- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.021
Gelen gelior cesapirimBen annemin yaninda dogurdumkaynana 3 saat uzakliktan geldi. Yine de beni lohusa depresyonuna soktu. Bir dahakini evimde dogurcam hem de kisa denk getircem yine 1000 km oteye gelmez heralde insallah
16 yaşında mi evlendiniz yaniiiKız sen yakuza diyince niye benim aklıma kaynananın adı Tülaymış gibi geliyor,öyle hissediyorum anlamadimbenim kaynım var şuan,eşimi ise yolladim sabah kardeşle kahvaltı yaptık temizlik fln da yaptım bitirdim şimdi kahve içiyoruz :) birazdan da arkadaşım gelicek tatlı salata pizza fln da yaptım sbhtan yoğunum sbhtan beri yani öyle canım arkadaşımı agirliycam yani bugün başka isim yok hava da kapalı soğuk zaten.
Yok kız hiç öyle bı his yoktu şahsen bende,hiç bu adam evleneceğim adam fln demedim benhatta istemiyodum eşimi bı konuş diyip duruyodu halalarim yengelerim falan,2 ay kadar konuştuk derken karar verdim güvendim ve sözlendik,1 ay kadar da sözlü kalıp sonra büyük nişan yaptık,11ay sonra da evlendik işte,sonra libiş artışından mıdır nedir adamı kurtar şimdi elimden ama hala söyler,sen beni istemiyodun demek diye yani 7,5 yıldır evliyiz ama 8,5 senedir tanıyoruz birbirimizi sana da nasip olsun sevdiğin guvendigin biriyle evlenmek inşallah ❤
Bende bir libisli olarak cogu zaman yetisemiyorum Gel bizde senle libisli konusalim bosver bunlari
Oooo bebeğim bizde konuşuruz yA sen yeter ki isteakrep olarak her zaman konuşabilirim puhahahah
Benim sacim oyle duz ki fonlu gibi masa bile yapiyorum bazende cok turmuyor cok sk yapmiyorm oyuzden o genelde uzun saclarimi acip salininca seviyor . Boya isine bende bi ara baya dalmistim simdi uclarda sari var en son ombre yapmistim 1 bucuk sene oluyor sade uclar yipranik o yuzden coj islem yok asiri yipranmis degil demek icin anlattjm azonce ...Kiz bende tesetturluyum ama arada masa yapiyorum , sekil veriyorumSacimda turlu renk kombinleri deniyorum. Biraz icine mictim sacimin son 3 yildir ama olsun degisiklik iyi oluyor Adami arada sasirtmak lazim
:dBana bunlarla gelin kizlarulan aceba benim de mi yukselenim akrep yaa valla hiç yay kadını gibi değilim hep libisim tavan geziyom orta da freni boşalmış kamyon gibi
16da nisanlandim 17de evlendim 18 de nikah yaptım aslında 6bucuk yıllık evli oluyorum nikah tarihini hesaplayinca16 yaşında mi evlendiniz yaniii
Sagolasin cnm cc aldim bidhaki gittgmde bakicam insallah ... benim upuzun kirpiklerim var ama ne calistigim donemlerde gercekten iyi maskaralar da kullandim ama bi turlu kivrik durmuyor dik ve uzun kirpiklerjmben de işlem yapmam ama neme ihtiyacı olan saç tipim var kıvırcık olduğu için tiftik duruyor bide ben indirimde o saç maskesini 18tlye almıştım indirimsiz almıyorum hiç biseyiindirim zamanları yarı yarıya düşüyor fiyatları
uygun fiyatlı olarak indirimlerde gtatisin kendi
markası var beaulis diye fiyatları 8-10 TL'ye düşüyor onun pembe olani ve yeşil olanı çok güzel ona bakabilirsin . onun dışında golden rose ekstra hacim var siyah pembe oda 15 civarına düşüyor indirim zamanı . bir de maybelline big shot Cook güzel bı maskara ama biraz daha pahalı indirimli hali bile 30₺
Ulan rosss senin yaziklarini okudum tüm sen libişli konuşup grubu ayartan:d
Libisine kurban
Ahhaahahahah
Bende yeni bakim yaptjm kendime ormanliklardan kurtuldumCiciss dun evi toplamistimm bugun esim gunduzde. O gelene kadar bir sil supur toz al yapacagim. Sonra ile gidip biraz sosyallesecegiz kocikimleBi kuafore de ugrarim kas biyik malum. Kanuni sultan suleymana dondum su aralar
AhahahjajajUlan rosss senin yaziklarini okudum tüm sen libişli konuşup grubu ayartanama bensiizz
Baya erken olmuş:)16da nisanlandim 17de evlendim 18 de nikah yaptım aslında 6bucuk yıllık evli oluyorum nikah tarihini hesaplayinca
Maskara sürme yöntemi de önemli . Benimkiler de öyle boya vs yok kendi rengimSagolasin cnm cc aldim bidhaki gittgmde bakicam insallah ... benim upuzun kirpiklerim var ama ne calistigim donemlerde gercekten iyi maskaralar da kullandim ama bi turlu kivrik durmuyor dik ve uzun kirpiklerjm
Benim saclarm dumduz gercekten cok guzeller sade ombre yipratti uclarini gerisi kendi sacim zaten dogal
Ne diyecegimi bjlemedim valla rosss gelmesin bu sefer zaten yeternce biseyler yapmis sana lafi da soylemistin gecenlerde ceknmiyosun idare etmene gerek yok acikca soyle en azndan sonrasnda bebekle ugrasirken lohusa gunlerni ziyan etmesjn ... cok ayip yatak oda dolaplarinj karistirip ne bulmayi umdu ne aradi ayip yani saskinim ne degisik insanKendi ailemin hakkını odeyemem ama eş ailesi çok sinir bozdu
Kendi evimde ben hastanedeuken bütün yayak odamın dolaplarni kurcalamis karıştırmış
Çocuk sevmeye gelmemiş anlayacağın benm ailem kaç yıllık evliyim daha yatak odama izinsiz girmez geleyim mi koyayım mı der
Doğumdan bir gün önce eşime bni fallanca yere götür gezdir diyen kadın ne için gelmiş olabilir sence ?
Bende zaten böyle diyeceğini bildigim için eşimi önceden tenbihledim eğer buraya gelip de şuraya gitcm buraya gitc derse lafm ağır olur eğer sen goturrrsen sende çık git gelme dedm
Gezmek için ayrı zamanda gelebilir ben doğuma gidicem dedm
Ki dediğim gbi de oldu
Daha nasılsınız demeden eee bni şuraya götürü demeye başladı
Bende sen buraya gezmeye mi geldin benm canm burnmda dedm eşimde ne gezmesi anne çocuğum olcak dedi kaldı öyle.
Kizina kardeşlerine hediyeleri doldurdu da bı benm çocuklarıma bişey almadan çekti gitti
Ahahahha bakmadın mı hiçBana bunlarla gelin kizlarulan aceba benim de mi yukselenim akrep yaa valla hiç yay kadını gibi değilim hep libisim tavan geziyom orta da freni boşalmış kamyon gibi
Ben evdeyim inşaallah. Evde olmak ne güzelGünaydın tatlı kıssslar
Sabah geyşam geldi nöbetten, beni sakın uyandırma deyip camış gibin uyumaya başladı, şimdi kendi imkanlarıyla kaçta kalkar kim bilir. Yine kocasız kaldım
Allahtan çocuk yapacak kadar ulaşabildim adama
Çocuk 1.5 aylık oldu yakuza ilk defa nasılsın, bebek nasıl diye msj atıyorbidaha da anca 5 aylıkken sorar zaten. Onda da doğunca görürsün nasıl olduğunu derim
Daha doğmamış günahsız yavrumun akraba kalitesi gerçekten beni benden alıyor, yazık.
Evet efenim cumartesi planlarını alalım bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
Hey massallah 18 e kadar bekleyemedinizmi niye yasak isler yapiyonuz okadarmi libisinix arttiydiii duramadiniz16da nisanlandim 17de evlendim 18 de nikah yaptım aslında 6bucuk yıllık evli oluyorum nikah tarihini hesaplayinca
Nasil surmeliyiz peki anlat bakimmBaya erken olmuş:)
Maskara sürme yöntemi de önemli . Benimkiler de öyle boya vs yok kendi rengim
Onu görmen lazim YouTube'dan videosu var onu izle mutlaka damla Altun maskara sürme yazNasil surmeliyiz peki anlat bakimm
Yap kıızvay vayşanslı seni tabi eşin daha da şanslı senin gibi biriyle evli olduğu için :))
ev halini mi sen baya detyali dua ediyorsun aklıma gelmemişti bak bu :) bende öyle imgeleme yapayım bari artiik:))) aynen öyle :)
Ahahah korunmaya muhtaç geyşa diye ell koyuyorlarmışSeni yerim kaymaklı balım
Yaşlanalım filmimizi yaptırıcam ama geyşama yaptıklarımdan dolayı linç yerim diye korkuyorum
Adamı sosyal hizmetler alıyormuş elimden
Ben uyandırıcam şimdi geyşamı çünkü acıktım hala hiçbirşey yemedim
Ayrıca sizin Akroşla aksiyonlu bir aşk hikayeniz var.
Heyecan şehvet entrika aşk herşey var sizde. 500 bölüm dizi çıkar
Hödüklerle takılmazsanız ne hikayeleriniz olur. Bizde okur heyecanlanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?