- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.421
Tamam canim merak ediyorum bende cokabla su saç maskesini kullanınca bana da haber etsene bakalım ona göre ben de aliim
Sen tek git meraktan biz duramiyoruzBugün gitmz ama başka doktora gitmeyi kabul etti :)
Temeemm:d
Gidicem gidicem
bide serumlar var banyo sonrası onlardan da alsana yumuşacık yapıyoTamam canim merak ediyorum bende cok
Bilmiyormki ben bu sac bakim islerinden pek anlamiyorum yaa saclarmda boya surmeden cok guzeldi bide tesetturlu olunca kapali havasiz kaliyor biseyler yapmak istiyorumbide serumlar var banyo sonrası onlardan da alsana yumuşacık yapıyo
serum al banyoda saç maskesini srup bekletirsin banyo sonrası da serum mis gibi olurBilmiyormki ben bu sac bakim islerinden pek anlamiyorum yaa saclarmda boya surmeden cok guzeldi bide tesetturlu olunca kapali havasiz kaliyor biseyler yapmak istiyorum
temizlik yapmadım ama kahvemi içtim sen napiyosun :)Napiyosunuz kizlar temizlik bittimi kahveler içildimi
Çay içtim ama temizlik noooNapiyosunuz kizlar temizlik bittimi kahveler içildimi
Bende bi supurdum bulask makinesini bosalttim camasir astim cok bi is yapmadim bugun canm istemeditemizlik yapmadım ama kahvemi içtim sen napiyosun :)
Sen hamilesin cok yorma kendini birak yavas yavas yapÇay içtim ama temizlik nooo
Biraz esimle atıştik onun icin cok temizlik yapasim gelmeditemizlik yapmadım ama kahvemi içtim sen napiyosun :)
Ağzına virsaydin iki taneBiraz esimle atıştik onun icin cok temizlik yapasim gelmedi
Bende bi supurdum bulask makinesini bosalttim camasir astim cok bi is yapmadim bugun canm istemedismdi sert bi kahve yaptim iciyorum
daha ne olsun :)Biraz esimle atıştik onun icin cok temizlik yapasim gelmedi
Ben bugun annemdeyimmNapiyosunuz kizlar temizlik bittimi kahveler içildimi
Niye kiiBiraz esimle atıştik onun icin cok temizlik yapasim gelmedi
ben de aksine o hışımla bir temizlik yapıyorum ki sorma, hiçte yorulmuyorumBiraz esimle atıştik onun icin cok temizlik yapasim gelmedi
Niye kiiben canım sıkkın olunca direkt temizliğe veriyorum kendimi
Aman kızlar çok da önemli değil aslında regli olacağım onun gerginliği de var üstümde.daha ne olsun :)
önemli bir şey yok inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?