- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.481
Ben paraları alicam aricam seni saat 12 de camın önünden yavaşça aşağıya in ama dikkat et mercimegeGeliyorum kankacım
konum mekan belirt akşam oradayım
Insallah caniimAynen ha uzuunn süre evde iki kişi olmak çok can sıkıcınasip insallah
Daha bugün ayın 5i insallah dilostan müjde alacağız diye ümit ediyorum
Unuttum unuttumBizde severdik sizler gibiiii
Neyse şaka bir yanaunut söylediklerimi hahahahaha
Hayır canım öyle bir şey yok, ben gidip bizzat görüştüm.heh süper o zaman çünkü kimileri kendine kullanabilir diye aklım celindi de :))
teşekkür ederim cumlemizinkini amin ♥♥
Yani insn sklir aynen hergun hergin kardesnde napican ne konuşacaksın :)Yok canım uzak değil ama annem babam çalışıyor Bir tek pazar günleri görüşe biliyorum onlarla arkadaş çevremde geneli bekar evli olanlar da uzak oturuyor onlarla da iki haftada bir falan görüşüyoruz
Benim İkiz kardeşim var kız kardeşim de Eşimin abisi ile evli aynı binada oturuyoruz iki kardeş eltrys yani her gün ona da çıkabilirim ama orada da Sıkılıyorum artık bir süre sonra
çok sevindim şimdi ikisi aklımda sagol ablacimHayır canım öyle bir şey yok, ben gidip bizzat görüştüm.
Buraya bağış yapan birçok insanla konuştum.
Lösev ve Mehmetçik bağış için ideal.
Peki senin çocuklar ne olacakBen paraları alicam aricam seni saat 12 de camın önünden yavaşça aşağıya in ama dikkat et mercimege
Pasaportunu ayarla vize islemlerini halledicem ben
Trump kankam
Evet canım aynen öyle doğru diyorsun akşam kendimi affettiririmYani insn sklir aynen hergun hergin kardesnde napican ne konuşacaksın :)
Şanslı bidiksiniz Yaaa kardeş kardeş eltisiniz ne güzel
Boşver sen eşinle uzatma yine onlar değişik düşünüyorlar
6. Aydan sonfa uçağa binmek yasak öncesinde binebilirsin bir ayın kaldı şunun surasindaPeki senin çocuklar ne olacak
Bizim kocaları napcaz
Doktorumla da görüşmem lazım uçağa bakalım izin verecek mivermezse sen git ben 9 ay sonra gelirim artık napayımmmm ben daha napayımmm
Bırak yine o adım atsınEvet canım aynen öyle doğru diyorsun akşam kendimi affettiririm
Eveeet öyle düsünuyorm zatenBırak yine o adım atsın
Ondan sonra yumusarsin :)
Aklin yolu bir demişlerEveeet öyle düsünuyorm zaten
Tamam kankiş6. Aydan sonfa uçağa binmek yasak öncesinde binebilirsin bir ayın kaldı şunun surasinda
Biz bı yerleselim onları da getirtcem arkadan özel uçak yollayacak Trump ağa
Düşünme sn onları biz smdiden yerlesmemiz lazm anca doğuma kdr adapte oluruz
Ahahahah seçtim mi tam nokta atışıyla secerrimTamam kankişben hazırım o halde sen bana gece sinyali çak ben ordayım
Yabancılık çekmeyiz gavur memleketlerinde merak etme
Tecrübelerim var bu konu da tam seçilecek insanı seçtin
Allah sana yürü ya kulum dedisende bana yürüdün canım gülim kalp ben hazır ve nazır seni bekliyorum
:dEvet canm evet
Evet havalar biraz soğuk güliimmAhahahah seçtim mi tam nokta atışıyla secerrim
Sen ingilizceni konustir ben mimiklerimi ikimiz bir bütün oldukhahahhaha
Sana yürümeyecegim de kime yurucem Allah aşkına
Bekle ama soğuksa çıkma bn caldirmadanbohcani hazırla beyaz atlı amrika prensin Trump guli geliyor ahahahhaahahahahahhah
Yaa sizin tartışmanızı yerimAman kızlar çok da önemli değil aslında regli olacağım onun gerginliği de var üstümde.
Öğlen yemeğe geldi yemek yedi oturuyordu ben de Uzanıyorum koltukta güneşlik kapalı peteğin önünü kapatmasın diye tülü çekmedim Ev bayağı karanlık gibi görünüyor Yani bana gülüyor diyor ki akşama kadar ne yapıyorsun böyle güneşlik de kapalı hapishane gibi oturuyor musun diyor Ben de dedim ki evet Başka ne yapacağım dedim Akşam beşte geliyorsun Ben 5'e kadar bu evde deliriyorum sıkıntıdan dedim aç film falan izle hayatım diyor zaten akşama kadar televizyon izliyorum iyice beynim sulandı dedim Sen bana film izle diyorsun dedim İyice sinirlendim e hayatım yukarıda kardeşin oturuyor ona çıksana her gün her gün görüşmek zorunda değilim dedim bunalıyorum evde akşama kadar dedim ee cumartesi günü dışarıya çıkacağız ya diyor cok komiksin ya sagol yanlizligimi hatirlattign icin dedm neyin var senin kac gundur dedi yok bisey gitsene artk ise gec kaliyosn dedm gel opiyim bitanede gidiyim dedi cok beklersn dedm kapattm kapiyi yuzune.
Kusura bakmayın Biraz uzun oldu ama Olay bu işte saçma biliyorum bosyere alınganlık ettim herhalde
Evet Rossum ama ben onu unuttum gittim valla ya
Hep kirmizilar yuzunden bi gelse gerginligim gtcekYaa sizin tartışmanızı yerimyasım biraz alıngan mıı oldun neee ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?