- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.441
aha benden ,çak kankiNiye kiiben canım sıkkın olunca direkt temizliğe veriyorum kendimi
O gidince evi filan supurdm de dahasini yapmadmben de aksine o hışımla bir temizlik yapıyorum ki sorma, hiçte yorulmuyorum
evet gereksiz alınganlık, ben olsam öptürürdüm, hatta öperdimAman kızlar çok da önemli değil aslında regli olacağım onun gerginliği de var üstümde.
Öğlen yemeğe geldi yemek yedi oturuyordu ben de Uzanıyorum koltukta güneşlik kapalı peteğin önünü kapatmasın diye tülü çekmedim Ev bayağı karanlık gibi görünüyor Yani bana gülüyor diyor ki akşama kadar ne yapıyorsun böyle güneşlik de kapalı hapishane gibi oturuyor musun diyor Ben de dedim ki evet Başka ne yapacağım dedim Akşam beşte geliyorsun Ben 5'e kadar bu evde deliriyorum sıkıntıdan dedim aç film falan izle hayatım diyor zaten akşama kadar televizyon izliyorum iyice beynim sulandı dedim Sen bana film izle diyorsun dedim İyice sinirlendim e hayatım yukarıda kardeşin oturuyor ona çıksana her gün her gün görüşmek zorunda değilim dedim bunalıyorum evde akşama kadar dedim ee cumartesi günü dışarıya çıkacağız ya diyor cok komiksin ya sagol yanlizligimi hatirlattign icin dedm neyin var senin kac gundur dedi yok bisey gitsene artk ise gec kaliyosn dedm gel opiyim bitanede gidiyim dedi cok beklersn dedm kapattm kapiyi yuzune.
Kusura bakmayın Biraz uzun oldu ama Olay bu işte saçma biliyorum bosyere alınganlık ettim herhalde
Biraz oyle olmusAman kızlar çok da önemli değil aslında regli olacağım onun gerginliği de var üstümde.
Öğlen yemeğe geldi yemek yedi oturuyordu ben de Uzanıyorum koltukta güneşlik kapalı peteğin önünü kapatmasın diye tülü çekmedim Ev bayağı karanlık gibi görünüyor Yani bana gülüyor diyor ki akşama kadar ne yapıyorsun böyle güneşlik de kapalı hapishane gibi oturuyor musun diyor Ben de dedim ki evet Başka ne yapacağım dedim Akşam beşte geliyorsun Ben 5'e kadar bu evde deliriyorum sıkıntıdan dedim aç film falan izle hayatım diyor zaten akşama kadar televizyon izliyorum iyice beynim sulandı dedim Sen bana film izle diyorsun dedim İyice sinirlendim e hayatım yukarıda kardeşin oturuyor ona çıksana her gün her gün görüşmek zorunda değilim dedim bunalıyorum evde akşama kadar dedim ee cumartesi günü dışarıya çıkacağız ya diyor cok komiksin ya sagol yanlizligimi hatirlattign icin dedm neyin var senin kac gundur dedi yok bisey gitsene artk ise gec kaliyosn dedm gel opiyim bitanede gidiyim dedi cok beklersn dedm kapattm kapiyi yuzune.
Kusura bakmayın Biraz uzun oldu ama Olay bu işte saçma biliyorum bosyere alınganlık ettim herhalde
siz çok atışmamışsınız,ondandırO gidince evi filan supurdm de dahasini yapmadm
Vallahi çok sinirliydim öptüremedmevet gereksiz alınganlık, ben olsam öptürürdüm, hatta öperdim
ben bazen eşim işe giderken zorla öptürüyorum kapıda dudağımı uzatıp bekliyorum
Canım 5'te geliyor ama yemek yiyor arkadaşları arıyor onunla yaşıt amcası var o arıyor gel gidelim yarım saat bir okey oynayalım yok Gel aşağıda oturalım Bu da bana yalvarıyor bir saat gideyim yarım saat gideyim yok bahçeye ineyim kuzenim çağırdı amcam çağırdı her gün bir sebeple bir saat de olsa dışarıya çıkıyor yani beni sinirlendiren konu buBiraz oyle olmusayrica 5 te eve geliyosa ne mutlu sana ... sendeki derdi nimet sayanlar dolu burda
Türk hekimlO teyzeyle karşılaşmak istiyorm
Beni o kadına emanet edin
Bu toktorlar bişey bilmio
Ben çalışıyorumm yoğunn şekildeeeeNapiyosunuz kizlar temizlik bittimi kahveler içildimi
O zaman kolay gelsinTürk hekiml
Ben çalışıyorumm yoğunn şekildeeee
tamam bu konuda haklısın işteCanım 5'te geliyor ama yemek yiyor arkadaşları arıyor onunla yaşıt amcası var o arıyor gel gidelim yarım saat bir okey oynayalım yok Gel aşağıda oturalım Bu da bana yalvarıyor bir saat gideyim yarım saat gideyim yok bahçeye ineyim kuzenim çağırdı amcam çağırdı her gün bir sebeple bir saat de olsa dışarıya çıkıyor yani beni sinirlendiren konu bu
Ben olsam boşarımCanım 5'te geliyor ama yemek yiyor arkadaşları arıyor onunla yaşıt amcası var o arıyor gel gidelim yarım saat bir okey oynayalım yok Gel aşağıda oturalım Bu da bana yalvarıyor bir saat gideyim yarım saat gideyim yok bahçeye ineyim kuzenim çağırdı amcam çağırdı her gün bir sebeple bir saat de olsa dışarıya çıkıyor yani beni sinirlendiren konu bu
Ahaha ayynii bennevet gereksiz alınganlık, ben olsam öptürürdüm, hatta öperdim
ben bazen eşim işe giderken zorla öptürüyorum kapıda dudağımı uzatıp bekliyorum
Ahahaha Evet kesinlikle boşamam lazım hemenBen olsam boşarım
ama sen ben olmaben bu konularda biraz iyiyimdir ondan örnek alma beni hahahahah
Amerika'ya gidiyorm doğuma hakkınızı helal edinTürk hekiml
Ben çalışıyorumm yoğunn şekildeeee
adete 1 hafta kala benAman kızlar çok da önemli değil aslında regli olacağım onun gerginliği de var üstümde.
wuuuuu en sevdiğimmmmAmerika'ya gidiyorm doğuma hakkınızı helal edin
Tamam o zaman regliden olduğu kesinleşti akşam konuşup Kusura bakma hayatım Yarın regli günüm Onun için bu kadar gerginim demem lazımadete 1 hafta kala ben
boşama kızAhahaha Evet kesinlikle boşamam lazım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?