Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk 3 aylık dönemde de yaptınız mı kespırım?
Kısır döngüyü kırmanıza sevindim darısı bizim başımıza

Ah ahhh biri bana dogumumu sorsa anlatsam ardimdan esim atliyodu hemen hala konu olsa atlar ya o kapida beklemek saat gecmedi bilmem ne filan uyuz ediyor beniii.... hos suan hala uyuzumya ona

Evet benim kanim negatif o yuzden tehlike aninda uyusmazlik ignesi yapiliyor ve de dogumdan sonra 1 tane dha yapildi ... cnku pozitif kana sahip bebegi vucut atmaya calisiyormus .. kizimda babasiyla ayni kan grubu ve pozitif kan a sahip eger bebek negatif olsaydi dogmdan sonra ignr vurulmayacaktim gitti babaya cekti hihhh yemesiyle uykusu cekeydi ya

İlk 3 aylık dönemde de yaptınız mı kespırım?
Kısır döngüyü kırmanıza sevindim darısı bizim başımıza
Ogrendigimde benim daha adetime 5 gun vardi. Ilk bi korktum. Bilmiyom ya bebe nerde
Sonra5 haftalikti kontrolde dr. Atis serbest deyince yaptik biz. 3 hafta kalana kadar. O da mecbur yanim anamin yanina gittim o evde kalmisti. gobek buyudukce az zor oldu ama olsun biz onun da caresini bulduyduk Hatta cok komik var animiz var gobegimle ilgili ama anlatsam mi bilemedim

Ayakta mi yaptiniz bu kizi hic oturmuyor poposunun ustune diyor
Ahahah annene bak sen ayakta yapılınca öyle mi oluyormuş ay biz sabit bı pozisyonda kalmaya çalışalım bari abdhakhj tuttuğundan değil de ya tutarsa mantigindan

Ahahah annene bak sen ayakta yapılınca öyle mi oluyormuş ay biz sabit bı pozisyonda kalmaya çalışalım bari abdhakhj tuttuğundan değil de ya tutarsa mantigindan
Anmem hareketli cocuklara oyle der hep Eskilerin vardir bil bildigi. Sen mumkun mertebe sabit kal

Vallahi Geyşamı kıtır kıtır keserim benimle sidik yarışına girerse böyle bir konuda
Zaten doğuma girecek benimle.
Neler yaşadığıma şahit olmak zorunda. O korkuyu o dehşeti iliklerine kadar yaşatmadan o çocuğu pırtlatmam

Bide besmelesizmi yaptiniz lafi vardir besmelesjz de yapmayin kiz

Koptum anlat bakayım

Geçmiş olsun cnm hstnye git belki enfeksiyon olabilir

Bide besmelesizmi yaptiniz lafi vardir besmelesjz de yapmayin kiz
Ahaha allahm neler öğreniyom şey için besmele çekerken carpilirim diye korkarım cayy ağzımız yüzümüz yamulmasin şey edecez diye tövbe tövbe

Elbet tutacak seksü şempazem ya ayaktayken denk gelirse
Allahtan biz denemeleri hep tek sabit pozisyonda yaptık. En usturuplu pozisyonda yaptık inşallah çocuk da usturuplu olur

Koptum anlat bakayım
Sansurlesem diyorum da nasil yapcam dur bakim
Bir gece yine benim libis tavan. Olmusum 30kusur haftalik. Gobek desen benden 10 metre onden gidiyor Dr da esime karnina baski yapmadan munasebet olsun dediydi. Adam ekstra hassas. Neyse biz bindik bi alamete hurra olaya daldik Son zamanlar ben biraz spermden tiksinmistim. Oysa ki dogumu kolaylastira o oldugu icin geri cekilmemesi lazim
(Nasil heyecanli yaziyorsam gonderip duruyorum msji )
Devam edeyim ben.
Neyse o gece dedim ki geri cekil lutfen. Adam da tamam dedi. Biz nasil sehvetle olaya daldiysak yatagin ucuna gelmisim adam da malum tepemde zebellak gibi Sen geri cekileyim derken yer olan tarafa dogru atla Bi baktim adam havalandi bi baktim yerde Kendime gelemedim sabaha kadar adama bakip bakip guldum. Ay su an bile gulmekten yazamiyorum

Spermden tiksinmek mi.. Allahım yaşatma, zor olur çünküm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…