- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.161
Dedim ama eşimin amcası aradı gitti benimki sinirlerim de tepemde zaten...Üşütürsün bebeğim: D
Seni seni sen böyle diyorsun sonra gece visstik visstik
Ayy 15 gün çokmuş kizzYay erkegi iyi ya. Seviyom benLibisli, seksi,sakin,uyumlu Yerim kocikimi.
Sasirtici derecede uzun suredir şapmadik bizadam geceye gecti ben regl oldum derken simdi de 3 gecedir kiz uyumuyor 15 gundur sapamadik yav
Gel işte ısıtıyım demedi miAzönce eşîm istedi ben hava cok soguk be dedim
Ayy 15 gün çokmuş kizztenhalarda sıkıştırmıyor mu adam nasıl dayanıyor yaninda hatun yatarken
Demeye kalmadan gtti..Ayy 15 gün çokmuş kizztenhalarda sıkıştırmıyor mu adam nasıl dayanıyor yaninda hatun yatarken
Gel işte ısıtıyım demedi mi
aa ne güzell, senin içine sinmemiş rosum o yüzden hep batar gözüne. Aynıymış fiyatı da. Olur inşallahhVar
Bir tane çok güzel ev bulfuk keşke tutabilsek bizim.smdiki oturdugumzla aynı fiyatı
Ama görsen mis gbi evin içi :)
Sizin bebe fenaaYatamiyor hatun yaninda dogru duzgunhatun su siralar bebeye zimmetli Uyuyakaliyoruz anacim. Ya o ya ben. Bi sekildr uyuyoruz. reglken yaptiydik 2 3 bisey de iste neticelenmedikten sonra pek zevk vermiyor Aksi bebem regl oldugum hafta erkenden uyuyordu simdi aman sabahlar olmasin modunda
Aaa hem isteyipte hem gecenin o saati nereye gitti zebramDemeye kalmadan gtti..
Büşüm regl olmadın inşallahGünaydınnn ❤❤❤
Amcası aradı sehirdısına çıkmışlar da ruhsatı unutmuşlar... bizde ruhsatı yolladıkAaa hem isteyipte hem gecenin o saati nereye gitti zebramsana tavır mi yaptı yoksa
Valla dün oldum kuzum hayaller 2020Büşüm regl olmadın inşallah
Hayırlısı olsun canım inşallah 2020 hepimize uğurlu gelsin bebek konusundaValla dün oldum kuzum hayaller 2020
İnşallah kuzummHayırlısı olsun canım inşallah 2020 hepimize uğurlu gelsin bebek konusunda❤
Yaptigimiz gece dun gibi aklimda dur ona hic girmeSizin bebe fenaanasıl şehvetle yaptıysanız sabahlar olmasın modunda ilerliyormus bebe
İkinci evliligimde benim de ilk kistasim bu oldu annem. Güler yüzlü, kaliteli espriler gerisi de geldi zaten. Asik suratlı, huysuz erkekleri yanıma yaklastirmadim.Misal sinirli olup olmaması çok önemliydi benim için..
Ben geyşamla tanışmadan 1 ay önce söz attım. Nasıl böyle bir hata yapmışım bilmiyorum. Kendimden 8 yaş büyük bir öğretmendi. 1 sene peşimde koştu. Elde etmek için adam atla karayı seçiyordu. En sonunda kabul ettim. Bu seferde evlilik için aşırı diretmeye başladı. Sırf oyalamak için söz yaptım. Hayatımın en saçma dönemiymiş.
Adam o kadar sinirli ve kıskanç biriydi ki.. Kıskanıp tartaklamaya bile kalkıyordu. Peşimi de bırakmadı ailem bile neler çekti paçayı zor kurtardım. Sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yedim.
Geyşamı görür görmez gerçekten böyle nasıl diyim hala yüzüne bakınca cenneti görüyor gibi oluyorum. Nurlu resmen adam ya
Ama yine de kapılmadım.
Sürekli sinirlerine oynadım. En fazla ne kadar sinirlenebildiğini görmeye çalıştım. Ağzı bozuk mu diye arkadaş çevresine çok girdim. Onlarla konuşmasına dikkat ettim. Mesajlarını gizli gizli okudum. Tüm sosyal medya şifrelerini aldım. İnan bir arkadaşına en ufak küfürlü konuşması olsaydı o saniye ayrılırdım. Arkadaşlarının huyuna suyuna dikkat ettim. Ve şunu gördüm bu adamın arkadaş çevresi de elit ve hepsi kibar, efendi salon erkekleri. Kendi argo kullanmadığı gibi arkadaşları da aynı şekilde.
Çünkü arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sözü çok doğru.
Geyşama yapmadığımı bırakmadım, zaaflarına da oynadım, bam teline de oynadım.. 1 kere bile sinirlenmedi bana.
Kızlarla tamamen mesafe koydurdum ona da tamam dedi. En yakın kız arkadaşlarını sildi benim için.
Trafikte bile sinirleniyor mu küfür ediyor mu kavga ediyor mu diye çok gözlemledim. Çünkü böyle bir makale okudum insanların gerçek yüzü bir trafikte bir de sarhoşken ortaya çıkarmış.
Trafikte de her zaman yayaya yol veren asla sinirlenmeyen biriydi. Sarhoşken de tam bir ponçik ti
Zaten 4 sene flört ettik. 4 senem hep denemekle geçti. Ne kadar fedakar olabiliyor hep gözlemledim.
Evlendik evleneli hala aynı adam.. 9 sene olacak 1 kez bana sinirlenip bağırmamıştır. Sadece polis okulundan gelince zor bir adaptasyon süreci yaşadı o ara biraz sinirliydi. Ama kısa sürede atlattı çok şükür. ♥
Evlilik zor karar kuzum herkesle olmaz.
Allasen yaz asfhjkbYaptigimiz gece dun gibi aklimda dur ona hic girme
Bu cok yaramaz bi bebe. Annemin bi lafi var bununla ilgili ama yazsam mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?