- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.041
Tamam bakiyorm smdiOnu görmen lazim YouTube'dan videosu var onu izle mutlaka damla Altun maskara sürme yaz
Benimki de ayni. Ondan depresyona girdim.Kendi ailemin hakkını odeyemem ama eş ailesi çok sinir bozdu
Kendi evimde ben hastanedeuken bütün yayak odamın dolaplarni kurcalamis karıştırmış
Çocuk sevmeye gelmemiş anlayacağın benm ailem kaç yıllık evliyim daha yatak odama izinsiz girmez geleyim mi koyayım mı der
Doğumdan bir gün önce eşime bni fallanca yere götür gezdir diyen kadın ne için gelmiş olabilir sence ?
Bende zaten böyle diyeceğini bildigim için eşimi önceden tenbihledim eğer buraya gelip de şuraya gitcm buraya gitc derse lafm ağır olur eğer sen goturrrsen sende çık git gelme dedm
Gezmek için ayrı zamanda gelebilir ben doğuma gidicem dedm
Ki dediğim gbi de oldu
Daha nasılsınız demeden eee bni şuraya götürü demeye başladı
Bende sen buraya gezmeye mi geldin benm canm burnmda dedm eşimde ne gezmesi anne çocuğum olcak dedi kaldı öyle.
Kizina kardeşlerine hediyeleri doldurdu da bı benm çocuklarıma bişey almadan çekti gitti
Benimki de ben hastanedeyken cümle aleme evimi temizlediğini duyurmuş komodin toz içinde. Ki ben temizle demedim gelmesin diye iyiyim her işimi görüyorum dedim ama yine geliyor. Gelsin otursun yesin içsin ama kalmasın ya aynı sehirdeyiz 10 dk ev.. evde sıkılıyor kızıyla arası kötü diğer kızı da annem neselensin diye bize gelsin kalsın istiyor ne yapacam ben bilmiyorum.Kendi ailemin hakkını odeyemem ama eş ailesi çok sinir bozdu
Kendi evimde ben hastanedeuken bütün yayak odamın dolaplarni kurcalamis karıştırmış
Çocuk sevmeye gelmemiş anlayacağın benm ailem kaç yıllık evliyim daha yatak odama izinsiz girmez geleyim mi koyayım mı der
Doğumdan bir gün önce eşime bni fallanca yere götür gezdir diyen kadın ne için gelmiş olabilir sence ?
Bende zaten böyle diyeceğini bildigim için eşimi önceden tenbihledim eğer buraya gelip de şuraya gitcm buraya gitc derse lafm ağır olur eğer sen goturrrsen sende çık git gelme dedm
Gezmek için ayrı zamanda gelebilir ben doğuma gidicem dedm
Ki dediğim gbi de oldu
Daha nasılsınız demeden eee bni şuraya götürü demeye başladı
Bende sen buraya gezmeye mi geldin benm canm burnmda dedm eşimde ne gezmesi anne çocuğum olcak dedi kaldı öyle.
Kizina kardeşlerine hediyeleri doldurdu da bı benm çocuklarıma bişey almadan çekti gitti
Bende hafiflemeliyim artik. Insan kendini kirli hissediyor tuyler uzayincaBende yeni bakim yaptjm kendime ormanliklardan kurtulduminsan kendjni hafiflemis hissediyoer
Tabii sizin orda isler dha zor yaa Allah yardmcniz olsnBende hafiflemeliyim artik. Insan kendini kirli hissediyor tuyler uzayinca
Kuaforum ilde benim. Ilcede 1 tane var kuafor o da hic kas alamiyorIle gitmek de bazen mumkun olmuyor cocuk olunca birde. Havalar soguk. Ben kuafordeyken babasi arabada oyaliyor. Yazin yine gezdiriyordu. Parka falan goturuyordu. Kis geldi arabada tutmasi da zor cocugu.
Benim sacim da duz ve cok ince telli. Benimki de hemen soner. Ama onemli olan etkileyene kadar saglam kalmasiBenim sacim oyle duz ki fonlu gibi masa bile yapiyorum bazende cok turmuyor cok sk yapmiyorm oyuzden o genelde uzun saclarimi acip salininca seviyor . Boya isine bende bi ara baya dalmistim simdi uclarda sari var en son ombre yapmistim 1 bucuk sene oluyor sade uclar yipranik o yuzden coj islem yok asiri yipranmis degil demek icin anlattjm azonce ...
Bide esim kendi sac rengimj cok seviyor her boyayisimda kendj rengin dha guzel dedi o yuzden bu sarilari da kesince bi sure kendj rengmle kalicam . Tesetturluyum sonucta kmse goruyor diye boyamami istemiyor degil gercekten kendj rengni seviyor bunu anladim . Ben ondan once kendim icin boyadim zatenn en son boyadgmda istersen begenme ben boyle istiyorm boyayacgm dedm once ben onemliyim esim sonrakj sirada cunku ...
Benim beyim yay. Libisi arsa cikiyor cogu zamanBana bunlarla gelin kizlarulan aceba benim de mi yukselenim akrep yaa valla hiç yay kadını gibi değilim hep libisim tavan geziyom orta da freni boşalmış kamyon gibi
Ben 2 3 defa kizil yaptimmm harikaydi 2 kere de ombre yaptirdim ama hep dedigi kendi sac rengin dha guzel hic boyaya gerek yok diye . Sadece uzun seviyor uzattm baya bende .Benim sacim da duz ve cok ince telli. Benimki de hemen soner. Ama onemli olan etkileyene kadar saglam kalmasiSeviyorum ben masali saci. Duz ya kendiminki. Olmayani istiyor insan iste.
Boya konusunda da seviyor o ucuk renklere boyamami.kizil, mavi,mor falan turlu sacma renk denedim. Hatta en son bir tane pembe begendim. Cok guzeldi ama boyle acik pembe gibi Gosterdim sunu yaptirayim diye. Baya merak etti nasil olacagini. Kuaforum aklima girdi. Anasin sen artik biraz durul dedi Ombre yaptik ani kararla. 1ay oldu. Bunu da esim sevdi ben sevmedim. Aklim hala pembede
ne güzel işte olduğun gibi seviyor elleme :)Ben 2 3 defa kizil yaptimmm harikaydi 2 kere de ombre yaptirdim ama hep dedigi kendi sac rengin dha guzel hic boyaya gerek yok diye . Sadece uzun seviyor uzattm baya bende .
Dedm zaten smdiden eşime annene göz kulak ol bunda artık eski şeyleri yaşamak istemiorm dedm bakalımNe diyecegimi bjlemedim valla rosss gelmesin bu sefer zaten yeternce biseyler yapmis sana lafi da soylemistin gecenlerde ceknmiyosun idare etmene gerek yok acikca soyle en azndan sonrasnda bebekle ugrasirken lohusa gunlerni ziyan etmesjn ... cok ayip yatak oda dolaplarinj karistirip ne bulmayi umdu ne aradi ayip yani saskinim ne degisik insan
Ben ilk dgumumda bize trip attı 20 gün sonra geldi torununu görmeyeBenimki de ayni. Ondan depresyona girdim.
Dogurmusum. 1 hafta oldu. Cocugun sariligi var. Biz hastanede kosturuyoruz. O gun inmis astiye. Gel beni al diyor esime. Hastanede olacagimizi da soyledik gelmeden. Ayni sehirde buyuk oglu var. Cagir alsin seni. Yok ama o yorulmasin yeter ki. Gidemedi esim. Abisini aradi al diye. Kadin bize trip atti. Gitti abisinin evine. 2 3 gun sonra esimin arayip yalvarmasiyla geldi. Onda da 1 gece annemde kaldi. Aksam vakti gelip sabah erkenden kardesine gitti. 3 Gun kaldi ankarada. O 3 gunde de surekli esime kendini gezdirdi. Halana gotur beni,dayina gotur beni. Adamin zaten 5 gun babalik izni kalmisti. Donecekti ben annemde kalacaktim bebek toparlanana kadar. Adam cocugunu goremedi dogru duzgun. Hatirladikca nefretim kabariyor
Benimki de yalvariyir uzat diye ama asla uzatamiyorum. Az bisey omzun altina gelsin kestiriveriyorum. Uzun saca bakamiyorum ben yaBen 2 3 defa kizil yaptimmm harikaydi 2 kere de ombre yaptirdim ama hep dedigi kendi sac rengin dha guzel hic boyaya gerek yok diye . Sadece uzun seviyor uzattm baya bende .
Valla lohisayken kimseyi yanmda kaldirmicam bu hengameyi cekemeicem sabah gelip akşam gitsinler ugrasamicam kimseyleBenimki de ben hastanedeyken cümle aleme evimi temizlediğini duyurmuş komodin toz içinde. Ki ben temizle demedim gelmesin diye iyiyim her işimi görüyorum dedim ama yine geliyor. Gelsin otursun yesin içsin ama kalmasın ya aynı sehirdeyiz 10 dk ev.. evde sıkılıyor kızıyla arası kötü diğer kızı da annem neselensin diye bize gelsin kalsın istiyor ne yapacam ben bilmiyorum.
Cok elledimne güzel işte olduğun gibi seviyor elleme :)
Ooo ben kendimde swviyorum uzun sac sirtimin yarisina yakin benimBenimki de yalvariyir uzat diye ama asla uzatamiyorum. Az bisey omzun altina gelsin kestiriveriyorum. Uzun saca bakamiyorum ben ya
Hayatta bi insanin dolaplarinda cekmecelernde ne var diye merak etmem hadi etsem karistirmam bakmamDedm zaten smdiden eşime annene göz kulak ol bunda artık eski şeyleri yaşamak istemiorm dedm bakalım
Eee üç yılda ilk defa gelirse merak eder tabi
Al benden de o kadar. Bu yaz yanina gittik. Gitmeden esime soz verdim tamam 10 gun kalacagim senle diye. Bensiz durmak istemiyor annesigilde cunku. Ben genelde 5 gun kalip annemlerde geciyorum. O benden sonra 1 hafta 10 gun falan daha kalir. Babasina yardim ediyor tarla takimda.Ben ilk dgumumda bize trip attı 20 gün sonra geldi torununu görmeye
İkincisinde dediki küçük çocuğun var bende geleyim yardım edeyim en azından çocuğa bakarm dedi biz hastaneye gittik akşam 9 da uyuyormuş ananemle erkek kardesm baktı oğluma kendi vurdu kafayı yattı :)
Biz hastaneden ciktik misafir gelecek hiç bişey yapmadı ananem saolsun lafını söyler al şu süpürgeyi de tut dedi herşeyi kızım mi yapacak dedi supurgemi nasıl çarpıyor görsen sanki kendi almış
Bende bırak sen süpürme ben supururum afrayla tafrayla iş yaoma dedim ve inanır mısın süpürgeyi bana verdi çekti gitti sezeryanliyim 1 hafta olmuş daha sen düşün
Ey Allah'ım yok goresim hiç yok benden uzak olsun nerde olursa olsun
Beni afakanlar basiyor ya uzunken. Bir donem hep erkek saci kullandim.Ooo ben kendimde swviyorum uzun sac sirtimin yarisina yakin benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?