- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.401
Ben de Nurhoşbuldum canım
Evettt kuzuummBak goruyomusun ne kadar sansliyimsagol kuzum
Hangisi kizzz ... libisli mi geneAy bı konu okudum beynim yandı bee
Bence olur Patilim hatta güzel oluurKızlar şimdi size bir şey sorucam,
benim ablam yeni doğum yaptı sayılır biliyorsunuz, en küçük fındığımızın ismi Zeynep Ece
Zeynep ismi benim en en en sevdiğim isimlerden biri. Her zaman istemişimdir bir kızım olsun ve adı Zeynep olsun diye.
Klasik ama çok güzel bir isim.
Sevgili ablacığım benden önce davrandı ve Zeynep ismini kaptıama bu isim benim içimde bir yaradır Kızım olursa diye düşünüyorum, bende Zeynep koysam ne olur ki
Olur mu ?
olmaz mı ?
Olmazsa neden olmaz ?
hangisi hangisi link plsss
Ne o bende okuyayım
Hahah yok kızlar libişli değilHangisi kizzz ... libisli mi genegunduzden baslamayalm libidolari artirmaya
Hee ben onu okudum aksam zaten ... valla insana esi herkesten yakisikli gelir sonucta ..Hahah yok kızlar libişli değilBrad Pittli konu hani şu kocasını Brad Pitt sanan bazı kadınlar varmış o işte
insana sevdiği Brad Pitt gibi gelmez mi zatenHee ben onu okudum aksam zaten ... valla insana esi herkesten yakisikli gelir sonucta ..
Iste bende onu demek istedmya tabiki oyle gelirinsana sevdiği Brad Pitt gibi gelmez mi zaten
abla su saç maskesini kullanınca bana da haber etsene bakalım ona göre ben de aliimIste bende onu demek istedmya tabiki oyle gelir
AynenHee ben onu okudum aksam zaten ... valla insana esi herkesten yakisikli gelir sonucta ..
Bugün gitmz ama başka doktora gitmeyi kabul etti :)Ay bence kız yaayarın tekrar gidicek misin ?
Ahahahhah kesinlikle biz böyleyiz :₺
Olsun kız 1 ay beklemeyin de sonuçta catlamayalim yaniBugün gitmz ama başka doktora gitmeyi kabul etti :)
Bir kaç güne alırım randevu bir ay bekleyemem vallaByNkoaLa napcan ne zaman gtcen tohtora
Ayy herkes ortadan çatladı vallahiOlsun kız 1 ay beklemeyin de sonuçta catlamayalim yani
olur canim neden olmasin\ 2 isim koyacaksan yanina farkli bir isim eklersinKızlar şimdi size bir şey sorucam,
benim ablam yeni doğum yaptı sayılır biliyorsunuz, en küçük fındığımızın ismi Zeynep Ece
Zeynep ismi benim en en en sevdiğim isimlerden biri. Her zaman istemişimdir bir kızım olsun ve adı Zeynep olsun diye.
Klasik ama çok güzel bir isim.
Sevgili ablacığım benden önce davrandı ve Zeynep ismini kaptıama bu isim benim içimde bir yaradır Kızım olursa diye düşünüyorum, bende Zeynep koysam ne olur ki
Olur mu ?
olmaz mı ?
Olmazsa neden olmaz ?
O teyzeyle karşılaşmak istiyorm10 gun icinde tekrar git canim\gitmeden cikolata ye
ben de tanimiyorum
dun otobuste bir kadin da bana erkek mi dedi\ evet nerden anladiniz dedim ben anliyorum dedi\
cevresinde herkesinkini biliyomus/ kendi hamileyken drlar hep kiz demis o erkek demis erkek olmus\
2 aylik hamile birine kizin olacak demis
hepimize dert oldu ne zaman gideceen doktora:))O teyzeyle karşılaşmak istiyorm
Beni o kadına emanet edin
Bu toktorlar bişey bilmio
Şimdi benmki evde hemen randevu ayarlayayimhepimize dert oldu ne zaman gideceen doktora:))
hepimizin beklediği mesaajjjjŞimdi benmki evde hemen randevu ayarlayayim
Hepinize haber vericem
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?