Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayatım biliyomusun 2 oldu aynı şey başıma geliyo 15 gün arayla pembe kan geldi çok moralim bozuldu ilkinde azdı dr ye dedim korkma bişi olmaz ama progestan al dedi sonra bikaç gün içtim baktım gelmiyo bıraktım dr yede söledim bıraktım diye geçen cuma sabahı yine geldi ama bu sefer diğerinden daha fazla ve kasık karın ağrımda vardı yine dr ye yazdım progestana devam et bugünde dinlen dedi panik yapma sakın dedi sonra yine devamı gelmedi kanamanın cuma izin aldım yattım haftasonu full yattım bugünde devlet hastanesine gidicem kontrol ettirmek için içim rahat etsin bebeğimin iyi olduğunu bileyim kendi dr kanaman devam ederse gelirsin demişti. benim bir öncekide kürtaj olduğu için böyle şeylerden çok korkuyorum ama eve kırmızı ve devamlı gelen kanaman olmadığı sürece korkma demişti dr

B Brunello Cicinelli brommm nasılsın ? ne yaptın ? Okudum yazdığını, üzüldüm; moralim bozuldu
Keşke bugün için bir randevu alsaydın bir gidip görünseydin ciddi bir durum yoktur cici bebekte ama genede görünmekte fayda var sırma saçlım, bugün nasıl oldun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…