- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.381
KoptumŞimdi yarışı evi tutunca hepsi diyeceğim
Tüm gündür yatak döşek yatıyorum kuzum.Ozmn sıcak tut kendini cnm
Agızını türbetle kapat ac kalma cnm yap bişeylerTüm gündür yatak döşek yatıyorum kuzum.
Kalkıp yiyecek birşeyler yapacağım ama kokudan nasıl yapacağım bilmiyorum..
Sen neler yapıyorsun şekerim?
Ahhahahahaj bencede bende öyle hissettm nedenseKoptum
Tam olarak böyle yap akroşa eminim yarın yeni evdesiniz
Ağzımı burnumu sarıp gidiyorum şimdi mutfağa. Hadi bismillahAgızını türbetle kapat ac kalma cnm yap bişeyleriyim bende arkadaşım burdaydı oda gitti bende otrmşm
Ne kaldı ki senin yavSen beni güldürdün Allahta seni güldürsün...
B Brunello Cicinelli
Bende hayırlısı ile bir doguraydim.
Sizinki de baya etkileyiciymis.Oha
Boşver kıymetini bilememiş şimdi pişmanlığıyla yansın dursun idiotsende hep mutlu mutlu pozlar paylaş da görsün. Bide zaten kimse kimsenin nasibini yiyemezmiş
Bizimkinin olayında da;
Eşimin 5 yıldır ilişkisi varmış ama kız da pek kıymet bilmeyen bir tipmiş. Bir yandan da başka bir şehirde eşime senelerdir takıntı derecesinde aşık bir kız varmış. Zaten elde etmek için kız sürekli mesaj falan atıyormuş. Bazen gelip iş yerine falan dadanıyormuş.
Sonra bu sevgilisiyle arası bozuk bir dönemde (kızın ablası eşimi üniversite mezunu değil diye istemiyormuş kız da ablasının ağzına bakan bir tipmiş) kavgalıyken ve morali bozukken gitmiş bu diğer takıntılı kızla işi pişirmiş.
Sonra kendisi itiraf etmiş diğerine zaten,kendisi ayrılmış ben böyle birşey yaptım deyip.
İki taraftan da beddua, küfür ve kıyamet oklarının arasındayken biz tanıştık geyşamla.
Aslında olay sıcak değildi 1 seneye yakın geçmiş ama kızlar hala taciz ediyordu bunu.
Biz tanışınca öğrendim ve şahit oldum zaten sürekli gelen arama ve mesajlardan. Kendi de saklamadı zaten.
Önce böyle birini istemem falan dedim. Sonra baktım deli gibi aşık olmuşum. Adamı rüyalarımda mı görmüyorum, sürekli hayaller mi kurmuyorum. Büyülenmiş gibiyim. Ve diyorum ya evleneceğimizi hissettim ben onu görünce.
Çok yeminler etti, numarasını değiştirdi. Bende istihareye yattım çok hayırlı görünce bir şans verdim. Ama hiçbir zaman tam olarak güvenmedim hep denedim. Çok şükür doğru bir karar vermişim.
Ergenliğine verdim artık hatasını.. Ama eski sevgilisi değil de diğer kız beni de çok taciz etti.
Geldim geldim de, ebemde ağladı vallahi..Ne kaldı ki senin yav
Yüzdün Yüzdün kuyruğundasın... Muhtemel doğum tarihi nedir?
Yaaa daha neler varbak hele ya ne değişik insanlar var .
Başka çare yok ac kalmayın yoksa daha çok miden bulanır hamişşş bacummAğzımı burnumu sarıp gidiyorum şimdi mutfağa. Hadi bismillah
Canin cekti zannettim bir an
Yılbaşında yapcam üstüne bide sos döküp denicem bakalım nasıl olacakCanin cekti zannettim bir an
Neden barışmak istiyoreskisi beni aradı tabi kendi telefonu engelli ve heryerden engelli olduğu için işyeri teliyle aradi ama barismammm
Üslubu yüzünden ayrıldık gerçi bende az değilim bezdirmis olabilirim accukNeden barışmak istiyor
Neden ayrıldınızn
Neler oluyor
Müge anliua bağlamayın beni
:dÜslubu yüzünden ayrıldık gerçi bende az değilim bezdirmis olabilirim accukbuda bana koçum aslan parçası hadi kapayi kapat deyince sinirlerim attı heryerden engeli bastım bugün de 2 oldu iletişime geçiyor ikisinde yanlışlıkla olmuş ama
Ama siz evlisiniz evlilikte samimiyetten kaynaklı şaka amaçlı normal bence:d
O da bişey mi benm eşim bana adamın dibisin dedi
Hislerin ne durumda bu olay karşısında :)
Seviyor musun istiyor musun tam da bitmemiş gbi sanki iliski
Kuaföre gitme işini bir iki erteledigim zamanlarda benimki de naber kayınço demişti.:d
O da bişey mi benm eşim bana adamın dibisin dedi
Hislerin ne durumda bu olay karşısında :)
Seviyor musun istiyor musun tam da bitmemiş gbi sanki iliski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?