Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karnin buyudukce dha korkacak bizim ilk zamanlar degil ama son 3 ay no no noooo diyordu ozamanlarda da artis oluyo sanki insanda ay hamilelik zor bi surec yaa
İnsanın libidosu da artıyormuş gerçekten çayım gebelikte
Gerçi 1 2 ağrıdan sonra libidom inişe geçmedi değil

Ya evet hafta ici de yoruldun bide agri var diyosun ayaklarinin altina yastik koy uzan .

Ezogelin corbasi zeytinyagli pirasa et sote pirinc pilavi havuc tarator ve cay yanina portakalli kek yaptim

Ya evet hafta ici de yoruldun bide agri var diyosun ayaklarinin altina yastik koy uzan .

Ezogelin corbasi zeytinyagli pirasa et sote pirinc pilavi havuc tarator ve cay yanina portakalli kek yaptim
Şuan hepsini canım çekti
Özellikle portakallı kek istirem
Anacığımdan isteyeyim de yapar belki bugün
Ellerine sağlık çayım

Ana olmak kolay değil işte görüyorsun Yapması güzel de sonraki aşamayı yaşaması zor. Erkeklerin işi ne güzel ya sadece işin zevk alınan kısımlarındalar.
Valla ya erkeklere göre ne var
Adet sancısı bizde, hamilelik bizde, doğum bizde

Benimde tam o haftalarda silah sesinden korktm disarda eve geldgmde kahverengi akintim olmustu 3 5 damla doktor bebek iyi ama istirahat vereym 3.gun bide nolur nolmaz progestan dusuk onleyici vereyim 15 gun ozenli ol munasebette olmasn demisti . Cok korkmuatum he bide kan uyusmazligi ignesi vurulmustum . Siz de varmi kan uyusmazligi esinle sende

Şuan hepsini canım çekti
Özellikle portakallı kek istirem
Anacığımdan isteyeyim de yapar belki bugün
Ellerine sağlık çayım ♥
Yaaa boyle dicektiysen niye soruyosun ne yaptin diyeee uzuldum smdii ... suan portakal mevsimi ya portakal sulu ve rendeli kek favorimdir kislari.. aslnda 5 dk surdu yapip firina koymam tarif atiyim yap istersen . Bide dun pazardan kereviz aldim aklima den geldin o an portakalli kereviz yapcam hafta ici bi gun ama esim yemez aslnda hic yemek secmez gbi birisi ama bunu yemiyor kendm yicem insallah

Valla ya erkeklere göre ne var
Adet sancısı bizde, hamilelik bizde, doğum bizde
Evet insan vallahi sinir oluyor.
Bebek doğunca %80 sorumluluk da annede...
Vallahi şuan sinirlendim vazgeçicem doğurmaktan yeter

Ana olmak kolay değil işte görüyorsun Yapması güzel de sonraki aşamayı yaşaması zor. Erkeklerin işi ne güzel ya sadece işin zevk alınan kısımlarındalar.
Heee esime sorsan ben dogumdayken ameliyathane kapisinda brklemesi en zor kisimmisss resmen benmki kendi lohusa pskolojisine girdi varya cok zordu ilk 1 senemiz insallah o yonde esimle esin benzesmez

Vayyy rosss ben boyle tahmn etmemistimm kiz adami yanmda bile yatirmicam dogmdan sonra dedgnde inanamamstm ama suan cidden yapabilecegni gordum
Biz sözümüzün arkasındayız
Hahaahahahahhaaj

Hiç ne canm.istiyor ne bişey bı de sürekli sinir ettiği için kendi kaybediyor

Evet kuzum anlatmıştın.
Biz de arabada üstümüze uçan çatıyı görünce korkmuştum epey ama herhangi bir lekelenme falan gelmedi.
Kan uyuşmazlığı yok çok şükür. Ben pozitif kana sahip olduğum için uyuşmazlık hiçbir şekilde olmuyor.
Senin kanın negatif mi?
Ben böyle herkese yaptığı yemeği sorup sonra aşerip vicdan azabı çektirip yememelerini sağlamaya çalışıyorum, öyle bir psikopatlık
Kerevizi hele o kadar çok yedim ki artık duyasım bile yok adını
Heee esime sorsan ben dogumdayken ameliyathane kapisinda brklemesi en zor kisimmisss resmen benmki kendi lohusa pskolojisine girdi varya cok zordu ilk 1 senemiz insallah o yonde esimle esin benzesmez
Beklemek zorsa doğurmak ne o zaman.
Çok biliyorlar çok

Evet insan vallahi sinir oluyor.
Bebek doğunca %80 sorumluluk da annede...
Vallahi şuan sinirlendim vazgeçicem doğurmaktan yeter
Nasıl toparlandın mi güzel gozlumm
Emzirirken yara bizde dert bizde
Bok kokusu bizde
Kusmuklar bizde

Gece uykusuzluk bizde of offfffffff

durun durun tamam siz hamişsiniz yapmayın sakin olun
Ay iyiyim rossummm çok iyiyim bir sıkıntım kalmadı

Hamileyken benim libis tavandi. Esimin doktora ilk sordugu soru iliski serbest mi Som 3 hafta kalana kadar yaptik biz. Hatta dr. Dogumunu kolaylastirir duzenli iliski demisti. Gercekten de sancimi bile anlamadan dogumum baslamisti
Biz dun gece o 15 gunluk kisir donguyu kirdik sonunda bebis sagolsun ana babasina kiyak gecti dun gece sabaha karsi da olsa olsun napalim buna da sukur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…