Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deme
Ama kanama lekelenme falan yok.
Dünkü duştan sonra da hafifledi bugün daha iyi gibiyim.
Sende lekelenme falan olmuş muydu ağrı ile birlikte kuzum?

Töbe töbe ya
Bi koç kadınına yapılır mı bu resmen zulüm

Kefirin tadı nasıl cici
Ekşi ve hafif sodalı ayran gibi.
Ben bayılıyorum kutsişim.
Ama sadece ekerin litrelik kefirine. Diğer markaları içemiyorum.
Kuzum erken daha kramplar olurda okadar siddetliyse gitseydin muaneye.
Bugün hafifledi tatlışım. Doktor hazırlıklı ol olabilir kanama ile birlikte sancın olursa gel demişti. Ondan paniklemedim
Yaaa kıyamam sana Cicimm az kaldı bu günler de geçecek daha keyif aldığın zamanlar olcak inşallah hamilelikte ❤ Yunan heykeli gibi duruyor demene öldüm gülmekten ya

İyiyim kuzucumm bende
İnşallahhhh büşom.
7.haftayı kramplarla karşıladık bakalım.
Hiç hoş değil bu kısımlar

Deme
Ama kanama lekelenme falan yok.
Dünkü duştan sonra da hafifledi bugün daha iyi gibiyim.
Sende lekelenme falan olmuş muydu ağrı ile birlikte kuzum?
Hafiflediyse iyi kuzum benim ki hic gecmedi 3 gün kramp şeklinde ağrıdı,sonra da zaten düşük yaptigimda feci bı kanamayla kaybettim. Senin ki hafiflemis korkmana gerek yok o zmn hiç geçmeyen ağrı zannettim

Ay gecmis olsn canm ☹ dikkat et kendine yorma kendini

Hafiflediyse iyi kuzum benim ki hic gecmedi 3 gün kramp şeklinde ağrıdı,sonra da zaten düşük yaptigimda feci bı kanamayla kaybettim. Senin ki hafiflemis korkmana gerek yok o zmn hiç geçmeyen ağrı zannettim
Sürekli değildi. Ara ara girip çıktı sancı. Geceleri genelde..
Gaz sancısı da olabilir dediler. Süt ürünleri çok tükettim çünkü.
Bugün iyi gibiyim inşallah bidaha öyle ağrımaz
Telefon uygulamalarından takip ediyorum en riskli haftalarmış 7 ve 8. Hafta.
Allah a emanet

Ay gecmis olsn canm ☹ dikkat et kendine yorma kendini
Hafta içi fazlasıyla yorulduğum için haftasonu full yatıyorum yasnazım. Bugünkü planım da camış gibi yatmak
Zaten halim yok hiçbirşey yapmaya.
Sen neler yapacaksın?

Ya işte ana oluyosun anaa

Gecmis olsun ciciii ... sana demistim esimle benzer bazi yonlerinden oturu aana dknmaya korkacagni ki seninki benmknden dha pimpirikli

Agrilar gecer insallah ya onemli bisey olmasin da gerekirse doktorub istirahat onerir belki artarsasb ihmal etme git .

Ben aksam ustu kaynvaldem ve gprumcem gelecek onlarj bekliyorum evi temizledim aksam da yemek yapmistim smdj rahatim cay koydum icecegm insallah

Ben saymadım en son çocuk oluşum aşamasında ciftlestik sanirm hahahahahah

Dört aydır dokunulmazlık ilan ettim evde
Vayyy rosss ben boyle tahmn etmemistimm kiz adami yanmda bile yatirmicam dogmdan sonra dedgnde inanamamstm ama suan cidden yapabilecegni gordum

Amiinn cicim Allah korusun inşallah hep iyi ol

Evet çayım çok pimpirikli malesef. Dizlerimi toplayarak otursam bile çocuğu sıkıştırma bacaklarını sal diyor
Benim de bu haftasonu Misafirlerim gelecekti ama ağrılardan halsizlik ten kendimde güç bulamadım iptal ettim.
Hafta içi fazlasıyla yorulduğum için haftasonu sadece yatıp dinlenmek istiyorum.
Neler hazırladın misafirlere?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…