- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.981
Bende deli cesareti varTahmn ettm zaten oyle oldugunuByNkoaLa seninki hele cok buyuk cesaret dogum bile yapabilirsin 34.haftada bence okdr risk gereksiz yaa ben korkarim kendi hastanrmde kendi doktormda olsun dogumum diye korkarm sonucta heryerde hastane var ama ... neyseki bisey olmamis
Aynen esim maceraya gerek yok dedi ben bisey olmaz herkes gidiyor dedm ama herkes baska sen baska dedi klasiktir onun herkesi ornek gosterdgm seylerde boyle derAma tabi pinporikli eşler göndermedi
Laaaaaggghnnnn akros beni neden gönderdi o Zaman vay hain domdom kafamda şimşekler çaktı şuan
Canımsınvay vayşanslı seni tabi eşin daha da şanslı senin gibi biriyle evli olduğu için :))
ev halini mi sen baya detyali dua ediyorsun aklıma gelmemişti bak bu :) bende öyle imgeleme yapayım bari artiik:))) aynen öyle :)
deme kız öyleİnşallahh kuzum inşallahhsen evlenirsin benden önce ben, daha çook evlenmem kıız
doğruYok ozinde sakindir de ben sinirliyim
Zaten onun saçma sapan sakinliği beni sinir edior
Hee bir de bn sinirliyken güler kahkaha atar
Libisi geldi mi kim sakin kalabilir bu dünyada
Gerilim korku dehşet +30Seni yerim kaymaklı balım
Yaşlanalım filmimizi yaptırıcam ama geyşama yaptıklarımdan dolayı linç yerim diye korkuyorum
Adamı sosyal hizmetler alıyormuş elimden
Ben uyandırıcam şimdi geyşamı çünkü acıktım hala hiçbirşey yemedim
Ayrıca sizin Akroşla aksiyonlu bir aşk hikayeniz var.
Heyecan şehvet entrika aşk herşey var sizde. 500 bölüm dizi çıkar
Hödüklerle takılmazsanız ne hikayeleriniz olur. Bizde okur heyecanlanırız
artık istemiyorum Zaten neden benim de daha iyi bir eşim olmasın ki ilerde en önemlisi saygısı olan :)Seni yerim kaymaklı balım
Yaşlanalım filmimizi yaptırıcam ama geyşama yaptıklarımdan dolayı linç yerim diye korkuyorum
Adamı sosyal hizmetler alıyormuş elimden
Ben uyandırıcam şimdi geyşamı çünkü acıktım hala hiçbirşey yemedim
Ayrıca sizin Akroşla aksiyonlu bir aşk hikayeniz var.
Heyecan şehvet entrika aşk herşey var sizde. 500 bölüm dizi çıkar
Hödüklerle takılmazsanız ne hikayeleriniz olur. Bizde okur heyecanlanırız
Kefirin tadı nasıl ciciYoğurt da iyi gelir bak.
Yoğurt yi.
Her derde şifadır
Kefir de içebilirsin sindirime çok iyi.
afiyet olsunnKuzularım muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kaçayım. Sarı merci acıktı.
Geyşamı uyandırayım.
Öpüyorum hepinizi. Sanırım bir daha anca yarın gelebilirim
Göremediklerime selam
Aldatilan kadin guzel oluyor degil de guzel de olsan aldatiliyorsun serefsiz sutsuzse koca demekkk uyuzlandim smdi cici gbi benmde icimde bi yerlerde aldatlma korkum var size itiraf ediyorm . Esime de demistim terket benden vazgecersen bnu kaldirabilirim ama sacma sapan isler cevirme arkamdan bunu kaldiramam diye de tabi yapacak adam o an karisini dusunse zaten yapmaz o kabiliyette olsa..Ay Allah korusun eslerimizi bizi nefsimize ve seytana uydurmasinAldatılan kadınların çoğu güzel oluyor zaten
Kendimi teselli etme şeklim
Valla hayatımın en büyük hatası ailelerin yanında doğum yapmak oldu zatenAynen esim maceraya gerek yok dedi ben bisey olmaz herkes gidiyor dedm ama herkes baska sen baska dedi klasiktir onun herkesi ornek gosterdgm seylerde boyle der
Yaaa bizde dun aksam misafirlerle konusurken ilskmze baslayis zamanini anlatti esimm o anlatnca cok hosuma gidiyorKaçıncı kere yazıyorum bilmiyorum ama bende yazarken hala heyecanlanıyorum
Nasıl bir hikayeyse herkesi heyecanlattırıyor
Oooo sen dogum yapmaya oraya gitmissin oylrsine gezmeye degil ... hayatnin hatasi tabiki evinde olmak gbisi varmi rosssValla hayatımın en büyük hatası ailelerin yanında doğum yapmak oldu zaten
İkinci de gitmedm bu sefer yine delirdiler
Bakalım bunda neler olacak
Allah sasirtmasin kimseyi. benim eski de bana sinirlendiği zaman çok saygısızca konuşuyordu ama dün ciciyle konsuunca gözüm açıldı neden bana saygılı biri olmasın ki hayatımda her zaman daha iyisi vardır gözüm açıldı vallaAldatilan kadin guzel oluyor degil de guzel de olsan aldatiliyorsun serefsiz sutsuzse koca demekkk uyuzlandim smdi cici gbi benmde icimde bi yerlerde aldatlma korkum var size itiraf ediyorm . Esime de demistim terket benden vazgecersen bnu kaldirabilirim ama sacma sapan isler cevirme arkamdan bunu kaldiramam diye de tabi yapacak adam o an karisini dusunse zaten yapmaz o kabiliyette olsa..Ay Allah korusun eslerimizi bizi nefsimize ve seytana uydurmasin
çay abla sen kaç yaşındasınYaaa bizde dun aksam misafirlerle konusurken ilskmze baslayis zamanini anlatti esimm o anlatnca cok hosuma gidiyor
Ordan bakinca kac gbi duruyprum soyle bakiiim Allah askina.Allah sasirtmasin kimseyi. benim eski de bana sinirlendiği zaman çok saygısızca konuşuyordu ama dün ciciyle konsuunca gözüm açıldı neden bana saygılı biri olmasın ki hayatımda her zaman daha iyisi vardır gözüm açıldı valla
çay abla sen kaç yaşındasın
benim tahminim 29Ordan bakinca kac gbi duruyprum soyle bakiiim Allah askina.
Evimde de burnmdan getirdiler mesela nerde dogurdugin değil kiOooo sen dogum yapmaya oraya gitmissin oylrsine gezmeye degil ... hayatnin hatasi tabiki evinde olmak gbisi varmi rosss
Kiz deli profilimden mi baktin gprunuyormu gizlimi blmiyorum 29 evetbenim tahminim 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?