Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
unlimited ve 2000 calorie
Temem bir bakayım o zaman ona
Ben kirpik lifting yapıyordum. Doktor izin vermiyor
Saçlar zaten kendinden geçti boyasızlıktan.
Allahım ne olacağım ben 9 ay ya..

Temem bir bakayım o zaman ona
Ben kirpik lifting yapıyordum. Doktor izin vermiyor
Saçlar zaten kendinden geçti boyasızlıktan.
Allahım ne olacağım ben 9 ay ya..
olsun herşey minik mercimek için
ben de dün baktım en çok saç ürünlerine ne alsam diye . şöyle yumuşatan parlatan ipek gibi yapan biseyler aradım ama karar veremedim almadım

Baya romantik ya
Ah kuzum mide bulantıları başladı ya bu dönem gıcıkmış işte ama geçecek hemen inşallah bu dönemde ❤ Git taze al kız yiyesin gelir belki
Olmaz macırım ben bayatlar bitmeden tazesini alamam
Ne istifra ettirecek kadar yoğun bulantı, ne de bulanmıyor dicek kadar hafif.
Çok gıcık bir arada gerçekten.
İnşallahh sende mastercheff izlerken öğür bidahaki ay benim gibi inşallah amin hadi bakalım düşün beddua mı etti dua mı etti bu kız diye

olsun herşey minik mercimek için
ben de dün baktım en çok saç ürünlerine ne alsam diye . şöyle yumuşatan parlatan ipek gibi yapan biseyler aradım ama karar veremedim almadım
L'Oreal elseve in mucizevi yağ ını al kuzum.
Kullanıp memnun kalmayan görmedim. Sürdüğün gibi ipek gibi yapıyor saçı.

L'Oreal elseve in mucizevi yağ ını al kuzum.
Kullanıp memnun kalmayan görmedim. Sürdüğün gibi ipek gibi yapıyor saçı.
bende var o cidden öyle yapıyor daha ne arıyorum bende bilmiyorum bir sürü şey var elimde kartı da açmıştım kullanıma tekrar kapadım

Ahahahha cici ya dua ettin yerim seni

bende var o cidden öyle yapıyor daha ne arıyorum bende bilmiyorum bir sürü şey var elimde kartı da açmıştım kullanıma tekrar kapadım
Alışveriş hastalığı mı var yoksa kız sende

Acilen bir macır koca bulman lazım sana bütçe ekonomisini öğretsin
Bide KedidirKedii ile tanıştınız mı siz. O da alışveriştir, kozmetiktir pek sever çok süslü. İyi anlaşırsınız arkadaş olun

Selam ciciii kizz 1.5 aylik bebek zten 1 aylikken ogrenmedinjzmi yakuza da sormasa sormasa 2 hafa sormamjstir
Bugun yemegm var evim temiz yan geljp yatmak istiyorum . Esim gelnce kizi onla bjrakip pazara gider gelirim belki.

Günaydınnnn ballı kaymağımmm nasılsın ?
Evet bulantılar kötü ama biraz idare edicez napalım, benciller için değer
Babalar öyle genelde tepkisiz kalabilirler o yüzden çok yadırgamaya gerek yok bence.
Evet takvim de bebek görünmüş geçen teletabik söylemişti yanılmıyorsambende o söyleyince farkettim daha doğrusu bir an çocuğumu aradım hani nerede diye
Bizim bugün kü planımız Sakarya in the house düğüne geldik malum, takılıyoruz şimdilik sırma saçlım

ben de gençken alıyorum işte ilerde nerde alcam stok bile yapıyorum evett kedicigi cok severim ama bu yönünü bilmiyordum hemen bu konuda muhabbet etmeliyiz KedidirKedii

hayirr ben söyledim geçmiş olsun tekrardan bulantılar için çok ağır geçmez inşallah bu süreç :)

Selam ciciii kizz 1.5 aylik bebek zten 1 aylikken ogrenmedinjzmi yakuza da sormasa sormasa 2 hafa sormamjstir
Bugun yemegm var evim temiz yan geljp yatmak istiyorum . Esim gelnce kizi onla bjrakip pazara gider gelirim belki.
2 haftadır sormaz mı bi babanne nasılsın diye yav
2 hafta az süre mi çayım.. Şuraya 2 hafta gelmesem öldüm sananlar olur
Benim de evim temiz hobarey
Eşin nerde ki gelecek

Kızçeler dün kocişkomla tanışma yıldönümümüz idi yani ben unutmuşum 3 yıl olmuş tanışalı :) 3 yıl önce dün tanışıp 2 ay sonra manita olup 6 ay sonra evlenmiştik
Buda kocişkomun süprüsüüü

Eklentiler

• 85927569-3B94-45DC-B29F-3228FD9D8C2F.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 37
Amma çok düğün düğün geziyorsunuz yav Patilim
Gez tabi ye pastaları oh
Benim babam genel olarak tepkisiz biridir o yüzden yadırgamadım aksi olsa yadırgardım.
Siz herkeşlere söylediniz mi?
Biz sadece en yakın çevreye bildirdik bi de iş arkadaşlarına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…