Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi dinlicem sarilicam

Bende cok pisim kiskanclkta da esimin benden once sevgili oldgu olmamis 16 yasnda pesime dustu zaten ondan once de platonik olmus

Ellerin dert görmesin

Oha
Boşver kıymetini bilememiş şimdi pişmanlığıyla yansın dursun idiot sende hep mutlu mutlu pozlar paylaş da görsün. Bide zaten kimse kimsenin nasibini yiyemezmiş
Bizimkinin olayında da;
Eşimin 5 yıldır ilişkisi varmış ama kız da pek kıymet bilmeyen bir tipmiş. Bir yandan da başka bir şehirde eşime senelerdir takıntı derecesinde aşık bir kız varmış. Zaten elde etmek için kız sürekli mesaj falan atıyormuş. Bazen gelip iş yerine falan dadanıyormuş.
Sonra bu sevgilisiyle arası bozuk bir dönemde (kızın ablası eşimi üniversite mezunu değil diye istemiyormuş kız da ablasının ağzına bakan bir tipmiş) kavgalıyken ve morali bozukken gitmiş bu diğer takıntılı kızla işi pişirmiş.
Sonra kendisi itiraf etmiş diğerine zaten,kendisi ayrılmış ben böyle birşey yaptım deyip.
İki taraftan da beddua, küfür ve kıyamet oklarının arasındayken biz tanıştık geyşamla.
Aslında olay sıcak değildi 1 seneye yakın geçmiş ama kızlar hala taciz ediyordu bunu.
Biz tanışınca öğrendim ve şahit oldum zaten sürekli gelen arama ve mesajlardan. Kendi de saklamadı zaten.
Önce böyle birini istemem falan dedim. Sonra baktım deli gibi aşık olmuşum. Adamı rüyalarımda mı görmüyorum, sürekli hayaller mi kurmuyorum. Büyülenmiş gibiyim. Ve diyorum ya evleneceğimizi hissettim ben onu görünce.
Çok yeminler etti, numarasını değiştirdi. Bende istihareye yattım çok hayırlı görünce bir şans verdim. Ama hiçbir zaman tam olarak güvenmedim hep denedim. Çok şükür doğru bir karar vermişim.
Ergenliğine verdim artık hatasını.. Ama eski sevgilisi değil de diğer kız beni de çok taciz etti.

bide mavi gözlü he tahmin etmeliydim
En kenafirindenn
Bide sülalece mavi gözlüler zaten. Yakuzagiller dediğimin içine giren hepsi mavi gözlü. Şeytan ordusu gibiler.
Sizi dinlicem sarilicam
Bencede
Bende cok pisim kiskanclkta da esimin benden once sevgili oldgu olmamis 16 yasnda pesime dustu zaten ondan once de platonik olmus
Bende çok kıskancım çayım ama geçmişe takıntılı değilim. Benden önce olan şeyleri takmam. Benden sonra olanlar için adamı çiğ çiğ yerim gerekirse
B Brunello Cicinelli kekin tarifini yazdim sende bak annen yada sen yaparsiniz belki cok pofidik bi ke oluyor
Sağol çayım

Ana. Akroşun bu duruma tepkisi nedir

Geçmesin geyşamla işim çok zor olur
Yazık ne olsun zaten elletmiyon unuttuk kankamsn naber hacı diye ense patlatıyor evde

Bnde iyidir brooo diom
Genelde ben erken uyuyorm o da geç tabi haliyle geldiğini bile duymuyorm o da ellesmiyor uyuyor

Beni cezbetmek için kurlar yapıyor güvercin gbi ama cix

Resmen adam dişisini etkilemek için çiftleşme dansı yapıyor ama nafile aynı benim avcumu yaladığım gibi akroş da benimle aynı kaderi paylaşıyor

Resmen adam dişisini etkilemek için çiftleşme dansı yapıyor ama nafile aynı benim avcumu yaladığım gibi akroş da benimle aynı kaderi paylaşıyor
Seni bilmem madannom da akros hakediyor artık beni bu evden çıkarana kdr zirnik yok ona
Hala eve girince oguruyorm

Seni bilmem madannom da akros hakediyor artık beni bu evden çıkarana kdr zirnik yok ona
Hala eve girince oguruyorm
Bencede gülom. Seni mutlu etsin önce. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
Ver yeni evi al ödülü de ona

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…