- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.101
Liseden arkadaşlar artemiscimİzmir ve Sakarya nasıl tanıştılarokul falan mi
Bizim manyaklar kardea mi acep dicem de esimin teyzesinin 2 kizi var sadeceBen bana bunları yapacağını bildiğim.icin hiiiiiiic bir ev işini yapmadım bir gün kalır ikinci gün anneme giderdim hatta ilk anneme götürürdü eşim sen anneni ozlemissindir benmkine sonra gideriz derdi
Bu yüzden çok afra tafra yaptı
Bir kere senin hesap dedm hadi ilk onlarda kalalım o oturuyor bn oturuyorm o oturuyor bn oturuyorm hiç de kalkmadm
Bir tane aşağı katta yıllarca arkadaşı olan kadın geldi eee bı gelin kahvesi içelim kalk da yap dedi ben başkasının evinde bişey yapmam ne zaman evime geldin içtin kahvemi dedm kaldı öyle hicbisey diyemedi
Sonra ilk oğlum var o zaman 6 aylık senin hesap bütün gece uyumadım ateslenmis sabaha karşı uyuduk sabahın köründe emiyordu komşusunun kızı çocuk sevecek diye odaya bir daldı bende emziriyordum bı çekti çocuğu kucagimdan hayırdır dedm çocuk sevcekler dedi edep öğren dedim ne edebi dedi kocamla odada yatiorm farkında misn dedm ?
Hem çocuk bütün gece uyumadi bende dedm ver çocuğumu dedm aldım elinden sonra annelik fedakarlık ister dedi eşim de sen mi diyorsun bunu sen çok fedakarsin ya dedi
Kalk kalk hazırlan gidiyoruz dedi baviljmuzu herseyimiz toplayıp annemlere gittik daha da orda bir günden bir iki saatten fazla kalmam bana misafir gbi gelene misafir gibi giderm
Kizarir bekle az daha kasar peynirli yaptin dmi besamel soslu yapsaydin ustune kasar serseydin keskeÜstü kızarana kadar diyor ama 20dkdir hala kızarmadi
Aynennn aynen bende oyleymdirBen en samimi olduğum.insanin bile buzdolabını açarken açayım mı diyorm sen neyden bahsediyrosun
Gülüm ben 2 gelinlik giydimKjz patili gelinligini de at bareee yavruu ondan da mahrum kalmayalm masallah tadini cikarmissiniz ne guzel yaaa... bi kere dha anladim basimiza bisey gelnce ah vah etmemeli var bir hayir demeli tabiki o an zor bunu yapmakta iyiki oburkunden bosanmissin hayat sana ne guzel seyler getirmiss sonrasinda omur boyu mutluluklar dilerim insallah ay bugun sanki sen evleniyomussun gbi oldumda
Oldu oldu pisti Cok da guzelKizarir bekle az daha kasar peynirli yaptin dmi besamel soslu yapsaydin ustune kasar serseydin keske
MaşallahGülüm ben 2 gelinlik giydim
Evet her şerde bir hayr vardır Rabbime şükürler olsun
Yaaa her ikisine de bayildim digerininde boydan olani varsa gonderirmisjn yaa ne cok sey istedm ama bayildimmm masallahGülüm ben 2 gelinlik giydim
Evet her şerde bir hayr vardır Rabbime şükürler olsun
Heh iyi afiyet olsunnOldu oldu pisti Cok da guzel
Bak sen kaçırdım bilmiyorsinBizim manyaklar kardea mi acep dicem de esimin teyzesinin 2 kizi var sadece
Ne fenalar ya. Elin ayagin tutuyosa yapsana isini. Zaten insan muamelesi yapsa ben o demeden yaparim. Yildirdi kadin beni.
Yazdan yaza gidiyoruz diye ses etmedim 5 gun falan kaldim da o da kzii gorsun diye. Gecen yaz onu da kalmadim. 3 gun sonra donduydum. Seneye yazin bakalim napcaz
Amaaan beeyaaaBiz ne nişanlar gördük Gül gül olduk beee hacı
Noldu beaAmaaan beeyaaa
Cevap vermeyi unutup siteden çıkmıyım beyaNoldu bea
Bugün benm de kafam pırıl pırıl yaCevap vermeyi unutup siteden çıkmıyım beyabugün yine kafam pırıl pırıılll
aaa Arap sabunu kafası diyosuuuuunBugün benm de kafam pırıl pırıl ya
Yaaaa bu bana yapilmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?