- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.881
Temem bir bakayım o zaman onaunlimited ve 2000 calorie
olsun herşey minik mercimek içinTemem bir bakayım o zaman ona
Ben kirpik lifting yapıyordum. Doktor izin vermiyor
Saçlar zaten kendinden geçti boyasızlıktan.
Allahım ne olacağım ben 9 ay ya..
Olmaz macırım ben bayatlar bitmeden tazesini alamamBaya romantik ya
Ah kuzum mide bulantıları başladı ya bu dönem gıcıkmış işteama geçecek hemen inşallah bu dönemde ❤ Git taze al kız yiyesin gelir belki
L'Oreal elseve in mucizevi yağ ını al kuzum.olsun herşey minik mercimek için
ben de dün baktım en çok saç ürünlerine ne alsam diye . şöyle yumuşatan parlatan ipek gibi yapan biseyler aradım ama karar veremedim almadım
bende var o cidden öyle yapıyor daha ne arıyorum bende bilmiyorum bir sürü şey var elimdeL'Oreal elseve in mucizevi yağ ını al kuzum.
Kullanıp memnun kalmayan görmedim. Sürdüğün gibi ipek gibi yapıyor saçı.
AhahahhaOlmaz macırım ben bayatlar bitmeden tazesini alamam
Ne istifra ettirecek kadar yoğun bulantı, ne de bulanmıyor dicek kadar hafif.
Çok gıcık bir arada gerçekten.
İnşallahh sende mastercheff izlerken öğür bidahaki ay benim gibi inşallah aminhadi bakalım düşün beddua mı etti dua mı etti bu kız diye
Alışveriş hastalığı mı var yoksa kız sendebende var o cidden öyle yapıyor daha ne arıyorum bende bilmiyorum bir sürü şey var elimdekartı da açmıştım kullanıma tekrar kapadım
Tabiki deAhahahhacici ya dua ettin yerim seni ❤❤
galiba :/Alışveriş hastalığı mı var yoksa kız sende
Acilen bir macır koca bulman lazım sana bütçe ekonomisini öğretsingaliba :/
Selam ciciii kizz 1.5 aylik bebek zten 1 aylikken ogrenmedinjzmi yakuza da sormasa sormasa 2 hafa sormamjstirGünaydın tatlı kıssslar
Sabah geyşam geldi nöbetten, beni sakın uyandırma deyip camış gibin uyumaya başladı, şimdi kendi imkanlarıyla kaçta kalkar kim bilir. Yine kocasız kaldım
Allahtan çocuk yapacak kadar ulaşabildim adama
Çocuk 1.5 aylık oldu yakuza ilk defa nasılsın, bebek nasıl diye msj atıyorbidaha da anca 5 aylıkken sorar zaten. Onda da doğunca görürsün nasıl olduğunu derim
Daha doğmamış günahsız yavrumun akraba kalitesi gerçekten beni benden alıyor, yazık.
Evet efenim cumartesi planlarını alalım bakalım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
Günaydınnnn ballı kaymağımmmponcikvegece
Pıtırcığım bulantılarına çok üzüldüm
Ama emin ol bende aynı yolda ilerliyor gibiyim.
Son kontrol günümüzde kalbini gördük diye kutlamaya gidelim dedik. En sevdiğim yiyeceklerin tadı bile bir tuhaf geldi. Diğer randevuda da böbreklerini kutlayacaktıkama sanırım bir restauranta daha girmek istemicek gibiyim, nasıl böyle fırsatları kaçırttırır bu çocuk bana ya macır olcak bide
Babama da söyledim kuşum. Daha doğrusu benden önce karısı söylemiş
Elimde çayla odaya bir girdim babam öğrenmiş bile. Bide Cici söyleme dedi diye bu zamana kadar sakladım diyo. Ulan 5 dk daha saklasan ölür müydün.
Babam donuk bir adamdır (klasik oğlak) kendi çapında mutlu olup kendi çapında tebrik etti işte.
Gebelik takviminde bebeğimsi bir resim çıkmaya başlamışBenimki hala toparlak
ben de gençken alıyorum işte ilerde nerde alcam stok bile yapıyorumAcilen bir macır koca bulman lazım sana bütçe ekonomisini öğretsin
BideKedidirKedii ile tanıştınız mı siz. O da alışveriştir, kozmetiktir pek sever çok süslü. İyi anlaşırsınız arkadaş olun
hayirr ben söyledimGünaydınnnn ballı kaymağımmmnasılsın ?
Evet bulantılar kötü ama biraz idare edicez napalım, benciller için değer
Babalar öyle genelde tepkisiz kalabilirlero yüzden çok yadırgamaya gerek yok bence.
Evet takvim de bebek görünmüş geçen teletabik söylemişti yanılmıyorsambende o söyleyince farkettim daha doğrusu bir an çocuğumu aradım hani nerede diye
Bizim bugün kü planımız Sakarya in the housedüğüne geldik malum, takılıyoruz şimdilik sırma saçlım
2 haftadır sormaz mı bi babanne nasılsın diye yavSelam ciciii kizz 1.5 aylik bebek zten 1 aylikken ogrenmedinjzmi yakuza da sormasa sormasa 2 hafa sormamjstir
Bugun yemegm var evim temiz yan geljp yatmak istiyorum . Esim gelnce kizi onla bjrakip pazara gider gelirim belki.
Kimin söylediğinin bile farkında değilimhayirr ben söyledimgeçmiş olsun tekrardan bulantılar için çok ağır geçmez inşallah bu süreç :)
Amma çok düğün düğün geziyorsunuz yav PatilimGünaydınnnn ballı kaymağımmmnasılsın ?
Evet bulantılar kötü ama biraz idare edicez napalım, benciller için değer
Babalar öyle genelde tepkisiz kalabilirlero yüzden çok yadırgamaya gerek yok bence.
Evet takvim de bebek görünmüş geçen teletabik söylemişti yanılmıyorsambende o söyleyince farkettim daha doğrusu bir an çocuğumu aradım hani nerede diye
Bizim bugün kü planımız Sakarya in the housedüğüne geldik malum, takılıyoruz şimdilik sırma saçlım
Artık o bir babaanne yakuzaİçi ağlıyor emojisi ağlamasa nolur
Atansan da hepimiz rahat bir nefes alsak miniğim yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?