Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni afakanlar basiyor ya uzunken. Bir donem hep erkek saci kullandim. Ama bakana da yakisiyor cidden. Bazilari uzun saci tasiyor cidden.
Valla tek evin icjnde tasiyorum oyuzden pekte takmiyorum ama yakisiyor bana bence yaa kucuklugumden beri severim uzun saci ama bu sefer baya uzatasim var bakalim kisa da olsa dokuluyor uzunda olsa dokuluyor dokulmeye care buLamadim calisirken aksama kdr iste kapali kaliyo da dokuluyo zannediyordm 3 yildir evdeym acikta birakiyorum ama hala ayni

Argan yagi kullaniyorum ben. Iyi geldi dokulmelerime. Hem yagini hem sampuanini almistim. Cok iyi geldi ozellikle yagi. Dene istersen kuzum.

Isteee bu kaynana konularnda is este bitiyor zatenn km ne derse desin ... adaleti es saglamali ... takdir ettim esini ... sende vic vic olmazsin ama esnin hatrina aynen boyle arada bi arar sorarsn yeter ...

Smdiki halini at bize sen asilll .... konsepti senmi olusturdun alet edevatlarnj mi goturdun oraya
Kız yok çayım
Kız Sakarya da yaşamıyor, izmirden gelin geldi
O yüzden otelde hazırlanmayı tercih etti konsept falan yok yani normal gelişi güzel

Heee sadece benzer tarzda imis yaaa ne guzel insansin ben istemeden merakimj gideriyosn kizzz eferim sanaaa ... bizim zamanmzda yohuduuu boyle seyler yapamadik off kendmj 100 yil once evlenms gbi hissediyorum

Kjz patili gelinligini de at bareee yavruu ondan da mahrum kalmayalm masallah tadini cikarmissiniz ne guzel yaaa... bi kere dha anladim basimiza bisey gelnce ah vah etmemeli var bir hayir demeli tabiki o an zor bunu yapmakta iyiki oburkunden bosanmissin hayat sana ne guzel seyler getirmiss sonrasinda omur boyu mutluluklar dilerim insallah ay bugun sanki sen evleniyomussun gbi oldumda

Evet benim o gelin
Ellerimin kınasıylaannn
Ya cok begendim. Muhtesor olmus
Ben tesetturlu olunca edemedim boyle seyler. Arkadaslarim da hep tesetturlu idi
Kiz kardesimin aklina gireyim de ona bari yapalim boyle birsey. Bayildiim

Kocama uyuz olmustum isten geldi makyajimj yaptjm hazirlandim pazara markete diye ciktim kizimi onla birakip ... normalde hemen sorardi bu makyajla mi gidiceksin diye sormadi az bucuk kzdgmi biliyo kendine belki onemli bi olay degl ama sinjrlendirdi beni ... neyse geldim yarim saat sonra filan sen neden makyaj yaptjn dedi canim istedi dedim Allah Allah dedi hihhhh ohhhh bananeeee

Yahu uyuz olma sebebine bak sjsjjshs

Insan kiskanilmak istiyor demi
Benim basimda fazla dozlusu oldugundan oturu artik kiskanilmak istemiyorum. Bu zevkimi bile aldi elimden dangoz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…