Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin caniiim
Bugunlk plan sahilde guzel bi kahvalti ardindan biraz dolasip eve gelmek esim sirkete gitti onu bekliyorum sen napiyosn yoktun bi kac gundur

evde olmak daha iyi güya para harcamayacaktim yine gittim gratise bu ayda battik

Yakuza benim de her yerimi benden alıyor
Bide nasıl samimiyetsiz msj atıyor
Gören de sanır bana babanne demesin ben yaşlanmadım diye ağlayan o değildi
Mide ekşimesine ne iyi gelirdi ya
Senin yakuza türünün tek örneği olmalı

Valla şeker iyi geldi gibi

Gunaydin caniiim
Bugunlk plan sahilde guzel bi kahvalti ardindan biraz dolasip eve gelmek esim sirkete gitti onu bekliyorum sen napiyosn yoktun bi kac gundur
Günaydın sevimli ponçiğim
Sahilde kahvaltı mı yaşıyorsunuz bu hayatı be bende kemirmeye hangi bayat ekmekten başlasam diye düşünüyorum.

Aslında burdaydım kuzum. Ara ara girip çıktım. Etiket yapmadan yazdım hep. Ondan gözünden kaçtım herhalde

evde olmak daha iyi güya para harcamayacaktim yine gittim gratise bu ayda battik
Gratise adım atmayalı 1 seneyi geçmiş midir acaba.
Geyşamın anlamsız bir alerjisi var gratis ve watsons a karşı.
Rimel alıcam hala alamadım. Dur iyi hatırlattın bugün alayım bari.
Önerin var mı rimel markası.

Yok be canm yasayamiyoruz vallaa gecen hafta cumartesi kahvaltiya gtmistik bide bugun o 1 hafta icerisinde cikmadim biyere bide kizlar biliyo sende okuduysan bilirsn gerci sacma sapan biseyden esmle gerilmistik onun telafisi diyelm

Yok be canm yasayamiyoruz vallaa gecen hafta cumartesi kahvaltiya gtmistik bide bugun o 1 hafta icerisinde cikmadim biyere bide kizlar biliyo sende okuduysan bilirsn gerci sacma sapan biseyden esmle gerilmistik onun telafisi diyelm
Anaa ben kaçırmışım oraları
Naptı ki enişte?

Allahım ya uzak en güzeli Dediğin gibi Cicim
Evde kuzucumm ama ancak bugün temizlik yapabilirim oda zaten yardım eder çok güzel tuvalet banyo yıkar

olmaz mı Maybelline big shot, L'Oreal teleskopic, L'Oreal unlimited Maybelline lash sensational ,max factor 2000 calorie seç beğen al

Hiçbir şey yapmadı Benim regli öncesi gerginliğimin kurbanı oldu yani telafi ettirecek bir şey yoktu Aslında ama benim bu aralar ilgi istediğimi anladı sanırım
Anladıysa ne güzel yasnazım
Sahilde güzel bir kahvaltı yapın bakalım
Aslında bende geyşam uyanınca kahvaltı yapmaya dışarı mı ikna etsem
Ama camışım uyanana dek kahvaltı mahvaltı da kalmaz dışarıda

Hayret ben yakuzanın araya ağlayan bir emoji sıkıştırmamasına şaşırdım boşver cicim uzak olsun daha iyiii

Çok güzel bir cumartesi olacak ders çalışıcam amaa yarın tatil günüm benim deee

Allahım ya uzak en güzeli Dediğin gibi Cicim
Evde kuzucumm ama ancak bugün temizlik yapabilirim oda zaten yardım eder çok güzel tuvalet banyo yıkar
Süper
Muhteşem romantik bir gününüz olacak anlaşıldı
O tuvaleti sen duşakabini ovalarken titanik müziğini açmayı unutmayın
Bende kahvaltıda ne yesem midem bulanmaz diye evdeki seçenekleri değerlendirmeye çalışıyorum.
Zaten seçeneklerim oldukça az.
Bayatlamış tahıllı ekmek ile bayatlamış çavdar ekmeği arasında seçim yapmak hayli zor

Evet canm bosver aksam yemegini disarda yersiniz sizde

İçi ağlıyor emojisi ağlamasa nolur
Atansan da hepimiz rahat bir nefes alsak miniğim yav

Baya romantik ya
Ah kuzum mide bulantıları başladı ya bu dönem gıcıkmış işte ama geçecek hemen inşallah bu dönemde Git taze al kız yiyesin gelir belki

Evet canm bosver aksam yemegini disarda yersiniz sizde
Canım hiç yemeklik birşey istemiyor ki
Aklıma gelen yemekler bile midemi bulandırıyor
Dün mastercheff izlerken öğürdüm sen düşün
En iyisi kahvaltıda bayatlamış çavdar ekmeğimi, akşam yemeğinde de bayatlamış tahıllı ekmeğimi yiyim. Bence süper fikir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…