Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16 yaşında mi evlendiniz yaniii

Bende bir libisli olarak cogu zaman yetisemiyorum Gel bizde senle libisli konusalim bosver bunlari
Oooo bebeğim bizde konuşuruz yA sen yeter ki iste akrep olarak her zaman konuşabilirim puhahahah

Bana bunlarla gelin kizlar ulan aceba benim de mi yukselenim akrep yaa valla hiç yay kadını gibi değilim hep libisim tavan geziyom orta da freni boşalmış kamyon gibi

Kiz bende tesetturluyum ama arada masa yapiyorum , sekil veriyorum Sacimda turlu renk kombinleri deniyorum. Biraz icine mictim sacimin son 3 yildir ama olsun degisiklik iyi oluyor Adami arada sasirtmak lazim
Benim sacim oyle duz ki fonlu gibi masa bile yapiyorum bazende cok turmuyor cok sk yapmiyorm oyuzden o genelde uzun saclarimi acip salininca seviyor . Boya isine bende bi ara baya dalmistim simdi uclarda sari var en son ombre yapmistim 1 bucuk sene oluyor sade uclar yipranik o yuzden coj islem yok asiri yipranmis degil demek icin anlattjm azonce ...

Bide esim kendi sac rengimj cok seviyor her boyayisimda kendj rengin dha guzel dedi o yuzden bu sarilari da kesince bi sure kendj rengmle kalicam . Tesetturluyum sonucta kmse goruyor diye boyamami istemiyor degil gercekten kendj rengni seviyor bunu anladim . Ben ondan once kendim icin boyadim zatenn en son boyadgmda istersen begenme ben boyle istiyorm boyayacgm dedm once ben onemliyim esim sonrakj sirada cunku ...

Sagolasin cnm cc aldim bidhaki gittgmde bakicam insallah ... benim upuzun kirpiklerim var ama ne calistigim donemlerde gercekten iyi maskaralar da kullandim ama bi turlu kivrik durmuyor dik ve uzun kirpiklerjm

Benim saclarm dumduz gercekten cok guzeller sade ombre yipratti uclarini gerisi kendi sacim zaten dogal

Ciciss dun evi toplamistimm bugun esim gunduzde. O gelene kadar bir sil supur toz al yapacagim. Sonra ile gidip biraz sosyallesecegiz kocikimle Bi kuafore de ugrarim kas biyik malum. Kanuni sultan suleymana dondum su aralar
Bende yeni bakim yaptjm kendime ormanliklardan kurtuldum insan kendjni hafiflemis hissediyoer

16da nisanlandim 17de evlendim 18 de nikah yaptım aslında 6bucuk yıllık evli oluyorum nikah tarihini hesaplayinca
Baya erken olmuş:)
Maskara sürme yöntemi de önemli . Benimkiler de öyle boya vs yok kendi rengim

Ne diyecegimi bjlemedim valla rosss gelmesin bu sefer zaten yeternce biseyler yapmis sana lafi da soylemistin gecenlerde ceknmiyosun idare etmene gerek yok acikca soyle en azndan sonrasnda bebekle ugrasirken lohusa gunlerni ziyan etmesjn ... cok ayip yatak oda dolaplarinj karistirip ne bulmayi umdu ne aradi ayip yani saskinim ne degisik insan

Bana bunlarla gelin kizlar ulan aceba benim de mi yukselenim akrep yaa valla hiç yay kadını gibi değilim hep libisim tavan geziyom orta da freni boşalmış kamyon gibi
Ahahahha bakmadın mı hiç kız sürekli üşenmiyon mu şimdi havalarda soguk

Ben evdeyim inşaallah. Evde olmak ne güzel

16da nisanlandim 17de evlendim 18 de nikah yaptım aslında 6bucuk yıllık evli oluyorum nikah tarihini hesaplayinca
Hey massallah 18 e kadar bekleyemedinizmi niye yasak isler yapiyonuz okadarmi libisinix arttiydiii duramadiniz

Yap kıız

Ahahah korunmaya muhtaç geyşa diye ell koyuyorlarmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…