Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam o zaman regliden olduğu kesinleşti akşam konuşup Kusura bakma hayatım Yarın regli günüm Onun için bu kadar gerginim demem lazım Yazık adama üzüldüm şimdi
Olmasan keşke yasnazbebişin gelmiş olsa insallah bu arada dilos napti aceba yaa 5 Aralıktı onun regl de, insallah mujdeyle döner bize

Olmasan keşke yasnazbebişin gelmiş olsa insallah bu arada dilos napti aceba yaa 5 Aralıktı onun regl de, insallah mujdeyle döner bize
Keşke olmasam canım bir Bebiş olsa evde bu kadar stres yapmayız bazı şeyleri ama ne yapalım Diloş da da bugün mesajlaştık iş güç yapıyorum dedi Öyle bir müjdeli haber olsa bana soyler bende hemen sizee

Aynen ha uzuunn süre evde iki kişi olmak çok can sıkıcı nasip insallah
Daha bugün ayın 5i insallah dilostan müjde alacağız diye ümit ediyorum

ablalar size bir şey sormak istiyorum. bağış konsunda güvenilir hangi kurumlar var mesela losev güvenilir mi? yaptığımız bağışlar yerine ulaşır mı hani o anlamda soruyorum
Canım evet güvenilir, ben 2 yıldır Kurban Bayramında löseve yapıyorum bağışı.
Rabbim kabul etsin inşallahh, ne güzel bir düşünce tebrik ederim :)

@Yasnaz şimdi okudum
Nedense benm akrosu gördüm :)
Ee git arkadaş edin dese aynı bnm kocam diyecektim :)

Aile anne baba çevren uzakta mi
Yok canım uzak değil ama annem babam çalışıyor Bir tek pazar günleri görüşe biliyorum onlarla arkadaş çevremde geneli bekar evli olanlar da uzak oturuyor onlarla da iki haftada bir falan görüşüyoruz
Benim İkiz kardeşim var kız kardeşim de Eşimin abisi ile evli aynı binada oturuyoruz iki kardeş eltrys yani her gün ona da çıkabilirim ama orada da Sıkılıyorum artık bir süre sonra

Canım evet güvenilir, ben 2 yıldır Kurban Bayramında löseve yapıyorum bağışı.
Rabbim kabul etsin inşallahh, ne güzel bir düşünce tebrik ederim :)
heh süper o zaman çünkü kimileri kendine kullanabilir diye aklım celindi de :))
teşekkür ederim cumlemizinkini amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…