Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir keresinde bana da biyiklarn çorbaya girdi demişti

Allahım yaaa ne biçim espiri anlayışları var anlamiorm ben

Geçmiş olsuunn ciciim olmadı randevuna gidince doktora bir dersiin belki daha kolay atlatabileceğin bişeyler vardır

Ben bugünümün çoğunu yatarak uyuyarak geçirdim çok keyifliydi sonra dışarılara attım kendimi doğaya yeni salınmış yavru kuzular gibii alacaklarımı aldım ettim. Şimdi biraz daha takılmaca yapıcam

Ulaştı mıı kız sanaaa. Yeni geldim, daha okuyamadım özet istiyorum

Sizinki de baya etkileyiciymis. Diger takintili da manyak mi ne? Hasta ruhlu Askin gozu kor yavrum. Bir de kismetinde olan esinmis iste. O an dilin muhurleniyor. Hayir diyemiyorsun.
Nasipte olani yasiyorsun Cicim
Aynen öyle kespırım. Eşlerimiz bizim kısmetimizmiş
Eşim Facebook şifresini bana verirken mesajlarını silip verdi tabi. Ama ben çakal bu numaralara gelir miyim
İndirdim Facebook arşivini son 1 senenin tüm silinen mesajları patır patır elime geçti.
Orda o kızın nasıl hasta ruhlu bir manyak olduğunu daha iyi gördüm.
Adamı baştan çıkarsın diye yapmadığını, demediğini bırakmamış. Ben utanırım yav ne kızlar var.

Hala Bulantıların sürüyor mu delüm

eskisi beni aradı tabi kendi telefonu engelli ve heryerden engelli olduğu için işyeri teliyle aradi ama barismammm
Aferin. Sen akıllı, çalışkan, doğru kararlar verebilen bir kertenkelesin. Aferin sana minik kertenkele

Hala aklıma geldikçe gülüyorum ya. Koçum aslan parçası nedir ya
Adamdan ben bile soğudum artemisim ya düşün

Koptum

Sağol ballı kaymağım
Ne aldın diye sorucam ama kpss kitapları diceksin diye korkuyorum

Bugün neden değil
Bence arayınca büyüsü kaçmış
İstemiyom artık
Ulaştı mıı kız sanaaa. Yeni geldim, daha okuyamadım özet istiyorum
Evet 2 kere başkasını ariyacagina beni aramış güya yanlışlıkla olmus öyle dedi yani

Hala aklıma geldikçe gülüyorum ya. Koçum aslan parçası nedir ya
Adamdan ben bile soğudum artemisim ya düşün
He ya sorma bende bugün bir bakımlar yapmışım mis gibi oturuyorum kendi kendimi kokluyorum shshhs

Yaa Meryem abla hahahah sahanesin

Oh maşallah sefan olsun
Bende özledim bakımlı hallerimi. Şu 3 ay geçsin özüme dönücem inşallah.

Öylesini kim istesin aslan parçası
Hahahahshsbhaahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…