- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.941
Hem hareketlerinden dolayı gelen bir hisdi hem de içimi kemiren ama toz konduramadığım şeyler vardı aşk gözü kör eder derler ya öyle bir şeydi sanırımvay be hepiniz için hayırlısı olsun Allah mutlu etsin :) sadece bişey Merak ettim patili abla bu şüphe içinden gelen bir his mi yoksa onun kişiliği/ hareketleri yüzünden Emin olamama gibi bişey miydi
Iste dedi zaten o da bisey olur demiyorum ama riski goze almaya gerek yok bence dedi hamilelik bikac aylik surec ondan sonra git yani bana soruyorsan dedi .Valla ben karnm burnmda 8-9 saat yol gittim 34.Haftada
Hicde bişey olmadı
Ama tabi yata yata gittim
Kalbimimi okudun naptın :)
Ama tabi pinporikli eşler göndermediIste dedi zaten o da bisey olur demiyorum ama riski goze almaya gerek yok bence dedi hamilelik bikac aylik surec ondan sonra git yani bana soruyorsan dedi .
İliklerime kadar hissediyorsam seni demek kiiiKalbimimi okudun naptın :)
Tam sana yazıyordum bebeikim :)
Bende seni hisliyorumİliklerime kadar hissediyorsam seni demek kiii
Libiş önemliiiaypare ackerman ilk nisanlandigimda hiç içime sinmeyen bişey vardı sürekli napcam.naskl yapicam off bu iş olmaz diye diye
İstihare rüyalarına yata yata yatira yatira bir hal oldum
Ama hep beni kemiren bişey vardı adını kouamiyorsun ama yapamayacağını da biliyorsun mantık çerçevesinde
Veee sonra ben babama anlattım babamda yem attı oltaya geldi iş bitti
Ama.esimi ilk gördüğümde daha hiç bir fikir sahibi değilken hayatımın erkegiii bu dedim Yaaa bununla.libislenirim ya da kimseyle libismem dedm içimden
teşekkür ederim iyiki varsınız burda çok bilgi öğrenip atıyorum cebe hem hayat hem her şey iyiki gelmişim bu topigeHem hareketlerinden dolayı gelen bir hisdi hem de içimi kemiren ama toz konduramadığım şeyler vardı aşk gözü kör eder derler ya öyle bir şeydi sanırım
ya shshsj sondaki şeyi okudum kahkaha attım :)) ne güzel Allah mutlu etsinnnaypare ackerman ilk nisanlandigimda hiç içime sinmeyen bişey vardı sürekli napcam.naskl yapicam off bu iş olmaz diye diye
İstihare rüyalarına yata yata yatira yatira bir hal oldum
Ama hep beni kemiren bişey vardı adını kouamiyorsun ama yapamayacağını da biliyorsun mantık çerçevesinde
Veee sonra ben babama anlattım babamda yem attı oltaya geldi iş bitti
Ama.esimi ilk gördüğümde daha hiç bir fikir sahibi değilken hayatımın erkegiii bu dedim Yaaa bununla.libislenirim ya da kimseyle libismem dedm içimden
Sana göre büyük bişey tabi bana göre hep yaptığım şey oluncaGünaydın saçlım
Evde pineklemekten daha güzel plan mı var yav
Bende bugün evde pineklemek istiyorum geyşamla. Bıktım sürekli dışarıdayız.ya da bizde misafir.
Libisi hissedeceksin hissetmezsen olmazLibiş önemliii
Hayır beni asıl yıkan ne biliyor musun
Eski eşime libişim yetmedi ya lahafta da net 3 ü oluyordu ama adama yetmiyordu demek ki
Oyyyy ben nerelere gidemmmm neyse ki şimdikine libişim yetiyor da aldatılmıyorum
Böylede kendi ile dalga geçebilen pozitif olabilen bir patikli
Aldatılan kadınların çoğu güzel oluyor zatenLibisi hissedeceksin hissetmezsen olmaz
Boşver benm.halamda güzel.olmaskna ragme kanı bozuk enişte hem dolandırdı hem aldattı hemde kaç tanesiyle
Libis değil mesele sadakat ve saygı
Smdikinde buldun mutluluğu.libisi
Kendini aynı yatakta hayaal edemediğin insanla nasıl evlenceksin libis önemliteşekkür ederim iyiki varsınız burda çok bilgi öğrenip atıyorum cebe hem hayat hem her şey iyiki gelmişim bu topigeinşallah hep mutlu olursun bundan sonra ,zaten Cook pozitif ışıl ışıl bir insansın maşallah , herkes kalbinin ekmeğini yermiş seni de güzel kalbinden öperim ♥
ya shshsj sondaki şeyi okudum kahkaha attım :)) ne güzel Allah mutlu etsinnn♥♥ bakalım bana da inşallah ya bunla libislenirim yada kimseye libismem dediğim bir insan nasip etsin Allah
AynenAldatılan kadınların çoğu güzel oluyor zaten
Kendimi teselli etme şeklim
Bülbül ötmesinnnn kuş viklemesin inşalllaaahhhhhAynen
Teselli etme.bosuna seni kaybettiğine yansın
Libissiz kadınların eline düşsün ins
Misal sinirli olup olmaması çok önemliydi benim için..ne gibi sınavlar:))
HahahahahahaBülbül ötmesinnnn kuş viklemesin inşalllaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?