- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.421
Ben anlamadım ne demek oYaa Meryem abla hahahah sahanesin
Bakım yapman yasak mıOh maşallah sefan olsun
Bende özledim bakımlı hallerimi. Şu 3 ay geçsin özüme dönücem inşallah.
Kokuları rahatsız ediyor krem tipi şeylerin kuzum. Bir de kimyasal olan hiçbirşeyi fondoten dahil, oje dahil kullanmayacağım ilk 3 ay. Böylesinin daha doğru olduğunu okudumBen anlamadım ne demek o
Bakım yapman yasak mı
Koptum süperBen tepki vermeden canın sağlığı bee hacı çorbamdan içmek ister misin dedm
Biyigimin değdiği yerleri iç dedm ahhahahahahahahaahhaahahahhah
Yaaaa sahi miAhaaaanda tepikledi
Sonra sofradan kalkıp gitmişti hahahaKokuları rahatsız ediyor krem tipi şeylerin kuzum. Bir de kimyasal olan hiçbirşeyi fondoten dahil, oje dahil kullanmayacağım ilk 3 ay. Böylesinin daha doğru olduğunu okudum
Koptum süper
En iyi cevabı vermişsin
OyyyyAhaaaanda tepikledi
Dogallar da çok pahalı en iyisi kullanma 3aydan sonra serbest mi fondöten FilanKokuları rahatsız ediyor krem tipi şeylerin kuzum. Bir de kimyasal olan hiçbirşeyi fondoten dahil, oje dahil kullanmayacağım ilk 3 ay. Böylesinin daha doğru olduğunu okudum
Koptum süper
En iyi cevabı vermişsin
Anlayan onlar gibi olsunBir keresinde bana da biyiklarn çorbaya girdi demişti
Allahım yaaa ne biçim espiri anlayışları var anlamiorm ben
Sana baktımYaaaa sahi mi
İlk tepiği mi. Hemen güzel bebek fotosuna bak
Anlamamak en güzeli yoksa göğsümde bogrumde kıllar olsun istemiyormAnlayan onlar gibi olsun
Serbest kuzum ilk 3 ay bebeğin organ gelişimi için çok kritik olduğu için bu şekilde.Oyyyy
Dogallar da çok pahalı en iyisi kullanma 3aydan sonra serbest mi fondöten Filan
Ohhhh yüreğim buzzzzBen tepki vermeden canın sağlığı bee hacı çorbamdan içmek ister misin dedm
Biyigimin değdiği yerleri iç dedm ahhahahahahahahaahhaahahahhah
Sahiden bana mı baktın gııSana baktım
Hafiften hissettirdi ohaaa
Fotona baktm ya :)Sahiden bana mı baktın gıı
Profil resmimi kasdetmiyorsun umarım
Yaa ilk tekmesi miydi şimdi ben duygulandım
Seni cidden çok merak ediyorum birde K Kendinisevenbirii bı resminizi atın özelden beya valla çok merak ediyorumSahiden bana mı baktın gıı
Profil resmimi kasdetmiyorsun umarım
Yaa ilk tekmesi miydi şimdi ben duygulandım
Tatlım, at hırsızına dönmüşsün demenin dolambaçlı yolu...Ben anlamadım ne demek o
Bakım yapman yasak mı
Ben +18 anlam arıyordum bu muydu yawTatlım, at hırsızına dönmüşsün demenin dolambaçlı yolu...
Hmm hem de 2 kere heeİstemiyom artık
Evet 2 kere başkasını ariyacagina beni aramış güya yanlışlıkla olmusöyle dedi yani
He ya sormabende bugün bir bakımlar yapmışım mis gibi oturuyorum kendi kendimi kokluyorum shshhs
Tamam soruyorum o zaman ne aldın
he yaHmm hem de 2 kere hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?