- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.921
Seni sevmeyen ölsün diyorum. Net !Niye sormuyor bende şimdi bi düşündüm bide iyiymiş üstelik
Aslında çayım biraz bunu geleneklerine bakarak yorumla.
Yakuzagiller hastalıkta sağlıkta öyle kenetlenirler ki birbirlerine içlerinden biri grip oldu diye bile Türkiye nin diğer ucuna gidebilirler geçmiş olsun demeye. Abartı gibi gelmesin cidden öyleler.
O yüzden 2 hafta boyunca nasılsın dememesini garipsiyorum doğal olarak. Çünkü sevdikleri bir gelin olsam şimdi eve pastalar börekler çörekler misafirler yağıyor olurdu
Tabi ki konunun annelerle falan hiç ilgisi yok amaCanim nacizane olarak cevremde gorudugum.olaylara gore soyluyorum nazara bende inaniyorum ama biseye de nazar degdi deger oyle yapmayaym soyle yapmayaym denildiginde oraya cekiyosun gibime geliyor .
Nazara tesir eden sey anne babanin bebege dualar okumasi ve de masallah subhanallah demek . Sen kalbini bozma Allah in izniyle hayirla sonuclanir insallah gecen sefer cokk cok uzucu elbet ama saglksz gebeliklerde kayiplar oldgnu sen benden dha iyi bilirsin bu seklde olmasi gerekiyormus demekki ... aci ama Allah im insallah bu bebegne saglikla kavusmanizi nasip etsin.
Heee simdi boyle deynce sana hak verdm evet bzde oyle hastayms vs diye aranip sorulmaz esim tarfnda filan hanj abartilmaz grip yada hamilelik de normal geldi demekki kadinaNiye sormuyor bende şimdi bi düşündüm bide iyiymiş üstelik
Aslında çayım biraz bunu geleneklerine bakarak yorumla.
Yakuzagiller hastalıkta sağlıkta öyle kenetlenirler ki birbirlerine içlerinden biri grip oldu diye bile Türkiye nin diğer ucuna gidebilirler geçmiş olsun demeye. Abartı gibi gelmesin cidden öyleler.
O yüzden 2 hafta boyunca nasılsın dememesini garipsiyorum doğal olarak. Çünkü sevdikleri bir gelin olsam şimdi eve pastalar börekler çörekler misafirler yağıyor olurdu
maşallah18 de tanıştık Artemisim.
Geyşam 19 du tabi.
Ben şuan 26'yım nisanda 27 ye giricem.
Yaşlanıyoruz
Ben onu görür görmez evleneceğim adam olduğunu anladım kuzum. Hep derlerdi eşini görünce tanırsın diye. Gerçekten doğruymuş.
Birbirimizi gördüğümüz anda tamam dedik milyarlarca insan arasında bulduk birbirimizi.
Kiz yok benjm deli kocam 16 yasimda dustu pesime 18 de ikna edebildi beni 22 de evlendik askerden gelir gelmez beni istemeye geldi 1 sene sonra da evlendik .. biz erkenciyiz yanivay be . herkesin ne kadar uzun seneli olmus ben evde mi kalmış oluyorum o zaman shdhsh
Aaaaa ne tesadüf benm.akros da camis gbin hala uyuyorGünaydın tatlı kıssslar
Sabah geyşam geldi nöbetten, beni sakın uyandırma deyip camış gibin uyumaya başladı, şimdi kendi imkanlarıyla kaçta kalkar kim bilir. Yine kocasız kaldım
Allahtan çocuk yapacak kadar ulaşabildim adama
Çocuk 1.5 aylık oldu yakuza ilk defa nasılsın, bebek nasıl diye msj atıyorbidaha da anca 5 aylıkken sorar zaten. Onda da doğunca görürsün nasıl olduğunu derim
Daha doğmamış günahsız yavrumun akraba kalitesi gerçekten beni benden alıyor, yazık.
Evet efenim cumartesi planlarını alalım bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
Valla ben ilk evliliğimde 4-5 sene konuşup evlendim, evlendiğim gün bile kafam da soru işaretleri vardı :) Kimseye söylemediğim, içten içe düşündüğüm. 1 tek Babam anladı gözümde ki şüpheyi sanırım; kuşağımı bağlarken kulağıma eğildi ve burası senin evin kapı sana her zaman açık, gitmek istemiyorsan şuan söyle herkesi gönderirim dedi. Yok seviyorum baba dedim sesim titreye titreye :)maşallah ♥çok garip ilk gordugiun anda mi öyle dedin. his demek ki hislerim kuvvetli demiştin zaten. diğer evliler sizde de öyle mi oldu C Cay6 poncikvegece K Kendinisevenbirii
Herkes sokk olacak buda degisik bisey olur guzel olur sonucta sen nasl istiyosan oyle yap nasl mutlu olacaksan ama bebek dogduktan sonraki surecte de nazar isi cok gundemde oluyor da nazar degdimi degermi dedkce nazari cekiyosun diye dusunuyorm hep masallah subhanallah de yavriiiiTabi ki konunun annelerle falan hiç ilgisi yok ama
1 kişi duydumu 1000kişinin duyması kaçınılmaz oluyor maalesef. O yüzden bu sefer sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali böyle olmasını uygun gördüm ben, cinsiyet partisi yapıcam o zaman hep beraber herkeş öğrenir
Çok haklısın Patilim.Kesinlikle bromm yiyecek ekmeği varsa her türlü bir şekilde doğuyor dünyaya geliyor; işte ben başıma gelince daha bir ayrıntı düşündüm birazda nazara da inanıyorum önceki gebeliğimde de nazara geldiğimi de düşünüyorum aaaa ilkten tek dediniz ikiz miii aaaa hemde tek yumurta ayyyy keşke benimde ikiz olsa diye diyeee nazar olduğuna da inandım biraz şimdi 3 ay dolmadan söylemicem zor tutuyorum kendimi ama tutuyorum
Demek evlilik yıldönümüne 1 ay kaldı hmmmmmne hediye alacaksın ? Ya da alacak mısın düşündün mü
Bizde durum esim tarafindan aynii anlatilan gbi olmus beni tek goruste evlenecegim kiz demis de benm onun evlenecegm adam oldgnu anlamam 2 3 sene aldjmaşallah ♥çok garip ilk gordugiun anda mi öyle dedin. his demek ki hislerim kuvvetli demiştin zaten. diğer evliler sizde de öyle mi oldu C Cay6 poncikvegece K Kendinisevenbirii
Strese girmeni istenmiyor Yakuza ağ anamız pek düşünceli sağ olsun..Günaydın tatlı kıssslar
Sabah geyşam geldi nöbetten, beni sakın uyandırma deyip camış gibin uyumaya başladı, şimdi kendi imkanlarıyla kaçta kalkar kim bilir. Yine kocasız kaldım
Allahtan çocuk yapacak kadar ulaşabildim adama
Çocuk 1.5 aylık oldu yakuza ilk defa nasılsın, bebek nasıl diye msj atıyorbidaha da anca 5 aylıkken sorar zaten. Onda da doğunca görürsün nasıl olduğunu derim
Daha doğmamış günahsız yavrumun akraba kalitesi gerçekten beni benden alıyor, yazık.
Evet efenim cumartesi planlarını alalım bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
Daha çok ömürlerine ömür katıyor gibiler PatilimSeni sevmeyen ölsün diyorum. Net !
Tövbeeeessssss
Tabi kuzum kendi sülale geleneklerine göre değerlendirmek lazım.Heee simdi boyle deynce sana hak verdm evet bzde oyle hastayms vs diye aranip sorulmaz esim tarfnda filan hanj abartilmaz grip yada hamilelik de normal geldi demekki kadina
Bizim.ilk görüşte trafolar patladımaşallah ♥çok garip ilk gordugiun anda mi öyle dedin. his demek ki hislerim kuvvetli demiştin zaten. diğer evliler sizde de öyle mi oldu C Cay6 poncikvegece K Kendinisevenbirii
Verir verir sk sk arabadan injp az yuruyus yapmak sartiyla cok uzak olmadikca verir.Çok haklısın Patilim.
Zaten ne kaldı senin 3 hafta falan.. ♥
Allah nazardan kem gözden korusun yavrularımızı
Biz yıl dönümlerinde birbirimize hediye almıyoruz balım. Sadece doğum günlerinde, öğretmenler gününde ve polis haftasında hediye alıyoruz.
Evliliğe birlikte adım attığımız için hediye almalık bir durum gibi gelmiyor bize
Her sene 1 2 ay kala birlikte oturup bu seneki yıldönümünde ne yapalım diye plan kuruyoruz.
Genelde 1 sene evde 1 sene dışarıda kutladık.
Bu seneki bebekli olacağı için özel tabi
Doktor izin verirse yıllık izinden 1 hafta alacak ve kış tatiline çıkacağız. Ben zaten sömestr da olacağım.
Birkaç otel seçeneği bulmuş. Umarım doktor onay verir
Evet hislerim normalde de kuvvetlidir ama bu hislerin ötesinde birşeydi kuzum.maşallah ♥çok garip ilk gordugiun anda mi öyle dedin. his demek ki hislerim kuvvetli demiştin zaten. diğer evliler sizde de öyle mi oldu C Cay6 poncikvegece K Kendinisevenbirii
Ne işlerin var sultanımAaaaa ne tesadüf benm.akros da camis gbin hala uyuyor
Bugün çok isim var Cookda
Çok düşüncelidir evetStrese girmeni istenmiyor Yakuza ağ anamız pek düşünceli sağ olsun..
Açık lisr görevim var bugün anacimm. Bir oturum bittii. Öğleden sonra kaldı. Sen de dinlen bugün. Enerji topla bol bol. Çok öpüyorum seni.
Valla ben karnm burnmda 8-9 saat yol gittim 34.HaftadaVerir verir sk sk arabadan injp az yuruyus yapmak sartiyla cok uzak olmadikca verir.
Ama ben 4 aylik hamileydim 8 9 saatlik yol icin esimle bana dedi ki tamam sorun olmaz belkj fakatt bunu goze almak ne derece dogru Allah korusun bebege bisey olsa geri donusu yok ama gidecegn yere sonra da gidebilirsin demisti ... gene de karar sizin dedi benmde ackcasi pek gidesm yoktu memlekete gidecektikhamileyken zten hersey dha baska oluyor yorucu oluyo ise de gidiyorum ozamanlar nihayetnde esim nayir nolmazzz gidemezsin dedi doktordan oyle duyunca
Kiz yok benjm deli kocam 16 yasimda dustu pesime 18 de ikna edebildi beni 22 de evlendik askerden gelir gelmez beni istemeye geldi 1 sene sonra da evlendik .. biz erkenciyiz yani
Valla ben ilk evliliğimde 4-5 sene konuşup evlendim, evlendiğim gün bile kafam da soru işaretleri vardı :) Kimseye söylemediğim, içten içe düşündüğüm. 1 tek Babam anladı gözümde ki şüpheyi sanırım; kuşağımı bağlarken kulağıma eğildi ve burası senin evin kapı sana her zaman açık, gitmek istemiyorsan şuan söyle herkesi gönderirim dedi. Yok seviyorum baba dedim sesim titreye titreye :)
Şimdi ki eşimle evlenirken aklımda tek bir şüphe yoktu. Ben ölene kadar artık bu adamın hayat eşiyim dedim :) Elhamdulillah
Şimdiye kadar 1 kere bile keşke demedim:)
vay be hepiniz için hayırlısı olsun Allah mutlu etsin :) sadece bişey Merak ettim patili abla bu şüphe içinden gelen bir his mi yoksa onun kişiliği/ hareketleri yüzünden Emin olamama gibi bişey miydiBizde durum esim tarafindan aynii anlatilan gbi olmus beni tek goruste evlenecegim kiz demis de benm onun evlenecegm adam oldgnu anlamam 2 3 sene aldj
ne gibi sınavlar:))Evet hislerim normalde de kuvvetlidir ama bu hislerin ötesinde birşeydi kuzum.
Tanımak diyebilirim sadece. Görür görmez aaa bu benim kocam olacak dedim. O da benim için çocuklarımın anası demiş
9 sene sonra hala aşkla bakmak çok güzel kuzum. Hala kıpır kıpır olmak
Ama tabiki bu tamamen doğru seçimle alakalı.
Yüzüne bakıp cenneti görmek de var yüzüne bakıp cehennemi yaşamak da..
Annem hep düğün günü giydiğin ya gelinliktir ya kefendir derdi. Onunki kefen olmuş çünkü.
O yüzden ben aşık olmama rağmen geyşamı çok sınavlardan geçirdim. En ufak ters birşeyini görsem direkt bırakırdım. Çabuk soğuyan biriyim zaten.
Ne işlerin var sultanım
Hoşgeldin
Çok düşüncelidir evet
Allah kolaylık versin elhanım
Hoşbuldum günümü aydinlatanimEvet hislerim normalde de kuvvetlidir ama bu hislerin ötesinde birşeydi kuzum.
Tanımak diyebilirim sadece. Görür görmez aaa bu benim kocam olacak dedim. O da benim için çocuklarımın anası demiş
9 sene sonra hala aşkla bakmak çok güzel kuzum. Hala kıpır kıpır olmak
Ama tabiki bu tamamen doğru seçimle alakalı.
Yüzüne bakıp cenneti görmek de var yüzüne bakıp cehennemi yaşamak da..
Annem hep düğün günü giydiğin ya gelinliktir ya kefendir derdi. Onunki kefen olmuş çünkü.
O yüzden ben aşık olmama rağmen geyşamı çok sınavlardan geçirdim. En ufak ters birşeyini görsem direkt bırakırdım. Çabuk soğuyan biriyim zaten.
Ne işlerin var sultanım
Hoşgeldin
Çok düşüncelidir evet
Allah kolaylık versin elhanım
8 9 saati ben göze almam zaten çayım.Verir verir sk sk arabadan injp az yuruyus yapmak sartiyla cok uzak olmadikca verir.
Ama ben 4 aylik hamileydim 8 9 saatlik yol icin esimle bana dedi ki tamam sorun olmaz belkj fakatt bunu goze almak ne derece dogru Allah korusun bebege bisey olsa geri donusu yok ama gidecegn yere sonra da gidebilirsin demisti ... gene de karar sizin dedi benmde ackcasi pek gidesm yoktu memlekete gidecektikhamileyken zten hersey dha baska oluyor yorucu oluyo ise de gidiyorum ozamanlar nihayetnde esim nayir nolmazzz gidemezsin dedi doktordan oyle duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?