- 12 Mart 2019
- 16.392
- 35.860
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.521
bende bunu aldım geçen gün a101den ama denemedim daha :) ne gibi etkileri var
Vallahi canım benim saçlarımda ombre var Boya olduğu için duştan sonra çok dolaşmaya başladı bunu deneyeyim dedim ıslakken de kuruyken de kullanabiliyorsun.bende bunu aldım geçen gün a101den ama denemedim daha :) ne gibi etkileri var
Başka etkileri var mı Ben daha fark edemedimbende bunu aldım geçen gün a101den ama denemedim daha :) ne gibi etkileri var
ben de bugün deniycem gliss kullanıyordum oda güzel kokusu falan , bunda parlaklık verir diyor doğru mu acabaVallahi canım benim saçlarımda ombre var Boya olduğu için duştan sonra çok dolaşmaya başladı bunu deneyeyim dedim ıslakken de kuruyken de kullanabiliyorsun.
Duştan sonra saçımı kurutmadan önce bunu çalkalayıp sıkıyorum saç uçlarına ve dolaşık yerler varsa oralara mis gibi oluyor tarıyorum çabucak açılıyor hiç saç kremi kullanmaya da gerek yok ama fazla sıkma çok sıkınca hemen yağlanma yapıyor
Evet sanırım doğru Şimdi sen deyince düşündümben de bugün deniycem gliss kullanıyordum oda güzel kokusu falan , bunda parlaklık verir diyor doğru mu acaba
benim saçlar kıvırcık bakalım nasıl yapicak şimdi hemen banyoya koşuyorum denicemEvet sanırım doğru Şimdi sen deyince düşündümsaçımı kuruttuktan sonra gözüme bir hoş geliyor
çok sıçma 3 pis yeter en fazlabu üründen bende de var ama heralde ben fazla sıkıyorum çok ağırlaştırdı saçımı
Fikirlerini bekliyorumbenim saçlar kıvırcık bakalım nasıl yapicak şimdi hemen banyoya koşuyorum denicem
çok sıçma 3 pis yeter en fazla
ay tövbe tövbeeee sıkma diyecektimbenim saçlar kıvırcık bakalım nasıl yapicak şimdi hemen banyoya koşuyorum denicem
çok sıçma 3 pis yeter en fazla
tamamdır bakalım fark edicek mi diğerini kullanmayıp direkt bunu skicam ki etkisi belli olsunnFikirlerini bekliyorum
Yedirtmem.usutmemEvet havalar biraz soğuk güliimmmalum Aralık ayındayız sen bi zahmet bana haber ver ben ona göre tası tarağı toplayıp camın önünde biteyim :d
tereyağından kıl çeker gibi halledeceğiz babaaanneyiii yok öyle mirasıı tek yemek
Gelmedi dimi belirrti de yok ne kaldı surda iki günEvet Rossum ama ben onu unuttum gittim valla ya
aaa senin takvimde mini mini bir bebecik varrrr artiikkk
Hani kız ben hiç farketmedimmmaaa senin takvimde mini mini bir bebecik varrrr artiikkk
Gelmedi dimi belirrti de yok ne kaldı surda iki gün
Kızlar hiç belirtim yok ya
Kız olsunKızlar hiç belirtim yok ya
Zaten hiç belirti de aramadım varsa da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?