Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:d
Pardon pardon çok itinayla bulunmuş bahaneler demeliydim ya da o anlamda demiştim

Yaaa ne guzell bisey 2 kardes 2 kardeslemj evlendiniz once hanginiz evlendi digerjniz kardesiniz vasitasiyla mi diger kardesle tanistiii... sorular sorularrr bana alis ben merakli bi insanim

En azndan esime boyle sacma sebeplerle sarmamis olurdm bebegimle ilgilenirdm diye düsunuyorm yasamadigim icin yanlis olabilir bu düsuncem
Insallah yasarsin da bu seferde ben evde bebekle bi nefes alamazken sen disarda arkadaslarnla geziyosn diye kavga edersin ... bebege bakmiyor diye edersin bisuru ornek sayabilirim bebek olsa esime sarmam diye bisey dusunme ... ha tabi ki en kisa zamanda hayirla saglikli isteuen tum herkes bebisine kavussun insallah orasi ayri konu...

Yaaa ne guzell bisey 2 kardes 2 kardeslemj evlendiniz once hanginiz evlendi digerjniz kardesiniz vasitasiyla mi diger kardesle tanistiii... sorular sorularrr bana alis ben merakli bi insanim
Önemli değil canım istediğini sor bak şimdi biraz uzun ama anlatıyorum ben eşimle 2012 Mayıs ayında tanıştım biz iki kız kardeş olduğumuz için nereye çıksak beraber çıkıyorduk ailemiz o şekilde izin veriyordu Ben her buluşmam da kız kardeşim de geliyordu tek kalmasın diye eşim abisini de getiriyordu ama ikisinin de hayatlarında Başkaları vardı o sırada sohbet muhabbet ediyorlardı sadece tek kalmayayım diye geliyordu yanımda Sonra ikisi de sevgililerinden ayrıldı aradan 1 sene falan geçti Tabii sürekli yan yana geliyorlar yine bizimle beraber bir gün Kız kardeşim biz çıkıyoruz dedi Biz şaşırdık Tabii hiç aklımıza gelir mi birden evlenmek isteyecekleri Bir seneye yakın çıktılar Tabii o sırada Biz de 4 yıllık sevgiliyiz eşimle Biz evleneceğiz dediler Ben şok eşim şok Nasıl yani önce benim evlenmem gerekiyor Ben çıkıyorum bu adam da 4 senedir dedim Ama hiçbir şekilde kabul ettiremedim ben o sırada lise Sondayım Kız kardeşim Lise sonda liseyi bıraktı sağlık problemlerinden dolayı liseyi bıraktığı için de hemen nişan düğün hazırlıklarına başlamak istediler ve benden önce evlenmiş oldular Ondan bir sene sonra da ben evlendim Ben de Mecburiyetten Bir sene sonra evlendim yoksa ben daha 2 sene 3 sene daha gezer sonra evlenirdim Abim ve babam o şekilde olmaz Sen rahat gidip gelemezsin kız kardeşine laf olur Söz Olur bir nişan takalım sonra istediğiniz zaman evlenirsiniz dediler bu şekilde de oldu ayy insallah ifsa olmam bi tanidik cikmaz

Didiiitt ifsalandiniz

Ahahahah ayy ne güzel yaaa çok hoş

Didiiitt ifsalandiniz

Ahahahah ayy ne güzel yaaa çok hoş
Allah'ıma bin şükür çok rahatız En azından kaynanayla bir polemiğe girsek hemen birbirimizi tutuyoruz eltilik yok nereye gitsek beraber gidiyoruz aynı eskisi gibi dördümüz takılıyoruz hep

Nasılsın canm toparlanabildin mi
İyiyim rossum, şu müdürüm aradı senin işini hallettim senin gibi personelimi göndermek istemiyorum dedi, bende ee tabi önce birilerine öğretmem lazım işi sizde haklısınız dedim Bana iyilik yaptığınızı düşünüyorsunuz ama kötülük yapıyorsunuz Ben sizden bir şey rica etmedim gitmeye hazırladım kendimi dedim, hiçbir yere gitmiyorsun falanfilan dedi bekliyorum şimdi kuzum akibeti

heh iyi yapmışsın büşracım taviz vermicen bunlara 10 numara hareket

Çok güzel demişsin ya adam gbi durusnlar ya da insnlarla oyuncak gbi oynamasinlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…