Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kertenkelelerim ♥
Hiçççççç mutlu gelmedim bugün
Cumadan gecesinden beri karnımda beni korkutan dehşet bir ağrı,kramp, kasılma..
Mide bulantısı, koku hassasiyeti.. Bugüne kadar da artarak çoğaldı.
Cuma gecesi uyanıp uyanıp karnım ağrıyo diye ağlayıp geri uyumuşum, geyşam diyor. Ben hatırlamıyorum o anları.
Dün gece de baktık ağrı artıyor. Duşa girdik geyşamla. Köpük masajı eşliğinde ağrılarım dindi acık
Ama yiyeceklerin kokusu midemi bulandırdığı için hiçbirşey yiyemez oldum. Zorluyorum az yiyebiliyorum.
Halbuki ne kadar güzel gidiyordu herşey, bir anda böyle oldu.
Onun dışında Casper25 balım 15 gün oldu diyorsun bizim kaç oldu bilmek ister misin 33
Adam bana 33 gündür dokunmuyor. 40 ımız çıkacak yakında.
Doktor seyrek ve dikkatli olursanız serbest dedi. Ama geyşam çocuğa birşey olur güvenemiyorum diyor. Napıcam bilmiyorum
Adamı yanımda yunan heykeli gibi cıbıl cıbıl görüp de dokanamamak...
Libişlerimin pekmezi aktı resmen
Koca istiyom ben
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
Zipzip-
Casper25
Asiye_
@Yasnaz

Geçmiş olsun köpük duşu yaparsnz artık

Tövbe Yarabbi gülsemmi üzülsemmi bilemedim ya. libişlerimizin pekmezi aktı ne gı ahaha ay valla tutamıcam kendim
Yavrum devam ederse agrın bir görün olurmu ,belki büyüdükçe de ondan olabilir ama yine devam ederse git görün.

Komik ama bu bir dram
Kuzum doktor ağrı kramp olabilir demişti. Hatta az az kanama da olabilirmiş.
Kanama çok olursa gel dedi. Hiç ne kanama ne lekelenmem yok. O yüzden içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Zaten haftaya randevum

Ben saymadım en son çocuk oluşum aşamasında ciftlestik sanirm hahahahahah

Dört aydır dokunulmazlık ilan ettim evde

Oyyy kıyamam ben sana amaaaa korkuyor enişte demekki ama sen güzel güzel sokul dayanamaz .
Olmaz balım bişey olmaz Allahın izni ile dikkat et yine . minnak tatlı tatlı büyüyor işte maşallah biraz okadar baskı kramp oluyor doktorun dediği gibi. Hayırlarla gelsln büyüsün küçük kuzucuk

Ciciii nasıl durdunuz öyle ağlatacak kadar ağrı varsa karninda? cumartesi doktorunu arayıp gitseydinya sonuçta olabilir demiş ama Allah esirgesin başka biseyde olabilir canim,haftaya kontrolü bekleme bu şekilde agrin varsa bence
Allah senin üstünden ırak eylesin, benim böyle bikac gün ağrım sonrası düşük olmuştu maleseflütfen ciddiye al iki gözümün çiçeği

Ben saymadım en son çocuk oluşum aşamasında ciftlestik sanirm hahahahahah

Dört aydır dokunulmazlık ilan ettim evde
Olamaz
Gerçi olamaz diyorum ama biz de aynı yolda ilerliyoruz gayet de olabilir şeyler bunlar
Neden öyle oldu sultanım, sen mi istemiyorsun?

3 ayi atlattinmi tamm

Amin güzel saçlım
Bu gece erken gelirse kendisine bir operasyon düzenleyip gafil avlayabilirim

Yaaa kıyamam sana Cicimm az kaldı bu günler de geçecek daha keyif aldığın zamanlar olcak inşallah hamilelikte ❤ Yunan heykeli gibi duruyor demene öldüm gülmekten ya
İyiyim cnm sen nasılsın
Aynen denk gelemedik bı :)
İyiyim kuzucumm bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…