Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önüne gelen evleniyor brommm bıktımmm boyna altın takıyoz para takıyozzz bunlar benim çocuğuma gelmezse soracağım hepsine
Ben 1 tane çok yakın bir dostuma söyledin. Eşim de 1-2 arkadaşına söylemiş onun haricinde henüz kimse bilmiyor ballı kaymağım
Şu 12-13 hafta bitsinde sonra söylemeyi düşünüyorum nasipse bebeğimm

Yaaaa çok güzel
Ne kadar oldu tanışalı?

Anladım ben seni Patilim
3 yıl olmuş bromm
3 yıl önce iş dolayısı ile tanışmıştık tanıştıktan bir kaç ay sonra manita olup 6-7 ay içinde de evlenmiştk
Şimdi bir düşündümde bildiğin yangından mal kaçırmışız

İnşallahhhh gelir altınlar Patilim çünkü kız kardeşim aynı senin yolundan gitti. Herkese mütemadiyen altın dağıtıp karşılık olarak lc waikiki bebek pijamalarını falan buldu
Kendi anne babalarınıza falan da mı söylemediniz?

Maşallah daim olsun Patilim,
Olsun öyle hızlı ve spontane olan şeyler daha iyi oluyor
Bizim de haziranda tanışalı 9. Yıla giricez.

Yokkk söylemedik brommm
Ya o da neden söylemedik, aslında gerçek şu ki.. ben ilk gebeliğimde heyecandan mutluluktan içimde tutamadım. Herkese tüm akrabalara söyledik sonra bebekler yaşayamadı kürtaj oldum falan derken 1 hafta 10 gün boyunca benim ev cenaze Evi gibiydi onlar geldikçe ben daha kötü oluyordum herkes geçmiş olsuna geliyordu biri geçmiş olsun dese ben sanki bana küfür ediyorlar gibi algılıyordum uzun bir süre bu merasim sürdü ben çok üzüldüm annem falan çok üzüldü .. o yüzden o riski göze alamadım hani Allah korusun bir şey olursa da bu sefer kimse bilmeden olsun istedim

Maşallah daim olsun Patilim,
Olsun öyle hızlı ve spontane olan şeyler daha iyi oluyor
Bizim de haziranda tanışalı 9. Yıla giricez.
Vuhuuuuu 9 yıl mıııı resmen bir ömürrrr
Hepimizin daim olsun, mutluluklarımız kat be kat artsın aşk böceğimmm

2 haftadır sormaz mı bi babanne nasılsın diye yav
2 hafta az süre mi çayım.. Şuraya 2 hafta gelmesem öldüm sananlar olur
Benim de evim temiz hobarey
Eşin nerde ki gelecek
Iste bugun yarim gun calisiyor

Ne biliyim 9 ayda bizimde babanne arayipta bebek nasil dememistir pek hatirlamiyorum hicte aklima gelmedi sormuyo filan diye halbuki iyidir kaynvaldem bak smdi aklima takildi niye sormuyordu

Çok haklısın Patilim yaşayan bilir
Biz de aslında öyle yapacaktık. Sonra düşündüm bir akrabam 6 aylık gebeyken bebeğinin kalbi durdu suni sancı ile doğumla aldılar.
Karşı komşum 7 aylık gebeyken ağır bir hastalık geçirdi bebeğini karnında kaybetti..
Uzun bir yolculuk ve yiyecek ekmeği yoksa her an herşey olabiliyor.
O yüzden saldık gitti
Allaha emanet bebeler
Vuhuuuuu 9 yıl mıııı resmen bir ömürrrr
Hepimizin daim olsun, mutluluklarımız kat be kat artsın aşk böceğimmm
Evet tanışalı 9 evleneli 5 e giriyoruz bu sene
Hatta evlilik yıl dönümümüze 1 ay kaldı.
İnşallahhhh 50 yılları da görürüz.

çok güzel hazırlamış ,çok tati. Allah daim etsin mutluluğunuzu bize

de böyle romatik düşünceli koca amin
Sanırım 2 hafta falan var
Şu tomurcuk resmi gitsin bebe gelsin artık yav
merakla bekliyorum kurufasulye gibi çıkıyor bu sefer de
inşallah saglicakla mutlulukla gelsin dünyaya bir daha yaşama öyle şeyler hep mutlu olursun umarım patili ablacım
vaaoov siz o zaman 17 yaşında mi tanıştınız vay be. nasıl anladın doğru insan olduğunu bir mesajında çok zorluklardan geçtiğinizi okumuştum. ne güzel bir hikaye

Kesinlikle bromm yiyecek ekmeği varsa her türlü bir şekilde doğuyor dünyaya geliyor; işte ben başıma gelince daha bir ayrıntı düşündüm birazda nazara da inanıyorum önceki gebeliğimde de nazara geldiğimi de düşünüyorum aaaa ilkten tek dediniz ikiz miii aaaa hemde tek yumurta ayyyy keşke benimde ikiz olsa diye diyeee nazar olduğuna da inandım biraz şimdi 3 ay dolmadan söylemicem zor tutuyorum kendimi ama tutuyorum

Demek evlilik yıldönümüne 1 ay kaldı hmmmmm ne hediye alacaksın ? Ya da alacak mısın düşündün mü

Iste bugun yarim gun calisiyor

Ne biliyim 9 ayda bizimde babanne arayipta bebek nasil dememistir pek hatirlamiyorum hicte aklima gelmedi sormuyo filan diye halbuki iyidir kaynvaldem bak smdi aklima takildi niye sormuyordu
Niye sormuyor bende şimdi bi düşündüm bide iyiymiş üstelik
Aslında çayım biraz bunu geleneklerine bakarak yorumla.
Yakuzagiller hastalıkta sağlıkta öyle kenetlenirler ki birbirlerine içlerinden biri grip oldu diye bile Türkiye nin diğer ucuna gidebilirler geçmiş olsun demeye. Abartı gibi gelmesin cidden öyleler.
O yüzden 2 hafta boyunca nasılsın dememesini garipsiyorum doğal olarak. Çünkü sevdikleri bir gelin olsam şimdi eve pastalar börekler çörekler misafirler yağıyor olurdu

vay be . herkesin ne kadar uzun seneli olmus ben evde mi kalmış oluyorum o zaman shdhsh

Zaman çabuk geçiyor ben yaşadığım her iyi kötü anı hatırlıyorum maalesef keşke kötü zamanları silsek sadece iyi güzel şeyleri hatırlasak..
Yok kimse bilmiyor ne annem ne babam ne ablam hiç kimse sadece 2-3 kişi toplamda o kadar :) zaten öyle karnım vs falan da yok anlaşıması da çok güç

Canim nacizane olarak cevremde gorudugum.olaylara gore soyluyorum nazara bende inaniyorum ama biseye de nazar degdi deger oyle yapmayaym soyle yapmayaym denildiginde oraya cekiyosun gibime geliyor .

Nazara tesir eden sey anne babanin bebege dualar okumasi ve de masallah subhanallah demek . Sen kalbini bozma Allah in izniyle hayirla sonuclanir insallah gecen sefer cokk cok uzucu elbet ama saglksz gebeliklerde kayiplar oldgnu sen benden dha iyi bilirsin bu seklde olmasi gerekiyormus demekki ... aci ama Allah im insallah bu bebegne saglikla kavusmanizi nasip etsin.

18 de tanıştık Artemisim.
Geyşam 19 du tabi.
Ben şuan 26'yım nisanda 27 ye giricem.
Yaşlanıyoruz
Ben onu görür görmez evleneceğim adam olduğunu anladım kuzum. Hep derlerdi eşini görünce tanırsın diye. Gerçekten doğruymuş.
Birbirimizi gördüğümüz anda tamam dedik milyarlarca insan arasında bulduk birbirimizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…