- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.321
bende de boya vs yok zaten dedim ya daha önce unuttn demek ki sadece altlar orta kısımlar kıvrıkoldugi için nemsiz kuru görünüyordu öncedenKullandim kullandimvalla ilk kullanmama ragmen yumsatti birazcik bide kokusu cok guzel sevdim . Ama dedgm gbi benm sacimda cok islem yok zaten iyi denilebilcek durumda saclarm hani cok yipranms biriye belki iyi gelmez ben kdr
Kız benim eşimde böyleYani bence dindar. Bana nazaran cok cok dindar hattaNamazli niyazli, orucunu aksatmaz, kuranini okur duzenli. Her aksam yemek masasinda bir ayet bir de hadisi serif aciklamasi yapar bana . Ben giybet konusu bulurum hemen. Su kisi boyle yapmis biliyo musun diye. Hemen patlatir giybet konulu bir ayet ya da hadisi serif. Kursagimda birakir.
Gecenlerde arkadaslar geldi kari koca. Kizla balkona sigara icmeye ciktik. Yanimiza geldi. Bana diyor ki "askim ölü kardesinin etini yemek istemezsin degil mi? Lutfen giybet yapmayin" demez mi birdenKizin da hevesi kacti benim de
Hamileyken her gun kizima kuran okudu. Onun sesine de alissin diyeSirayet edermis cocuga senin karninda dinledikleri derdi. Ondan okurdu hep karnima egilerek Ilahi falan dinletirdi cocuga Simdi hala o uyurken basinda okur kuranini.
Boyle bir adam isteDindar oluyor demi bu simdi
sen bana bakma evlenince ben ne olcam Allah bilir djsjsjshdBiz bizeyiz ayolHem ben dedim anlatmayim diye Ustelik sansurledim
Ya söylediği doğru da insan çekiniyor işte çayım.Iste bende oyleym geriliyorum rahat olamiyorm anlasilacak diye oda iste ... esime gore nikahli karisiyim nolcak bisey olmicak ayip degl gunah degl ama ceknyorm iste... ama olacaksa da oluyor kacamdgm zman
Bizim aramızda özel yok ama sen hala okuyor musun bakim kapat demedim mi gözlerini ahlakın kaçar bak demedi demeben bu kadar özele detaya girmem heralde shsjsj
Ben benim kocitoya bi demo atalim dediydim de istemediUlan bıde o kdr geçmişiniz var ilk geceyi beklediniz mi gerçekten ajhsjsj
Aşkın depreşti dimiBen benim kocitoya bi demo atalim dediydim de istemedi
Yarin bir gun bana nolacagi belli degil. Basima bisey gelse ortada kalmani istemem demisti. Ulen yerim
Evet baya sofu düzeyinde kespırımYani bence dindar. Bana nazaran cok cok dindar hattaNamazli niyazli, orucunu aksatmaz, kuranini okur duzenli. Her aksam yemek masasinda bir ayet bir de hadisi serif aciklamasi yapar bana . Ben giybet konusu bulurum hemen. Su kisi boyle yapmis biliyo musun diye. Hemen patlatir giybet konulu bir ayet ya da hadisi serif. Kursagimda birakir.
Gecenlerde arkadaslar geldi kari koca. Kizla balkona sigara icmeye ciktik. Yanimiza geldi. Bana diyor ki "askim ölü kardesinin etini yemek istemezsin degil mi? Lutfen giybet yapmayin" demez mi birdenKizin da hevesi kacti benim de
Hamileyken her gun kizima kuran okudu. Onun sesine de alissin diyeSirayet edermis cocuga senin karninda dinledikleri derdi. Ondan okurdu hep karnima egilerek Ilahi falan dinletirdi cocuga Simdi hala o uyurken basinda okur kuranini.
Heee bende evlenmeden once oldu diyince baska anladim siz zaten resmi nikahi 1 sene sonrami ne yapmistiniz heraldeKız ben beklermiyim sence11 ay nişanlı kaldık adam köşe bucak kaçardı benden önce bı evlenek diye düğüne 1 ay kala dini nikahimizi yaptık sonra zaten hava da kaptım adamı
O zmnlar nasıl sana karşı koymayı becermişim ben,valla helal olsun bana iyi korumusum kendimi senden der eşim hep
He yav nobette evimin diregi. Gelsin de sarilam biAşkın depreşti dimibilirim o depresmeleri
Yok çayım bizim oncemiz olmadı zaten direk tanıdık vasıtasıyla tanıştık söz nişan düğün şeklinde ilerledi, düğünden 6 ay sonra fln nikah oldu isteHeee bende evlenmeden once oldu diyince baska anladim siz zaten resmi nikahi 1 sene sonrami ne yapmistiniz heralde
Cici eslerimiz cok benziyorrr biz de evimize girer cikardik hatta dini nikahimiz 25 gun once kiyilmisti resmi nikahimizda dugunden 3 gun once kiyildi . Evimize biseyler alirdik girer cikardik ayni senin esin gbi oldu ki yarn bana carpti dugun olamadj bisey oldu seni magdur durumda birakmak istemem derdi bukadar bekleyen dugunu de bekler derdi ...Ufak Tefek yakınlaşmaların dışında tabiki bekledik seksü şempazem. Flört ederken benden önce geyşam istemiyordu zaten. Ya olur da evlenemezsek ben sana dokunmam diyordu.
Benim evimin direği de akşam nöbete gidecek,şimdi çarşıda gelince gitmeden bende bı sarılayım bariHe yav nobette evimin diregi. Gelsin de sarilam bi
O namıslı halleri hep aşuk etti zatenHelal olsun geysaya valla
Hayir unutmadim smdi sana direk memnunm al yazarm baskasi da oyle anlar diye aciklamali meallj yazdim ula sen bugun baya baya firca kayiyon yoksa bana mi oyle geliyorbende de boya vs yok zaten dedim ya daha önce unuttn demek ki sadece altlar orta kısımlar kıvrıkoldugi için nemsiz kuru görünüyordu önceden
Bizden ibret al iştesen bana bakma evlenince ben ne olcam Allah bilir djsjsjshd
Ickiyi bir kere deneyelim dedik. Biz gerdege 1.5 ay giremedik de ben kasildim,korktumEvet baya sofu düzeyinde kespırım
Benim geyşam da 1 2 sene önceye kadar çılgın bir hayat yaşayan biriydi
Son 1 2 senedir dindarlık geldi üstüne. Namaza başlıyor bazen bırakıyor bazen devam ediyor.
Ama eskiden özel günlerde içki içerdik. 2 senedir ne içer ne içirir.
Masallah canim esineee darisi benmkine de insallah.. cok cok uzak degil ama bu kadr da degil masallah tekrarYani bence dindar. Bana nazaran cok cok dindar hattaNamazli niyazli, orucunu aksatmaz, kuranini okur duzenli. Her aksam yemek masasinda bir ayet bir de hadisi serif aciklamasi yapar bana . Ben giybet konusu bulurum hemen. Su kisi boyle yapmis biliyo musun diye. Hemen patlatir giybet konulu bir ayet ya da hadisi serif. Kursagimda birakir.
Sagol canm benimHakkından geleceğim onin
Ulan malim bugün rüyamda seni gördüm ama nasıl gördüm hatırlamıyorum. Hayır olsun vallahi
Doğururken besmeleli doğurayım bari belki telafi olur
Kocan dindar biri midir kespırım?
Tabe
Resmen adama ben polis olursam hasret kalırım diye içine doğmuş ki her fırsatı anında değerlendiriyordu
Oh oh ne güzel yasnazım. Muhabbetiniz bol olsun
Evli olmayanlar okumasın bakayım kapayın siz gözlerinizi. Ben açın derim
Insallah senin de gonlune gore olsun esin canim. Rabbim hidayet versinMasallah canim esineee darisi benmkine de insallah.. cok cok uzak degil ama bu kadr da degil masallah tekrar
Saril sarilBenim evimin direği de akşam nöbete gidecek,şimdi çarşıda gelince gitmeden bende bı sarılayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?