Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni sevmeyen ölsün diyorum. Net !
Tövbeeeessssss

Tabi ki konunun annelerle falan hiç ilgisi yok ama
1 kişi duydumu 1000kişinin duyması kaçınılmaz oluyor maalesef. O yüzden bu sefer sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali böyle olmasını uygun gördüm ben, cinsiyet partisi yapıcam o zaman hep beraber herkeş öğrenir

Heee simdi boyle deynce sana hak verdm evet bzde oyle hastayms vs diye aranip sorulmaz esim tarfnda filan hanj abartilmaz grip yada hamilelik de normal geldi demekki kadina

maşallah çok garip ilk gordugiun anda mi öyle dedin. his demek ki hislerim kuvvetli demiştin zaten. diğer evliler sizde de öyle mi oldu C Cay6 poncikvegece K Kendinisevenbirii

vay be . herkesin ne kadar uzun seneli olmus ben evde mi kalmış oluyorum o zaman shdhsh
Kiz yok benjm deli kocam 16 yasimda dustu pesime 18 de ikna edebildi beni 22 de evlendik askerden gelir gelmez beni istemeye geldi 1 sene sonra da evlendik .. biz erkenciyiz yani

Aaaaa ne tesadüf benm.akros da camis gbin hala uyuyor

Bugün çok isim var Cook da

maşallah ♥ çok garip ilk gordugiun anda mi öyle dedin. his demek ki hislerim kuvvetli demiştin zaten. diğer evliler sizde de öyle mi oldu C Cay6 poncikvegece K Kendinisevenbirii
Valla ben ilk evliliğimde 4-5 sene konuşup evlendim, evlendiğim gün bile kafam da soru işaretleri vardı :) Kimseye söylemediğim, içten içe düşündüğüm. 1 tek Babam anladı gözümde ki şüpheyi sanırım; kuşağımı bağlarken kulağıma eğildi ve burası senin evin kapı sana her zaman açık, gitmek istemiyorsan şuan söyle herkesi gönderirim dedi. Yok seviyorum baba dedim sesim titreye titreye :)
Şimdi ki eşimle evlenirken aklımda tek bir şüphe yoktu. Ben ölene kadar artık bu adamın hayat eşiyim dedim :) Elhamdulillah
Şimdiye kadar 1 kere bile keşke demedim:)

Herkes sokk olacak buda degisik bisey olur guzel olur sonucta sen nasl istiyosan oyle yap nasl mutlu olacaksan ama bebek dogduktan sonraki surecte de nazar isi cok gundemde oluyor da nazar degdimi degermi dedkce nazari cekiyosun diye dusunuyorm hep masallah subhanallah de yavriiii

Çok haklısın Patilim.
Zaten ne kaldı senin 3 hafta falan..
Allah nazardan kem gözden korusun yavrularımızı
Biz yıl dönümlerinde birbirimize hediye almıyoruz balım. Sadece doğum günlerinde, öğretmenler gününde ve polis haftasında hediye alıyoruz.
Evliliğe birlikte adım attığımız için hediye almalık bir durum gibi gelmiyor bize
Her sene 1 2 ay kala birlikte oturup bu seneki yıldönümünde ne yapalım diye plan kuruyoruz.
Genelde 1 sene evde 1 sene dışarıda kutladık.
Bu seneki bebekli olacağı için özel tabi
Doktor izin verirse yıllık izinden 1 hafta alacak ve kış tatiline çıkacağız. Ben zaten sömestr da olacağım.
Birkaç otel seçeneği bulmuş. Umarım doktor onay verir

Strese girmeni istenmiyor Yakuza ağ anamız pek düşünceli sağ olsun..
Açık lisr görevim var bugün anacimm. Bir oturum bittii. Öğleden sonra kaldı. Sen de dinlen bugün. Enerji topla bol bol. Çok öpüyorum seni.

Seni sevmeyen ölsün diyorum. Net !
Tövbeeeessssss
Daha çok ömürlerine ömür katıyor gibiler Patilim
Heee simdi boyle deynce sana hak verdm evet bzde oyle hastayms vs diye aranip sorulmaz esim tarfnda filan hanj abartilmaz grip yada hamilelik de normal geldi demekki kadina
Tabi kuzum kendi sülale geleneklerine göre değerlendirmek lazım.
Bizde de öyle çok üste düşülmez. O yüzden bizden kimseden beklemem
Ama sevilen gelin olsam nasıl olurlardı biliyorum. O yüzden..

Verir verir sk sk arabadan injp az yuruyus yapmak sartiyla cok uzak olmadikca verir.
Ama ben 4 aylik hamileydim 8 9 saatlik yol icin esimle bana dedi ki tamam sorun olmaz belkj fakatt bunu goze almak ne derece dogru Allah korusun bebege bisey olsa geri donusu yok ama gidecegn yere sonra da gidebilirsin demisti ... gene de karar sizin dedi benmde ackcasi pek gidesm yoktu memlekete gidecektik hamileyken zten hersey dha baska oluyor yorucu oluyo ise de gidiyorum ozamanlar nihayetnde esim nayir nolmazzz gidemezsin dedi doktordan oyle duyunca

maşallah ♥ çok garip ilk gordugiun anda mi öyle dedin. his demek ki hislerim kuvvetli demiştin zaten. diğer evliler sizde de öyle mi oldu C Cay6 poncikvegece K Kendinisevenbirii
Evet hislerim normalde de kuvvetlidir ama bu hislerin ötesinde birşeydi kuzum.
Tanımak diyebilirim sadece. Görür görmez aaa bu benim kocam olacak dedim. O da benim için çocuklarımın anası demiş
9 sene sonra hala aşkla bakmak çok güzel kuzum. Hala kıpır kıpır olmak
Ama tabiki bu tamamen doğru seçimle alakalı.
Yüzüne bakıp cenneti görmek de var yüzüne bakıp cehennemi yaşamak da..
Annem hep düğün günü giydiğin ya gelinliktir ya kefendir derdi. Onunki kefen olmuş çünkü.
O yüzden ben aşık olmama rağmen geyşamı çok sınavlardan geçirdim. En ufak ters birşeyini görsem direkt bırakırdım. Çabuk soğuyan biriyim zaten.
Aaaaa ne tesadüf benm.akros da camis gbin hala uyuyor

Bugün çok isim var Cook da
Ne işlerin var sultanım
Hoşgeldin
Çok düşüncelidir evet
Allah kolaylık versin elhanım

Valla ben karnm burnmda 8-9 saat yol gittim 34.Haftada
Hicde bişey olmadı
Ama tabi yata yata gittim

Kiz yok benjm deli kocam 16 yasimda dustu pesime 18 de ikna edebildi beni 22 de evlendik askerden gelir gelmez beni istemeye geldi 1 sene sonra da evlendik .. biz erkenciyiz yani
Bizde durum esim tarafindan aynii anlatilan gbi olmus beni tek goruste evlenecegim kiz demis de benm onun evlenecegm adam oldgnu anlamam 2 3 sene aldj
vay be hepiniz için hayırlısı olsun Allah mutlu etsin :) sadece bişey Merak ettim patili abla bu şüphe içinden gelen bir his mi yoksa onun kişiliği/ hareketleri yüzünden Emin olamama gibi bişey miydi

ne gibi sınavlar:))

Hoşbuldum günümü aydinlatanim
Akşam gorumceme yemeğe ordan da bebk bakmasına gidicez
Ama tabi önce temizlik yapmam.lazm
Yarın sabahtan annemlere kahvaltıya gidip (herkesle toplanıp)
YarinAkşamına da misafir gelecek gbi

8 9 saati ben göze almam zaten çayım.
Bizim düşündüğümüz yerler çevre iller.
Bolu, Kuş gölü gibi..
3 4 saatlik yollar maximum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…