Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahh canısı ya ben de 5 yıllık evliyim 34 yaşındayım (görsel olarak 24) benimde 3,5 yaşında minnoş bir kızım var birde karnımdaki miniğim bursalıyım bursada yaşıyorum bir firmada muhasebe elemanıyım 10 yıldır aynı firmada çalışıyorum. bir kaynişim var saygım sonsuz . evlendikten sonra değerleri gözümde 1500 kat artan annem ve babam çok şükür başımdalar birde evlenmek üzere hali hazırda kısmetini bekleyen bir abim var bekar bayanlar ve bekar bayan akrabaları olanlar benimle dm deniletişime geçsin lütfen

Şaşırdım büşümm, ama böyle bir yerde devam etmeyecek olmana da inan sevindim.
Çünkü ben bu tür şeylere çok kızıyorum düşünsene, bilginle tahsilinle rezil oluyorsun. O kadar sene okumuş olmanın alanında yüksek yapıyor olmanın kendini geliştirmiş olmanın hiç bir anlamı yok. Olaya siyasi boyuttan girip konuşmayacağım yanlış anlaşılabilir. Ama sırf aynı siyasi düşünceye sahip olunmadığından bu tarz şeylerin insanlar üzerine oynanması çok saçma.
İşte özel sektör de böyle bir durum yok biliyor musun. Din, dil, ırk siyasi görüş ne olursa olsun işini yapıyorsan tamam gerisinin önemi yok. Ama kamu belediye devlet gibi yerlerde maalesef işler öyle yürümüyor. Bu da çok can sıkıcı.
Bana sorsalar bir kamu kuruluşumu yoksa özel sektör mü diye, ben kesinlikle özel sektörü tercih ederim. Bilemiyorum belki de calıstıgım yer, konum dolayısı ile ama kesinlikle böyle düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun kuzumm, daha iyi yerlere gelirsin inşallah. Canını sıkma herşey olacağına varır böylesi daha hayırlıdır emin ol. Rabbim gönlündekini tez zaman da nasip etsin sana .
Belki ekonomik olarak biraz sıkışırsınız ama sonu aydınlık olacak merak etme .

Bekar kızlar onlaynnnn

Yaa canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah,üzüldüm kurulu düzeninizin bozulacak olmasınaama her şerde bir hayr arayin demiş efendimiz s.a.v olsun sen hiç üzülme Allah can sağlığı versin esine de sana da,Kayseri de güzel bı iş bulur çalışırsın,olmadı gebe kalırsan bebisini büyütürsün eşin gecindirir evi, bakar size hersey daha güzel olur Allah'ın izniyle. insallah gelirseniz de alisirsiniz hemen,herşey gönlünüzce olsun dilerim
Ahahah

Herşeyin hayırlısı kızlar hep inançlı bir insandım rızkı veren yüce Rabbimdir benim nasibimde ne varsa A kurumu B kurumu farketmeZ bir şekilde bana gelir zaten o nasip, o yüzden ben çok huzurluyum hatta az önce şefim senin için özel konuştum senin gibi donanımlı bir elemanım gitmesin diye uğraşacağım dedi buna moralim daha çok bozuldu, yani gitmeyi daha çok istiyorum şu an, süreç uzayacak sonuç değişmeyecek çünkü, yeni insanlar gelecek onlara iş öğreteceğim öyle gideceğim, şimdi gitmeyi tercih ederim

Kızlar şimdi size bir şey sorucam ,
benim ablam yeni doğum yaptı sayılır biliyorsunuz, en küçük fındığımızın ismi Zeynep Ece

Zeynep ismi benim en en en sevdiğim isimlerden biri. Her zaman istemişimdir bir kızım olsun ve adı Zeynep olsun diye.
Klasik ama çok güzel bir isim.
Sevgili ablacığım benden önce davrandı ve Zeynep ismini kaptı ama bu isim benim içimde bir yaradır Kızım olursa diye düşünüyorum, bende Zeynep koysam ne olur ki
Olur mu ?
olmaz mı ?
Olmazsa neden olmaz ?

bence gayet olur şahsen ben koyardım, mesela benim de çok sevdiğim bir isim var ablam.kizina koysa bende kızım olursa koyarım içinde kalırsa ve ilerde başka kızın olmaz misal oğlun olurda gerçekten içinde kalır,bence koymalisin

şimdi şöyle ki canım benim kızımın adı da zeynep yıllarca annemdem kardeş istedim anne nolur belki kız olur adı zeynep olur faln annem yanaşmadı tabi dedi kocaya gidince kendin doğurursun koyarsın dedi. allah büyük ki doktor 16. haftada bana kız dedi biz tabi hiç isim düşünmedik direk adı zeynep oldu eşimde anlamından dolayı isme vuruldu tabi babasının süsü demek zeynep ya . ama gel gör ki eşimin abisinin kızının adı da zeynep dedim olcak mı banane ya dedi o ayrı çocuk bu ayrı çocuk sanki dedi bi o mu var zeynep bir sürü zeynep isimi var her yerde akraba olmaları neyi değiştirir sonra tamam dedim uygundur koyduk gitti ama ben 2. isim pek sevmiyorum tek olmasından yanayım

Canım bence tabi ki de koyulur niye koyulmasin,ama yarım elma gönül alma demişler ablani da bı yokla derim bence o çok takılırsa böyle şeye hiç kalp kırmaya da gerek yok başka koy derim ben,ama sorun etmezse koyulabilir illaki bu arada eşimde Zeynep ismini çok sever kız cocuklarina çok yakistirir

Evet kesinlikle, önce sağlıkla o günleri görebilirsek cinsiyet öğrendikten sonra konuşacağım zaten.
Onun çok takılacağını sanmıyorum ama işte gene de ne bileyim olur mu acaba diye düşünmüyor değilim

Yaa ne güzel demek senin kızının da adı Zeynoş :)
çok seviyorum Zeynep ismini, ben de 2 isim koyma taraftarıyım açıkcası :) 2 isim olmasını seviyorum nedendir bilmem..
Mesela Zeynep Ada gibi :)
Ama 2 isim konuluyorsa ikisinin de söylenmesinden yanayım. Kesinlikle

İşte diyorumya yarım elma gönül alma sor için rahat koyarsın en azından, insallah da gönlüne göre olur hersey

evet canım benim de hayalimdi zeynep :) bi yazı okumuştum iki isim konan çocuklar kimlik kargaşası yaşıyormuş mesela sen evde zeynep diyorsun okulda arkadaşları ada diye sesleniyormuş çocukta diyomuş ki ben kimim zeynep mi ada mı . ama belki ikisinin aynı anda söylenmesi böle bi duruma yol açmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…