- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.061
İnce giyiniyorsjn da ondan ben bilmiorm sanki seniValla ben dikkat ediyorum da nasıl oluyorum bende anlamıyorum
bir bilsem ona göre önlem alıcam gülimmm
doktora gitmedn mi sen daha yaaaa, hani başka doktora gidecektn
Annem konuştu sandı bir anİnce giyiniyorsjn da ondan ben bilmiorm sanki seni
Gidicez canm yarn 15.30 da ins
Hadi inşallah RossumHahahaha olacak olacak bekle ve gör sen o tiklar bosuna değil
İçimdeki koca kadın çıktı ortayaAnnem konuştu sandı bir an
yarın mıııııhmmmmm çok heyecanlıııı, offf zaten kız biliyoruz da
Senden çok umitliyimHadi inşallah Rossum
Hayırlısı canmmm amin ins :)
yok öyle bir şey duymamış olayımİçimdeki koca kadın çıktı ortaya
Bana erkekmis gbi geliyor bu ara bilmiyor neden ama
Yeee YeeeHayırlısı canmmm amin ins :)
İns görürüz bu sefer on paket çikolata yiyip gidicem
hayatım biliyomusun 2 oldu aynı şey başıma geliyo 15 gün arayla pembe kan geldi çok moralim bozuldu ilkinde azdı dr ye dedim korkma bişi olmaz ama progestan al dedi sonra bikaç gün içtim baktım gelmiyo bıraktım dr yede söledim bıraktım diye geçen cuma sabahı yine geldi ama bu sefer diğerinden daha fazla ve kasık karın ağrımda vardı yine dr ye yazdım progestana devam et bugünde dinlen dedi panik yapma sakın dedi sonra yine devamı gelmedi kanamanın cuma izin aldım yattım haftasonu full yattım bugünde devlet hastanesine gidicem kontrol ettirmek için içim rahat etsin bebeğimin iyi olduğunu bileyim kendi dr kanaman devam ederse gelirsin demişti. benim bir öncekide kürtaj olduğu için böyle şeylerden çok korkuyorum ama eve kırmızı ve devamlı gelen kanaman olmadığı sürece korkma demişti dr
B Brunello Cicinelli brommm nasılsın ? ne yaptın ? Okudum yazdığını, üzüldüm; moralim bozuldu
Keşke bugün için bir randevu alsaydın bir gidip görünseydin ciddi bir durum yoktur cici bebekte ama genede görünmekte fayda var sırma saçlım, bugün nasıl oldun ?
Beni merak etmenizi yerim yavB Brunello Cicinelli kuzum şimdi nasıl oldu? Gelmedi dimi tekrar kan? Dün giremedim etikette olmayınca görmemişim yazdıklarını
Bence kötü bişey değildir rahme yerleşmesi sırasında olabilecek bir kanamadır diye düşünüyorum sen yerleşme kanaması görmedin zaten hem
Bende duymak istemiorm ama öyle hissediyorm sanirmyok öyle bir şey duymamış olayım
Fisildiyorm :)Yeee Yeeebiraz telkin yapp kulağına fısıldaaa bebişiin
Duam seninle, sizinle CicimmBeni merak etmenizi yerim yav
Dün doktorum kanama ile ilgili gelmenizi gerektiren bir durum yok demişti.
Artarsa progestan başla dedi, o yüzden gitmedik doktora.
Dünden sonra bir daha kan yaşamadım fakat demin okuldan gelince külodumda kahverengi akıntı gördüm.
Şimdi mesaj attım, okula gidip gitmemek konusunda danıştım. Rapor almalı mıyım yoksa günlük rutinime devam edebilir miyim diye sordum.
Gerçekten moralim çok bozuk kuzular 2 gündür. Gram tadım yok.
Herşey güzel güzel gidiyordu. İnşallah daha kötü durumlar yaşanmaz. Çok endişe içindeyim. Dualarınızı eksik etmeyin
@diloyloy1 balım senin duruma da çok üzüldüm. Şuan aynı ruh halini yaşıyoruz. İnşallah bu kadarla sınırlı kalsın. Bebelerimiz Allaha emanet. Ama çok üzgün hissediyorum..
Balım ben bi doktora gidip kontrol edilmesinden yanayım, ihmale gelmez.Beni merak etmenizi yerim yav
Dünden sonra bir daha kan yaşamadım fakat demin okuldan gelince külodumda kahverengi akıntı gördüm.
Şimdi mesaj attım, okula gidip gitmemek konusunda danıştım. Rapor almalı mıyım yoksa günlük rutinime devam edebilir miyim diye sordum.
Herşey güzel güzel gidiyordu. İnşallah daha kötü durumlar yaşanmaz. Çok endişe içindeyim. Dualarınızı eksik etmeyin
@diloyloy1 balım senin duruma da çok üzüldüm. Şuan aynı ruh halini yaşıyoruz. İnşallah bu kadarla sınırlı kalsın. Bebelerimiz Allaha emanet. Ama çok üzgün hissediyorum..
Ben kız hissediyorummmBende duymak istemiorm ama öyle hissediyorm sanirm
Kuzummm Sen üzülme bebik de üzülürBeni merak etmenizi yerim yav
Kahverengi akıntı korkulacak birşey değil demişti doktorum. Eski kan bekleyip yeni gelmiştir,korkma. Ama yinede rapor al 2 gün dinlen bence cici.Beni merak etmenizi yerim yav
Hissini yesinler seninBen kız hissediyorummm
ommmmmmm çok yoğun hissediyorum
inşallah bitanem bende bugün dayanamayıp devlet hastanesine gittim ilçedeyim çünkü kendi doktorum ilde. adam dedi ki yatıcaksın kalkmadan seyahat kendini yormak ilişki kesinlikle yasak dedi 1 hafta rapor veriyorum sana yat dedi ama bebeğim iyi çok şükür gördüm kalbi tıkır tıkır atıyo kuzumun. sende üzme kendini canım alabiliyosan rapor al sende senin işin daha yorucu çünkü birkaç gün yat dinlen eminim ikimizede iyi gelicekBeni merak etmenizi yerim yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?