Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabe
Resmen adama ben polis olursam hasret kalırım diye içine doğmuş ki her fırsatı anında değerlendiriyordu
Ulan bıde o kdr geçmişiniz var ilk geceyi beklediniz mi gerçekten ajhsjsj
Bakisi pek inanmis gibi degildi. Zaten biz degiliz derken gozum seyriyordu hafiften. Beceremem hic yalani
O komşu da libişli hatunlardansa inanmaazzz zaten sende becerememissin anlamıştır kesin

Aynen yaaa benim kaynvaldem kalcak bizde bikac.gun kocamdan uzak durasim var ceknyorm hala ben aynj evde olnca dus olyndan ister istemez anlasiliyo ya sizde de oluyormu oyle ..
bak yaa alintiya veridigi cevaba bak bende haklisn dicek saniyom bana mı soruyon bu soruyushdhshs

Aynen yaaa benim kaynvaldem kalcak bizde bikac.gun kocamdan uzak durasim var ceknyorm hala ben aynj evde olnca dus olyndan ister istemez anlasiliyo ya sizde de oluyormu oyle ..
Biz de misafir varken tık olmuyor çayım.
Psikolojik olarak ben o zaman isteksiz oluyorum zaten.
Misal annem her hafta 3 4 gün bende kalıyor.
O günlerde bile kaçarım geyşamdan.

Biz de misafir varken tık olmuyor çayım.
Psikolojik olarak ben o zaman isteksiz oluyorum zaten.
Misal annem her hafta 3 4 gün bende kalıyor.
O günlerde bile kaçarım geyşamdan.
Iste bende oyleym geriliyorum rahat olamiyorm anlasilacak diye oda iste ... esime gore nikahli karisiyim nolcak bisey olmicak ayip degl gunah degl ama ceknyorm iste... ama olacaksa da oluyor kacamdgm zman

Iste bende oyleym geriliyorum rahat olamiyorm anlasilacak diye oda iste ... esime gore nikahli karisiyim nolcak bisey olmicak ayip degl gunah degl ama ceknyorm iste... ama olacaksa da oluyor kacamdgm zman
daha kullanmadın mi saç maske nasıl olduğunu soylicektin

Kiz sen beklemedinmi evlenmedenmi
Kız ben beklermiyim sence 11 ay nişanlı kaldık adam köşe bucak kaçardı benden önce bı evlenek diye düğüne 1 ay kala dini nikahimizi yaptık sonra zaten hava da kaptım adamı
O zmnlar nasıl sana karşı koymayı becermişim ben,valla helal olsun bana iyi korumusum kendimi senden der eşim hep

daha kullanmadın mi saç maske nasıl olduğunu soylicektin
Kullandim kullandim valla ilk kullanmama ragmen yumsatti birazcik bide kokusu cok guzel sevdim . Ama dedgm gbi benm sacimda cok islem yok zaten iyi denilebilcek durumda saclarm hani cok yipranms biriye belki iyi gelmez ben kdr

Ulan bıde o kdr geçmişiniz var ilk geceyi beklediniz mi gerçekten ajhsjsj

O komşu da libişli hatunlardansa inanmaazzz zaten sende becerememissin anlamıştır kesin
Ufak Tefek yakınlaşmaların dışında tabiki bekledik seksü şempazem. Flört ederken benden önce geyşam istemiyordu zaten. Ya olur da evlenemezsek ben sana dokunmam diyordu.

Doğururken besmeleli doğurayım bari belki telafi olur
Kocan dindar biri midir kespırım?

Yani bence dindar. Bana nazaran cok cok dindar hatta Namazli niyazli, orucunu aksatmaz, kuranini okur duzenli. Her aksam yemek masasinda bir ayet bir de hadisi serif aciklamasi yapar bana . Ben giybet konusu bulurum hemen. Su kisi boyle yapmis biliyo musun diye. Hemen patlatir giybet konulu bir ayet ya da hadisi serif. Kursagimda birakir.
Gecenlerde arkadaslar geldi kari koca. Kizla balkona sigara icmeye ciktik. Yanimiza geldi. Bana diyor ki "askim ölü kardesinin etini yemek istemezsin degil mi? Lutfen giybet yapmayin" demez mi birden Kizin da hevesi kacti benim de
Hamileyken her gun kizima kuran okudu. Onun sesine de alissin diye Sirayet edermis cocuga senin karninda dinledikleri derdi. Ondan okurdu hep karnima egilerek Ilahi falan dinletirdi cocuga Simdi hala o uyurken basinda okur kuranini.
Boyle bir adam iste Dindar oluyor demi bu simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…