- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.401
Bugün neden değilAma siz evlisiniz evlilikte samimiyetten kaynaklı şaka amaçlı normal bence
Kavga zamanı barışma niyetim vardı hep de aklıma geliyordu ama bugün öyle değil
Bir keresinde bana da biyiklarn çorbaya girdi demiştiKuaföre gitme işini bir iki erteledigim zamanlarda benimki de naber kayınço demişti.Ondan sonra affetmiyorum ben de çaldığın atlar para ediyor mu falan diyorum şoyle birkaç saniye anlamakla geçiyor onu bile yaşamaya değer...
Geçmiş olsuunn ciciimGünaydın kertenkelelerim ♥
Hiçççççç mutlu gelmedim bugün
Cumadan gecesinden beri karnımda beni korkutan dehşet bir ağrı,kramp, kasılma..
Mide bulantısı, koku hassasiyeti.. Bugüne kadar da artarak çoğaldı.
Cuma gecesi uyanıp uyanıp karnım ağrıyo diye ağlayıp geri uyumuşum, geyşam diyor. Ben hatırlamıyorum o anları.
Dün gece de baktık ağrı artıyor. Duşa girdik geyşamla. Köpük masajı eşliğinde ağrılarım dindi acık
Ama yiyeceklerin kokusu midemi bulandırdığı için hiçbirşey yiyemez oldum. Zorluyorum az yiyebiliyorum.
Halbuki ne kadar güzel gidiyordu herşey, bir anda böyle oldu.
Onun dışında @Casper25 balım 15 gün oldu diyorsun bizim kaç oldu bilmek ister misin 33
Adam bana 33 gündür dokunmuyor. 40 ımız çıkacak yakında.
Doktor seyrek ve dikkatli olursanız serbest dedi. Ama geyşam çocuğa birşey olur güvenemiyorum diyor. Napıcam bilmiyorum
Adamı yanımda yunan heykeli gibi cıbıl cıbıl görüp de dokanamamak...
Libişlerimin pekmezi aktı resmen
Koca istiyom ben
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
Ulaştı mıı kız sanaaa. Yeni geldim, daha okuyamadım özet istiyorumÜslubu yüzünden ayrıldık gerçi bende az değilim bezdirmis olabilirim accukbuda bana koçum aslan parçası hadi kapayi kapat deyince sinirlerim attı heryerden engeli bastım bugün de 2 oldu iletişime geçiyor ikisinde yanlışlıkla olmuş ama
Aynen öyle kespırım. Eşlerimiz bizim kısmetimizmişSizinki de baya etkileyiciymis.Diger takintili da manyak mi ne? Hasta ruhlu Askin gozu kor yavrum. Bir de kismetinde olan esinmis iste. O an dilin muhurleniyor. Hayir diyemiyorsun.
Nasipte olani yasiyorsun Cicim
Hala Bulantıların sürüyor mu delümGeldim geldim de, ebemde ağladı vallahi..
Şuan ne yatabiliorum, ne uzanabiliyorum,
Midem bir taraftan bulaniyor yanıyor..bacaklarım agriyo, üstüne öksürük
Kizimda böyle değildim vallahi..
Bu ayin sonu inşaAllah ama sezeryan olduğu için 38de olur herhalde..
Aferin. Sen akıllı, çalışkan, doğru kararlar verebilen bir kertenkelesin. Aferin sana minik kertenkeleeskisi beni aradı tabi kendi telefonu engelli ve heryerden engelli olduğu için işyeri teliyle aradi ama barismammm
Hala aklıma geldikçe gülüyorum ya. Koçum aslan parçası nedir yaÜslubu yüzünden ayrıldık gerçi bende az değilim bezdirmis olabilirim accukbuda bana koçum aslan parçası hadi kapayi kapat deyince sinirlerim attı heryerden engeli bastım bugün de 2 oldu iletişime geçiyor ikisinde yanlışlıkla olmuş ama
KoptumKuaföre gitme işini bir iki erteledigim zamanlarda benimki de naber kayınço demişti.Ondan sonra affetmiyorum ben de çaldığın atlar para ediyor mu falan diyorum şoyle birkaç saniye anlamakla geçiyor onu bile yaşamaya değer...
Çocuğu doğurucam şimdi gülerkenBir keresinde bana da biyiklarn çorbaya girdi demişti
Allahım yaaa ne biçim espiri anlayışları var anlamiorm ben
Sağol ballı kaymağımGeçmiş olsuunn ciciimolmadı randevuna gidince doktora bir dersiin belki daha kolay atlatabileceğin bişeyler vardır ❤
Ben bugünümün çoğunu yatarak uyuyarak geçirdim çok keyifliydisonra dışarılara attım kendimi doğaya yeni salınmış yavru kuzular gibii alacaklarımı aldım ettim. Şimdi biraz daha takılmaca yapıcam
Ayyy sor Cicimm demiyciiimmSağol ballı kaymağım
Ne aldın diye sorucam ama kpss kitapları diceksin diye korkuyorum
İstemiyom artıkBugün neden değil
Bence arayınca büyüsü kaçmış
Evet 2 kere başkasını ariyacagina beni aramış güya yanlışlıkla olmusUlaştı mıı kız sanaaa. Yeni geldim, daha okuyamadım özet istiyorum
He ya sormaHala aklıma geldikçe gülüyorum ya. Koçum aslan parçası nedir ya
Adamdan ben bile soğudum artemisim ya düşün
Tamam soruyorum o zaman ne aldınAyyy sor Cicimm demiyciiimm
Yaa Meryem abla hahahah sahanesinKuaföre gitme işini bir iki erteledigim zamanlarda benimki de naber kayınço demişti.Ondan sonra affetmiyorum ben de çaldığın atlar para ediyor mu falan diyorum şoyle birkaç saniye anlamakla geçiyor onu bile yaşamaya değer...
:d aman diyeyim dikkat lütfenÇocuğu doğurucam şimdi gülerken
Oh maşallah sefan olsunİstemiyom artık
Evet 2 kere başkasını ariyacagina beni aramış güya yanlışlıkla olmusöyle dedi yani
He ya sormabende bugün bir bakımlar yapmışım mis gibi oturuyorum kendi kendimi kokluyorum shshhs
Öylesini kim istesin aslan parçasıİstemiyom artık
Evet 2 kere başkasını ariyacagina beni aramış güya yanlışlıkla olmusöyle dedi yani
He ya sormabende bugün bir bakımlar yapmışım mis gibi oturuyorum kendi kendimi kokluyorum shshhs
Geyşa bana böyle birşey dese tepkim ne olurdu acaba:d aman diyeyim dikkat lütfen
Sebebiyet olmak istemiyirm
Ben tepki vermeden canın sağlığı bee hacı çorbamdan içmek ister misin dedmGeyşa bana böyle birşey dese tepkim ne olurdu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?