Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende deli cesareti var
Doktorum memleketteydi zaten o yüzden mecbur memlekete dönmek zorundaydık

Ama tabi pinporikli eşler göndermedi

Laaaaaggghnnnn akros beni neden gönderdi o Zaman vay hain domdom kafamda şimşekler çaktı şuan
Aynen esim maceraya gerek yok dedi ben bisey olmaz herkes gidiyor dedm ama herkes baska sen baska dedi klasiktir onun herkesi ornek gosterdgm seylerde boyle der

Canımsın

Gerilim korku dehşet +30

Bnde acıktım smdi mutfağa sokmak zorundayim
7 senedir bu kdr kıvama getirebildim bakalım başka neler yaoabilcem

artık istemiyorum Zaten neden benim de daha iyi bir eşim olmasın ki ilerde en önemlisi saygısı olan :)

Aldatılan kadınların çoğu güzel oluyor zaten

Kendimi teselli etme şeklim
Aldatilan kadin guzel oluyor degil de guzel de olsan aldatiliyorsun serefsiz sutsuzse koca demekkk uyuzlandim smdi cici gbi benmde icimde bi yerlerde aldatlma korkum var size itiraf ediyorm . Esime de demistim terket benden vazgecersen bnu kaldirabilirim ama sacma sapan isler cevirme arkamdan bunu kaldiramam diye de tabi yapacak adam o an karisini dusunse zaten yapmaz o kabiliyette olsa..Ay Allah korusun eslerimizi bizi nefsimize ve seytana uydurmasin

Aynen esim maceraya gerek yok dedi ben bisey olmaz herkes gidiyor dedm ama herkes baska sen baska dedi klasiktir onun herkesi ornek gosterdgm seylerde boyle der
Valla hayatımın en büyük hatası ailelerin yanında doğum yapmak oldu zaten

İkinci de gitmedm bu sefer yine delirdiler

Bakalım bunda neler olacak

Kaçıncı kere yazıyorum bilmiyorum ama bende yazarken hala heyecanlanıyorum
Nasıl bir hikayeyse herkesi heyecanlattırıyor
Yaaa bizde dun aksam misafirlerle konusurken ilskmze baslayis zamanini anlatti esimm o anlatnca cok hosuma gidiyor

Valla hayatımın en büyük hatası ailelerin yanında doğum yapmak oldu zaten

İkinci de gitmedm bu sefer yine delirdiler

Bakalım bunda neler olacak
Oooo sen dogum yapmaya oraya gitmissin oylrsine gezmeye degil ... hayatnin hatasi tabiki evinde olmak gbisi varmi rosss

Allah sasirtmasin kimseyi. benim eski de bana sinirlendiği zaman çok saygısızca konuşuyordu ama dün ciciyle konsuunca gözüm açıldı neden bana saygılı biri olmasın ki hayatımda her zaman daha iyisi vardır gözüm açıldı valla
Yaaa bizde dun aksam misafirlerle konusurken ilskmze baslayis zamanini anlatti esimm o anlatnca cok hosuma gidiyor
çay abla sen kaç yaşındasın

Ordan bakinca kac gbi duruyprum soyle bakiiim Allah askina.

Ya tabii dunyaya bidha mi geleceksin evlenmek marift degil onemli olan brbrni idare edebilecek biriyle olmasi cnku evlilik her zaman sut liman olan bisey degil sevgililiktekiyle alakasi yok ayni evdesn he halini goruyor esin sen onu goruyorsun emin ol sevgililikte sana saygisi olmayanjn evlilikte hic olmaz evlilikteki saygisizliksa hicbiseye benzemez ... yol ver yeni asklara yelken accc...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…