- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.221
İnsanın libidosu da artıyormuş gerçekten çayım gebelikteKarnin buyudukce dha korkacakbizim ilk zamanlar degil ama son 3 ay no no noooo diyordu ozamanlarda da artis oluyo sanki insanda ay hamilelik zor bi surec yaa
Niyeti bozmus bir cici gordummmmAmin güzel saçlım
Bu gece erken gelirse kendisine bir operasyon düzenleyip gafil avlayabilirim
Eki Görüntüle 2562968
Ya evet hafta ici de yoruldun bide agri var diyosun ayaklarinin altina yastik koy uzan .Evet çayım çok pimpirikli malesef. Dizlerimi toplayarak otursam bile çocuğu sıkıştırma bacaklarını sal diyor
Benim de bu haftasonu Misafirlerim gelecekti ama ağrılardan halsizlik ten kendimde güç bulamadım iptal ettim.
Hafta içi fazlasıyla yorulduğum için haftasonu sadece yatıp dinlenmek istiyorum.
Neler hazırladın misafirlere?
Çok hain planlarım varNiyeti bozmus bir cici gordummmm
Şuan hepsini canım çektiYa evet hafta ici de yoruldun bide agri var diyosun ayaklarinin altina yastik koy uzan .
Ezogelin corbasi zeytinyagli pirasa et sote pirinc pilavi havuc tarator ve cay yanina portakalli kek yaptim
Valla ya erkeklere göre ne varAna olmak kolay değil işte görüyorsunYapması güzel de sonraki aşamayı yaşaması zor. Erkeklerin işi ne güzel ya sadece işin zevk alınan kısımlarındalar.
Benimde tam o haftalarda silah sesinden korktm disarda eve geldgmde kahverengi akintim olmustu 3 5 damla doktor bebek iyi ama istirahat vereym 3.gun bide nolur nolmaz progestan dusuk onleyici vereyim 15 gun ozenli ol munasebette olmasn demisti . Cok korkmuatum he bide kan uyusmazligi ignesi vurulmustum . Siz de varmi kan uyusmazligi esinle sendeSürekli değildi. Ara ara girip çıktı sancı. Geceleri genelde..
Gaz sancısı da olabilir dediler. Süt ürünleri çok tükettim çünkü.
Bugün iyi gibiyim inşallah bidaha öyle ağrımaz
Telefon uygulamalarından takip ediyorum en riskli haftalarmış 7 ve 8. Hafta.
Allah a emanet
Yaaa boyle dicektiysen niye soruyosun ne yaptin diyeee uzuldum smdii ... suan portakal mevsimi ya portakal sulu ve rendeli kek favorimdir kislari.. aslnda 5 dk surdu yapip firina koymam tarif atiyim yap istersen . Bide dun pazardan kereviz aldim aklima den geldin o an portakalli kereviz yapcam hafta ici bi gun ama esim yemez aslnda hic yemek secmez gbi birisi ama bunu yemiyor kendm yicem insallahŞuan hepsini canım çekti
Özellikle portakallı kek istirem
Anacığımdan isteyeyim de yapar belki bugün
Ellerine sağlık çayım ♥
Evet insan vallahi sinir oluyor.Valla ya erkeklere göre ne var
Adet sancısı bizde, hamilelik bizde, doğum bizde
Oluyor oluyorOlamaz
Gerçi olamaz diyorum ama biz de aynı yolda ilerliyoruz gayet de olabilir şeyler bunlar
Neden öyle oldu sultanım, sen mi istemiyorsun?
Heee esime sorsan ben dogumdayken ameliyathane kapisinda brklemesi en zor kisimmisss resmen benmki kendi lohusa pskolojisine girdi varya cok zordu ilk 1 senemiz insallah o yonde esimle esin benzesmezAna olmak kolay değil işte görüyorsunYapması güzel de sonraki aşamayı yaşaması zor. Erkeklerin işi ne güzel ya sadece işin zevk alınan kısımlarındalar.
Biz sözümüzün arkasındayızVayyy rosss ben boyle tahmn etmemistimm kiz adami yanmda bile yatirmicam dogmdan sonra dedgnde inanamamstm ama suan cidden yapabilecegni gordum
4.aydan sonra artiyorİnsanın libidosu da artıyormuş gerçekten çayım gebelikte
Gerçi 1 2 ağrıdan sonra libidom inişe geçmedi değil
Nasıl toparlandın mi güzel gozlummYaaa kıyamam sana Cicimm az kaldı bu günler de geçecek daha keyif aldığın zamanlar olcak inşallah hamilelikte ❤ Yunan heykeli gibi duruyor demene öldüm gülmekten ya
İyiyim kuzucumm bende
Belki beşinci altıncı ayda yükselişe gecer :)İnsanın libidosu da artıyormuş gerçekten çayım gebelikte
Gerçi 1 2 ağrıdan sonra libidom inişe geçmedi değil
Emzirirken yara bizde dert bizdeValla ya erkeklere göre ne var
Adet sancısı bizde, hamilelik bizde, doğum bizde
Evet kuzum anlatmıştın.Benimde tam o haftalarda silah sesinden korktm disarda eve geldgmde kahverengi akintim olmustu 3 5 damla doktor bebek iyi ama istirahat vereym 3.gun bide nolur nolmaz progestan dusuk onleyici vereyim 15 gun ozenli ol munasebette olmasn demisti . Cok korkmuatum he bide kan uyusmazligi ignesi vurulmustum . Siz de varmi kan uyusmazligi esinle sende
Ben böyle herkese yaptığı yemeği sorup sonra aşerip vicdan azabı çektirip yememelerini sağlamaya çalışıyorum, öyle bir psikopatlıkYaaa boyle dicektiysen niye soruyosun ne yaptin diyeee uzuldum smdii ... suan portakal mevsimi ya portakal sulu ve rendeli kek favorimdir kislari.. aslnda 5 dk surdu yapip firina koymam tarif atiyim yap istersen . Bide dun pazardan kereviz aldim aklima den geldin o an portakalli kereviz yapcam hafta ici bi gun ama esim yemez aslnda hic yemek secmez gbi birisi ama bunu yemiyor kendm yicem insallah
Beklemek zorsa doğurmak ne o zaman.Heee esime sorsan ben dogumdayken ameliyathane kapisinda brklemesi en zor kisimmisss resmen benmki kendi lohusa pskolojisine girdi varya cok zordu ilk 1 senemiz insallah o yonde esimle esin benzesmez
Evet insan vallahi sinir oluyor.
Bebek doğunca %80 sorumluluk da annede...
Vallahi şuan sinirlendim vazgeçicem doğurmaktan yeter
Nasıl toparlandın mi güzel gozlumm
Emzirirken yara bizde dert bizde
Bok kokusu bizde
Kusmuklar bizde
Gece uykusuzluk bizde of offfffffff
Ana. Akroşun bu duruma tepkisi nedirOluyor oluyor
Çok yoruluyorm uyuyirm sürekli
Biraz da benm canm istemior libisler iflas erti
Geçmesin geyşamla işim çok zor olurBelki beşinci altıncı ayda yükselişe gecer :)
Hamileyken benim libis tavandi. Esimin doktora ilk sordugu soru iliski serbest miGünaydın kertenkelelerim ♥
Hiçççççç mutlu gelmedim bugün
Cumadan gecesinden beri karnımda beni korkutan dehşet bir ağrı,kramp, kasılma..
Mide bulantısı, koku hassasiyeti.. Bugüne kadar da artarak çoğaldı.
Cuma gecesi uyanıp uyanıp karnım ağrıyo diye ağlayıp geri uyumuşum, geyşam diyor. Ben hatırlamıyorum o anları.
Dün gece de baktık ağrı artıyor. Duşa girdik geyşamla. Köpük masajı eşliğinde ağrılarım dindi acık
Ama yiyeceklerin kokusu midemi bulandırdığı için hiçbirşey yiyemez oldum. Zorluyorum az yiyebiliyorum.
Halbuki ne kadar güzel gidiyordu herşey, bir anda böyle oldu.
Onun dışındaCasper25 balım 15 gün oldu diyorsun bizim kaç oldu bilmek ister misin 33
Adam bana 33 gündür dokunmuyor. 40 ımız çıkacak yakında.
Doktor seyrek ve dikkatli olursanız serbest dedi. Ama geyşam çocuğa birşey olur güvenemiyorum diyor. Napıcam bilmiyorum
Adamı yanımda yunan heykeli gibi cıbıl cıbıl görüp de dokanamamak...
Libişlerimin pekmezi aktı resmen
Koca istiyom ben
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?