- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.441
neler aldın kızCicim geçen gün kızlar buraya saç bakımı için bişeyler atmışlardı, benim de bu ara saçım çok bi dökülmeye kötü olmaya başladı. Dedim bii deneyim kerkentelelerin tavsiyelerini bu yani bu kadar
Külahını göster kız
Hey derviş bacıııBen +18 anlam arıyordum bu muydu yaw
hep onun suçu libisi fazla bizi de bozdu yaHey derviş bacıııfikirler başka yerde bakıyorum da...Kendiniseven bacimdan geçmiştir
aramam da sormam daKülahını göster kızsen ne düşünüyorsun pekii
Ben nedense fotoğraf yükleyemiyorum da kuzum lorealin şampuanını kullanıyorum bitiyordu onu aldım. Bide sizz atmıştınız lorealin arginine + parlaklık serumu onu aldım bakalım.neler aldın kızgüle güle kullan ♥
Kendine baksaydın gülom sen benden daha güzelsin esmer bombam benimFotona baktm ya :)
Bunu bakmadım ohaa deli misinhahahahahah
Evet yaaa ilkini attı baya hissettm ay
Unutmuşum bu hissi
Yüz görümlülüğü isterimSeni cidden çok merak ediyorum birde K Kendinisevenbirii bı resminizi atın özelden beya valla çok merak ediyorum
Gerçi ilk tekmeyi attığında büyük oğlum geldi ona baktm sonra sana baktmKendine baksaydın gülom sen benden daha güzelsin esmer bombam benim
Ama tabi aşkımızın meyvesinin bana benzemesini istemen de çok normal. Sonuçta bizim aşkımızın meyvesi o
yaa bende görmek istiyommYüz görümlülüğü isterim
1 bilezikte anlaşabiliriz adana burması
Bu arada ben topiğin yarısını gördüm
Hepsi afet gacılar
K Kendinisevenbirii de pamuk gibi bir kız maşallah ♥
o serum süper kuzu cok memnunumBen nedense fotoğraf yükleyemiyorum da kuzum lorealin şampuanını kullanıyorum bitiyordu onu aldım. Bide sizz atmıştınız lorealin arginine + parlaklık serumu onu aldım bakalım.
Şu bakımlı halleriniz beni benden alıyor. Ben kafamı kalıp sabunla yıkayacak kadar bıraktım nerdeyse bu işleriCicim geçen gün kızlar buraya saç bakımı için bişeyler atmışlardı, benim de bu ara saçım çok bi dökülmeye kötü olmaya başladı. Dedim bii deneyim kerkentelelerin tavsiyelerini bu yani bu kadar
Islak mendille iki koltuk altını sil çikŞu bakımlı halleriniz beni benden alıyor. Ben kafamı kalıp sabunla yıkayacak kadar bıraktım nerdeyse bu işleri
En kısa zamanda kendime babanne donu da alıcam. Te bundan
Eki Görüntüle 2563032
Hadi bakalım oğlun da bende iyi seçenekleriz bakalım kime benzicekGerçi ilk tekmeyi attığında büyük oğlum geldi ona baktm sonra sana baktm
Hangisi tutarsa ikiniz de harikasınız zaten
Tabiki sana benzesin
Halasina benzeyecegine sana benzesin
YaaaaYüz görümlülüğü isterim
1 bilezikte anlaşabiliriz adana burması
Bu arada ben topiğin yarısını gördüm
Hepsi afet gacılar
K Kendinisevenbirii de pamuk gibi bir kız maşallah ♥
Son zamanlarda duyduğum en iyi fikirdi kesinlikle bunu yapıcamIslak mendille iki koltuk altını sil çik
Recep İvedik usulü
Janansnsbsns
Yüz görümlülüğüYaaaaya cidden anasını satiyim sen niye özelden foto atmiyon bana cicim cogunu gördüm de, bı ilk sizle tanışmış olmama rağmen ByNkoaLa la sen kaldın gormedigim
Dün kv de diyor aman halasina çekmesin ahahahah amin dedmHadi bakalım oğlun da bende iyi seçenekleriz bakalım kime benzicek
Görümcen ıstakoza benzemesin aman
Bende o tekmeleri yaşayabilcem mi yav vay canına
Benden hep şahane şeyler çıkar bilirsinSon zamanlarda duyduğum en iyi fikirdi kesinlikle bunu yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?