- 12 Mart 2019
- 16.365
- 35.849
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.861
Gunaydin caniiimGünaydın tatlı kıssslar
Sabah geyşam geldi nöbetten, beni sakın uyandırma deyip camış gibin uyumaya başladı, şimdi kendi imkanlarıyla kaçta kalkar kim bilir. Yine kocasız kaldım
Allahtan çocuk yapacak kadar ulaşabildim adama
Çocuk 1.5 aylık oldu yakuza ilk defa nasılsın, bebek nasıl diye msj atıyorbidaha da anca 5 aylıkken sorar zaten. Onda da doğunca görürsün nasıl olduğunu derim
Daha doğmamış günahsız yavrumun akraba kalitesi gerçekten beni benden alıyor, yazık.
Evet efenim cumartesi planlarını alalım bakalım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
evde olmak daha iyi güya para harcamayacaktim yine gittim gratise bu ayda battikGeyşa kısa hali. Aslında tam adı seksü geyşa. Nasıl bulduğumu tahmin edersin, off anam
Bu benim aklıma geldi ama yakuzayı inan hatırlamıyorum nasıl çıktı piyasaya bir anda tüm topikçe yakuza demeye başladık kadına vahiy inmiş gibi
Zaten kendi adından daha çok oturdu.
Sen ♥ Dizi izlemek
Senin yakuza türünün tek örneği olmalıYakuza benim de her yerimi benden alıyor
Bide nasıl samimiyetsiz msj atıyor
Gören de sanır bana babanne demesin ben yaşlanmadım diye ağlayan o değildi
Mide ekşimesine ne iyi gelirdi ya
Günaydın sevimli ponçiğimGunaydin caniiim
Bugunlk plan sahilde guzel bi kahvalti ardindan biraz dolasip eve gelmekesim sirkete gitti onu bekliyorum sen napiyosn yoktun bi kac gundur
Gratise adım atmayalı 1 seneyi geçmiş midir acaba.evde olmak daha iyi güya para harcamayacaktim yine gittim gratise bu ayda battik
Yok be canm yasayamiyoruz vallaa gecen hafta cumartesi kahvaltiya gtmistik bide bugun o 1 hafta icerisinde cikmadim biyereGünaydın sevimli ponçiğim
Sahilde kahvaltı mıyaşıyorsunuz bu hayatı be bende kemirmeye hangi bayat ekmekten başlasam diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2562647
Aslında burdaydım kuzum. Ara ara girip çıktım. Etiket yapmadan yazdım hep. Ondan gözünden kaçtım herhalde
Yoğurt da iyi gelir bak.Senin yakuza türünün tek örneği olmalı
Valla şeker iyi geldi gibi
Anaa ben kaçırmışım oralarıYok be canm yasayamiyoruz vallaa gecen hafta cumartesi kahvaltiya gtmistik bide bugun o 1 hafta icerisinde cikmadim biyerebide kizlar biliyo sende okuduysan bilirsn gerci sacma sapan biseyden esmle gerilmistik onun telafisi diyelm
Hiçbir şey yapmadı Benim regli öncesi gerginliğimin kurbanı olduAnaa ben kaçırmışım oraları
Naptı ki enişte?
Allahım ya uzak en güzeli Dediğin gibi CicimGünaydın balım
Çok cins biridir. Bebeği öğrenir Öğrenmez eee kediyi napıcaksınız şimdi dedi mesela
Yicez diyesim geldi de diyemedim.
Herşeyi çok biliyor.
Çok karışacak öyle hissediyorum.
Allahtan tayin olup gittiler de etkisi o kadar yıkıcı olmayacak. Aynı şehirde olsak birimiz mezara birimiz hapishaneye giderdik kesin bebekten sonra
Kocan evde değil mi büşom bugün?
olmaz mıGratise adım atmayalı 1 seneyi geçmiş midir acaba.
Geyşamın anlamsız bir alerjisi var gratis ve watsons a karşı.
Rimel alıcam hala alamadım. Dur iyi hatırlattın bugün alayım bari.
Önerin var mı rimel markası.
Anladıysa ne güzel yasnazımHiçbir şey yapmadı Benim regli öncesi gerginliğimin kurbanı olduyani telafi ettirecek bir şey yoktu Aslında ama benim bu aralar ilgi istediğimi anladı sanırım
Günaydın tatlı kıssslar
Sabah geyşam geldi nöbetten, beni sakın uyandırma deyip camış gibin uyumaya başladı, şimdi kendi imkanlarıyla kaçta kalkar kim bilir. Yine kocasız kaldım
Allahtan çocuk yapacak kadar ulaşabildim adama
Çocuk 1.5 aylık oldu yakuza ilk defa nasılsın, bebek nasıl diye msj atıyorbidaha da anca 5 aylıkken sorar zaten. Onda da doğunca görürsün nasıl olduğunu derim
Daha doğmamış günahsız yavrumun akraba kalitesi gerçekten beni benden alıyor, yazık.
Evet efenim cumartesi planlarını alalım bakalım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
SüperAllahım ya uzak en güzeli Dediğin gibi Cicim
Evde kuzucumm ama ancak bugün temizlik yapabilirim oda zaten yardım eder çok güzel tuvalet banyo yıkar
Hangisi uzun ve kıvrık yapıyor en çokolmaz mıMaybelline big shot, L'Oreal teleskopic, L'Oreal unlimited Maybelline lash sensational ,max factor 2000 calorie seç beğen al
Evet canm bosver aksam yemegini disarda yersiniz sizdeAnladıysa ne güzel yasnazım
Sahilde güzel bir kahvaltı yapın bakalım
Aslında bende geyşam uyanınca kahvaltı yapmaya dışarı mı ikna etsem
Ama camışım uyanana dek kahvaltı mahvaltı da kalmaz dışarıda
unlimited ve 2000 calorieHangisi uzun ve kıvrık yapıyor en çok
İçi ağlıyor emojisi ağlamasa nolurHayret ben yakuzanın araya ağlayan bir emoji sıkıştırmamasına şaşırdımboşver cicim uzak olsun daha iyiii
Çok güzel bir cumartesi olacak ders çalışıcamamaa yarın tatil günüm benim deee
Baya romantik yaSüper
Muhteşem romantik bir gününüz olacak anlaşıldı
O tuvaleti sen duşakabini ovalarken titanik müziğini açmayı unutmayın
Bende kahvaltıda ne yesem midem bulanmaz diye evdeki seçenekleri değerlendirmeye çalışıyorum.
Zaten seçeneklerim oldukça az.
Bayatlamış tahıllı ekmek ile bayatlamış çavdar ekmeği arasında seçim yapmak hayli zor
Canım hiç yemeklik birşey istemiyor kiEvet canm bosver aksam yemegini disarda yersiniz sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?