Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa çokk güzell ayyy ben niye heyecan yaptım bunu okurken onu da bilmiyorum ama maşallah ciciim

B Brunello Cicinelli o Zamannn seni çekemeyenlereeeee sevmeyenlereee 2 liii oynayanlara ne diyoruzzzz
Çekemiyolarrrr çekemiyolarrrrr fesatlıktaannn geberiyolarrrr çıldııırr çıldıırrrr
Çekemeyenlerimize gelsin
Geyşamın libişi de bana yetmiyor ama suçlusu emniyet teşkilatı
B Brunello Cicinelli
Geyşa uyandiysa geri uyut gel gel lütfen
Yok yavrum hala uyuyor camışım. Artemise destan yazıyordum da o uzun sürdü

Kendini aynı yatakta hayaal edemediğin insanla nasıl evlenceksin libis önemli hahahahahababah

Olur olur sen bize şöyle biz anlarız libisiniz uygunu değil mi
ne dicem nasıl anlarsınız mesella benim de libis yüksek biraz shdjsjdj
Trafikte bile sinirlenmiyorsa maşallah nediyeyim
ilkini iyiki atmissin evlendikten elde ettikten sonra aldatcak potansiyel varmış sanki.

sen çok tatlı birisin senin karşına da kıymetini bilen biri ciksin inşallah. geçen gun biri anlattı bir kız kuran dersi veriyormuş namazında falan dua etmiş Allah'ım bana da böyle namaz kılan , kurs vermeme karışmayacak benim gibi birini nasip et diye cami hocasıyla evlenmiş çok mutluymus bu dönemlerde evlenince adam dövmeye küfür hakaret etmeye başlamış yani her zaman gerçekten hayırlısını istemek lazım artık bende böyle dua ediyorum ilerde uzulmektense Allah'ım bana hayırlısını ver diyorum

Çekemeyenlerimize gelsin

Geyşamın libişi de bana yetmiyor ama suçlusu emniyet teşkilatı

Yok yavrum hala uyuyor camışım. Artemise destan yazıyordum da o uzun sürdü
Heeee dedm acaba uyandı mi benm akros uyuyor cnku muhtemel ikisi aynı anda uyanabilir o potansiyele sahipler

ilkini iyiki atmissin evlendikten elde ettikten sonra aldatcak potansiyel varmış sanki.
:d
Davranışlarından gerçi bunu benm.demem çok saçma adama o kdr aşık olmuşum ki ne yapsa hoş geliyordu

Bir de çok sakindi aşırı böyle bende hep böyle gidecek sandm
Evlenince gördüm ebemin horekesini

Ama yine de hala severm.keratayi :)

Böylee yüzde bii gülümseme eşliğinde film tadında okuyuverdiim
ben de tam kahvemi içiyordum süper oldu film tadında :)) kız telatabik bize de böyle olur umarım hayırlısıyla film tadında hikayelerimiz olsun

Biz ne nişanlar gördük Gül gül olduk beee hacı

Berbat birisiydi ya. Evlensem şuan aldatılan ve dayak yiyen birisi olurdum kesin.
Allahıma bin şükür
Yok kuzum trafikte bile sinirlenmez.
İşinde bile öyle hödük bir polis değil.
Çot tatlı o çot.
Bebeksi

hahahahhs pek sakin libisli değil heralde enişte djdjjd

Ayy evet çok doğru duamızı da eksik yapmamak lazım. Ben herşeyini söylüyorum dua ederken ev halini bilee
Zaten hayırlı olmayacaksa olmasın. Hep iyi insanlar kuzum karşımızda hepimizin her konuda eş iş arkadaş hepsi önemli.

Berbat birisiydi ya. Evlensem şuan aldatılan ve dayak yiyen birisi olurdum kesin.
Allahıma bin şükür
Yok kuzum trafikte bile sinirlenmez.
İşinde bile öyle hödük bir polis değil.
Çot tatlı o çot.
Bebeksi
vay vay şanslı seni tabi eşin daha da şanslı senin gibi biriyle evli olduğu için :))
ev halini mi sen baya detyali dua ediyorsun aklıma gelmemişti bak bu :) bende öyle imgeleme yapayım bari artiik:))) aynen öyle :)

8 9 saati ben göze almam zaten çayım.
Bizim düşündüğümüz yerler çevre iller.
Bolu, Kuş gölü gibi..
3 4 saatlik yollar maximum..
Tahmn ettm zaten oyle oldugunu ByNkoaLa seninki hele cok buyuk cesaret dogum bile yapabilirsin 34.haftada bence okdr risk gereksiz yaa ben korkarim kendi hastanrmde kendi doktormda olsun dogumum diye korkarm sonucta heryerde hastane var ama ... neyseki bisey olmamis

Böylee yüzde bii gülümseme eşliğinde film tadında okuyuverdiim
Seni yerim kaymaklı balım
Yaşlanalım filmimizi yaptırıcam ama geyşama yaptıklarımdan dolayı linç yerim diye korkuyorum
Adamı sosyal hizmetler alıyormuş elimden
Ben uyandırıcam şimdi geyşamı çünkü acıktım hala hiçbirşey yemedim
Ayrıca sizin Akroşla aksiyonlu bir aşk hikayeniz var.
Heyecan şehvet entrika aşk herşey var sizde. 500 bölüm dizi çıkar
ben de tam kahvemi içiyordum süper oldu film tadında :)) kız telatabik bize de böyle olur umarım hayırlısıyla film tadında hikayelerimiz olsun
Hödüklerle takılmazsanız ne hikayeleriniz olur. Bizde okur heyecanlanırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…