- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.041
Benimde bugun var kuzum ben fırında tavuk patates yapcam ezogelin corbası pilav salata komposto falan :)Cumartesi akşamı 8 kişi misafirim var yemeğe, ben ne yemek yapıcammm
Ellerine sağlık şimdiden zeprammmBenimde bugun var kuzum ben fırında tavuk patates yapcam ezogelin corbası pilav salata komposto falan :)
Hamsi tava yap kuzum basit mis gibi :)Ellerine sağlık şimdiden zeprammm
Ben geçen 1 kez daha gelmişlerdi o zaman fırında tavuk yapmıştım, şimdi yapamammmm
Balık hiç sevmemmmHamsi tava yap kuzum basit mis gibi :)
Karnıyarık yapBalık hiç sevmemmm
Bir de evde kokusu
Epey bir düşünürüm artık ben
lehmacun yaptırBalık hiç sevmemmm
Bir de evde kokusu
Epey bir düşünürüm artık ben
Ne yapıyorsunnn, nerelerdesnnnnnCanimmm
Evdeyim canmNe yapıyorsunnn, nerelerdesnnnnn
İyiyimm bende balımmm, işteyim çalışıyorum 2 saaat kaldı geçsin diye bekliyorumEvdeyim canm
Dün eşim gececydi uyuyamadım evin anahtarı da kaybolmuş
Sabah oldu ben oldum
Anca kendime geldim
Sen napiyorsun nasilsin
Ahahahahhaİyiyimm bende balımmm, işteyim çalışıyorum 2 saaat kaldı geçsin diye bekliyorum
Çok yoruldum bugün eve gidip camış gibi yatmak istiyorum
Bugün iyiyim şükür, sabahtan beri 3-5 kez öksürmüşümdür, ağrı da geçti ufak gıcık var gibi onun haricinde camuşuk gibiyimAhahahahha
Yat yat tabi yatmak en güzeli
Nasıl iyileştin mi boğazların nasıl oldu kuzum
Hahahaha olacak olacak bekle ve gör sen o tiklar bosuna değilNapıyosunuz kızlarr ❤
poncikvegece ByNkoaLa ulen ben sizin imzalarınızdaki hamile günlüğüne ekle kısmına tıklayıp duruyorum kaydırırken hani bu belirtiydi bi bok olmadı bu ayda, habire hala tıklıyorum
Oy çok şükür ya geçmişBugün iyiyim şükür, sabahtan beri 3-5 kez öksürmüşümdür, ağrı da geçti ufak gıcık var gibi onun haricinde camuşuk gibiyimşimdilik
Valla ben dikkat ediyorum da nasıl oluyorum bende anlamıyorumOy çok şükür ya geçmiş
Dikkat et artık kuzummm
Bir daha hasta olmayın :)
yanına çorba salata oh mis,Valla onu düşündüm az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?