- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.901
ne ozuruu patili ablacım sıra geldi B Brunello Cicinelli bebeği görmeyeKimin söylediğinin bile farkında değilim
Özür dilerim artemiscim
Yaaaa çok güzelKızçeler dün kocişkomla tanışma yıldönümümüz idi yani ben unutmuşum 3 yıl olmuş tanışalı :) 3 yıl önce dün tanışıp 2 ay sonra manita olup 6 ay sonra evlenmiştik
Buda kocişkomun süprüsüüü
Anladım ben seni Patilim
Nene Yakuza neneArtık o bir babaanne yakuza
İnşallah Cicimm ya ❤aşağı yukarı 7 var bakalım
Önüne gelen evleniyor brommm bıktımmm boyna altın takıyoz para takıyozzz bunlar benim çocuğuma gelmezse soracağım hepsineAmma çok düğün düğün geziyorsunuz yav Patilim
Gez tabi ye pastaları oh
Benim babam genel olarak tepkisiz biridir o yüzden yadırgamadım aksi olsa yadırgardım.
Siz herkeşlere söylediniz mi?
Biz sadece en yakın çevreye bildirdik bi de iş arkadaşlarına.
Sanırım 2 hafta falan var
3 yıl olmuş brommYaaaa çok güzel
Ne kadar oldu tanışalı?
Anladım ben seni Patilim
İnşallahhhh gelir altınlar Patilim çünkü kız kardeşim aynı senin yolundan gitti. Herkese mütemadiyen altın dağıtıp karşılık olarak lc waikiki bebek pijamalarını falan bulduÖnüne gelen evleniyor brommm bıktımmm boyna altın takıyoz para takıyozzz bunlar benim çocuğuma gelmezse soracağım hepsine
Ben 1 tane çok yakın bir dostuma söyledin. Eşim de 1-2 arkadaşına söylemiş onun haricinde henüz kimse bilmiyor ballı kaymağım
Şu 12-13 hafta bitsinde sonra söylemeyi düşünüyorum nasipse bebeğimm
Maşallah daim olsun Patilim,3 yıl olmuş bromm
3 yıl önce iş dolayısı ile tanışmıştıktanıştıktan bir kaç ay sonra manita olup 6-7 ay içinde de evlenmiştk
Şimdi bir düşündümde bildiğin yangından mal kaçırmışız
Yokkk söylemedik brommmİnşallahhhh gelir altınlar Patilim çünkü kız kardeşim aynı senin yolundan gitti. Herkese mütemadiyen altın dağıtıp karşılık olarak lc waikiki bebek pijamalarını falan buldu
Kendi anne babalarınıza falan da mı söylemediniz?
Vuhuuuuu 9 yıl mıııı resmen bir ömürrrrMaşallah daim olsun Patilim,♥
Olsun öyle hızlı ve spontane olan şeyler daha iyi oluyor
Bizim de haziranda tanışalı 9. Yıla giricez.
Iste2 haftadır sormaz mı bi babanne nasılsın diye yav
2 hafta az süre mi çayım.. Şuraya 2 hafta gelmesem öldüm sananlar olur
Benim de evim temiz hobarey
Eşin nerde ki gelecek
Çok haklısın Patilim yaşayan bilirYokkk söylemedik brommm
Ya o da neden söylemedik, aslında gerçek şu ki.. ben ilk gebeliğimde heyecandan mutluluktan içimde tutamadım. Herkese tüm akrabalara söyledik sonra bebekler yaşayamadı kürtaj oldum falan derken 1 hafta 10 gün boyunca benim ev cenaze Evi gibiydi onlar geldikçe ben daha kötü oluyordum herkes geçmiş olsuna geliyordu biri geçmiş olsun dese ben sanki bana küfür ediyorlar gibi algılıyordum uzun bir süre bu merasim sürdü ben çok üzüldüm annem falan çok üzüldü .. o yüzden o riski göze alamadım hani Allah korusun bir şey olursa da bu sefer kimse bilmeden olsun istedim
Evet tanışalı 9 evleneli 5 e giriyoruz bu seneVuhuuuuu 9 yıl mıııı resmen bir ömürrrr
Hepimizin daim olsun, mutluluklarımız kat be kat artsın aşk böceğimmm
çok güzel hazırlamış ,çok tati. Allah daim etsin mutluluğunuzuKızçeler dün kocişkomla tanışma yıldönümümüz idi yani ben unutmuşum 3 yıl olmuş tanışalı :) 3 yıl önce dün tanışıp 2 ay sonra manita olup 6 ay sonra evlenmiştik
Buda kocişkomun süprüsüüü
merakla bekliyorum kurufasulye gibi çıkıyor bu sefer deSanırım 2 hafta falan var
Şu tomurcuk resmi gitsin bebe gelsin artık yav
inşallah saglicakla mutlulukla gelsin dünyayaYokkk söylemedik brommm
Ya o da neden söylemedik, aslında gerçek şu ki.. ben ilk gebeliğimde heyecandan mutluluktan içimde tutamadım. Herkese tüm akrabalara söyledik sonra bebekler yaşayamadı kürtaj oldum falan derken 1 hafta 10 gün boyunca benim ev cenaze Evi gibiydi onlar geldikçe ben daha kötü oluyordum herkes geçmiş olsuna geliyordu biri geçmiş olsun dese ben sanki bana küfür ediyorlar gibi algılıyordum uzun bir süre bu merasim sürdü ben çok üzüldüm annem falan çok üzüldü .. o yüzden o riski göze alamadım hani Allah korusun bir şey olursa da bu sefer kimse bilmeden olsun istedim
vaaoov siz o zaman 17 yaşında mi tanıştınız vay be. nasıl anladın doğru insan olduğunu bir mesajında çok zorluklardan geçtiğinizi okumuştum. ne güzel bir hikayeÇok haklısın Patilim yaşayan bilir
Biz de aslında öyle yapacaktık. Sonra düşündüm bir akrabam 6 aylık gebeyken bebeğinin kalbi durdu suni sancı ile doğumla aldılar.
Karşı komşum 7 aylık gebeyken ağır bir hastalık geçirdi bebeğini karnında kaybetti..
Uzun bir yolculuk ve yiyecek ekmeği yoksa her an herşey olabiliyor.
O yüzden saldık gitti
Allaha emanet bebeler
Evet tanışalı 9 evleneli 5 e giriyoruz bu sene
Hatta evlilik yıl dönümümüze 1 ay kaldı.
İnşallahhhh 50 yılları da görürüz.
Kesinlikle bromm yiyecek ekmeği varsa her türlü bir şekilde doğuyor dünyaya geliyor; işte ben başıma gelince daha bir ayrıntı düşündüm birazda nazara da inanıyorum önceki gebeliğimde de nazara geldiğimi de düşünüyorum aaaa ilkten tek dediniz ikiz miii aaaa hemde tek yumurta ayyyy keşke benimde ikiz olsa diye diyeee nazar olduğuna da inandım biraz şimdi 3 ay dolmadan söylemicem zor tutuyorum kendimi ama tutuyorumÇok haklısın Patilim yaşayan bilir
Biz de aslında öyle yapacaktık. Sonra düşündüm bir akrabam 6 aylık gebeyken bebeğinin kalbi durdu suni sancı ile doğumla aldılar.
Karşı komşum 7 aylık gebeyken ağır bir hastalık geçirdi bebeğini karnında kaybetti..
Uzun bir yolculuk ve yiyecek ekmeği yoksa her an herşey olabiliyor.
O yüzden saldık gitti
Allaha emanet bebeler
Evet tanışalı 9 evleneli 5 e giriyoruz bu sene
Hatta evlilik yıl dönümümüze 1 ay kaldı.
İnşallahhhh 50 yılları da görürüz.
Niye sormuyor bende şimdi bi düşündüm bide iyiymiş üstelikIstebugun yarim gun calisiyor
Ne biliyim 9 ayda bizimde babanne arayipta bebek nasil dememistir pek hatirlamiyorum hicte aklima gelmedi sormuyo filan diyehalbuki iyidir kaynvaldem bak smdi aklima takildi niye sormuyordu
vay be . herkesin ne kadar uzun seneli olmus ben evde mi kalmış oluyorum o zaman shdhshBiz yanisali 11 bucuk sene olmus evleneli 7 bucuk sene saka gbiii ya omur su gbi geciyor
poncikvegece anne baba kiz kardesin dahi bilmiyor mu kizz ben olsam onlardan saklayamazdm yaa ama sennde kendine gore haklj gerekcelern var bu arada nice seneleriniz olsunn
Zaman çabuk geçiyor ben yaşadığım her iyi kötü anı hatırlıyorum maalesef keşke kötü zamanları silsek sadece iyi güzel şeyleri hatırlasak..Biz yanisali 11 bucuk sene olmus evleneli 7 bucuk sene saka gbiii ya omur su gbi geciyor
poncikvegece anne baba kiz kardesin dahi bilmiyor mu kizz ben olsam onlardan saklayamazdm yaa ama sennde kendine gore haklj gerekcelern var bu arada nice seneleriniz olsunn
Canim nacizane olarak cevremde gorudugum.olaylara gore soyluyorum nazara bende inaniyorum ama biseye de nazar degdi deger oyle yapmayaym soyle yapmayaym denildiginde oraya cekiyosun gibime geliyor .Kesinlikle bromm yiyecek ekmeği varsa her türlü bir şekilde doğuyor dünyaya geliyor; işte ben başıma gelince daha bir ayrıntı düşündüm birazda nazara da inanıyorum önceki gebeliğimde de nazara geldiğimi de düşünüyorum aaaa ilkten tek dediniz ikiz miii aaaa hemde tek yumurta ayyyy keşke benimde ikiz olsa diye diyeee nazar olduğuna da inandım biraz şimdi 3 ay dolmadan söylemicem zor tutuyorum kendimi ama tutuyorum
Demek evlilik yıldönümüne 1 ay kaldı hmmmmmne hediye alacaksın ? Ya da alacak mısın düşündün mü
18 de tanıştık Artemisim.çok güzel hazırlamış ,çok tati. Allah daim etsin mutluluğunuzubize
de böyle romatik düşünceli koca amin♥♥
merakla bekliyorum kurufasulye gibi çıkıyor bu sefer de
inşallah saglicakla mutlulukla gelsin dünyayabir daha yaşama öyle şeyler hep mutlu olursun umarım patili ablacım ♥
vaaoov siz o zaman 17 yaşında mi tanıştınız vay be. nasıl anladın doğru insan olduğunu bir mesajında çok zorluklardan geçtiğinizi okumuştum. ne güzel bir hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?