Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
acıyorum artık mucize doktorda demir var ya öyle bı çocuk olsa huyu suyu düzgün çok mu şey istiyom ehehhdkdjs

Evimde de burnmdan getirdiler mesela nerde dogurdugin değil ki
İnsnlarn sana huzur vermesi
Ailelern yaninda olmak asiri baska bi boyut diger turlu evindeyken gene kendi evin duzenin ama huzuur bozulunca gene tatsiz olur insan elbette de gelmesjnler yanii yardimi dokunmuycak izdirap olacak kisi lohusa bakmaya diye gelmesin...

Allah a sukur benim esimin ailesi dogumumda oyle yardmci oldu tek bi tane gorumcem digerleride en azndan izridap olmadi ... o gorumcemde oyle ablalik yapti bana yeri geldi annemden dha iyi anladi beni ben bebege hassastm o donem cok. Annemde sagolsn 1 ay yanmzda kaldi babamla kardesm hergun gelip yemek yiyip bebis sevip gittiler evde yemek yapamiyorlar annrm bizde diye ... hepsinjn hakki coktur odeyemem

valla bakmadım. ama ben yaş tahminlerini gerçekten iyi yaparım :)
Bende dis gorunusten yas tahmni super yaparim . Hatta bi ara kanal d de yarisma vardi yarismacilar yas tahmini yapiyordu hep biliyordum ... apla aplaaa diyecegn kdr buyuk degilik bence ama neysssse bilemiyorum yanii

acıyorum artık mucize doktorda demir var ya öyle bı çocuk olsa huyu suyu düzgün çok mu şey istiyom ehehhdkdjs
Yani tabi sen duani eksik etme canin nasil ozelliklerde istiyosa o sekilde her gun duzenli duada bulun ... Allah hayirli bi es nasip etsn sana ...

Bende dis gorunusten yas tahmni super yaparim . Hatta bi ara kanal d de yarisma vardi yarismacilar yas tahmini yapiyordu hep biliyordum ... apla aplaaa diyecegn kdr buyuk degilik bence ama neysssse bilemiyorum yanii
tmm o zaman cayim diyim o nasıl
Yani tabi sen duani eksik etme canin nasil ozelliklerde istiyosa o sekilde her gun duzenli duada bulun ... Allah hayirli bi es nasip etsn sana ...
amin amin

maskeyi kullandı mi nasıl. biseyler almak istediğin zamna söyle ben sana tavsiye ederim
Bu gece kullanacagim insallah persmbe aldm dus yeni almstim deneyemedm henuz dunde misafirim vardi..
Bende maskara almak istiyorum ama uygun fiyatli ve etkili olmali

uygun fiyat mesela ne kadar ona göre tavsiye ederim
Yani olabildigince uygun iste suan calismiyorum ev kredimjz var filan oyle tartip harcamazsam olmuyor yetismiyor sac maskesnde de sizin onerdikleriniz 35 40 filandi o yuzden almadim aldigimi da baska sitelerde onerenler memnun olanlarda vardi ondan aldim mesela . Bide tesetturluyum tamam sacim onemli de sizler kadar yipranmamistir masa yapmiyorum islem yapmiyorm cok diye bu da isimi gorur diye dusunup aldm ... beni tani ona gore oner diye anlattm bunlari

Ciciss dun evi toplamistimm bugun esim gunduzde. O gelene kadar bir sil supur toz al yapacagim. Sonra ile gidip biraz sosyallesecegiz kocikimle Bi kuafore de ugrarim kas biyik malum. Kanuni sultan suleymana dondum su aralar

Kiz bende tesetturluyum ama arada masa yapiyorum , sekil veriyorum Sacimda turlu renk kombinleri deniyorum. Biraz icine mictim sacimin son 3 yildir ama olsun degisiklik iyi oluyor Adami arada sasirtmak lazim

Valla hayatımın en büyük hatası ailelerin yanında doğum yapmak oldu zaten

İkinci de gitmedm bu sefer yine delirdiler

Bakalım bunda neler olacak
Ben annemin yaninda dogurdum kaynana 3 saat uzakliktan geldi. Yine de beni lohusa depresyonuna soktu. Bir dahakini evimde dogurcam hem de kisa denk getircem yine 1000 km oteye gelmez heralde insallah

Kendi ailemin hakkını odeyemem ama eş ailesi çok sinir bozdu
Kendi evimde ben hastanedeuken bütün yayak odamın dolaplarni kurcalamis karıştırmış
Çocuk sevmeye gelmemiş anlayacağın benm ailem kaç yıllık evliyim daha yatak odama izinsiz girmez geleyim mi koyayım mı der
Doğumdan bir gün önce eşime bni fallanca yere götür gezdir diyen kadın ne için gelmiş olabilir sence ?

Bende zaten böyle diyeceğini bildigim için eşimi önceden tenbihledim eğer buraya gelip de şuraya gitcm buraya gitc derse lafm ağır olur eğer sen goturrrsen sende çık git gelme dedm

Gezmek için ayrı zamanda gelebilir ben doğuma gidicem dedm
Ki dediğim gbi de oldu
Daha nasılsınız demeden eee bni şuraya götürü demeye başladı
Bende sen buraya gezmeye mi geldin benm canm burnmda dedm eşimde ne gezmesi anne çocuğum olcak dedi kaldı öyle.

Kizina kardeşlerine hediyeleri doldurdu da bı benm çocuklarıma bişey almadan çekti gitti

Ulan ne libişli sevişli konusuyosunuz ben yokken zalımlar neyse okuya okuya geldim herkes kaçırdım tabi
Bende bir libisli olarak cogu zaman yetisemiyorum Gel bizde senle libisli konusalim bosver bunlari

Ulan ne libişli sevişli konusuyosunuz ben yokken zalımlar neyse okuya okuya geldim herkes kaçırdım tabi
Oooo bebeğim bizde konuşuruz yA sen yeter ki iste akrep olarak her zaman konuşabilirim puhahahah

Kız sen yakuza diyince niye benim aklıma kaynananın adı Tülaymış gibi geliyor,öyle hissediyorum anlamadim benim kaynım var şuan,eşimi ise yolladim sabah kardeşle kahvaltı yaptık temizlik fln da yaptım bitirdim şimdi kahve içiyoruz :) birazdan da arkadaşım gelicek tatlı salata pizza fln da yaptım sbhtan yoğunum sbhtan beri yani öyle canım arkadaşımı agirliycam yani bugün başka isim yok hava da kapalı soğuk zaten.
maşallah ♥ çok garip ilk gordugiun anda mi öyle dedin. his demek ki hislerim kuvvetli demiştin zaten. diğer evliler sizde de öyle mi oldu C Cay6 @patilibirhayat K Kendinisevenbirii
Yok kız hiç öyle bı his yoktu şahsen bende,hiç bu adam evleneceğim adam fln demedim ben hatta istemiyodum eşimi bı konuş diyip duruyodu halalarim yengelerim falan,2 ay kadar konuştuk derken karar verdim güvendim ve sözlendik,1 ay kadar da sözlü kalıp sonra büyük nişan yaptık,11ay sonra da evlendik işte,sonra libiş artışından mıdır nedir adamı kurtar şimdi elimdenama hala söyler,sen beni istemiyodun demek diye yani 7,5 yıldır evliyiz ama 8,5 senedir tanıyoruz birbirimizi sana da nasip olsun sevdiğin guvendigin biriyle evlenmek inşallah

ben de işlem yapmam ama neme ihtiyacı olan saç tipim var kıvırcık olduğu için tiftik duruyor bide ben indirimde o saç maskesini 18tlye almıştım indirimsiz almıyorum hiç biseyi indirim zamanları yarı yarıya düşüyor fiyatları
uygun fiyatlı olarak indirimlerde gtatisin kendi
markası var beaulis diye fiyatları 8-10 TL'ye düşüyor onun pembe olani ve yeşil olanı çok güzel ona bakabilirsin . onun dışında golden rose ekstra hacim var siyah pembe oda 15 civarına düşüyor indirim zamanı . bir de maybelline big shot Cook güzel bı maskara ama biraz daha pahalı indirimli hali bile 30₺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…