Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz tatillere de gittik, yan yana da uyuduk. İlla ufak tefek şeyler oldu
Ama ileri düzey olmadı. Bende istemezdim zaten. Herşey planlı ve vaktinde olmalı. 5 senede çocuk yapmamdan anlamanız lazım
Bizim imam nikahı, resmi nikah, düğün aynı gündü.

Ahaha deme ya ya uf şu yakuzada her yerden cikiyor deli mi ne nikahı basmış adam,kardeş kardeş mi geçinip gitcektiniz aceba

geleceğe yatırım yapıyorum deme öyle
geyşa önceden yaşamış mi bildiğimiz şey yani di mi
Hayir unutmadim smdi sana direk memnunm al yazarm baskasi da oyle anlar diye aciklamali meallj yazdim ula sen bugun baya baya firca kayiyon yoksa bana mi oyle geliyor
hayır yaa niye fırça kayayim ben kimseye fırça kaymam aşk olsun sana öyle geliyor sultanım

ufak tefek demek he

Aynen bende evlenmeden olmasna karsiydm hepimiz ufak tefek seyler yasadikda ileri boyutta olmadj iste esimin de o yonde dvranip oyle konusmasi dugune 3 gun kala bile oyle demesj cok hosuma gitmjsti

Ahaha deme yaş ya uf şu yakuzan da her yerden cikiyor deli mi ne nikahı basmış adam,kardeş kardeş mi geçinip gitcektiniz aceba
Oğlunun namusunu benden korumak için canla başla 4 sene didinip çalışan bir yakuza sülalesi gerdeği de kolayca kabullenmeyecekti tabi.
Bizi ev kapısının önüne kadar geçirdiler düğünden sonra.
Cadaloz teyzesi hadi bakalım bir gelin makarnası yiyelim diye ilk fitili attı. Yakuzagiller durur mu yapıştırdı desteği.
Geyşamın bir ayakkabısını çıkarıp kafalarına atmadığı kaldı
Şeytan taşlar gibin taşladı hepsini

Eytt bee beline kuvvet geysa yurruu kim tutsr senii

bu yakuza ne biçim bişey yaa , aşkı memnu Firdevs gibi babane olcak diye de üzülüyordu bide dimi

Evet benim dedektif ruhumdan kaçar mı.
Geçmiş sevgililerinin tc kimlik nolarına kadar ulaşmış bir psikopatım bu bilgiye mi ulaşmıcam.
Gerçi pek benim ulaşmamla da öğrenmiş sayılmam.
Biz tanıştığımız vakit bunun benden önce 5 senelik sevgilisi varmış ayrılmışlar. Ayrılmışlar çünkü o kızı başka bir kızla aldatmış. İki kız da buna küfür kıyamet mesajlar aramalar falan gönderiyordu. İster istemez öğrenmiş oldum.

aboo

Yahu deli midir nedir bunlar düğün sonrası perti çıkmış adamların zaten,bide gerdek Faslı var gelin makarnası ney iyi ki mantı aç bize fln dememişler ama geysana aferin valla güzel kovalamış

Yahu deli midir nedir bunlar düğün sonrası perti çıkmış adamların zaten,bide gerdek Faslı var gelin makarnası ney iyi ki mantı aç bize fln dememişler ama geysana aferin valla güzel kovalamış
harbiden ya gelin makarnası nedir

Bende kizginim ama sarilsam mi aksamdan beri baya diklendim sinirlenmesne ragmen baya alttan aldi . Smdi bi isi var oraya gitti gelir birazdan giderkende optu
Sarıl tabi çayım
Benimki inşallah 10 gibi gelecek. Nasıl sarılcam nasıl..
Çok pis sarılcam öyle böyle değil

ufak tefek demek he
Heyav ama sen bizi örnek alma. Bizler kötü örnekleriz. Sen erkeklerden uzak dur
Aynen bende evlenmeden olmasna karsiydm hepimiz ufak tefek seyler yasadikda ileri boyutta olmadj iste esimin de o yonde dvranip oyle konusmasi dugune 3 gun kala bile oyle demesj cok hosuma gitmjsti
Namuslu halleri daha çok aşık ediyor zaten
Eytt bee beline kuvvet geysa yurruu kim tutsr senii
Kimse tutamaz yiğidimi
Bitek ben tutabilirim, yakuzagiller asla
bu yakuza ne biçim bişey yaa , aşkı memnu Firdevs gibi babane olcak diye de üzülüyordu bide dimi
Aynısı aynısı.
Tipi de benziyor. Giyinişi falan. Tavırları.
Sadece mavi gözlüsü. Öyle hayal et.

Tam bir geysaymis. Bu adami ev babasi yapmissin helal sana
Seninle bir benzer noktamiz daha cikti cici. Benim esim de benle tanismadan 4 senelik iliskisini bitirmisti. Daha birkac hafta olmustu. Tek fark aldatilan benimkiymis Hayir insan sunu nasil aldatir ya? Sülün gibi delikanli. Huyu desen nazarim degmesin. Dunya iyisidir. Sesini bile yukseltmez. Kotu bakamaz bile. Kiz cidden salakmis Sonra biz sevgili olunca benimki kiymete bindi.kiz beni sosyal medyadan taciz ediyordu hakaretleriyle Evlendigimiz gune kadar da cabaladi. Yilmadi. Kacan balik buyuk olur derler ya ondan heralde

Evet geyşamın hızlı zamanlarından hoş olmayan anılar
harbiden ya gelin makarnası nedir
Gelin makarnası:
Gelini istemeyen erkek ailelerinin oğullarını 1 2 saat daha kirlenmemiş tutmak için çıkardıkları bir icat

bide mavi gözlü he tahmin etmeliydim

bak hele ya ne değişik insanlar var .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…