- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.001
Öyle kuzum aynenn cevap vermemelisin bence de artık. İnşallah güzel bi insan çıksın karşına.yok kuzum okul falan degil ben onu mesele etmedim ben dedidm ki kpss çalış her gün bir iki bişey ben sana yardım ederim yeterki çalış ama gerçekten çok rahat,benimle o kadar rahat ki sovsemdee yine benle olur kafasindaydi eminim sevgi fala Faso fiso insan saygı duymazsa sevgi neye yarar. Saygısı olan , içinde Allah korkusu merhamet olan biri çıkar tabi sadık da inşallah gerisi önemli ama bunlar olmayınca olmuyor artık ben de kanaat getirdim cevap bile vermeyeceğim yazarsa
inşallah kuzum amin saana da bana daÖyle kuzum aynenn cevap vermemelisin bence de artık. İnşallah güzel bi insan çıksın karşına.
https://www.google.com.tr/shopping/product/18248597465477593727?q=bee+beauty+saç+maskesi&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&biw=360&bih=470&tbs=vw:l,ss:44&prmd=sivn&prds=num:1,of:1,epd:15073326355080326560,paur:ClkAsKraX9tvQibMpkQb27nIxSUEnSzogaxdf2CDSYY3O3UUaHGt5wDmThCAarr4sgK4Jzy-bKWxt0fu0FkhHCIBPw-wRVV7LBJYckla6nZEQUqRWVcZRWD1DRIZAFPVH713SNYxZ6AqnOEmdjZYJ_2HDIq-FQ,prmr:1,cs:1hangisini
bu paket maskeleri denemedim.hic :)
Ben de bi deneyim dedim nasılmış diyebu paket maskeleri denemedim.hic :)
güzelmiş öğrenmiş olduk:))Ben de bi deneyim dedim nasılmış diye
Aynen kuzum güzel, kokusunu seviyorum bngüzelmiş öğrenmiş olduk:))
Hadi yaaa demekki hepsinin kokusu guzel ya arganlisini aldm bnde bayildim kokusuna . Bide yumusatti saclarimi sende de farkettmi
Ama benimki benri marka bundan degil
Aynen kuzum yatıp uyu dinlen bugünlük,daha iyi hissettiginde sararsin,anneni de cagirirsin oda yardım eder hatta.Madem aserdin o sarmayı mutlaka yemelisinMarkettekiler hiç evde yaptığın gibi olmuyor ki
Zaten 11 de gelecek benimki..
O saatte market neyin de kalmıyor.
Neyse ben yatıp uyuyayım seksü şempazem. Artık başka zaman sararım ne yapalım..
Napiyosnnn kocan yok herhalAynen kuzum yatıp uyu dinlen bugünlük,daha iyi hissettiginde sararsin,anneni de cagirirsin oda yardım eder hatta.Madem aserdin o sarmayı mutlaka yemelisin
İyi canım yatmak uzereyiz kocam var bugünNapiyosnnn kocan yok herhal
Anliyorumm anliyorumİyi canım yatmak uzereyiz kocam var bugünütü falan yaptım evi bı toparladım hafif, yaticam birazdan da:)
Kız benriden yoktu yaa. Evett hoşuma gittiHadi yaaa demekki hepsinin kokusu guzel ya arganlisini aldm bnde bayildim kokusuna . Bide yumusatti saclarimi sende de farkettmi
Iki marka benzerdir belki birbrlerne ... mutli olduysak no problemaaaKız benriden yoktu yaa. Evett hoşuma gitti
aa yok canım duymamıştım depremi. Ben de korkuyorum ya özellikle gece olmasından. Rabbim korusun büyüğündenIki marka benzerdir belki birbrlerne ... mutli olduysak no problemaaa
Balikesirde 4.5 deprem olmus hissedenler var mi ya istanbulda da hissedilmis ben hissetmedm.ama cok korkuyorm depremden
Allah im hepimixi korusun
Aminnn B Brunello Cicinelliaa yok canım duymamıştım depremi. Ben de korkuyorum ya özellikle gece olmasından. Rabbim korusun büyüğünden
Ay yok Allah’ın hikmetinden midir nedir bi uyku bastı koltukta uyuyakalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?