Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki de ayni. Ondan depresyona girdim.
Dogurmusum. 1 hafta oldu. Cocugun sariligi var. Biz hastanede kosturuyoruz. O gun inmis astiye. Gel beni al diyor esime. Hastanede olacagimizi da soyledik gelmeden. Ayni sehirde buyuk oglu var. Cagir alsin seni. Yok ama o yorulmasin yeter ki. Gidemedi esim. Abisini aradi al diye. Kadin bize trip atti. Gitti abisinin evine. 2 3 gun sonra esimin arayip yalvarmasiyla geldi. Onda da 1 gece annemde kaldi. Aksam vakti gelip sabah erkenden kardesine gitti. 3 Gun kaldi ankarada. O 3 gunde de surekli esime kendini gezdirdi. Halana gotur beni,dayina gotur beni. Adamin zaten 5 gun babalik izni kalmisti. Donecekti ben annemde kalacaktim bebek toparlanana kadar. Adam cocugunu goremedi dogru duzgun. Hatirladikca nefretim kabariyor

Benimki de ben hastanedeyken cümle aleme evimi temizlediğini duyurmuş komodin toz içinde. Ki ben temizle demedim gelmesin diye iyiyim her işimi görüyorum dedim ama yine geliyor. Gelsin otursun yesin içsin ama kalmasın ya aynı sehirdeyiz 10 dk ev.. evde sıkılıyor kızıyla arası kötü diğer kızı da annem neselensin diye bize gelsin kalsın istiyor ne yapacam ben bilmiyorum.

Bende yeni bakim yaptjm kendime ormanliklardan kurtuldum insan kendjni hafiflemis hissediyoer
Bende hafiflemeliyim artik. Insan kendini kirli hissediyor tuyler uzayinca
Kuaforum ilde benim. Ilcede 1 tane var kuafor o da hic kas alamiyor Ile gitmek de bazen mumkun olmuyor cocuk olunca birde. Havalar soguk. Ben kuafordeyken babasi arabada oyaliyor. Yazin yine gezdiriyordu. Parka falan goturuyordu. Kis geldi arabada tutmasi da zor cocugu.

Tabii sizin orda isler dha zor yaa Allah yardmcniz olsn

Benim sacim da duz ve cok ince telli. Benimki de hemen soner. Ama onemli olan etkileyene kadar saglam kalmasi Seviyorum ben masali saci. Duz ya kendiminki. Olmayani istiyor insan iste.
Boya konusunda da seviyor o ucuk renklere boyamami. kizil, mavi,mor falan turlu sacma renk denedim. Hatta en son bir tane pembe begendim. Cok guzeldi ama boyle acik pembe gibi Gosterdim sunu yaptirayim diye. Baya merak etti nasil olacagini. Kuaforum aklima girdi. Anasin sen artik biraz durul dedi Ombre yaptik ani kararla. 1ay oldu. Bunu da esim sevdi ben sevmedim. Aklim hala pembede

Bana bunlarla gelin kizlar ulan aceba benim de mi yukselenim akrep yaa valla hiç yay kadını gibi değilim hep libisim tavan geziyom orta da freni boşalmış kamyon gibi
Benim beyim yay. Libisi arsa cikiyor cogu zaman Ben bir yengec olarak sonuk kaliyorum

Ben 2 3 defa kizil yaptimmm harikaydi 2 kere de ombre yaptirdim ama hep dedigi kendi sac rengin dha guzel hic boyaya gerek yok diye . Sadece uzun seviyor uzattm baya bende .

Dedm zaten smdiden eşime annene göz kulak ol bunda artık eski şeyleri yaşamak istemiorm dedm bakalım
Eee üç yılda ilk defa gelirse merak eder tabi

Ben ilk dgumumda bize trip attı 20 gün sonra geldi torununu görmeye

İkincisinde dediki küçük çocuğun var bende geleyim yardım edeyim en azından çocuğa bakarm dedi biz hastaneye gittik akşam 9 da uyuyormuş ananemle erkek kardesm baktı oğluma kendi vurdu kafayı yattı :)
Biz hastaneden ciktik misafir gelecek hiç bişey yapmadı ananem saolsun lafını söyler al şu süpürgeyi de tut dedi herşeyi kızım mi yapacak dedi supurgemi nasıl çarpıyor görsen sanki kendi almış
Bende bırak sen süpürme ben supururum afrayla tafrayla iş yaoma dedim ve inanır mısın süpürgeyi bana verdi çekti gitti sezeryanliyim 1 hafta olmuş daha sen düşün

Ey Allah'ım yok goresim hiç yok benden uzak olsun nerde olursa olsun

Ben 2 3 defa kizil yaptimmm harikaydi 2 kere de ombre yaptirdim ama hep dedigi kendi sac rengin dha guzel hic boyaya gerek yok diye . Sadece uzun seviyor uzattm baya bende .
Benimki de yalvariyir uzat diye ama asla uzatamiyorum. Az bisey omzun altina gelsin kestiriveriyorum. Uzun saca bakamiyorum ben ya

Valla lohisayken kimseyi yanmda kaldirmicam bu hengameyi cekemeicem sabah gelip akşam gitsinler ugrasamicam kimseyle
Özellikle kv ile sürekli eleştirmen gbi baskmda bit bit bit
Gitsin kızının cocuklarina baksın valla uğraşamam

Hayır madem.temizledn ne diye tozlu virt zirt diyorsun resmen eksik arama yaa en nefrt ettiğim insn tipi

Dedm zaten smdiden eşime annene göz kulak ol bunda artık eski şeyleri yaşamak istemiorm dedm bakalım
Eee üç yılda ilk defa gelirse merak eder tabi
Hayatta bi insanin dolaplarinda cekmecelernde ne var diye merak etmem hadi etsem karistirmam bakmam

Al benden de o kadar. Bu yaz yanina gittik. Gitmeden esime soz verdim tamam 10 gun kalacagim senle diye. Bensiz durmak istemiyor annesigilde cunku. Ben genelde 5 gun kalip annemlerde geciyorum. O benden sonra 1 hafta 10 gun falan daha kalir. Babasina yardim ediyor tarla takimda.
Surekli benden hizmet bekliyor kadin. 6 aylikti bebegim. Tamam yapayim yemek ama cocuga bari bak. Anne diyorum sen kizi tut ben yapayim. Tamam diyor. Geciyorum bulasiklari diziyorum. 10 dk avutamiyor. Annesi agliyor diyo. Isi birakip aliyorum cocugu. 1 saat avutuyorum. Doyur uyut falan. 1 saat sonra gidiyorum bakiyorum bulasiklara el surmemis. Cocuk kucagimda yemek yaptigimi biliyorum. Esim de tarlaya gidiyor babasina yardima. O gelse ona versem cocugu diye bekliyorum. Zaten gittik ilk 3 gun paso disardan yedik. O kadar tembelki kadin anlatamam. Bilmiyo zaten yemek yapmayi. Tek bildigu hamur isi. Oraya gittigimiz gun eve gecmeden esim disarda yemek yedirir bana. Bilir ki annesi yemek falan yapmiyor yoldan gelene bile. Bu yaz gidisimizde adam kabiz oldu 3 gun disarda yemekten. Mecbur dedim yemek yapayim bari. 2 gun yaptim baktim olmuyo. Cocuga da bakmiyor cekildim kenara. 6. Gun mangala gittik bahcelerine,esim de geldi. O mangalla ugrasiyor. Ben bi taraftan et dizip bi taraftan cocuk avutuyorum. Kadin salataliklarima bakicam diye gitti. Sofra kurana kadar gelmedi. O kadar haber gonderdim kucuk kaynimla. Yengem yetisemiyo de gelsin annem diye. Gelmedi. Sofra hazirken geldi. Yedi icti. E hadi kaldir da gidelim casper diyo bana. Sen napican anne bu sirada dedim. Bari cocuga bak. Her isi bana yikiyosun cocuga bari bak dedim. Sen misin bunu diyen. Vay ben adi ustunde gelinmisim. Ogluyla arasini bozarmisim. Bana kaynanalik yapmamis hic. Annelik yapmis. Kiymet bilmiyomusum. Bir taraftan esime de kas goz yapiyo bana laf etsin diye. Sana diyo hayatim bana kizsana bak bunu istiyor annem dedim. Adam sinirlendi. Herseyi arabaya goturdu. Eve geldik arabadan da elimi tutarak indi. Topla esyani annenlere gidelim dedi. Seni buraya getirerek hatayi ben ettim sen hakliydin falan dedi. Bir daha bu eve adim attirmam ben sana,haketmiyor bunlar dedi. Aksam 10da yola ciktik. Ankaraya anneme gectik. Her gun aradi beni kaynana. Her gun yalakalik. Oglu atarlandi,yanimda durdu ya. Korktu haspam.
Yazdan beri ayda 1 falan ararim . O da esim ara bile demez. Maksat ardimdan kotu demesin kadin diye.
Manyagin teki benim kaynana da ugrasmaya degmiyor kadin.

Ooo ben kendimde swviyorum uzun sac sirtimin yarisina yakin benim
Beni afakanlar basiyor ya uzunken. Bir donem hep erkek saci kullandim. Ama bakana da yakisiyor cidden. Bazilari uzun saci tasiyor cidden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…