Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar şube müdürüm büşrayı bırakmam diye gerekli her yeri aramış, beni tutmak için listeden sildirmiş sanırım, buna sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, tekrar aynı süreçleri 2-3 ay sonra yaşayacağım nasılsa. En azından olup bitseydi diyorum ama her şeyde bi hayır var bekleyip göreceğim. İyiyim merak etmeyin burda yoğunluk çok fazla telefona bakamıyorum hiç, aklım sizde ama

Kuzum hayırlısı neyse o olsun. Kalacaksan da kendini çok yorup yıpratma

Yaa evet olmasamiydim acaba
Kızdım şuannn sana
Pardon daaaaa biz saçımızı süpürge edelim, kadınlık görevlerimizi tamami ile yerine getirelim, yemek yapalım hoşgeldin beş gittin diyelimm
onların yapacakları sayılı görevler olmasına rağmen ki bunların içinde eşlerinin ihtiyaçlarını karşılamak ( bottu monttu kıyafet idi ) zaten var bu bir çıtayı yükseltmek değil kahvaltıya yemeğe götürmekte keza öyle ayda 1 kez yapılacak şeyler bunlar.
Bir bot alıyor kahvaltıya gtürüyor diye barışalım öylemiiiii

şuan sana kızdım

Ya Kafamı karıştırıyorsun ama gecen haftada goturdu kahvaltiya ayda 1 kez yapmiyo
Aklinca gönlumu almaya calisiyo iste smdi napiyim ben senin dediklerine uyup gtmiyimmi o guzelm botlari almiyimmi

Ya Kafamı karıştırıyorsun ama gecen haftada goturdu kahvaltiya ayda 1 kez yapmiyo
Aklinca gönlumu almaya calisiyo iste smdi napiyim ben senin dediklerine uyup gtmiyimmi o guzelm botlari almiyimmi
Bilemedim ben bir kahvaltıya ve bota tav olmazdım

ama gene de sen bilirsin neeeyysee

Kucuk seylerle mutlu olan biriyim herkes bunu hep soyler ben tav oliyim o sacma tartisma bos yere buyumesin evet neyse artik bosverelm
Tamam öyle yap madem
Sana psikolojik baskı yapamadım sen kendini zaten telkin etmişsin

Ovvvvv bu fenaymis iste yani tabi sklrsn ozaman hemde ne bileyim surekli cikma olayi ben olsam can skar haklisin ... benmki isten eve evden ise sukur ama 8 8 bucufu buluyor gelmesi

Ovvvvv bu fenaymis iste yani tabi sklrsn ozaman hemde ne bileyim surekli cikma olayi ben olsam can skar haklisin ... benmki isten eve evden ise sukur ama 8 8 bucufu buluyor gelmesi
Yok canm benden izin alir da gider ben istemesem gitmez hic sıkmam esimi serbes biriyim ama hergun olmasina karşıyim yani neyse ya Allah daha buyuk dert vermesn dert dedigimiz seylere bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…