Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vay be hepiniz için hayırlısı olsun Allah mutlu etsin :) sadece bişey Merak ettim patili abla bu şüphe içinden gelen bir his mi yoksa onun kişiliği/ hareketleri yüzünden Emin olamama gibi bişey miydi
Hem hareketlerinden dolayı gelen bir hisdi hem de içimi kemiren ama toz konduramadığım şeyler vardı aşk gözü kör eder derler ya öyle bir şeydi sanırım

Valla ben karnm burnmda 8-9 saat yol gittim 34.Haftada
Hicde bişey olmadı
Ama tabi yata yata gittim
Iste dedi zaten o da bisey olur demiyorum ama riski goze almaya gerek yok bence dedi hamilelik bikac aylik surec ondan sonra git yani bana soruyorsan dedi .

Iste dedi zaten o da bisey olur demiyorum ama riski goze almaya gerek yok bence dedi hamilelik bikac aylik surec ondan sonra git yani bana soruyorsan dedi .
Ama tabi pinporikli eşler göndermedi

Laaaaaggghnnnn akros beni neden gönderdi o Zaman vay hain domdom kafamda şimşekler çaktı şuan

aypare ackerman ilk nisanlandigimda hiç içime sinmeyen bişey vardı sürekli napcam.naskl yapicam off bu iş olmaz diye diye
İstihare rüyalarına yata yata yatira yatira bir hal oldum

Ama hep beni kemiren bişey vardı adını kouamiyorsun ama yapamayacağını da biliyorsun mantık çerçevesinde
Veee sonra ben babama anlattım babamda yem attı oltaya geldi iş bitti

Ama.esimi ilk gördüğümde daha hiç bir fikir sahibi değilken hayatımın erkegiii bu dedim Yaaa bununla.libislenirim ya da kimseyle libismem dedm içimden

Libiş önemliii
Hayır beni asıl yıkan ne biliyor musun
Eski eşime libişim yetmedi ya la hafta da net 3 ü oluyordu ama adama yetmiyordu demek ki
Oyyyy ben nerelere gidemmmm neyse ki şimdikine libişim yetiyor da aldatılmıyorum
Böylede kendi ile dalga geçebilen pozitif olabilen bir patikli

Hem hareketlerinden dolayı gelen bir hisdi hem de içimi kemiren ama toz konduramadığım şeyler vardı aşk gözü kör eder derler ya öyle bir şeydi sanırım
teşekkür ederim iyiki varsınız burda çok bilgi öğrenip atıyorum cebe hem hayat hem her şey iyiki gelmişim bu topige inşallah hep mutlu olursun bundan sonra ,zaten Cook pozitif ışıl ışıl bir insansın maşallah , herkes kalbinin ekmeğini yermiş seni de güzel kalbinden öperim
ya shshsj sondaki şeyi okudum kahkaha attım :)) ne güzel Allah mutlu etsinnn bakalım bana da inşallah ya bunla libislenirim yada kimseye libismem dediğim bir insan nasip etsin Allah

Günaydın saçlım
Evde pineklemekten daha güzel plan mı var yav
Bende bugün evde pineklemek istiyorum geyşamla. Bıktım sürekli dışarıdayız.ya da bizde misafir.
Sana göre büyük bişey tabi bana göre hep yaptığım şey olunca
Ohh keyfini çıkar

Libisi hissedeceksin hissetmezsen olmaz
Boşver benm.halamda güzel.olmaskna ragme kanı bozuk enişte hem dolandırdı hem aldattı hemde kaç tanesiyle

Libis değil mesele sadakat ve saygı
Smdikinde buldun mutluluğu.libisi

Aldatılan kadınların çoğu güzel oluyor zaten

Kendimi teselli etme şeklim

Kendini aynı yatakta hayaal edemediğin insanla nasıl evlenceksin libis önemli hahahahahababah

Olur olur sen bize şöyle biz anlarız libisiniz uygunu değil mi

ne gibi sınavlar:))
Misal sinirli olup olmaması çok önemliydi benim için..
Ben geyşamla tanışmadan 1 ay önce söz attım. Nasıl böyle bir hata yapmışım bilmiyorum. Kendimden 8 yaş büyük bir öğretmendi. 1 sene peşimde koştu. Elde etmek için adam atla karayı seçiyordu. En sonunda kabul ettim. Bu seferde evlilik için aşırı diretmeye başladı. Sırf oyalamak için söz yaptım. Hayatımın en saçma dönemiymiş.
Adam o kadar sinirli ve kıskanç biriydi ki.. Kıskanıp tartaklamaya bile kalkıyordu. Peşimi de bırakmadı ailem bile neler çekti paçayı zor kurtardım. Sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yedim.
Geyşamı görür görmez gerçekten böyle nasıl diyim hala yüzüne bakınca cenneti görüyor gibi oluyorum. Nurlu resmen adam ya
Ama yine de kapılmadım.
Sürekli sinirlerine oynadım. En fazla ne kadar sinirlenebildiğini görmeye çalıştım. Ağzı bozuk mu diye arkadaş çevresine çok girdim. Onlarla konuşmasına dikkat ettim. Mesajlarını gizli gizli okudum. Tüm sosyal medya şifrelerini aldım. İnan bir arkadaşına en ufak küfürlü konuşması olsaydı o saniye ayrılırdım. Arkadaşlarının huyuna suyuna dikkat ettim. Ve şunu gördüm bu adamın arkadaş çevresi de elit ve hepsi kibar, efendi salon erkekleri. Kendi argo kullanmadığı gibi arkadaşları da aynı şekilde.
Çünkü arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sözü çok doğru.
Geyşama yapmadığımı bırakmadım, zaaflarına da oynadım, bam teline de oynadım.. 1 kere bile sinirlenmedi bana.
Kızlarla tamamen mesafe koydurdum ona da tamam dedi. En yakın kız arkadaşlarını sildi benim için.
Trafikte bile sinirleniyor mu küfür ediyor mu kavga ediyor mu diye çok gözlemledim. Çünkü böyle bir makale okudum insanların gerçek yüzü bir trafikte bir de sarhoşken ortaya çıkarmış.
Trafikte de her zaman yayaya yol veren asla sinirlenmeyen biriydi. Sarhoşken de tam bir ponçik ti
Zaten 4 sene flört ettik. 4 senem hep denemekle geçti. Ne kadar fedakar olabiliyor hep gözlemledim.
Evlendik evleneli hala aynı adam.. 9 sene olacak 1 kez bana sinirlenip bağırmamıştır. Sadece polis okulundan gelince zor bir adaptasyon süreci yaşadı o ara biraz sinirliydi. Ama kısa sürede atlattı çok şükür.
Evlilik zor karar kuzum herkesle olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…