Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle kuzum aynenn cevap vermemelisin bence de artık. İnşallah güzel bi insan çıksın karşına.

C Cay6 bugün dayanamadım gratisin saç maskesinden aldım bi tane. Hindistan cevizli olandan. Kokusu süpermiş. Hatta kokusu gitmesin diye ördüm bugün saçımı yarın mis mis açıcam
Hadi yaaa demekki hepsinin kokusu guzel ya arganlisini aldm bnde bayildim kokusuna . Bide yumusatti saclarimi sende de farkettmi

Markettekiler hiç evde yaptığın gibi olmuyor ki
Zaten 11 de gelecek benimki..
O saatte market neyin de kalmıyor.
Neyse ben yatıp uyuyayım seksü şempazem. Artık başka zaman sararım ne yapalım..
Aynen kuzum yatıp uyu dinlen bugünlük,daha iyi hissettiginde sararsin,anneni de cagirirsin oda yardım eder hatta.Madem aserdin o sarmayı mutlaka yemelisin

Kız benriden yoktu yaa. Evett hoşuma gitti
Iki marka benzerdir belki birbrlerne ... mutli olduysak no problemaaa

Balikesirde 4.5 deprem olmus hissedenler var mi ya istanbulda da hissedilmis ben hissetmedm.ama cok korkuyorm depremden

Allah im hepimixi korusun

Iki marka benzerdir belki birbrlerne ... mutli olduysak no problemaaa

Balikesirde 4.5 deprem olmus hissedenler var mi ya istanbulda da hissedilmis ben hissetmedm.ama cok korkuyorm depremden

Allah im hepimixi korusun
aa yok canım duymamıştım depremi. Ben de korkuyorum ya özellikle gece olmasından. Rabbim korusun büyüğünden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…