sende :)

Burdayım kuzummm iş yeriyle ilgili sorunlarım varda, çıkarılıyorum onunla uğraşıyorum çok aktif olamıyorummm, nasılsın balım ❤
Benim aloe veram yokki
Bugun gratise bakicam ama ise yaramayan bisey almak istemjyorum. Tesetturlu oldugum icin saclarm heep havasiz kaliyor gunes gormuyor guzel saclarm var aslnda da biraz bakim yapmak dha iyi hissettirecek
Kuzum evet ordaki maskelerde güzel bal özlü bişeyler al güzel oluyor yumuşacık yapıyor
Aaa büsüm ciddi mi hadi hayırlısı olsun inşallah ❤
Evet kuzum işten çıkıyorum eşim kayserili büyük ihtimalle oraya yerleşeceğiz, o zaten benim işim burda (güya) sağlam diye gelmişti, bende Kayseriyi çok seviyorum zaten ❤❤
İnşallah hayırlısıyla gelebiliriz
B BUSR4 seni seviyorum demek istedim
ya ama ben seni yerimm ❤❤
bende seni seviyorum canımmın içisi

B BUSR4 iyiyim balım, iş güç aynen devam .

Çıkarılıyor musun nedennn ? özel değilse..
Daha bir kaç gün önce oda değişikliği yapmıştın ne oldu birden
Ah patilim ah
Siyasi bi yer olduğundan bahsetmiştim, eski dönemden kalma kimseyi bırakmayacaklarına yemin etmişler, televizyonlara çıkıp bizim işimiz çalışanlarla değil rahat olun bankamatik memurlarını çıkaracağız sadece diyorlar saman altın 900 kişi çıktı bile Hepsi yalan dolan. Ben zaten buraya girerken kendi isteğimle girmedim maddi anlamda girmek zorundaydım aileme yardım etmek zorundaydım vs. Şimdiye çok daha iyi yerlerde olurdum özelde ilerleseydim. Benimle birlikte 300 kişiyi aynı tutanakla (diğer 900 kişide aynı tutanakla) sözleşmemizdeki tek açık madde olan performans düşüklüğü diye çıkarıyorlar. İşsizlik maaşı yok, tazminat yok, bunlar için dava açıyosun ve o süre zarfında sigortalı bi işte çalışamıyorsun bile Seni öyle bi noktaya getiriyorlar ki bişey yapamıyosun dava açabiliyorsun sadece, dava da 7-8 ay sürüyor tamamen sonuçlanması, işe geri iade davası adı altında kazandığında kurum isterse 4+4 maaştan tazminat verip almıyor, tabi o süreçteki sigortanı yatırmak zorunda kalıyor kazanınca, işsizlik maaşını toplu alıyorsun. O aşamalara gelirsem daha rahatlıycam inşallah şu an yapacak bişeyim yok ama üzgün müsün dersen vallahi billahi değilim, hatta araya adam soktular kalırım diye daha çok korkuyorum, çıkmayı çok istiyorum o kadar bunaldım ki anlatamam, iğrenç bir yer...

Canim üzuldum cikarilmana ama herseyde bi hayir vardir öyle düsunerek kendini motive et eminm senin icin daha iyi olmustur rabbim karsina daha guzel yerler cikartsin ❤

ne biçim insanlar yaa , uzulmediysen iyi bari en azından yeni bir başlangıç yapıp Kayseri'ye gidecekmissiniz Kayseri çok güzel bir yer , inşallah orda daha hayırlı bereketli bir işin, daha güzel bir hayatınız olur. şuan nerde oturuyorsunuz

Canim üzuldum cikarilmana ama herseyde bi hayir vardir öyle düsunerek kendini motive et eminm senin icin daha iyi olmustur rabbim karsina daha guzel yerler cikartsin ❤

sağolun kızlarr inanın zerre üzülmüyorum, o kadar mutluyum ki Rabbim çok daha güzel bi kapı açacak inşallah
mersinde yaşıyoruz şu an kuzum, Kayseride eşim için ayarlamaya çalıştığımız iş olursa hemen taşınacağız inşallah

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur

hayırlısıyla olur inşallah ablacım sevindim adına

Kuzum uzun bir süreç ama ne yapılacaksa yap inşallah karşılık bulsun hukuki olarak. Yazık o kadar kişi çok yazık.

Ama kuzum ben de böylesi daha hayırlı oldu diye hissediyorum nedense sizin için. Zaten daha öncede bahsetmiştin oradaki sorunlardan. Umarım eşinin işi ayarlanır daa gidersiniz kayseriye.

Hoşgeldiiinn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…