Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En guzeli valla cektir cektirebildgn kadar gorsun ne zorluk yasadgni ... gerci gormese de merhamet varsa bi insanda kiymet bilir .

Ben normal dogumdan cok korkan bi insandjm ama bu konuya sebep yasadgm baska bisey var o yuzdendi neyse doguma 15 gun kala kurban bayramiydi her hafta nst ye girmeye cagiriyordu doktor neyse gittik bayram diye dogmhanedeki nstye bagliycaz dediler anam jndik esimle dogmhaneye gerisini anlatmayaym duydgu seslerden dolayi esim beti benzi atik bi haldeydi nst de de benim bi defa sancim ciktj yuksek halde korkudan o da baska hc bi zaman o derece sancim vurmadi neyse esim dedi ben seni burda bekleyemem dogumda hadi yaa dedm ben normal dpguriyimde sen beni bekleme kapida goruyim dedm ama ikmznde pskolojisi daha cok bozuldj sukur ki sartlar beni sezeryana iletti harika bi dogum yasadim .

Sezeryana girmeden de beni hazirladilar sonra esim geldi yanima korkudan degl ama stresten hungur hjngur agladm boynuna sarilipta degisik ama cok guzel duygular yaaa Allah isteyen herkese nasip etsin ...

Velhasilikelam tum bunlar sonrasi esim bana dokunmaya korkar oldu hastaneye gelip gidiyo uzak uzak bakiyo bana gorumcem sagolsn karini op te git giderken camdan degil kirilmaz dedi oyle oyle doknmaya basladi

Ahahah cicii sizin ki kesin usturuplu olur o zmn o şekillerde tutarsa vay halimize kesin firlama olur bizim ki o zmn
Besmeleyle yapmak da ne bileyim. İnsan çarpılmaz mı yav
Düğünden önce gerdeğe girmeden şükür namazı kılın demişlerdi. Gerdekten önce geyşama söyledim de tövbe tövbe neyin şükrü demişti de kılmamıştı

Ayyy ahahah Allah siziii şehvetten ne tarafa atlayacagini da şaşırmış ajhsjsj

Ayyy ahahah Allah siziii şehvetten ne tarafa atlayacagini da şaşırmış ajhsjsj
Hiic sormaa ajsgsgsg
Adami havada gordum ya havada. Sonra bir ses küüt Baktim adam hala asagida ise devam ediyor. Orda kahkaha attim sabaha kadar kendime gelemedim

keske kilsaydi o namazda ne dua edilirse kabul olur derler
Her iliskiye baslarken cekmek iyi bisey Kiz ozelljkle bebek dusunulupte yapilacak olanda besmele olmali yav hic duymadinjzmi ciddiyim Youlost16 kiz gel aydinlat bizi

Kız keşke kılaydı,her dua kabul olur derler o namazdan sonra edilen,eşimde bende kilmistik ilk gece,tabi o geceden önce olan olmuştu bizde ama neyse adet yerini bulsun dediydik

Kiz bende guldumm sesli valla bizde bi defasnda firinda bisey vardi yancak diyorjm yansin dedi kii yandi da icindeki sey hatta firinin disi da yandi siyah oldu bize hatirasi kaldi

Okudum şimdi koptum
Uçan adam Sabri canlandı gözümde
Napsın adam heyecandan uçuvermiş
Aghahaha sormane heyecan
Asagida kaldigi yerden devam ettmesi beni bitirdi asil Ulan dustun ya 1 metre yataktan havalanarak dustun. Caninda mi acimadi

Kiz bende guldumm sesli valla bizde bi defasnda firinda bisey vardi yancak diyorjm yansin dedi kii yandi da icindeki sey hatta firinin disi da yandi siyah oldu bize hatirasi kaldi
O siyahliga bakip bakip hatirlayin atesli geceyi

Hiic sormaa ajsgsgsg
Adami havada gordum ya havada. Sonra bir ses küüt Baktim adam hala asagida ise devam ediyor. Orda kahkaha attim sabaha kadar kendime gelemedim
Allah'ım çok güldüm bugün az güldür lütfen eşin yere yapismisken nasıl devam ettiyse,senin de gülmekten kendine gelememen normal hoş yere ben yapissam bende devam ederim heralde zevkimden ödün veremem ben akdbsj

Bende aynı şekilde sezaryenden korkuyorum çayım. İnşallah sezaryene yönlendirecek şeyler olmaz diye umuyorum
Korksunlar zaten. Kolay mı ya. Zevk ala ala baba ol. Ne acı var ne eziyet. Sonra kucağına al yine zevkli kısımlar.
Eşim merhametlidir görmese de kıyamaz ama görmek zorunda. O betinin benzinin attığı saniyeleri görücem

Kuzum kimine normal dogm cok kolay geciyor kimine sezeryan sen hakknda hayirlisini iste... benim sezeryanim harikaydiii masallahh olursan belkide cok rahat gececk oyle dusunme inan dpgmu dusunmekten hamileligi bazi zamanlar zehrettm kendime de esime de dusune dusune onu da cok uzdm nasl dogurcam diyeee diyee ... sonra cok kolay oldu uzuldm hamilelgi cok sevmistim ben 17.hafta mide bulantima o halde ise gitmeme ragmen icimde bi can tasimak ck guzeldi ... bos yere takmisim dogumu

Karnim agridi ay afafaffa
Luzumsuz adam ya. O da vermez hic odun

keske kilsaydi o namazda ne dua edilirse kabul olur derler
Her iliskiye baslarken cekmek iyi bisey Kiz ozelljkle bebek dusunulupte yapilacak olanda besmele olmali yav hic duymadinjzmi ciddiyim Youlost16 kiz gel aydinlat bizi
Evlendik diye şükür namazları kıldık da gerdekten önce kılmadık geyşama acayip geldi
Çocuk da besmelesiz oldu zaten. Nolucak bu çocuktan bilmiyorum

Kız keşke kılaydı,her dua kabul olur derler o namazdan sonra edilen,eşimde bende kilmistik ilk gece,tabi o geceden önce olan olmuştu bizde ama neyse adet yerini bulsun dediydik
Kılmadık ama ona rağmen her duamız kabul oldu çok şükür.
10 dk beklicek hali de yoktu zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…