- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.961
Yaaa çokk güzell ayyy ben niye heyecan yaptım bunu okurken onu da bilmiyorum amaMisal sinirli olup olmaması çok önemliydi benim için..
Ben geyşamla tanışmadan 1 ay önce söz attım. Nasıl böyle bir hata yapmışım bilmiyorum. Kendimden 8 yaş büyük bir öğretmendi. 1 sene peşimde koştu. Elde etmek için adam atla karayı seçiyordu. En sonunda kabul ettim. Bu seferde evlilik için aşırı diretmeye başladı. Sırf oyalamak için söz yaptım. Hayatımın en saçma dönemiymiş.
Adam o kadar sinirli ve kıskanç biriydi ki.. Kıskanıp tartaklamaya bile kalkıyordu. Peşimi de bırakmadı ailem bile neler çekti paçayı zor kurtardım. Sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yedim.
Geyşamı görür görmez gerçekten böyle nasıl diyim hala yüzüne bakınca cenneti görüyor gibi oluyorum. Nurlu resmen adam ya
Ama yine de kapılmadım.
Sürekli sinirlerine oynadım. En fazla ne kadar sinirlenebildiğini görmeye çalıştım. Ağzı bozuk mu diye arkadaş çevresine çok girdim. Onlarla konuşmasına dikkat ettim. Mesajlarını gizli gizli okudum. Tüm sosyal medya şifrelerini aldım. İnan bir arkadaşına en ufak küfürlü konuşması olsaydı o saniye ayrılırdım. Arkadaşlarının huyuna suyuna dikkat ettim. Ve şunu gördüm bu adamın arkadaş çevresi de elit ve hepsi kibar, efendi salon erkekleri. Kendi argo kullanmadığı gibi arkadaşları da aynı şekilde.
Çünkü arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sözü çok doğru.
Geyşama yapmadığımı bırakmadım, zaaflarına da oynadım, bam teline de oynadım.. 1 kere bile sinirlenmedi bana.
Kızlarla tamamen mesafe koydurdum ona da tamam dedi. En yakın kız arkadaşlarını sildi benim için.
Trafikte bile sinirleniyor mu küfür ediyor mu kavga ediyor mu diye çok gözlemledim. Çünkü böyle bir makale okudum insanların gerçek yüzü bir trafikte bir de sarhoşken ortaya çıkarmış.
Trafikte de her zaman yayaya yol veren asla sinirlenmeyen biriydi. Sarhoşken de tam bir ponçik ti
Zaten 4 sene flört ettik. 4 senem hep denemekle geçti. Ne kadar fedakar olabiliyor hep gözlemledim.
Evlendik evleneli hala aynı adam.. 9 sene olacak 1 kez bana sinirlenip bağırmamıştır. Sadece polis okulundan gelince zor bir adaptasyon süreci yaşadı o ara biraz sinirliydi. Ama kısa sürede atlattı çok şükür. ♥
Evlilik zor karar kuzum herkesle olmaz.
Bilmem kaçıncı okiyusum ben bile hala heycan yapiormYaaa çokk güzell ayyy ben niye heyecan yaptım bunu okurken onu da bilmiyorum amamaşallah ciciim ❤
B Brunello Cicinelli o Zamannn seni çekemeyenlereeeee sevmeyenlereee 2 liii oynayanlara ne diyoruzzzz
Çekemiyolarrrr çekemiyolarrrrr fesatlıktaannn geberiyolarrrr çıldııırr çıldıırrrr
Geyşamın libişi de bana yetmiyor ama suçlusu emniyet teşkilatıLibiş önemliii
Hayır beni asıl yıkan ne biliyor musun
Eski eşime libişim yetmedi ya lahafta da net 3 ü oluyordu ama adama yetmiyordu demek ki
Oyyyy ben nerelere gidemmmm neyse ki şimdikine libişim yetiyor da aldatılmıyorum
Böylede kendi ile dalga geçebilen pozitif olabilen bir patikli
Yok yavrum hala uyuyor camışım. Artemise destan yazıyordum da o uzun sürdü
ne dicem nasıl anlarsınız mesellaKendini aynı yatakta hayaal edemediğin insanla nasıl evlenceksin libis önemlihahahahahababah
Olur olur sen bize şöyle biz anlarız libisiniz uygunu değil mi
Trafikte bile sinirlenmiyorsa maşallah nediyeyimMisal sinirli olup olmaması çok önemliydi benim için..
Ben geyşamla tanışmadan 1 ay önce söz attım. Nasıl böyle bir hata yapmışım bilmiyorum. Kendimden 8 yaş büyük bir öğretmendi. 1 sene peşimde koştu. Elde etmek için adam atla karayı seçiyordu. En sonunda kabul ettim. Bu seferde evlilik için aşırı diretmeye başladı. Sırf oyalamak için söz yaptım. Hayatımın en saçma dönemiymiş.
Adam o kadar sinirli ve kıskanç biriydi ki.. Kıskanıp tartaklamaya bile kalkıyordu. Peşimi de bırakmadı ailem bile neler çekti paçayı zor kurtardım. Sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yedim.
Geyşamı görür görmez gerçekten böyle nasıl diyim hala yüzüne bakınca cenneti görüyor gibi oluyorum. Nurlu resmen adam ya
Ama yine de kapılmadım.
Sürekli sinirlerine oynadım. En fazla ne kadar sinirlenebildiğini görmeye çalıştım. Ağzı bozuk mu diye arkadaş çevresine çok girdim. Onlarla konuşmasına dikkat ettim. Mesajlarını gizli gizli okudum. Tüm sosyal medya şifrelerini aldım. İnan bir arkadaşına en ufak küfürlü konuşması olsaydı o saniye ayrılırdım. Arkadaşlarının huyuna suyuna dikkat ettim. Ve şunu gördüm bu adamın arkadaş çevresi de elit ve hepsi kibar, efendi salon erkekleri. Kendi argo kullanmadığı gibi arkadaşları da aynı şekilde.
Çünkü arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sözü çok doğru.
Geyşama yapmadığımı bırakmadım, zaaflarına da oynadım, bam teline de oynadım.. 1 kere bile sinirlenmedi bana.
Kızlarla tamamen mesafe koydurdum ona da tamam dedi. En yakın kız arkadaşlarını sildi benim için.
Trafikte bile sinirleniyor mu küfür ediyor mu kavga ediyor mu diye çok gözlemledim. Çünkü böyle bir makale okudum insanların gerçek yüzü bir trafikte bir de sarhoşken ortaya çıkarmış.
Trafikte de her zaman yayaya yol veren asla sinirlenmeyen biriydi. Sarhoşken de tam bir ponçik ti
Zaten 4 sene flört ettik. 4 senem hep denemekle geçti. Ne kadar fedakar olabiliyor hep gözlemledim.
Evlendik evleneli hala aynı adam.. 9 sene olacak 1 kez bana sinirlenip bağırmamıştır. Sadece polis okulundan gelince zor bir adaptasyon süreci yaşadı o ara biraz sinirliydi. Ama kısa sürede atlattı çok şükür. ♥
Evlilik zor karar kuzum herkesle olmaz.
Yaaa çokk güzell ayyy ben niye heyecan yaptım bunu okurken onu da bilmiyorum amamaşallah ciciim ❤
Kaçıncı kere yazıyorum bilmiyorum ama bende yazarken hala heyecanlanıyorumBilmem kaçıncı okiyusum ben bile hala heycan yapiorm
sen çok tatlı birisin senin karşına da kıymetini bilen biri ciksin inşallah. geçen gun biri anlattı bir kız kuran dersi veriyormuş namazında falan dua etmiş Allah'ım bana da böyle namaz kılan , kurs vermeme karışmayacak benim gibi birini nasip et diye cami hocasıyla evlenmiş çok mutluymus bu dönemlerde evlenince adam dövmeye küfür hakaret etmeye başlamış yani her zaman gerçekten hayırlısını istemek lazım artık bende böyle dua ediyorum ilerde uzulmektense Allah'ım bana hayırlısını ver diyorumponcikvegece Sen çok tatlıısın ya işte insanın bi sınavı oluyo ya ama iyiki de olmuş dersin şimdi. ❤ Kıız ben de aldatıldım heee bide itiraf yedim
ByNkoaLa demek kii cidden insan hissediyor ya. Bilmiyordum nişan olayını ama İyii gidiyor sohbettt
Böylee yüzde bii gülümseme eşliğinde film tadında okuyuverdiimKaçıncı kere yazıyorum bilmiyorum ama bende yazarken hala heyecanlanıyorum
Nasıl bir hikayeyse herkesi heyecanlattırıyor
Heeee dedm acaba uyandı mi benm akros uyuyor cnku muhtemel ikisi aynı anda uyanabilir o potansiyele sahiplerÇekemeyenlerimize gelsin
Geyşamın libişi de bana yetmiyor ama suçlusu emniyet teşkilatı
Yok yavrum hala uyuyor camışım. Artemise destan yazıyordum da o uzun sürdü
:dne dicem nasıl anlarsınız mesellabenim de libis yüksek biraz shdjsjdj
Trafikte bile sinirlenmiyorsa maşallah nediyeyim
ilkini iyiki atmissin evlendikten elde ettikten sonra aldatcak potansiyel varmış sanki.
ben de tam kahvemi içiyordum süper oldu film tadında :)) kız telatabik bize de böyle olur umarım hayırlısıyla film tadında hikayelerimiz olsunBöylee yüzde bii gülümseme eşliğinde film tadında okuyuverdiim
Biz ne nişanlar gördük Gül gül olduk beee hacıponcikvegece Sen çok tatlıısın ya işte insanın bi sınavı oluyo ya ama iyiki de olmuş dersin şimdi. ❤ Kıız ben de aldatıldım heee bide itiraf yedim
ByNkoaLa demek kii cidden insan hissediyor ya. Bilmiyordum nişan olayını ama İyii gidiyor sohbettt
Berbat birisiydi ya. Evlensem şuan aldatılan ve dayak yiyen birisi olurdum kesin.ne dicem nasıl anlarsınız mesellabenim de libis yüksek biraz shdjsjdj
Trafikte bile sinirlenmiyorsa maşallah nediyeyim
ilkini iyiki atmissin evlendikten elde ettikten sonra aldatcak potansiyel varmış sanki.
hahahahhs pek sakin libisli değil heralde enişte djdjjdHeeee dedm acaba uyandı mi benm akros uyuyor cnku muhtemel ikisi aynı anda uyanabilir o potansiyele sahipler
:d
Davranışlarındangerçi bunu benm.demem çok saçma adama o kdr aşık olmuşum ki ne yapsa hoş geliyordu
Bir de çok sakindi aşırı böyle bende hep böyle gidecek sandm
Evlenince gördüm ebemin horekesini
Ama yine de hala severm.keratayi :)
Çok hayattan sanirmKaçıncı kere yazıyorum bilmiyorum ama bende yazarken hala heyecanlanıyorum
Nasıl bir hikayeyse herkesi heyecanlattırıyor
Ayy evet çok doğru duamızı da eksik yapmamak lazım. Ben herşeyini söylüyorum dua ederken ev halini bileesen çok tatlı birisin senin karşına da kıymetini bilen biri ciksin inşallah. geçen gun biri anlattı bir kız kuran dersi veriyormuş namazında falan dua etmiş Allah'ım bana da böyle namaz kılan , kurs vermeme karışmayacak benim gibi birini nasip et diye cami hocasıyla evlenmiş çok mutluymus bu dönemlerde evlenince adam dövmeye küfür hakaret etmeye başlamış yani her zaman gerçekten hayırlısını istemek lazım artık bende böyle dua ediyorum ilerde uzulmektense Allah'ım bana hayırlısını ver diyorum
vay vayBerbat birisiydi ya. Evlensem şuan aldatılan ve dayak yiyen birisi olurdum kesin.
Allahıma bin şükür
Yok kuzum trafikte bile sinirlenmez.
İşinde bile öyle hödük bir polis değil.
Çot tatlı o çot.
Bebeksi
ev halini mi sen baya detyali dua ediyorsun aklıma gelmemişti bak bu :) bende öyle imgeleme yapayım bari artiik:))) aynen öyle :)Ayy evet çok doğru duamızı da eksik yapmamak lazım. Ben herşeyini söylüyorum dua ederken ev halini bilee
Zaten hayırlı olmayacaksa olmasın. Hep iyi insanlar kuzum karşımızda hepimizin ❤ her konuda eş iş arkadaş hepsi önemli.
İnşallahh kuzum inşallahhben de tam kahvemi içiyordum süper oldu film tadında :)) kız telatabik bize de böyle olur umarım hayırlısıyla film tadında hikayelerimiz olsun
Tahmn ettm zaten oyle oldugunu8 9 saati ben göze almam zaten çayım.
Bizim düşündüğümüz yerler çevre iller.
Bolu, Kuş gölü gibi..
3 4 saatlik yollar maximum..
Yok ozinde sakindir de ben sinirliyimhahahahhs pek sakin libisli değil heralde enişte djdjjd
Seni yerim kaymaklı balımBöylee yüzde bii gülümseme eşliğinde film tadında okuyuverdiim
Ben uyandırıcam şimdi geyşamı çünkü acıktım hala hiçbirşey yemedimHeeee dedm acaba uyandı mi benm akros uyuyor cnku muhtemel ikisi aynı anda uyanabilir o potansiyele sahipler
:d
Davranışlarındangerçi bunu benm.demem çok saçma adama o kdr aşık olmuşum ki ne yapsa hoş geliyordu
Bir de çok sakindi aşırı böyle bende hep böyle gidecek sandm
Evlenince gördüm ebemin horekesini
Ama yine de hala severm.keratayi :)
Hödüklerle takılmazsanız ne hikayeleriniz olur. Bizde okur heyecanlanırızben de tam kahvemi içiyordum süper oldu film tadında :)) kız telatabik bize de böyle olur umarım hayırlısıyla film tadında hikayelerimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?