- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.361
Sizi dinlicem sarilicamSarıl tabi çayım ♥
Benimki inşallah 10 gibi gelecek. Nasıl sarılcam nasıl..
Çok pis sarılcam öyle böyle değil
Eki Görüntüle 2562984
Heyavama sen bizi örnek alma. Bizler kötü örnekleriz. Sen erkeklerden uzak dur
Namuslu halleri daha çok aşık ediyor zaten
Kimse tutamaz yiğidimi
Bitek ben tutabilirim, yakuzagiller asla
Aynısı aynısı.
Tipi de benziyor. Giyinişi falan. Tavırları.
Sadece mavi gözlüsü. Öyle hayal et.
Bende cok pisim kiskanclkta da esimin benden once sevgili oldgu olmamis 16 yasnda pesime dustu zaten ondan once de platonik olmusEvet benim dedektif ruhumdan kaçar mı.
Geçmiş sevgililerinin tc kimlik nolarına kadar ulaşmış bir psikopatım bu bilgiye mi ulaşmıcam.
Gerçi pek benim ulaşmamla da öğrenmiş sayılmam.
Biz tanıştığımız vakit bunun benden önce 5 senelik sevgilisi varmış ayrılmışlar. Ayrılmışlar çünkü o kızı başka bir kızla aldatmış. İki kız da buna küfür kıyamet mesajlar aramalar falan gönderiyordu. İster istemez öğrenmiş oldum.
Portakallı keki nasıl yaptınBende cok pisim kiskanclkta da esimin benden once sevgili oldgu olmamis 16 yasnda pesime dustu zaten ondan once de platonik olmus
Cok guzel oluyor cay bardagiyla olcusu gecen sene bi tv programndan almistim yaziyimda yapPortakallı keki nasıl yaptın
Portakal çok severim bekliyorum ben kakaolu yapım bariCok guzel oluyor cay bardagiyla olcusu gecen sene bi tv programndan almistim yaziyimda yap
Ellerin dert görmesinPortakalli kek
3 yumurta 4 cay bardagi sekerle cirp
1 cay bardagi portakal suyu 2 portakalin disinin rendesi
1 vanilya 1 kabartma tozu
1 cay bardagi sivi yag
Yarim cay bardagi su
6 cay bardagi un ekle cirp yaglanip unlanmis kaliba dok 180 derecede 30 40 dk pisir
Evet tahminimce daha bir güzel olurNiye kakaolu yapicaksin bu tarifi kakaolu haliyle mi yapacaksin
OhaTam bir geysaymis. Bu adami ev babasi yapmissin helal sana
Seninle bir benzer noktamiz daha cikti cici. Benim esim de benle tanismadan 4 senelik iliskisini bitirmisti. Daha birkac hafta olmustu. Tek fark aldatilan benimkiymisHayir insan sunu nasil aldatir ya? Sülün gibi delikanli. Huyu desen nazarim degmesin. Dunya iyisidir. Sesini bile yukseltmez. Kotu bakamaz bile. Kiz cidden salakmis Sonra biz sevgili olunca benimki kiymete bindi.kiz beni sosyal medyadan taciz ediyordu hakaretleriyle Evlendigimiz gune kadar da cabaladi. Yilmadi. Kacan balik buyuk olur derler ya ondan heralde
En kenafirindennbide mavi gözlü he tahmin etmeliydim
BencedeSizi dinlicem sarilicam
Bende çok kıskancım çayım ama geçmişe takıntılı değilim. Benden önce olan şeyleri takmam. Benden sonra olanlar için adamı çiğ çiğ yerim gerekirseBende cok pisim kiskanclkta da esimin benden once sevgili oldgu olmamis 16 yasnda pesime dustu zaten ondan once de platonik olmus
Sağol çayımB Brunello Cicinelli kekin tarifini yazdim sende bak annen yada sen yaparsiniz belki cok pofidik bi ke oluyor
Artık sahalara döndün yanidurun durun tamam siz hamişsiniz yapmayın sakin olun
Ay iyiyim rossummm çok iyiyim bir sıkıntım kalmadı
Yazık ne olsun zaten elletmiyon unuttuk kankamsn naber hacı diye ense patlatıyor evdeAna. Akroşun bu duruma tepkisi nedir
Geçmesin geyşamla işim çok zor olur
AmiiinnEllerin dert görmesin
Resmen adam dişisini etkilemek için çiftleşme dansı yapıyor ama nafileYazık ne olsun zaten elletmiyon unuttuk kankamsn naber hacı diye ense patlatıyor evde
Bnde iyidir brooo diom
Genelde ben erken uyuyorm o da geç tabi haliyle geldiğini bile duymuyorm o da ellesmiyor uyuyor
Beni cezbetmek için kurlar yapıyor güvercin gbi ama cix
Seni bilmem madannom da akros hakediyor artık beni bu evden çıkarana kdr zirnik yok onaResmen adam dişisini etkilemek için çiftleşme dansı yapıyor ama nafileaynı benim avcumu yaladığım gibi akroş da benimle aynı kaderi paylaşıyor
Bencede gülom. Seni mutlu etsin önce. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfteSeni bilmem madannom da akros hakediyor artık beni bu evden çıkarana kdr zirnik yok ona
Hala eve girince oguruyorm
Şimdi yarışı evi tutunca hepsi diyeceğimBencede gülom. Seni mutlu etsin önce. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
Ver yeni evi al ödülü de ona
Ozmn sıcak tut kendini cnmEnfeksiyon yok Asyam. Geçen hafta kontroldeydim herşey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?