Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Argan yagi kullaniyorum ben. Iyi geldi dokulmelerime. Hem yagini hem sampuanini almistim. Cok iyi geldi ozellikle yagi. Dene istersen kuzum.
Bakalm arganli sac maskesi aldim jste onu bi kullanayim insallah fayda eder .sampuanimda 6 mucizevi yagliymis loreal elseve cok yumusatti hosjma gitti insallah duzelir dokulmesi de

Bakalm arganli sac maskesi aldim jste onu bi kullanayim insallah fayda eder .sampuanimda 6 mucizevi yagliymis loreal elseve cok yumusatti hosjma gitti insallah duzelir dokulmesi de
Bende argan sampuani bitince elseve gectim. Cok iyi gercekten. Kullanmaya devam et faydasini goreceksin.

Saçın uzun diye fazla gözükebilir belki normaldir günde 100 normalmis

Insan kiskanilmak istiyor demi
Benim basimda fazla dozlusu oldugundan oturu artik kiskanilmak istemiyorum. Bu zevkimi bile aldi elimden dangoz
Benmkide az degil sen merak etme ama eskisi kadr degil o da cocktan sonra ... yanmda cock varken bisey olmaz biri laf attamaz saniyo oyle de atan oluyo yanii bende direk anlatiyorm evet uyuz oldgm icjn kiskansn istedm ama iyiki guzel gitmjsim pazarda eski bi arkadasmi gordum kadin tabikide insan aa yillar sonra ne cirkinlesms denmesjn istiyor ya

Bizde en cok ben kiskanctim. Sonra baktim manyaklasiyorum biraktim adami saldim iplerini Ben saldim o basladi. Normalde hic kiskanmazdi yani. O gunlerini arar oldum. Hayati zehir etmiyor bana ama surekli trip trip bunaltiyor.
Gecen persembe okulda bana gorucu cikti Demedim tabiki ona. Ama cuma gunu beni birakmaya geldiginde okulda calisan abla densizlik yapti soyledi. Ne haddineyse
Sonra basladi sen niye yuzugunu takmiyosun demeye. Cocuklara carpiyor yuzugum. 5tas bi de. Ciziyo cocuklarin yuzunu. Dibimden ayrilmadiklari icin bebelerim.
Dunden beri basimin etini yedi. Alyansim dar geliyor takamiyorum. Onu genisletmeye gidecekmisiz. Gidek de rahatla dedim artik

Valla kızlar selam diyim önce san tekrar günaydın sabah kalktım her tarafım ağrıyor bir apranax içtim bir yumurta yedim bir kahve içtim bir uyumuşum tekrar saat 12 Di şimdi uyandım kendime geldim ama şükürler olsun.
Senin Yakuza terimine bayılıyorum yaaaaa

Littffeenn benlik bir sorun mu var
ben de gençken alıyorum işte ilerde nerde alcam stok bile yapıyorum evett kedicigi cok severim ama bu yönünü bilmiyordum hemen bu konuda muhabbet etmeliyiz KedidirKedii
Artemis canım sana özelimi açtım ama bu yönümü bilmiyor olman üzdü alışveriş mi yapacaksın ay çok heyecanlı

Ya cok begendim. Muhtesor olmus
Ben tesetturlu olunca edemedim boyle seyler. Arkadaslarim da hep tesetturlu idi
Kiz kardesimin aklina gireyim de ona bari yapalim boyle birsey. Bayildiim
Teşekkürler canımmm
Zamanın da yaptık bişeylerrr

Ben bana bunları yapacağını bildiğim.icin hiiiiiiic bir ev işini yapmadım bir gün kalır ikinci gün anneme giderdim hatta ilk anneme götürürdü eşim sen anneni ozlemissindir benmkine sonra gideriz derdi
Bu yüzden çok afra tafra yaptı
Bir kere senin hesap dedm hadi ilk onlarda kalalım o oturuyor bn oturuyorm o oturuyor bn oturuyorm hiç de kalkmadm
Bir tane aşağı katta yıllarca arkadaşı olan kadın geldi eee bı gelin kahvesi içelim kalk da yap dedi ben başkasının evinde bişey yapmam ne zaman evime geldin içtin kahvemi dedm kaldı öyle hicbisey diyemedi

Sonra ilk oğlum var o zaman 6 aylık senin hesap bütün gece uyumadım ateslenmis sabaha karşı uyuduk sabahın köründe emiyordu komşusunun kızı çocuk sevecek diye odaya bir daldı bende emziriyordum bı çekti çocuğu kucagimdan hayırdır dedm çocuk sevcekler dedi edep öğren dedim ne edebi dedi kocamla odada yatiorm farkında misn dedm ?
Hem çocuk bütün gece uyumadi bende dedm ver çocuğumu dedm aldım elinden sonra annelik fedakarlık ister dedi eşim de sen mi diyorsun bunu sen çok fedakarsin ya dedi
Kalk kalk hazırlan gidiyoruz dedi baviljmuzu herseyimiz toplayıp annemlere gittik daha da orda bir günden bir iki saatten fazla kalmam bana misafir gbi gelene misafir gibi giderm

Kozmetik olarak çok yaptım artık yapmam inşallah yani sjsjsj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…