- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.081
Bakalm arganli sac maskesi aldim jste onu bi kullanayim insallah fayda eder .sampuanimda 6 mucizevi yagliymis loreal elseve cok yumusatti hosjma gitti insallah duzelir dokulmesi deArgan yagi kullaniyorum ben. Iyi geldi dokulmelerime. Hem yagini hem sampuanini almistim. Cok iyi geldi ozellikle yagi. Dene istersen kuzum.
Bende argan sampuani bitince elseve gectim. Cok iyi gercekten. Kullanmaya devam et faydasini goreceksin.Bakalm arganli sac maskesi aldim jste onu bi kullanayim insallah fayda eder .sampuanimda 6 mucizevi yagliymis loreal elseve cok yumusatti hosjma gitti insallah duzelir dokulmesi de
Uyuz olma sebebmi yazmadmkj laaYahu uyuz olma sebebine bak sjsjjshs
Saçın uzun diye fazla gözükebilir belki normaldir günde 100 normalmisBakalm arganli sac maskesi aldim jste onu bi kullanayim insallah fayda eder .sampuanimda 6 mucizevi yagliymis loreal elseve cok yumusatti hosjma gitti insallah duzelir dokulmesi de
Benmkide az degil sen merak etme ama eskisi kadr degil o da cocktan sonra ... yanmda cock varken bisey olmaz biri laf attamaz saniyo oyle de atan oluyo yanii bende direk anlatiyorm evet uyuz oldgm icjn kiskansn istedm ama iyiki guzel gitmjsim pazarda eski bi arkadasmi gordum kadin tabikide insan aa yillar sonra ne cirkinlesms denmesjn istiyor yaInsan kiskanilmak istiyor demi
Benim basimda fazla dozlusu oldugundan oturu artik kiskanilmak istemiyorum. Bu zevkimi bile aldi elimden dangoz
Hadi yaaa bazen diyorm bukdr dokulmeye nasl saclarim kellesmiyor diyeSaçın uzun diye fazla gözükebilir belki normaldir günde 100 normalmis
Uzun diye benceHadi yaaa bazen diyorm bukdr dokulmeye nasl saclarim kellesmiyor diye
Bizde en cok ben kiskanctim. Sonra baktim manyaklasiyorum biraktim adami saldim ipleriniBenmkide az degil sen merak etme ama eskisi kadr degil o da cocktan sonra ... yanmda cock varken bisey olmaz biri laf attamaz saniyo oyle de atan oluyo yanii bende direk anlatiyorm evet uyuz oldgm icjn kiskansn istedm ama iyiki guzel gitmjsim pazarda eski bi arkadasmi gordum kadin tabikide insan aa yillar sonra ne cirkinlesms denmesjn istiyor ya
Peynirli denemedim hic ama besamel soslu firin makarnaya bayiliriimFırında soslu peynirli karnabahar yapıyorum acaba nasıl olcak
Yarim saati bulur kizarmasi bence. Kasar koydun mu?Üstü kızarana kadar diyor ama 20dkdir hala kızarmadi
Haslamistin demi? Derecesini kontrol etÜstü kızarana kadar diyor ama 20dkdir hala kızarmadi
BendePeynirli denemedim hic ama besamel soslu firin makarnaya bayiliriim
BendeeeeePeynirli denemedim hic ama besamel soslu firin makarnaya bayiliriim
Evet koydum üstüneYarim saati bulur kizarmasi bence. Kasar koydun mu?
Evet 180den 200e cektimHaslamistin demi? Derecesini kontrol et
Ben en samimi olduğum.insanin bile buzdolabını açarken açayım mı diyorm sen neyden bahsediyrosunHayatta bi insanin dolaplarinda cekmecelernde ne var diye merak etmem hadi etsem karistirmam bakmam
Valla kızlar selam diyim önce san tekrar günaydınGünaydın tatlı kıssslar
Sabah geyşam geldi nöbetten, beni sakın uyandırma deyip camış gibin uyumaya başladı, şimdi kendi imkanlarıyla kaçta kalkar kim bilir. Yine kocasız kaldım
Allahtan çocuk yapacak kadar ulaşabildim adama
Çocuk 1.5 aylık oldu yakuza ilk defa nasılsın, bebek nasıl diye msj atıyorbidaha da anca 5 aylıkken sorar zaten. Onda da doğunca görürsün nasıl olduğunu derim
Daha doğmamış günahsız yavrumun akraba kalitesi gerçekten beni benden alıyor, yazık.
Evet efenim cumartesi planlarını alalım bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
Acilen bir macır koca bulman lazım sana bütçe ekonomisini öğretsin
BideKedidirKedii ile tanıştınız mı siz. O da alışveriştir, kozmetiktir pek sever çok süslü. İyi anlaşırsınız arkadaş olun
Artemis canım sana özelimi açtım amaben de gençken alıyorum işte ilerde nerde alcam stok bile yapıyorumevett kedicigi cok severim ama bu yönünü bilmiyordum hemen bu konuda muhabbet etmeliyiz KedidirKedii
Teşekkürler canımmmYa cok begendim. Muhtesor olmus
Ben tesetturlu olunca edemedim boyle seyler. Arkadaslarim da hep tesetturlu idi
Kiz kardesimin aklina gireyim de ona bari yapalim boyle birsey. Bayildiim
Ben bana bunları yapacağını bildiğim.icin hiiiiiiic bir ev işini yapmadım bir gün kalır ikinci gün anneme giderdim hatta ilk anneme götürürdü eşim sen anneni ozlemissindir benmkine sonra gideriz derdiAl benden de o kadar. Bu yaz yanina gittik. Gitmeden esime soz verdim tamam 10 gun kalacagim senle diye. Bensiz durmak istemiyor annesigilde cunku. Ben genelde 5 gun kalip annemlerde geciyorum. O benden sonra 1 hafta 10 gun falan daha kalir. Babasina yardim ediyor tarla takimda.
Surekli benden hizmet bekliyor kadin. 6 aylikti bebegim. Tamam yapayim yemek ama cocuga bari bak. Anne diyorum sen kizi tut ben yapayim. Tamam diyor. Geciyorum bulasiklari diziyorum. 10 dk avutamiyor. Annesi agliyor diyo. Isi birakip aliyorum cocugu. 1 saat avutuyorum. Doyur uyut falan. 1 saat sonra gidiyorum bakiyorum bulasiklara el surmemis. Cocuk kucagimda yemek yaptigimi biliyorum. Esim de tarlaya gidiyor babasina yardima. O gelse ona versem cocugu diye bekliyorum. Zaten gittik ilk 3 gun paso disardan yedik. O kadar tembelki kadin anlatamam. Bilmiyo zaten yemek yapmayi. Tek bildigu hamur isi. Oraya gittigimiz gun eve gecmeden esim disarda yemek yedirir bana. Bilir ki annesi yemek falan yapmiyor yoldan gelene bile. Bu yaz gidisimizde adam kabiz oldu 3 gun disarda yemekten. Mecbur dedim yemek yapayim bari. 2 gun yaptim baktim olmuyo. Cocuga da bakmiyor cekildim kenara. 6. Gun mangala gittik bahcelerine,esim de geldi. O mangalla ugrasiyor. Ben bi taraftan et dizip bi taraftan cocuk avutuyorum. Kadin salataliklarima bakicam diye gitti. Sofra kurana kadar gelmedi. O kadar haber gonderdim kucuk kaynimla. Yengem yetisemiyo de gelsin annem diye. Gelmedi. Sofra hazirken geldi. Yedi icti. E hadi kaldir da gidelim casper diyo bana. Sen napican anne bu sirada dedim. Bari cocuga bak. Her isi bana yikiyosun cocuga bari bak dedim. Sen misin bunu diyen. Vay ben adi ustunde gelinmisim. Ogluyla arasini bozarmisim. Bana kaynanalik yapmamis hic. Annelik yapmis. Kiymet bilmiyomusum. Bir taraftan esime de kas goz yapiyo bana laf etsin diye. Sana diyo hayatim bana kizsana bak bunu istiyor annem dedim. Adam sinirlendi. Herseyi arabaya goturdu. Eve geldik arabadan da elimi tutarak indi. Topla esyani annenlere gidelim dedi. Seni buraya getirerek hatayi ben ettim sen hakliydin falan dedi. Bir daha bu eve adim attirmam ben sana,haketmiyor bunlar dedi. Aksam 10da yola ciktik. Ankaraya anneme gectik. Her gun aradi beni kaynana. Her gun yalakalik. Oglu atarlandi,yanimda durdu ya. Korktu haspam.
Yazdan beri ayda 1 falan ararim . O da esim ara bile demez. Maksat ardimdan kotu demesin kadin diye.
Manyagin teki benim kaynana da ugrasmaya degmiyor kadin.
Kozmetik olarak çok yaptım artık yapmam inşallah yani sjsjsjValla kızlar selam diyim önce san tekrar günaydınsabah kalktım her tarafım ağrıyor bir apranax içtim bir yumurta yedim bir kahve içtim bir uyumuşum tekrar saat 12 Di şimdi uyandım kendime geldim ama şükürler olsun.
Senin Yakuza terimine bayılıyorum yaaaaa
Littffeenn benlik bir sorun mu var
Artemis canım sana özelimi açtım amabu yönümü bilmiyor olman üzdü alışveriş mi yapacaksın ay çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?