Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın tatlı kıssslar
Sabah geyşam geldi nöbetten, beni sakın uyandırma deyip camış gibin uyumaya başladı, şimdi kendi imkanlarıyla kaçta kalkar kim bilir. Yine kocasız kaldım
Allahtan çocuk yapacak kadar ulaşabildim adama
Çocuk 1.5 aylık oldu yakuza ilk defa nasılsın, bebek nasıl diye msj atıyor bidaha da anca 5 aylıkken sorar zaten. Onda da doğunca görürsün nasıl olduğunu derim
Daha doğmamış günahsız yavrumun akraba kalitesi gerçekten beni benden alıyor, yazık.
Evet efenim cumartesi planlarını alalım bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz

Son düzenleme:
Senin bu yakuza beni benden alıyo cici bende mide ekşimesiyle uyandım ağzıma bi şeker attım bugun dinlenme günüm

yakuza ve geyşa nereden geldi aklına bugünkü plan yeni yabancı diziye baslarim sonra süt alır eve gelirim biraz gezerim yemek yapar yerim sonra yine dizi izlerim

poncikvegece
Pıtırcığım bulantılarına çok üzüldüm
Ama emin ol bende aynı yolda ilerliyor gibiyim.
Son kontrol günümüzde kalbini gördük diye kutlamaya gidelim dedik. En sevdiğim yiyeceklerin tadı bile bir tuhaf geldi. Diğer randevuda da böbreklerini kutlayacaktık ama sanırım bir restauranta daha girmek istemicek gibiyim, nasıl böyle fırsatları kaçırttırır bu çocuk bana ya macır olcak bide
Babama da söyledim kuşum. Daha doğrusu benden önce karısı söylemiş
Elimde çayla odaya bir girdim babam öğrenmiş bile. Bide Cici söyleme dedi diye bu zamana kadar sakladım diyo. Ulan 5 dk daha saklasan ölür müydün.
Babam donuk bir adamdır (klasik oğlak) kendi çapında mutlu olup kendi çapında tebrik etti işte.
Gebelik takviminde bebeğimsi bir resim çıkmaya başlamış Benimki hala toparlak

Senin bu yakuza beni benden alıyo cici bende mide ekşimesiyle uyandım ağzıma bi şeker attım bugun dinlenme günüm
Yakuza benim de her yerimi benden alıyor
Bide nasıl samimiyetsiz msj atıyor
Gören de sanır bana babanne demesin ben yaşlanmadım diye ağlayan o değildi
Mide ekşimesine ne iyi gelirdi ya

günaydınn Cici
ayy yakuza ne gıcık ne cins ya doğduktan sonra da böyle mi olur acaba
cumartesi planımda ev temizliği var kuzum biyere çıkasım pek yok ilerleyen saatlerde değişebilir bu tabi

yakuza ve geyşa nereden geldi aklına bugünkü plan yeni yabancı diziye baslarim sonra süt alır eve gelirim biraz gezerim yemek yapar yerim sonra yine dizi izlerim
Geyşa kısa hali. Aslında tam adı seksü geyşa. Nasıl bulduğumu tahmin edersin, off anam
Bu benim aklıma geldi ama yakuzayı inan hatırlamıyorum nasıl çıktı piyasaya bir anda tüm topikçe yakuza demeye başladık kadına vahiy inmiş gibi
Zaten kendi adından daha çok oturdu.
Sen Dizi izlemek

Günaydın balll
Evde pineklemece şimdilik plan yok

günaydınn Cici
ayy yakuza ne gıcık ne cins ya doğduktan sonra da böyle mi olur acaba
cumartesi planımda ev temizliği var kuzum biyere çıkasım pek yok ilerleyen saatlerde değişebilir bu tabi
Günaydın herkesee
Günaydın balım
Çok cins biridir. Bebeği öğrenir Öğrenmez eee kediyi napıcaksınız şimdi dedi mesela
Yicez diyesim geldi de diyemedim.
Herşeyi çok biliyor.
Çok karışacak öyle hissediyorum.
Allahtan tayin olup gittiler de etkisi o kadar yıkıcı olmayacak. Aynı şehirde olsak birimiz mezara birimiz hapishaneye giderdik kesin bebekten sonra
Kocan evde değil mi büşom bugün?

Günaydın balll
Evde pineklemece şimdilik plan yok
Günaydın saçlım
Evde pineklemekten daha güzel plan mı var yav
Bende bugün evde pineklemek istiyorum geyşamla. Bıktım sürekli dışarıdayız.ya da bizde misafir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…