- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.541
Bebik olunca evden stres eksik oluyomu saniyosun kizzKeşke olmasam canım bir Bebiş olsa evde bu kadar stres yapmayız bazı şeyleri ama ne yapalımDiloş da da bugün mesajlaştık iş güç yapıyorum dedi Öyle bir müjdeli haber olsa bana soyler bende hemen sizee
Tamam kuzum yapcam cumartesiKız olsunsen ctesi yap gene de ctesiye kadar gelmezse
Bidahakine insallah once bi deneyeyim sac maskemj de
Sana kırmızı çoh yakışırKarar verdim Pro üye oluyorum
Aman ne biliyim kırmızısın, yazı tipini sabitliyorsun falan işte
takvimde bebe yoktu artık cikiyor lacivert şeyin içinde ordaaHani kız ben hiç farketmedimmm
En azndan esime boyle sacma sebeplerle sarmamis olurdm bebegimle ilgilenirdm diye düsunuyormBebik olunca evden stres eksik oluyomu saniyosun kizz
Burs haricinde hiç bir albenisi yok yaniAman ne biliyim kırmızısın, yazı tipini sabitliyorsun falan işte
En önemlisi çocuklara burs olarak gitmesi tabii
Kız allah seni bende çocugumu arıyomtakvimde bebe yoktu artık cikiyor lacivert şeyin içinde ordaa
ahshhsKız allah seni bende çocugumu arıyom
Kuzum işte başka ne var bende pek bilmiyorum ki ama konusu vardı orda hepsi yazıyorBurs haricinde hiç bir albenisi yok yani
Burası da çok soğukHayırlı akşamlar kızlar nasılsınızkızı almaya gittim dooooondum dondum
Teessüf ederim eşim adına, abuk sabuk muuuuuuuuuÇocuğu sevmez ki
Kız isimlero sayiyorm dün
Hani arapça olmayan isimler adlı konu var ya ordakikavun kokusu nün eşi gbi abuk sabuk yorumlar yapior bana
Ben bi kazen beye yazayım pro yapsın beniKuzum işte başka ne var bende pek bilmiyorum ki ama konusu vardı orda hepsi yazıyor
Kız sen demesen hiiç fark etmemiştim heeeay tövbe tövbeeee sıkma diyecektim
ya hahahahKız sen demesen hiiç fark etmemiştim heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?