Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktor yasak dediyse yasak kuzum yasak kalkana kadar sabret

Bende yılbaşında kardan woman olcam

önce yemeğe gidicez sonra evde evcilik oynarız
Ooo sizi gidi sizi
Biz yılbaşını evde geçiririz muhtemelen. İnşallah sömestrda tatile gitme planımız var evlilik yıldönümü sebebiyle.
Tabiki bu durumum engel teşkil etmezse

İnşallahhhh elhanım..
Ne sınavı o

Bencede kuzum..
Bende pepapp da gördüğüm kadarıyla denemeler yapmıştım biliyorsun.
Hatta üst üste 6 gün ilişki olunca o ay bidaha icraat olamadı
6 denemenin biri tutmuş işte.
Pepapp da yüksek görünen günleri mutlaka değerlendir.
Ama onun dışında da yapabildiğiniz kadar yapın.

Ooo sizi gidi sizi
Biz yılbaşını evde geçiririz muhtemelen. İnşallah sömestrda tatile gitme planımız var evlilik yıldönümü sebebiyle.
Tabiki bu durumum engel teşkil etmezse
Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum bromm, gebeliğinde bir problem yok sonuç olarak. Umarım böyle devam eder, kafa dağıtırsınız iyi gelir size de balım olabildiğince dikkat etmeye çalış kendine.
Bizde evdeyiz yılbaşın da ya öyle eğlence vs bir program yok.
Sadece yemek yiyeceğiz dışarda maksat muhabbet olsun, yemek yiyip evimize döneriz dedik.
Mısırımızı çayımızı kahvemizi alıp netflix e takılacağız

sonrasın da da bakıcaz bir şeyler

E neden yapamadınız? Bulunduğunuz şehirde içine sinen mi yok
Zaten 1 tane yapan fotografci var. Onun da instagramdan paylastiklariyla dukkanda gosterdiklerinin alakasi yok Dukkandakiler bildigin fotosop

Geçmiş olsun çiçim yorma kendini üzme kendini hiç bişey için.ilk aylar tutunma evresi diye hassas oluyodur.ayakta da çok kalmabenim de adet gecikti üç dört gün.kasık ağrım var leke geliyo hep ama test negatif.barut gibi dolaşıyorum

Bizimde aynısının evciliksiz olanından olacak napalım
Yıldönümümüzde 3 ay bitmiş oluyor. O zaman bir umut

Zaten 1 tane yapan fotografci var. Onun da instagramdan paylastiklariyla dukkanda gosterdiklerinin alakasi yok Dukkandakiler bildigin fotosop
Başka bir şehire gitme imkanınız yok mu. Çevre iller falan..
En olmadı konsept kurup siz kendiniz çekin.

Allah Allah
Kan testi mi yaptın idrar testi mi malim?

Kizlar yine bana hüsran
Yine bana hasret var çocuk resmen bükülmüş uyuyor
Gorunmedi
İnatçı çıktı seninki, ayrintiliya bir şey kalmamış canım, 2-3 hafta sonra ayrintilida belli olur
Bence çok iyi gitmişsin mehlikam.
Kız kardeşim ilk gebeliğin de 30 kg aldı. İncecik kızdı 90 küsür ile doğum yaptı. Bidaha da veremedi. 8 kg büyük bir başarı.
Hedefim 8-10 kiloydu şimdiden hedefe ulaştım
Saklıyorsa kız diyorlar canım Genelde öyle oluyor erkekler daha çabuk belli oluyormuş
@ByNkoaLa erkekler pipilerini göstermeye meraklı
bu cocuk %8347 kız
Yaa şuan ki ruhsal çöküntünü tahmin edebiliyorum ama ben şuan gülüyorum nedense
güliiii bu çok nazlıııı kesin kızz ya
Ben de öyle düşünüyordum,tam gostermeyince hep kız dedik herkese ama 22 haftalıkken ayrintilida erkek olduğu ortaya çıktı,
Bizimki de aynı canım,13 yılık evliyiz ve hala eşim giyinip suslenmemi ister, her atraksiyon öncesi giyinirim bir seyler

Olsun be mehlikam ne olacak. Zaten kalmış hepi topu 2 ayın Allahın izniyle.
Çoğu doğumda geri kalanları da emzirirken gidecek zaten

Olsun be mehlikam ne olacak. Zaten kalmış hepi topu 2 ayın Allahın izniyle.
Çoğu doğumda geri kalanları da emzirirken gidecek zaten ❤
İlk iki hamileliğimde de 14-15 kilo almıştim iki ayda hepsi gitmişti, bunda başta almayıp almayıp sonra hızla almak zoruma giden, bugün sağlık ocağına gitmiştim hem kan verdim hem tetenoz aşısı oldum, hemşire çok kilo almışsın dedi,
İlk gittiğimde de 8-12 kilonun üstü fazla demişti,
Neyse artık, doğumdan sonra veririm inşaallah

Geldim kuzum ... benim teori bebegn.ilk gorundugu usg ye gore tutuyordu cnm ilk usg ye gore erkek demistim sana buna gore kiz gorunuyor ama bilemedim ... cok sevindim bebegni gormene kalbni fuymana zaten hic kotu hissetmedim ben sadece sende iyi hisset emin ol diye doktora gitmeni istemistim .

Ben misafirlerm vardi gittiler yorgnm biraz dolu dolu guzel bi gundu ama kalbm esime kirik ondan canim skkn

Dogum sonrasi verirsin cnm uykusux geceler bebekle ugras et derken bol su icebilir birde emzirirseniz tamamdir ... ben gobekli olmama ragmen hamilelikte 5 bucuk kg almistim sonrasinda da 11 kg verdim bebegm.cok huysuzdu ama ... kiloyu abartmamak sekilde cok takmayin yaa iyi olun gerisi bos

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…