- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.100
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.121
MaşAllah sizeGülüm ben 2 gelinlik giydim
Evet her şerde bir hayr vardır Rabbime şükürler olsun
Kiz vallaha kardes sayisini tam bilmiyorum ama teyze bir tane kalanlar hep dayiBak sen kaçırdım bilmiyorsin
Benm.kv üç sene benm küçük oglumi görmedi
Şimdide çocuk sevcem diye dolanio beş yaşına girdi
Senin kv kaç kardeş kurban
Benm eşimin de teyzesinin iki kızı var
Ya sen ne minnossun masallah cok yakismissinizGülüm ben 2 gelinlik giydim
Evet her şerde bir hayr vardır Rabbime şükürler olsun
Aynenaaa Arap sabunu kafası diyosuuuuun
Kiz vallaha kardes sayisini tam bilmiyorum ama teyze bir tane kalanlar hep dayi
3 sene gormemis de sonra niye goresi gelmis ?
Ayy ben yattım çok mutluyumnapiyosunuz
bende yatiyom çok mutluyumAyy ben yattım çok mutluyumsen napıyosun bakalım artii ❤
Aynenn kuzuum valla öyleeeebende yatiyom çok mutluyum ♥♥ yaşasın yatmak
Misafir olunca öyle oluyor çayımKizlar napiyosunuz yaa benim evdeki hesap carsiya uymadi sabahtan beri kosturuyorum cok yoruldum
Sozde sabah ciciye bugun yan gelip yaticam demistim ama olmadi yarin misafirim gelecek pazardan gelince yemek yaptim kek yaptim camasir yikadm kaldirdim mjtfagi topldm derken anca oturdum
yok canım niye ki:)Aynenn kuzuum valla öyleeeeyarında öğlene kadar Uyucam ohhh
Kuzum sen yalnız mı yaşıyorsun
Birkaç mesajında yemek yapıcam filan yazmıştın daa ordan şeettim. gerçi ben de yalnız yaşamıyorum ama yemek temizlik yapıyorum niye öyle düşündüysemyok canım niye ki:)
Cok degil de bugun kendmze kadar yemek vardi yarina icin yaptim corba dahil yarn rahat olurum diye .Misafir olunca öyle oluyor çayım ❤ kalabalık grup geliyor heralde
Gecende bende sorduydum ama net cevap almadim sanki ailenle mi yasiyosn artemisBirkaç mesajında yemek yapıcam filan yazmıştın daa ordan şeettim. gerçi ben de yalnız yaşamıyorum ama yemek temizlik yapıyorum niye öyle düşündüysem
Evet evett kolay gelsiinnCok degil de bugun kendmze kadar yemek vardi yarina icin yaptim corba dahil yarn rahat olurum diye .
hee evet yemeğimi kendim yaparım :)Birkaç mesajında yemek yapıcam filan yazmıştın daa ordan şeettim. gerçi ben de yalnız yaşamıyorum ama yemek temizlik yapıyorum niye öyle düşündüysem
kısmen :)) ailemden uzakta ablamla yaşıyoruz beraberGecende bende sorduydum ama net cevap almadim sanki ailenle mi yasiyosn artemis
Ooo ne guzel ablayla yasamakta keyiflidir heralde hep ablam olsn istemisimdir .. ablanin sevglsi varmi kizzzhee evet yemeğimi kendim yaparım :)
kısmen :)) ailemden uzakta ablamla yaşıyoruz beraber
keyifli valla ama ona keyifli mıdır bilmemOoo ne guzel ablayla yasamakta keyiflidir heralde hep ablam olsn istemisimdir .. ablanin sevglsi varmi kizzz
Belki oda buralardadir ablankeyifli valla ama ona keyifli mıdır bilmem
evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?