Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullandim kullandim valla ilk kullanmama ragmen yumsatti birazcik bide kokusu cok guzel sevdim . Ama dedgm gbi benm sacimda cok islem yok zaten iyi denilebilcek durumda saclarm hani cok yipranms biriye belki iyi gelmez ben kdr
bende de boya vs yok zaten dedim ya daha önce unuttn demek ki sadece altlar orta kısımlar kıvrıkoldugi için nemsiz kuru görünüyordu önceden

Kız benim eşimde böyle

Iste bende oyleym geriliyorum rahat olamiyorm anlasilacak diye oda iste ... esime gore nikahli karisiyim nolcak bisey olmicak ayip degl gunah degl ama ceknyorm iste... ama olacaksa da oluyor kacamdgm zman
Ya söylediği doğru da insan çekiniyor işte çayım.
Bizde ebeveyn banyosu var duştan sıkıntı çıkmaz ama duyulur edilir. Ne bileyim ben istemem
Zaten ne kadar kalacaklar ki?
ben bu kadar özele detaya girmem heralde shsjsj
Bizim aramızda özel yok ama sen hala okuyor musun bakim kapat demedim mi gözlerini ahlakın kaçar bak demedi deme

Ulan bıde o kdr geçmişiniz var ilk geceyi beklediniz mi gerçekten ajhsjsj
Ben benim kocitoya bi demo atalim dediydim de istemedi
Yarin bir gun bana nolacagi belli degil. Basima bisey gelse ortada kalmani istemem demisti. Ulen yerim

Evet baya sofu düzeyinde kespırım
Benim geyşam da 1 2 sene önceye kadar çılgın bir hayat yaşayan biriydi
Son 1 2 senedir dindarlık geldi üstüne. Namaza başlıyor bazen bırakıyor bazen devam ediyor.
Ama eskiden özel günlerde içki içerdik. 2 senedir ne içer ne içirir.

Heee bende evlenmeden once oldu diyince baska anladim siz zaten resmi nikahi 1 sene sonrami ne yapmistiniz heralde

Heee bende evlenmeden once oldu diyince baska anladim siz zaten resmi nikahi 1 sene sonrami ne yapmistiniz heralde
Yok çayım bizim oncemiz olmadı zaten direk tanıdık vasıtasıyla tanıştık söz nişan düğün şeklinde ilerledi, düğünden 6 ay sonra fln nikah oldu iste

Ufak Tefek yakınlaşmaların dışında tabiki bekledik seksü şempazem. Flört ederken benden önce geyşam istemiyordu zaten. Ya olur da evlenemezsek ben sana dokunmam diyordu.
Cici eslerimiz cok benziyorrr biz de evimize girer cikardik hatta dini nikahimiz 25 gun once kiyilmisti resmi nikahimizda dugunden 3 gun once kiyildi . Evimize biseyler alirdik girer cikardik ayni senin esin gbi oldu ki yarn bana carpti dugun olamadj bisey oldu seni magdur durumda birakmak istemem derdi bukadar bekleyen dugunu de bekler derdi ...

Helal olsun geysaya valla
O namıslı halleri hep aşuk etti zaten
Ki kendisi de benden önce bu tip şeyleri yaşamış olmasına rağmen 4 sene sabretti.
Hani tadını alan sabretmez derler ya..
Ama düğün sonrası da eve gelince 10 dk beklemedi
Düğünden sonra yakuzagiller oğullarını kirletmeyeyim diye yeni gelin makarnası yicez ayağına bize gelip barikat kurmaya kalktılar. Geyşamın bunları bir kovalaması var görmen lazımdı şeytan görse böyle kovalamaz

bende de boya vs yok zaten dedim ya daha önce unuttn demek ki sadece altlar orta kısımlar kıvrıkoldugi için nemsiz kuru görünüyordu önceden
Hayir unutmadim smdi sana direk memnunm al yazarm baskasi da oyle anlar diye aciklamali meallj yazdim ula sen bugun baya baya firca kayiyon yoksa bana mi oyle geliyor

Ickiyi bir kere deneyelim dedik. Biz gerdege 1.5 ay giremedik de ben kasildim,korktum
Kuzenim icin yapin demisti. Aldik 3 5 cesit bisey icemedik birer yudum bile. Klozete doktuyduk onlari da
Benimki de ara ara birakiyor namazini. Ama sonra toparliyor kendini. Benim de baslamami istiyor. Bikmadan her kilmaya gidisinde" askim namaz kilacagim gel istersen sana imamlik yapayim" diyor ama benim seytanim agir basiyor

Masallah canim esineee darisi benmkine de insallah.. cok cok uzak degil ama bu kadr da degil masallah tekrar

Sagol canm benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…