- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.141
üyeliği var zatenBelki oda buralardadir ablan
Ona da keyiflidir nolcak atisiyonuzmu is guc icjn ev icinde yemek temizlik
Iyi bakalm is bolumu yapmissinizüyeliği var zatenben de ilk ondn gördüm zayıflama macerasina katilmistik ama kı...r s....or da takılıyor artık yemek ve bulaşık bende temizlik onda
yok dur bakım girmiş miIyi bakalm is bolumu yapmissiniz
Ablan burda aktif degil ozaman suan he
26 Eylül en sonIyi bakalm is bolumu yapmissiniz
Ablan burda aktif degil ozaman suan he
Ohoooo26 Eylül en son
derdi kalmadı artık girmezOhoooo
Bugece niye kmsecikler yokkk yaa patili dugunde ok digerleri nerdeee
Yok ya bakmadim valla en kısa zmnda bakicam amaAhahahha bakmadın mı hiçkız sürekli üşenmiyon mu şimdi havalarda soguk
Eyyle olduK Kendinisevenbirii dokturmussun gene
Benim eşimde yayBenim beyim yay. Libisi arsa cikiyor cogu zamanBen bir yengec olarak sonuk kaliyorum
Hee aynen yaşasın yatmak,ben çok severim yatmayi,yatmak çok güzelbende yatiyom çok mutluyum ♥♥ yaşasın yatmak
Yay erkegi iyi ya. Seviyom benYok ya bakmadim valla en kısa zmnda bakicam ama
Kız ben ve üşenmek heeenazar ediyomuşum kendime
Eyyle olduherkeslerde çok begendi yani arkadasin eşi de geldi akşam benim esim de geldi işten,çok sevdiler hazirladiklarimi buzlukta lahana vardı sarıp attığım,onu da çıkarıp pisirdim
Benim eşimde yayben rahat bıraksam adami oda arşa çıkacakta benden fırsat bulamiyo garibim
Hee aynen yaşasın yatmak,ben çok severim yatmayi,yatmak çok güzel
Yaaaa Arabi ya Arabiaaa Arap sabunu kafası diyosuuuuun
Ahahaha benim dee benim deee.Yaaaa Arabi ya Arabi
:d
Yallah yallah
Ayva ayva diye şeyler canlanmaya başladı
Ben seni anladım sen beni anladınAhahaha benim dee benim deee. ❤Atacaktım güzel bir şarkı ama bulamadm konunun anlam ve önemine göre
Aynenn aynennnBen seni anladım sen beni anladın
İnan var ya temiz olur diye yıkadım temizledim dışarıya çıktık görümceme falan gittik dönüşte çok heyecanlıydım kapıyı bir açtım gene aynı koku ve gerçekten tiksindim bu evden: DAynenn aynennnnasılsın rosum temiz temiz evv güzel oluyor dimiii
Allah Allah niye kiii sana mıı öyle geliyor kiiiİnan var ya temiz olur diye yıkadım temizledim dışarıya çıktık görümceme falan gittik dönüşte çok heyecanlıydım kapıyı bir açtım gene aynı koku ve gerçekten tiksindim bu evden: D
Azönce eşîm istedi ben hava cok soguk be dedimYok ya bakmadim valla en kısa zmnda bakicam ama
Kız ben ve üşenmek heeenazar ediyomuşum kendime
Eyyle olduherkeslerde çok begendi yani arkadasin eşi de geldi akşam benim esim de geldi işten,çok sevdiler hazirladiklarimi buzlukta lahana vardı sarıp attığım,onu da çıkarıp pisirdim
Benim eşimde yayben rahat bıraksam adami oda arşa çıkacakta benden fırsat bulamiyo garibim
Hee aynen yaşasın yatmak,ben çok severim yatmayi,yatmak çok güzel
Galiba her gelene soruyorum ev kokuyor mu diye herkes yok diyor ama bana leş gibi kokuyor Bir de eve hiç alışamadım galiba taşınacağızAllah Allah niye kiii sana mıı öyle geliyor kiii
Üşütürsün bebeğim: DAzönce eşîm istedi ben hava cok soguk be dedim
Belki de alışamadığın içindir cidden rosum.Galiba her gelene soruyorum ev kokuyor mu diye herkes yok diyor ama bana leş gibi kokuyor Bir de eve hiç alışamadım galiba taşınacağız
VarBelki de alışamadığın içindir cidden rosum.
Gerçekten mi var mı öyle aklınızda bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?