- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.501
Bence de bence deeHep kirmizilar yuzunden bi gelse gerginligim gtcek
Kuzum hayırlısı neyse o olsun. Kalacaksan dakızlar şube müdürüm büşrayı bırakmam diye gerekli her yeri aramış, beni tutmak için listeden sildirmiş sanırım, buna sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, tekrar aynı süreçleri 2-3 ay sonra yaşayacağım nasılsa. En azından olup bitseydi diyorum ama her şeyde bi hayır var bekleyip göreceğim. İyiyim merak etmeyin burda yoğunluk çok fazla telefona bakamıyorum hiç, aklım sizde ama❤
Neyse cumartesi günü yine beni kahvaltıya götürecekmiş Oradan da istediğim botlar vardı onları alırım hepten biter sinirimBence de bence deeçok güldürdün kız benii
Demek bir kahvaltı ve bot'a tav oldunnn..Neyse cumartesi günü yine beni kahvaltıya götürecekmiş Oradan da istediğim botlar vardı onları alırım hepten biter sinirim
Kızlarrrrrrrama yani tav olunmucak gibi değil ben bi kahvaltıya bile neler yapmazdım
Yaa evet olmasamiydim acabaDemek bir kahvaltı ve bot'a tav oldunnn..
hmmmmmm
Canim yaaama yani tav olunmucak gibi değil ben bi kahvaltıya bile neler yapmazdım
Kızdım şuannn sanaYaa evet olmasamiydim acaba
Ya Kafamı karıştırıyorsun amaKızdım şuannn sana
Pardon daaaaa biz saçımızı süpürge edelim, kadınlık görevlerimizi tamami ile yerine getirelim, yemek yapalım hoşgeldin beş gittin diyelimm
onların yapacakları sayılı görevler olmasına rağmen ki bunların içinde eşlerinin ihtiyaçlarını karşılamak ( bottu monttu kıyafet idi ) zaten var bu bir çıtayı yükseltmek değilkahvaltıya yemeğe götürmekte keza öyle ayda 1 kez yapılacak şeyler bunlar.
Bir bot alıyor kahvaltıya gtürüyor diye barışalım öylemiiiii
şuan sana kızdım
BilemedimYa Kafamı karıştırıyorsun amagecen haftada goturdu kahvaltiya ayda 1 kez yapmiyo
Aklinca gönlumu almaya calisiyo istesmdi napiyim ben senin dediklerine uyup gtmiyimmi o guzelm botlari almiyimmi
Kucuk seylerle mutlu olan biriyim herkes bunu hep soylerBilemedimben bir kahvaltıya ve bota tav olmazdım
ama gene de sen bilirsinneeeyysee
Tamam öyle yap mademKucuk seylerle mutlu olan biriyim herkes bunu hep soylerben tav oliyim o sacma tartisma bos yere buyumesin evet neyse artik bosverelm
Ovvvvv bu fenaymis iste yani tabi sklrsn ozaman hemde ne bileyim surekli cikma olayi ben olsam can skar haklisin ... benmki isten eve evden ise sukur ama 8 8 bucufu buluyor gelmesiCanım 5'te geliyor ama yemek yiyor arkadaşları arıyor onunla yaşıt amcası var o arıyor gel gidelim yarım saat bir okey oynayalım yok Gel aşağıda oturalım Bu da bana yalvarıyor bir saat gideyim yarım saat gideyim yok bahçeye ineyim kuzenim çağırdı amcam çağırdı her gün bir sebeple bir saat de olsa dışarıya çıkıyor yani beni sinirlendiren konu bu
Evet buna izin vermedmTamam öyle yap madem
Sana psikolojik baskı yapamadımsen kendini zaten telkin etmişsin
Yok canm benden izin alir da gider ben istemesem gitmez hic sıkmam esimi serbes biriyim ama hergun olmasina karşıyim yaniOvvvvv bu fenaymis iste yani tabi sklrsn ozaman hemde ne bileyim surekli cikma olayi ben olsam can skar haklisin ... benmki isten eve evden ise sukur ama 8 8 bucufu buluyor gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?