Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzuuuuunca bi aradan sona yine geldim milleeet
Size bomba haberlerim var benim yikilmadan gidesice selvi beni tatlı yemeye çıkartacak ya la: D Anlamamazliga geldim ama resmen sana tatli borclandik dedi haberleselim dedi eneeee ben ŞOK!!!
B Brunello Cicinelli as bayraklari as as as as
Bi halt olacagindan da degil ha olmaz o oglandan bi cacik. Gece hayati sigara alkol her ayagi var tahminim ama neden benim gibi minnos bi kizda israrci anlamadim cok farkli karakterleriz. Sirf itligine gidicem şöyle bi icimdeki siniri atayim

Yay erkegi iyi ya. Seviyom ben Libisli, seksi,sakin,uyumlu Yerim kocikimi.
Sasirtici derecede uzun suredir şapmadik biz adam geceye gecti ben regl oldum derken simdi de 3 gecedir kiz uyumuyor 15 gundur sapamadik yav
Ayy 15 gün çokmuş kizz tenhalarda sıkıştırmıyor mu adam nasıl dayanıyor yaninda hatun yatarken
Azönce eşîm istedi ben hava cok soguk be dedim
Gel işte ısıtıyım demedi mi

Ayy 15 gün çokmuş kizz tenhalarda sıkıştırmıyor mu adam nasıl dayanıyor yaninda hatun yatarken

Yatamiyor hatun yaninda dogru duzgun hatun su siralar bebeye zimmetli Uyuyakaliyoruz anacim. Ya o ya ben. Bi sekildr uyuyoruz. reglken yaptiydik 2 3 bisey de iste neticelenmedikten sonra pek zevk vermiyor Aksi bebem regl oldugum hafta erkenden uyuyordu simdi aman sabahlar olmasin modunda

Var
Bir tane çok güzel ev bulfuk keşke tutabilsek bizim.smdiki oturdugumzla aynı fiyatı
Ama görsen mis gbi evin içi :)
aa ne güzell, senin içine sinmemiş rosum o yüzden hep batar gözüne. Aynıymış fiyatı da. Olur inşallahh görüştünüz mü ev sahibiyle

Sizin bebe fenaa nasıl şehvetle yaptıysanız sabahlar olmasın modunda ilerliyormus bebe

Sizin bebe fenaa nasıl şehvetle yaptıysanız sabahlar olmasın modunda ilerliyormus bebe
Yaptigimiz gece dun gibi aklimda dur ona hic girme
Bu cok yaramaz bi bebe. Annemin bi lafi var bununla ilgili ama yazsam mi bilemedim

İkinci evliligimde benim de ilk kistasim bu oldu annem. Güler yüzlü, kaliteli espriler gerisi de geldi zaten. Asik suratlı, huysuz erkekleri yanıma yaklastirmadim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…