- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.001
valla bakmadım. ama ben yaş tahminlerini gerçekten iyi yaparım :)Kiz deli profilimden mi baktin gprunuyormu gizlimi blmiyorum 29 evet
acıyorum artık mucize doktorda demir var ya öyle bı çocuk olsa huyu suyu düzgün çok mu şey istiyom ehehhdkdjsYa tabii dunyaya bidha mi geleceksin evlenmek marift degil onemli olan brbrni idare edebilecek biriyle olmasi cnku evlilik her zaman sut liman olan bisey degil sevgililiktekiyle alakasi yok ayni evdesn he halini goruyor esin sen onu goruyorsun emin ol sevgililikte sana saygisi olmayanjn evlilikte hic olmaz evlilikteki saygisizliksa hicbiseye benzemez ... yol ver yeni asklara yelken accc...
Ailelern yaninda olmak asiri baska bi boyut diger turlu evindeyken gene kendi evin duzenin ama huzuur bozulunca gene tatsiz olur insan elbette de gelmesjnler yanii yardimi dokunmuycak izdirap olacak kisi lohusa bakmaya diye gelmesin...Evimde de burnmdan getirdiler mesela nerde dogurdugin değil ki
İnsnlarn sana huzur vermesi
Bende dis gorunusten yas tahmni super yaparim . Hatta bi ara kanal d de yarisma vardi yarismacilar yas tahmini yapiyordu hep biliyordum ... apla aplaaa diyecegn kdr buyuk degilik bence ama neysssse bilemiyorum yaniivalla bakmadım. ama ben yaş tahminlerini gerçekten iyi yaparım :)
Yani tabi sen duani eksik etme canin nasil ozelliklerde istiyosa o sekilde her gun duzenli duada bulun ... Allah hayirli bi es nasip etsn sana ...acıyorum artık mucize doktorda demir var ya öyle bı çocuk olsa huyu suyu düzgün çok mu şey istiyom ehehhdkdjs
tmm o zaman cayim diyim o nasılBende dis gorunusten yas tahmni super yaparim . Hatta bi ara kanal d de yarisma vardi yarismacilar yas tahmini yapiyordu hep biliyordum ... apla aplaaa diyecegn kdr buyuk degilik bence ama neysssse bilemiyorum yanii
amin aminYani tabi sen duani eksik etme canin nasil ozelliklerde istiyosa o sekilde her gun duzenli duada bulun ... Allah hayirli bi es nasip etsn sana ...
Istediginnn gbi takil canim saka yapiyorum ben abla denmis denmemis pek takilmamtmm o zaman cayim diyim o nasıl
amin amin ♥
Istediginnn gbi takil canim saka yapiyorum ben abla denmis denmemis pek takilmam
Bu gece kullanacagim insallah persmbe aldm dus yeni almstim deneyemedm henuz dunde misafirim vardi..maskeyi kullandı mi nasıl. biseyler almak istediğin zamna söyle ben sana tavsiye ederim
uygun fiyat mesela ne kadar ona göre tavsiye ederimBu gece kullanacagim insallah persmbe aldm dus yeni almstim deneyemedm henuz dunde misafirim vardi..
Bende maskara almak istiyorum ama uygun fiyatli ve etkili olmali
Yani olabildigince uygun isteuygun fiyat mesela ne kadar ona göre tavsiye ederim
Ciciss dun evi toplamistimm bugun esim gunduzde. O gelene kadar bir sil supur toz al yapacagim. Sonra ile gidip biraz sosyallesecegiz kocikimleGünaydın tatlı kıssslar
Sabah geyşam geldi nöbetten, beni sakın uyandırma deyip camış gibin uyumaya başladı, şimdi kendi imkanlarıyla kaçta kalkar kim bilir. Yine kocasız kaldım
Allahtan çocuk yapacak kadar ulaşabildim adama
Çocuk 1.5 aylık oldu yakuza ilk defa nasılsın, bebek nasıl diye msj atıyorbidaha da anca 5 aylıkken sorar zaten. Onda da doğunca görürsün nasıl olduğunu derim
Daha doğmamış günahsız yavrumun akraba kalitesi gerçekten beni benden alıyor, yazık.
Evet efenim cumartesi planlarını alalım bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
Kiz bende tesetturluyum ama arada masa yapiyorum , sekil veriyorumYani olabildigince uygun istesuan calismiyorum ev kredimjz var filan oyle tartip harcamazsam olmuyor yetismiyor sac maskesnde de sizin onerdikleriniz 35 40 filandi o yuzden almadim aldigimi da baska sitelerde onerenler memnun olanlarda vardi ondan aldim mesela . Bide tesetturluyum tamam sacim onemli de sizler kadar yipranmamistir masa yapmiyorum islem yapmiyorm cok diye bu da isimi gorur diye dusunup aldm ... beni tani ona gore oner diye anlattm bunlari
Ben annemin yaninda dogurdumValla hayatımın en büyük hatası ailelerin yanında doğum yapmak oldu zaten
İkinci de gitmedm bu sefer yine delirdiler
Bakalım bunda neler olacak
Kendi ailemin hakkını odeyemem ama eş ailesi çok sinir bozduAilelern yaninda olmak asiri baska bi boyut diger turlu evindeyken gene kendi evin duzenin ama huzuur bozulunca gene tatsiz olur insan elbette de gelmesjnler yanii yardimi dokunmuycak izdirap olacak kisi lohusa bakmaya diye gelmesin...
Allah a sukur benim esimin ailesi dogumumda oyle yardmci oldu tek bi tane gorumcem digerleride en azndan izridap olmadi ... o gorumcemde oyle ablalik yapti bana yeri geldi annemden dha iyi anladi beni ben bebege hassastm o donem cok. Annemde sagolsn 1 ay yanmzda kaldi babamla kardesm hergun gelip yemek yiyip bebis sevip gittiler evde yemek yapamiyorlar annrm bizde diye ... hepsinjn hakki coktur odeyemem
Bende bir libisli olarak cogu zaman yetisemiyorum Gel bizde senle libisli konusalim bosver bunlariUlan ne libişli sevişli konusuyosunuz ben yokken zalımlarneyse okuya okuya geldim herkes kaçırdım tabi
Oooo bebeğim bizde konuşuruz yA sen yeter ki isteUlan ne libişli sevişli konusuyosunuz ben yokken zalımlarneyse okuya okuya geldim herkes kaçırdım tabi
Kız sen yakuza diyince niye benim aklıma kaynananın adı Tülaymış gibi geliyor,öyle hissediyorum anlamadimGünaydın tatlı kıssslar
Sabah geyşam geldi nöbetten, beni sakın uyandırma deyip camış gibin uyumaya başladı, şimdi kendi imkanlarıyla kaçta kalkar kim bilir. Yine kocasız kaldım
Allahtan çocuk yapacak kadar ulaşabildim adama
Çocuk 1.5 aylık oldu yakuza ilk defa nasılsın, bebek nasıl diye msj atıyorbidaha da anca 5 aylıkken sorar zaten. Onda da doğunca görürsün nasıl olduğunu derim
Daha doğmamış günahsız yavrumun akraba kalitesi gerçekten beni benden alıyor, yazık.
Evet efenim cumartesi planlarını alalım bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
Yok kız hiç öyle bı his yoktu şahsen bende,hiç bu adam evleneceğim adam fln demedim benmaşallah ♥çok garip ilk gordugiun anda mi öyle dedin. his demek ki hislerim kuvvetli demiştin zaten. diğer evliler sizde de öyle mi oldu C Cay6 @patilibirhayat K Kendinisevenbirii
ben de işlem yapmam ama neme ihtiyacı olan saç tipim var kıvırcık olduğu için tiftik duruyor bide ben indirimde o saç maskesini 18tlye almıştım indirimsiz almıyorum hiç biseyiYani olabildigince uygun istesuan calismiyorum ev kredimjz var filan oyle tartip harcamazsam olmuyor yetismiyor sac maskesnde de sizin onerdikleriniz 35 40 filandi o yuzden almadim aldigimi da baska sitelerde onerenler memnun olanlarda vardi ondan aldim mesela . Bide tesetturluyum tamam sacim onemli de sizler kadar yipranmamistir masa yapmiyorum islem yapmiyorm cok diye bu da isimi gorur diye dusunup aldm ... beni tani ona gore oner diye anlattm bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?