- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.281
Bizimki de besmelesizEvlendik diye şükür namazları kıldık da gerdekten önce kılmadık geyşama acayip geldi
Çocuk da besmelesiz oldu zaten. Nolucak bu çocuktan bilmiyorum
Kız niye lüzumsuzKarnim agridi ay afafaffa
Luzumsuz adam ya. O da vermez hic odun
Aghahaha sormane heyecan
Asagida kaldigi yerden devam ettmesi beni bitirdi asilUlan dustun ya 1 metre yataktan havalanarak dustun. Caninda mi acimadi
Gerçek zevkçiler uçup yere yapışsa bile karizmasından ödün vermeyip işine ciddiyetle devam ederAllah'ım çok güldüm bugünaz güldür lütfen eşin yere yapismisken nasıl devam ettiyse,senin de gülmekten kendine gelememen normal hoş yere ben yapissam bende devam ederim heralde zevkimden ödün veremem ben akdbsj
Öbürküsü daha dadli gelmiş anlasilanKılmadık ama ona rağmen her duamız kabul oldu çok şükür.
10 dk beklicek hali de yoktu zaten
Ajdvsbxjs kesinlikleGerçek zevkçiler uçup yere yapışsa bile karizmasından ödün vermeyip işine ciddiyetle devam eder
Kiz bence sadece mantik yuruterek dusundugum gerdege girmeyi bekletip namazi kilarsak diye ne dua edersek kabul olur diye bisey var bence ... hani nefsani seyi Allah rizasi icjn 10 15 dk oteledigimiz izin . Tamamen kendi dusuncem tabi Allah bilir sonucta elbetki sonra da kilinan sukur namaznin da elbet bi mukafati vardir Rabbim hicbirseyi atlamaz sen yeter ki yap... sEvlendik diye şükür namazları kıldık da gerdekten önce kılmadık geyşama acayip geldi
Çocuk da besmelesiz oldu zaten. Nolucak bu çocuktan bilmiyorum
Isi bittikten sonra bana el uzatti ama belim agridi bana bi el at diyeKız niye lüzumsuzdüşündüm de hak verdim ben adama du şimdi zevk duygusu daha ağır basmış işte acı hissi oluşmamış o sıra da normaldir yani afshjd
Ben doğum kısmını henüz hiç düşünmüyorum. Açıkçası nedense korkmuyorum da. Belki henüz erken olduğu içindir. Ama normal doğumda çatır çatır doğururum gibi geliyorKuzum kimine normal dogm cok kolay geciyor kimine sezeryan sen hakknda hayirlisini iste... benim sezeryanim harikaydiii masallahh olursan belkide cok rahat gececk oyle dusunme inan dpgmu dusunmekten hamileligi bazi zamanlar zehrettm kendime de esime de dusune dusune onu da cok uzdm nasl dogurcam diyeee diyee ... sonra cok kolay oldu uzuldm hamilelgi cok sevmistim ben 17.hafta mide bulantima o halde ise gitmeme ragmen icimde bi can tasimak ck guzeldi ... bos yere takmisim dogumu
Hahahah aynenGerçek zevkçiler uçup yere yapışsa bile karizmasından ödün vermeyip işine ciddiyetle devam eder
Ay ben cockluk arkadasima geldim onun icin cok yazamiyorm canm cay kahve muhabbetHafta içi fazlasıyla yorulduğum için haftasonu full yatıyorum yasnazım. Bugünkü planım da camış gibi yatmak
Zaten halim yok hiçbirşey yapmaya.
Sen neler yapacaksın?
Şehvet ihtiras zevk bilmem ne,güzel bı film oynadı da dün onu izlerken kendimizden geçmişiz diyeydinIsi bittikten sonra bana el uzatti ama belim agridi bana bi el at diye5 dk once hic agrisi yoktu ama
Ay bi da olmaz insallah ya.Ertesi gun alt komsum dun gece biriniz yataktan mi dustunuz dedi
Boyle kalakaldim
OhaIsi bittikten sonra bana el uzatti ama belim agridi bana bi el at diye5 dk once hic agrisi yoktu ama
Ay bi da olmaz insallah ya.Ertesi gun alt komsum dun gece biriniz yataktan mi dustunuz dedi
Boyle kalakaldim
İnan bizim ettiğimiz her dua bugüne dek kabul oldu zaten çayım.Kiz bence sadece mantik yuruterek dusundugum gerdege girmeyi bekletip namazi kilarsak diye ne dua edersek kabul olur diye bisey var bence ... hani nefsani seyi Allah rizasi icjn 10 15 dk oteledigimiz izin . Tamamen kendi dusuncem tabi Allah bilir sonucta elbetki sonra da kilinan sukur namaznin da elbet bi mukafati vardir Rabbim hicbirseyi atlamaz sen yeter ki yap... s
Cocuk yaparken de belliki bilmedigin biseymis bundan sonra iliskiye niyetlendgnzde icinden de olsa besmele cek Rabbim ona gore mukafatlandirir cicim ...
Sana da bu yakışır devir onu mücella
Film cevirdik basrol atesli kadin kespir ve sehvetli adam diyemedimŞehvet ihtiras zevk bilmem ne,güzel bı film oynadı da dün onu izlerken kendimizden geçmişiz diyeydin
Haberim yok gibi davrandiim. Yoo biz degiliz dedimOhane dedin
Cici dusunme zaten ben dusundumde noldu bak diye anlattm sana
Ahahah oda kesin inanmıştır zatenFilm cevirdik basrol atesli kadin kespir ve sehvetli adam diyemedimYoo yanlis duymussunuz bizden gelmemistir dedim
Bekarlar icin cikis soldanyaw necok libis konuşuyorsunuz yeter yawww
Hakkından geleceğim oninSana da bu yakışır devir onu mücella
Doğururken besmeleli doğurayım bari belki telafi olurBizimki de besmelesizHay Allaah benim sofu kocam bunu nasil atladi ki
TabeÖbürküsü daha dadli gelmiş anlasilan
Oh oh ne güzel yasnazım. Muhabbetiniz bol olsunAy ben cockluk arkadasima geldim onun icin cok yazamiyorm canm cay kahve muhabbet
Evli olmayanlar okumasın bakayım kapayın siz gözlerinizi. Ben açın derimyaw necok libis konuşuyorsunuz yeter yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?