- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.301
Bakisi pek inanmis gibi degildi.Ahahah oda kesin inanmıştır zaten
ne bilm bana garip geliyor bu kadar özel konuların açılması evlenince bende mi böyle olcam acabaBekarlar icin cikis soldan
Libislerimize karisman yav onlar bizim evlatlarimiz
Aynen yaaa benim kaynvaldem kalcak bizde bikac.gun kocamdan uzak durasim var ceknyorm hala ben aynj evde olnca dus olyndan ister istemez anlasiliyo ya sizde de oluyormu oyle ..yaw necok libis konuşuyorsunuz yeter yawww
Ulan bıde o kdr geçmişiniz var ilk geceyi beklediniz mi gerçekten ajhsjsjTabe
Resmen adama ben polis olursam hasret kalırım diye içine doğmuş ki her fırsatı anında değerlendiriyordu
O komşu da libişli hatunlardansa inanmaazzzBakisi pek inanmis gibi degildi.Zaten biz degiliz derken gozum seyriyordu hafiften. Beceremem hic yalani
Sana garip zaten sen bekarsın. Bize garip değil biz konuşabiliriz.ne bilm bana garip geliyor bu kadar özel konuların açılması evlenince bende mi böyle olcam acabashdhsh
Aynen oyleee tek dua o gece kabul oluyo diye bisey yok sonucta Allah in rahmeti bolİnan bizim ettiğimiz her dua bugüne dek kabul oldu zaten çayım.
Kalbi temiz olan insan ne zaman dua ederse etsin bence kabul oluyor.
bak yaa alintiya veridigi cevaba bak bende haklisn dicek saniyom bana mı soruyon bu soruyushdhshsAynen yaaa benim kaynvaldem kalcak bizde bikac.gun kocamdan uzak durasim var ceknyorm hala ben aynj evde olnca dus olyndan ister istemez anlasiliyo ya sizde de oluyormu oyle ..
Kiz sen beklemedinmi evlenmedenmiUlan bıde o kdr geçmişiniz var ilk geceyi beklediniz mi gerçekten ajhsjsj
O komşu da libişli hatunlardansa inanmaazzzzaten sende becerememissin anlamıştır kesin
Biz de misafir varken tık olmuyor çayım.Aynen yaaa benim kaynvaldem kalcak bizde bikac.gun kocamdan uzak durasim var ceknyorm hala ben aynj evde olnca dus olyndan ister istemez anlasiliyo ya sizde de oluyormu oyle ..
Tamam iste haklisin konusmayn libisleri artirmayalm dedm ne dedm sankjmbak yaa alintiya veridigi cevaba bak bende haklisn dicek saniyom bana mı soruyon bu soruyushdhshs
Hele bı evlen yamacimiza gelirsin sende asfhjkbne bilm bana garip geliyor bu kadar özel konuların açılması evlenince bende mi böyle olcam acabashdhsh
Iste bende oyleym geriliyorum rahat olamiyorm anlasilacak diye oda iste ... esime gore nikahli karisiyim nolcak bisey olmicak ayip degl gunah degl ama ceknyorm iste... ama olacaksa da oluyor kacamdgm zmanBiz de misafir varken tık olmuyor çayım.
Psikolojik olarak ben o zaman isteksiz oluyorum zaten.
Misal annem her hafta 3 4 gün bende kalıyor.
O günlerde bile kaçarım geyşamdan.
ben bu kadar özele detaya girmem heralde shsjsjHele bı evlen yamacimiza gelirsin sende asfhjkb
daha kullanmadın mi saç maske nasıl olduğunu soylicektinIste bende oyleym geriliyorum rahat olamiyorm anlasilacak diye oda iste ... esime gore nikahli karisiyim nolcak bisey olmicak ayip degl gunah degl ama ceknyorm iste... ama olacaksa da oluyor kacamdgm zman
Kız ben beklermiyim senceKiz sen beklemedinmi evlenmedenmi
Kullandim kullandimdaha kullanmadın mi saç maske nasıl olduğunu soylicektin
Ufak Tefek yakınlaşmaların dışında tabiki bekledik seksü şempazem. Flört ederken benden önce geyşam istemiyordu zaten. Ya olur da evlenemezsek ben sana dokunmam diyordu.Ulan bıde o kdr geçmişiniz var ilk geceyi beklediniz mi gerçekten ajhsjsj
O komşu da libişli hatunlardansa inanmaazzzzaten sende becerememissin anlamıştır kesin
Doğururken besmeleli doğurayım bari belki telafi olur
Kocan dindar biri midir kespırım?
Helal olsun geysaya vallaUfak Tefek yakınlaşmaların dışında tabiki bekledik seksü şempazem. Flört ederken benden önce geyşam istemiyordu zaten. Ya olur da evlenemezsek ben sana dokunmam diyordu.
Biz bizeyiz ayolne bilm bana garip geliyor bu kadar özel konuların açılması evlenince bende mi böyle olcam acabashdhsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?