- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.341
Biz tatillere de gittik, yan yana da uyuduk. İlla ufak tefek şeyler olduCici eslerimiz cok benziyorrr biz de evimize girer cikardik hatta dini nikahimiz 25 gun once kiyilmisti resmi nikahimizda dugunden 3 gun once kiyildi . Evimize biseyler alirdik girer cikardik ayni senin esin gbi oldu ki yarn bana carpti dugun olamadj bisey oldu seni magdur durumda birakmak istemem derdi bukadar bekleyen dugunu de bekler derdi ...
Ahaha deme yaO namıslı halleri hep aşuk etti zaten
Ki kendisi de benden önce bu tip şeyleri yaşamış olmasına rağmen 4 sene sabretti.
Hani tadını alan sabretmez derler ya..
Ama düğün sonrası da eve gelince 10 dk beklemedi
Düğünden sonra yakuzagiller oğullarını kirletmeyeyim diye yeni gelin makarnası yicez ayağına bize gelip barikat kurmaya kalktılar.Geyşamın bunları bir kovalaması var görmen lazımdı şeytan görse böyle kovalamaz
geleceğe yatırım yapıyorum deme öyleYa söylediği doğru da insan çekiniyor işte çayım.
Bizde ebeveyn banyosu var duştan sıkıntı çıkmaz ama duyulur edilir. Ne bileyim ben istemem
Zaten ne kadar kalacaklar ki?
Bizim aramızda özel yok ama sen hala okuyor musun bakim kapat demedim mi gözlerini ahlakın kaçar bak demedi deme
geyşa önceden yaşamış mi bildiğimiz şey yani di miO namıslı halleri hep aşuk etti zaten
Ki kendisi de benden önce bu tip şeyleri yaşamış olmasına rağmen 4 sene sabretti.
Hani tadını alan sabretmez derler ya..
Ama düğün sonrası da eve gelince 10 dk beklemedi
Düğünden sonra yakuzagiller oğullarını kirletmeyeyim diye yeni gelin makarnası yicez ayağına bize gelip barikat kurmaya kalktılar.Geyşamın bunları bir kovalaması var görmen lazımdı şeytan görse böyle kovalamaz
hayır yaa niye fırça kayayim ben kimseye fırça kaymam aşk olsunHayir unutmadim smdi sana direk memnunm al yazarm baskasi da oyle anlar diye aciklamali meallj yazdim ula sen bugun baya baya firca kayiyon yoksa bana mi oyle geliyor
Heh taaam ozaaangeleceğe yatırım yapıyorum deme öyle
geyşa önceden yaşamış mi bildiğimiz şey yani di mi
hayır yaa niye fırça kayayim ben kimseye fırça kaymam aşk olsunsana öyle geliyor sultanım ♥
ufak tefek demek heBiz tatillere de gittik, yan yana da uyuduk. İlla ufak tefek şeyler oldu
Ama ileri düzey olmadı. Bende istemezdim zaten. Herşey planlı ve vaktinde olmalı. 5 senede çocuk yapmamdan anlamanız lazım
Bizim imam nikahı, resmi nikah, düğün aynı gündü.
ya sarıl gitsin beyaaBende kizginim ama sarilsam mi aksamdan beri baya diklendim sinirlenmesne ragmen baya alttan aldi . Smdi bi isi var oraya gitti gelir birazdan giderkende optu
Aynen bende evlenmeden olmasna karsiydm hepimiz ufak tefek seyler yasadikda ileri boyutta olmadj iste esimin de o yonde dvranip oyle konusmasi dugune 3 gun kala bile oyle demesj cok hosuma gitmjstiBiz tatillere de gittik, yan yana da uyuduk. İlla ufak tefek şeyler oldu
Ama ileri düzey olmadı. Bende istemezdim zaten. Herşey planlı ve vaktinde olmalı. 5 senede çocuk yapmamdan anlamanız lazım
Bizim imam nikahı, resmi nikah, düğün aynı gündü.
Oğlunun namusunu benden korumak için canla başla 4 sene didinip çalışan bir yakuza sülalesi gerdeği de kolayca kabullenmeyecekti tabi.Ahaha deme yaşya uf şu yakuzan da her yerden cikiyor deli mi ne nikahı basmış adam,kardeş kardeş mi geçinip gitcektiniz aceba
Eytt bee beline kuvvet geysa yurruu kim tutsr seniiOğlunun namusunu benden korumak için canla başla 4 sene didinip çalışan bir yakuza sülalesi gerdeği de kolayca kabullenmeyecekti tabi.
Bizi ev kapısının önüne kadar geçirdiler düğünden sonra.
Cadaloz teyzesi hadi bakalım bir gelin makarnası yiyelim diye ilk fitili attı. Yakuzagiller durur mu yapıştırdı desteği.
Geyşamın bir ayakkabısını çıkarıp kafalarına atmadığı kaldı
Şeytan taşlar gibin taşladı hepsini
bu yakuza ne biçim bişey yaa , aşkı memnu Firdevs gibi babane olcak diye de üzülüyordu bide dimiOğlunun namusunu benden korumak için canla başla 4 sene didinip çalışan bir yakuza sülalesi gerdeği de kolayca kabullenmeyecekti tabi.
Cadaloz teyzesi hadi bakalım bir gelin makarnası yiyelim diye ilk fitili attı. Yakuzagiller durur mu yapıştırdı desteği.
Evet benim dedektif ruhumdan kaçar mı.geleceğe yatırım yapıyorum deme öyle
geyşa önceden yaşamış mi bildiğimiz şey yani di mi
hayır yaa niye fırça kayayim ben kimseye fırça kaymam aşk olsunsana öyle geliyor sultanım ♥
abooEvet benim dedektif ruhumdan kaçar mı.
Geçmiş sevgililerinin tc kimlik nolarına kadar ulaşmış bir psikopatım bu bilgiye mi ulaşmıcam.
Gerçi pek benim ulaşmamla da öğrenmiş sayılmam.
Biz tanıştığımız vakit bunun benden önce 5 senelik sevgilisi varmış ayrılmışlar. Ayrılmışlar çünkü o kızı başka bir kızla aldatmış. İki kız da buna küfür kıyamet mesajlar aramalar falan gönderiyordu. İster istemez öğrenmiş oldum.
Yahu deli midir nedir bunlar düğün sonrası perti çıkmış adamların zaten,bide gerdek Faslı var gelin makarnası neyOğlunun namusunu benden korumak için canla başla 4 sene didinip çalışan bir yakuza sülalesi gerdeği de kolayca kabullenmeyecekti tabi.
harbiden ya gelin makarnası nedirYahu deli midir nedir bunlar düğün sonrası perti çıkmış adamların zaten,bide gerdek Faslı var gelin makarnası neyiyi ki mantı aç bize fln dememişler ama geysana aferin valla güzel kovalamış
Sarıl tabi çayımBende kizginim ama sarilsam mi aksamdan beri baya diklendim sinirlenmesne ragmen baya alttan aldi . Smdi bi isi var oraya gitti gelir birazdan giderkende optu
Heyavufak tefek demek he
Namuslu halleri daha çok aşık ediyor zatenAynen bende evlenmeden olmasna karsiydm hepimiz ufak tefek seyler yasadikda ileri boyutta olmadj iste esimin de o yonde dvranip oyle konusmasi dugune 3 gun kala bile oyle demesj cok hosuma gitmjsti
Kimse tutamaz yiğidimiEytt bee beline kuvvet geysa yurruu kim tutsr senii
Aynısı aynısı.bu yakuza ne biçim bişey yaa , aşkı memnu Firdevs gibi babane olcak diye de üzülüyordu bide dimi
Tam bir geysaymis. Bu adami ev babasi yapmissin helal sanaEvet benim dedektif ruhumdan kaçar mı.
Geçmiş sevgililerinin tc kimlik nolarına kadar ulaşmış bir psikopatım bu bilgiye mi ulaşmıcam.
Gerçi pek benim ulaşmamla da öğrenmiş sayılmam.
Biz tanıştığımız vakit bunun benden önce 5 senelik sevgilisi varmış ayrılmışlar. Ayrılmışlar çünkü o kızı başka bir kızla aldatmış. İki kız da buna küfür kıyamet mesajlar aramalar falan gönderiyordu. İster istemez öğrenmiş oldum.
Evet geyşamın hızlı zamanlarından hoş olmayan anılar
Yahu deli midir nedir bunlar düğün sonrası perti çıkmış adamların zaten,bide gerdek Faslı var gelin makarnası neyiyi ki mantı aç bize fln dememişler ama geysana aferin valla güzel kovalamış
Gelin makarnası:harbiden ya gelin makarnası nedir
bide mavi gözlü he tahmin etmeliydimSarıl tabi çayım ♥
Benimki inşallah 10 gibi gelecek. Nasıl sarılcam nasıl..
Çok pis sarılcam öyle böyle değil
Eki Görüntüle 2562984
Heyavama sen bizi örnek alma. Bizler kötü örnekleriz. Sen erkeklerden uzak dur
Namuslu halleri daha çok aşık ediyor zaten
Kimse tutamaz yiğidimi
Bitek ben tutabilirim, yakuzagiller asla
Aynısı aynısı.
Tipi de benziyor. Giyinişi falan. Tavırları.
Sadece mavi gözlüsü. Öyle hayal et.
bak hele ya ne değişik insanlar var .Tam bir geysaymis. Bu adami ev babasi yapmissin helal sana
Seninle bir benzer noktamiz daha cikti cici. Benim esim de benle tanismadan 4 senelik iliskisini bitirmisti. Daha birkac hafta olmustu. Tek fark aldatilan benimkiymisHayir insan sunu nasil aldatir ya? Sülün gibi delikanli. Huyu desen nazarim degmesin. Dunya iyisidir. Sesini bile yukseltmez. Kotu bakamaz bile. Kiz cidden salakmis Sonra biz sevgili olunca benimki kiymete bindi.kiz beni sosyal medyadan taciz ediyordu hakaretleriyle Evlendigimiz gune kadar da cabaladi. Yilmadi. Kacan balik buyuk olur derler ya ondan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?