Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben dikkat ediyorum da nasıl oluyorum bende anlamıyorum
bir bilsem ona göre önlem alıcam gülimmm

doktora gitmedn mi sen daha yaaaa, hani başka doktora gidecektn
İnce giyiniyorsjn da ondan ben bilmiorm sanki seni

Gidicez canm yarn 15.30 da ins

Aminnn B Brunello Cicinelli @Kutsal_zebra siz bursada hissettnzmi insallah hissetmemissinixdir
B Brunello Cicinelli brom ne yaptı acaba doktora gitti mi
Beni merak etmenizi yerim yav
Dün doktorum kanama ile ilgili gelmenizi gerektiren bir durum yok demişti.
Artarsa progestan başla dedi, o yüzden gitmedik doktora.
Dünden sonra bir daha kan yaşamadım fakat demin okuldan gelince külodumda kahverengi akıntı gördüm.
Şimdi mesaj attım, okula gidip gitmemek konusunda danıştım. Rapor almalı mıyım yoksa günlük rutinime devam edebilir miyim diye sordum.
Gerçekten moralim çok bozuk kuzular 2 gündür. Gram tadım yok.
Herşey güzel güzel gidiyordu. İnşallah daha kötü durumlar yaşanmaz. Çok endişe içindeyim. Dualarınızı eksik etmeyin
@diloyloy1 balım senin duruma da çok üzüldüm. Şuan aynı ruh halini yaşıyoruz. İnşallah bu kadarla sınırlı kalsın. Bebelerimiz Allaha emanet. Ama çok üzgün hissediyorum..

Duam seninle, sizinle Cicimm ama bak moral de önemli böyle zamanlarda. İllaki kafana takılır ama lütfen üzüp yıpratma kendini. Belki strese bağlı olarak da oluyordur.

Balım ben bi doktora gidip kontrol edilmesinden yanayım, ihmale gelmez.
Evet ciddi bir durum yoktur muhakkak, olmaması temennimiz. Ama lütfen ihmal etme ve bir an önce doktora git. Doktorun ciddi bir şey yok dese bile gidip bi ultrasona girmenden yanayım

Kuzummm Sen üzülme bebik de üzülür
Alışmaya tutunmaya çalışıyordur o
Strest yapma

Kahverengi akıntı korkulacak birşey değil demişti doktorum. Eski kan bekleyip yeni gelmiştir,korkma. Ama yinede rapor al 2 gün dinlen bence cici.

inşallah bitanem bende bugün dayanamayıp devlet hastanesine gittim ilçedeyim çünkü kendi doktorum ilde. adam dedi ki yatıcaksın kalkmadan seyahat kendini yormak ilişki kesinlikle yasak dedi 1 hafta rapor veriyorum sana yat dedi ama bebeğim iyi çok şükür gördüm kalbi tıkır tıkır atıyo kuzumun. sende üzme kendini canım alabiliyosan rapor al sende senin işin daha yorucu çünkü birkaç gün yat dinlen eminim ikimizede iyi gelicek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…