Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlendik diye şükür namazları kıldık da gerdekten önce kılmadık geyşama acayip geldi
Çocuk da besmelesiz oldu zaten. Nolucak bu çocuktan bilmiyorum
Bizimki de besmelesiz Hay Allaah benim sofu kocam bunu nasil atladi ki

Aghahaha sormane heyecan
Asagida kaldigi yerden devam ettmesi beni bitirdi asil Ulan dustun ya 1 metre yataktan havalanarak dustun. Caninda mi acimadi
Gerçek zevkçiler uçup yere yapışsa bile karizmasından ödün vermeyip işine ciddiyetle devam eder

Evlendik diye şükür namazları kıldık da gerdekten önce kılmadık geyşama acayip geldi
Çocuk da besmelesiz oldu zaten. Nolucak bu çocuktan bilmiyorum
Kiz bence sadece mantik yuruterek dusundugum gerdege girmeyi bekletip namazi kilarsak diye ne dua edersek kabul olur diye bisey var bence ... hani nefsani seyi Allah rizasi icjn 10 15 dk oteledigimiz izin . Tamamen kendi dusuncem tabi Allah bilir sonucta elbetki sonra da kilinan sukur namaznin da elbet bi mukafati vardir Rabbim hicbirseyi atlamaz sen yeter ki yap... s

Cocuk yaparken de belliki bilmedigin biseymis bundan sonra iliskiye niyetlendgnzde icinden de olsa besmele cek Rabbim ona gore mukafatlandirir cicim ...

Kız niye lüzumsuz düşündüm de hak verdim ben adama du şimdi zevk duygusu daha ağır basmış işte acı hissi oluşmamış o sıra da normaldir yani afshjd
Isi bittikten sonra bana el uzatti ama belim agridi bana bi el at diye 5 dk once hic agrisi yoktu ama
Ay bi da olmaz insallah ya. Ertesi gun alt komsum dun gece biriniz yataktan mi dustunuz dedi
Boyle kalakaldim

Ben doğum kısmını henüz hiç düşünmüyorum. Açıkçası nedense korkmuyorum da. Belki henüz erken olduğu içindir. Ama normal doğumda çatır çatır doğururum gibi geliyor
Tabiki Allah'tan hayırlısı. Hakkımda en hayırlısı neyse öyle olsun inşallah.

Isi bittikten sonra bana el uzatti ama belim agridi bana bi el at diye 5 dk once hic agrisi yoktu ama
Ay bi da olmaz insallah ya. Ertesi gun alt komsum dun gece biriniz yataktan mi dustunuz dedi
Boyle kalakaldim
Şehvet ihtiras zevk bilmem ne,güzel bı film oynadı da dün onu izlerken kendimizden geçmişiz diyeydin

Boyle kalakaldim
Oha ne dedin

Cici dusunme zaten ben dusundumde noldu bak diye anlattm sana

İnan bizim ettiğimiz her dua bugüne dek kabul oldu zaten çayım.
Kalbi temiz olan insan ne zaman dua ederse etsin bence kabul oluyor.

Şehvet ihtiras zevk bilmem ne,güzel bı film oynadı da dün onu izlerken kendimizden geçmişiz diyeydin
Film cevirdik basrol atesli kadin kespir ve sehvetli adam diyemedim Yoo yanlis duymussunuz bizden gelmemistir dedim

Sana da bu yakışır devir onu mücella
Hakkından geleceğim onin
Ulan malim bugün rüyamda seni gördüm ama nasıl gördüm hatırlamıyorum. Hayır olsun vallahi
Bizimki de besmelesiz Hay Allaah benim sofu kocam bunu nasil atladi ki
Doğururken besmeleli doğurayım bari belki telafi olur
Kocan dindar biri midir kespırım?
Öbürküsü daha dadli gelmiş anlasilan
Tabe
Resmen adama ben polis olursam hasret kalırım diye içine doğmuş ki her fırsatı anında değerlendiriyordu
Ay ben cockluk arkadasima geldim onun icin cok yazamiyorm canm cay kahve muhabbet
Oh oh ne güzel yasnazım. Muhabbetiniz bol olsun
yaw necok libis konuşuyorsunuz yeter yawww
Evli olmayanlar okumasın bakayım kapayın siz gözlerinizi. Ben açın derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…