- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.241
Ayakta mi yaptiniz bu kizi hic oturmuyor poposunun ustune diyorAllasen yaz asfhjkb
İlk 3 aylık dönemde de yaptınız mı kespırım?Hamileyken benim libis tavandi. Esimin doktora ilk sordugu soru iliski serbest miSom 3 hafta kalana kadar yaptik biz. Hatta dr. Dogumunu kolaylastirir duzenli iliski demisti. Gercekten de sancimi bile anlamadan dogumum baslamisti
Biz dun gece o 15 gunluk kisir donguyu kirdik sonundabebis sagolsun ana babasina kiyak gecti dun gece sabaha karsi da olsa olsun napalim buna da sukur
Ah ahhh biri bana dogumumu sorsa anlatsam ardimdan esim atliyodu hemen hala konu olsa atlar ya o kapida beklemek saat gecmedi bilmem ne filan uyuz ediyor beniii.... hos suan hala uyuzumya onaEvet kuzum anlatmıştın.
Biz de arabada üstümüze uçan çatıyı görünce korkmuştum epey ama herhangi bir lekelenme falan gelmedi.
Kan uyuşmazlığı yok çok şükür. Ben pozitif kana sahip olduğum için uyuşmazlık hiçbir şekilde olmuyor.
Senin kanın negatif mi?
Ben böyle herkese yaptığı yemeği sorup sonra aşerip vicdan azabı çektirip yememelerini sağlamaya çalışıyorum, öyle bir psikopatlık
Kerevizi hele o kadar çok yedim ki artık duyasım bile yok adını
Beklemek zorsa doğurmak ne o zaman.
Çok biliyorlar çok
Ogrendigimde benim daha adetime 5 gun vardi. Ilk bi korktum. Bilmiyom ya bebe nerdeİlk 3 aylık dönemde de yaptınız mı kespırım?
Kısır döngüyü kırmanıza sevindim darısı bizim başımıza
Ahahah annene bak senAyakta mi yaptiniz bu kizi hic oturmuyor poposunun ustune diyor
Anmem hareketli cocuklara oyle der hepAhahah annene bak senayakta yapılınca öyle mi oluyormuş ay biz sabit bı pozisyonda kalmaya çalışalım bari abdhakhj tuttuğundan değil de ya tutarsa mantigindan
Çok zor caspeerr sabit kalmak çok zorAnmem hareketli cocuklara oyle der hepEskilerin vardir bil bildigi. Sen mumkun mertebe sabit kal
Vallahi Geyşamı kıtır kıtır keserim benimle sidik yarışına girerse böyle bir konudaAh ahhh biri bana dogumumu sorsa anlatsam ardimdan esim atliyodu hemen hala konu olsa atlar ya o kapida beklemek saat gecmedi bilmem ne filan uyuz ediyor beniii.... hos suan hala uyuzumya ona
Evet benim kanim negatif o yuzden tehlike aninda uyusmazlik ignesi yapiliyor ve de dogumdan sonra 1 tane dha yapildi ... cnku pozitif kana sahip bebegi vucut atmaya calisiyormus .. kizimda babasiyla ayni kan grubu ve pozitif kan a sahip eger bebek negatif olsaydi dogmdan sonra ignr vurulmayacaktim gitti babaya cekti hihhh yemesiyle uykusu cekeydi ya
Bide besmelesizmi yaptiniz lafi vardir besmelesjz de yapmayin kizAhahah annene bak senayakta yapılınca öyle mi oluyormuş ay biz sabit bı pozisyonda kalmaya çalışalım bari abdhakhj tuttuğundan değil de ya tutarsa mantigindan
Koptum anlat bakayımOgrendigimde benim daha adetime 5 gun vardi. Ilk bi korktum. Bilmiyom ya bebe nerde
Sonra5 haftalikti kontrolde dr. Atis serbest deyince yaptik biz. 3 hafta kalana kadar. O da mecbur yanim anamin yanina gittim o evde kalmisti.gobek buyudukce az zor oldu ama olsun biz onun da caresini bulduyduk Hatta cok komik var animiz var gobegimle ilgili ama anlatsam mi bilemedim
Geçmiş olsun cnm hstnye git belki enfeksiyon olabilirGünaydın kertenkelelerim ♥
Hiçççççç mutlu gelmedim bugün
Cumadan gecesinden beri karnımda beni korkutan dehşet bir ağrı,kramp, kasılma..
Mide bulantısı, koku hassasiyeti.. Bugüne kadar da artarak çoğaldı.
Cuma gecesi uyanıp uyanıp karnım ağrıyo diye ağlayıp geri uyumuşum, geyşam diyor. Ben hatırlamıyorum o anları.
Dün gece de baktık ağrı artıyor. Duşa girdik geyşamla. Köpük masajı eşliğinde ağrılarım dindi acık
Ama yiyeceklerin kokusu midemi bulandırdığı için hiçbirşey yiyemez oldum. Zorluyorum az yiyebiliyorum.
Halbuki ne kadar güzel gidiyordu herşey, bir anda böyle oldu.
Onun dışındaCasper25 balım 15 gün oldu diyorsun bizim kaç oldu bilmek ister misin 33
Adam bana 33 gündür dokunmuyor. 40 ımız çıkacak yakında.
Doktor seyrek ve dikkatli olursanız serbest dedi. Ama geyşam çocuğa birşey olur güvenemiyorum diyor. Napıcam bilmiyorum
Adamı yanımda yunan heykeli gibi cıbıl cıbıl görüp de dokanamamak...
Libişlerimin pekmezi aktı resmen
Koca istiyom ben
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Casper25
Asiye_
@Yasnaz
Bilirim canoo bilirimÇok zor caspeerr sabit kalmak çok zor
Ahaha allahm neler öğreniyomBide besmelesizmi yaptiniz lafi vardir besmelesjz de yapmayin kiz
Elbet tutacak seksü şempazem ya ayaktayken denk gelirseAhahah annene bak senayakta yapılınca öyle mi oluyormuş ay biz sabit bı pozisyonda kalmaya çalışalım bari abdhakhj tuttuğundan değil de ya tutarsa mantigindan
Besmelesiz yaptıkBide besmelesizmi yaptiniz lafi vardir besmelesjz de yapmayin kiz
Sansurlesem diyorum da nasil yapcam dur bakimKoptum anlat bakayım
KizzzBilirim canoo bilirimEn iyi ben bilirim
Enfeksiyon yok Asyam. Geçen hafta kontroldeydim herşey normalGeçmiş olsun cnm hstnye git belki enfeksiyon olabilir
Elbet tutacak seksü şempazem ya ayaktayken denk gelirse
Allahtan biz denemeleri hep tek sabit pozisyonda yaptık. En usturuplu pozisyonda yaptık inşallah çocuk da usturuplu olur
Ahahah ciciiBesmelesiz yaptık
Sansurlesem diyorum da nasil yapcam dur bakim
Bir gece yine benim libis tavan. Olmusum 30kusur haftalik. Gobek desen benden 10 metre onden gidiyorDr da esime karnina baski yapmadan munasebet olsun dediydi. Adam ekstra hassas. Neyse biz bindik bi alamete hurra olaya daldik Son zamanlar ben biraz spermden tiksinmistim. Oysa ki dogumu kolaylastira o oldugu icin geri cekilmemesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?