- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.321
Ooo sizi gidi siziDoktor yasak dediyse yasak kuzumyasak kalkana kadar sabret
Bende yılbaşında kardan woman olcam
önce yemeğe gidicez sonra evde evcilik oynarız
İnşallahhhh elhanım..Çok geçmiş olsun canım. Sigorta işini de çok fazla kafaya takma . Stres yapıyor o da. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Huzurlu saatler hep seninle olsun.
Ben iyiyim. 2 Ocakta sınavım başlıyor dönem dönem bitti gibi geliyor.
Bencede kuzum..Gitme kuzum güzel güzel dinlen oh mis
Valla adetim bugün tam anlamıyla bitti abdest alcam daha yeni başlayacak çalışmalarama bu ay saldım Cicim test falanda yapmıycam ovulasyon bilmem ne bakalım bide böyle deniycem
Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum bromm, gebeliğinde bir problem yok sonuç olarak. Umarım böyle devam eder, kafa dağıtırsınız iyi gelir size de balımOoo sizi gidi sizi
Biz yılbaşını evde geçiririz muhtemelen. İnşallah sömestrda tatile gitme planımız var evlilik yıldönümü sebebiyle.
Tabiki bu durumum engel teşkil etmezse
Zaten 1 tane yapan fotografci var. Onun da instagramdan paylastiklariyla dukkanda gosterdiklerinin alakasi yokE neden yapamadınız? Bulunduğunuz şehirde içine sinen mi yok
Geçmiş olsun çiçim yorma kendini üzme kendini hiç bişey için.ilk aylar tutunma evresi diye hassas oluyodur.ayakta da çok kalmaKertenkelelerimmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
Cici Bebe gayet iyiymiş. Kesede ve çevresinde kanama yok. Kalbini de duyduk, yiyem onun kalbini
Benim kanama gelen akşamın sabahında tansiyonum yükselmişti. Ya tansiyona bağlıdır ya da doku kanamasıdır dedi.
2 gün raporluyum önümüzdeki hafta da duruma göre uzatırız dedi.
Dinlenmem ve stres yapmamam lazımmış çünkü ben stres yaptıkça rahim de bir kas olduğu için kasılıyormuş.
36 terminatör ile mümkün olmayan istekler ama bakacağız bakalım
2 hafta progestan kullanıcam.
Doktor ilişki yasak dedi. Sanki çok münasebet vardı da bilmiyor ki dramımıGeçen tenhada kıstıracağım dediğim bile yalan oldu. Bide dün geyşam demesin mi iyi ki yapmamışız yoksa kendimi suçlu hissederdim.
Bidaha da 9 ay dokunmaz bu adam bana. Neyse olsun napalım
Bu arada sigorta hala muallakta. Gerçekten sinirimi çok bozuyorlar. Genel merkezin ve sigortacının siz bekleme süresini doldurmuşsunuz sorun çıkmaması lazım demelerine rağmen sistem beni poliçe dışı bırakıyor. Dava açmaya kadar gidecek gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2564506
C Cay6 yine tahmin bekliyorum balım. Karından usg.
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
Sizler nasılsınız kuzular ♥
Bizimde aynısının evciliksiz olanından olacak napalımHerhangi bir sorun olacağını sanmıyorum bromm, gebeliğinde bir problem yok sonuç olarak. Umarım böyle devam eder, kafa dağıtırsınız iyi gelir size de balımolabildiğince dikkat etmeye çalış kendine.
Bizde evdeyiz yılbaşın da ya öyle eğlence vs bir program yok.
Sadece yemek yiyeceğiz dışarda maksat muhabbet olsun, yemek yiyip evimize döneriz dedik.
Mısırımızı çayımızı kahvemizi alıp netflix e takılacağız
sonrasın da da bakıcaz bir şeyler
Başka bir şehire gitme imkanınız yok mu. Çevre iller falan..Zaten 1 tane yapan fotografci var. Onun da instagramdan paylastiklariyla dukkanda gosterdiklerinin alakasi yokDukkandakiler bildigin fotosop
Allah AllahGeçmiş olsun çiçim yorma kendini üzme kendini hiç bişey için.ilk aylar tutunma evresi diye hassas oluyodur.ayakta da çok kalmabenim de adet gecikti üç dört gün.kasık ağrım var leke geliyo hep ama test negatif.barut gibi dolaşıyorum
Gerçekten miiiKizlar yine bana hüsran
Yine bana hasret var çocuk resmen bükülmüş uyuyor
Gorunmedi
İnatçı çıktı seninki, ayrintiliya bir şey kalmamış canım, 2-3 hafta sonra ayrintilida belli olurKizlar yine bana hüsran
Gorunmedi
Hedefim 8-10 kiloydu şimdiden hedefe ulaştımBence çok iyi gitmişsin mehlikam.
Kız kardeşim ilk gebeliğin de 30 kg aldı. İncecik kızdı 90 küsür ile doğum yaptı. Bidaha da veremedi. 8 kg büyük bir başarı.
Saklıyorsa kız diyorlar canım Genelde öyle oluyor erkekler daha çabuk belli oluyormuş
Ben de öyle düşünüyordum,tam gostermeyince hep kız dedik herkese ama 22 haftalıkken ayrintilida erkek olduğu ortaya çıktı,Yaa şuan ki ruhsal çöküntünü tahmin edebiliyorumama ben şuan gülüyorum nedense
güliiii bu çok nazlııııkesin kızz ya
Bizimki de aynı canım,13 yılık evliyiz ve hala eşim giyinip suslenmemi ister, her atraksiyon öncesi giyinirim bir seylerhahahahahahaaltı lazım he
ya evet olay tabi ki o ama benim minnoş meraklıdıro kıyafetlerle önce bi 10-15 dk ön sevişgenlik yapıp sonra icraata geçiyoruz güzel oluyor heyecan atraksiyon hepsi bir arada
gülmeyin ama yılbaşı kıyafeti bile aldım hahahahaahhahahaah
Olsun be mehlikam ne olacak. Zaten kalmış hepi topu 2 ayın Allahın izniyle.İnatçı çıktı seninki, ayrintiliya bir şey kalmamış canım, 2-3 hafta sonra ayrintilida belli olur
Hedefim 8-10 kiloydu şimdiden hedefe ulaştım
Ben de öyle düşünüyordum,tam gostermeyince hep kız dedik herkese ama 22 haftalıkken ayrintilida erkek olduğu ortaya çıktı,
Bizimki de aynı canım,13 yılık evliyiz ve hala eşim giyinip suslenmemi ister, her atraksiyon öncesi giyinirim bir seyler
İlk iki hamileliğimde de 14-15 kilo almıştim iki ayda hepsi gitmişti, bunda başta almayıp almayıp sonra hızla almak zoruma giden, bugün sağlık ocağına gitmiştim hem kan verdim hem tetenoz aşısı oldum, hemşire çok kilo almışsın dedi,Olsun be mehlikam ne olacak. Zaten kalmış hepi topu 2 ayın Allahın izniyle.
Çoğu doğumda geri kalanları da emzirirken gidecek zaten ❤
Geldim kuzum ... benim teori bebegn.ilk gorundugu usg ye gore tutuyordu cnm ilk usg ye gore erkek demistim sana buna gore kiz gorunuyor ama bilemedim ... cok sevindim bebegni gormene kalbni fuymana zaten hic kotu hissetmedim ben sadece sende iyi hisset emin ol diye doktora gitmeni istemistim .
Dogum sonrasi verirsin cnm uykusux geceler bebekle ugras et derken bol su icebilir birde emzirirseniz tamamdir ... ben gobekli olmama ragmen hamilelikte 5 bucuk kg almistim sonrasinda da 11 kg verdim bebegm.cok huysuzdu ama ... kiloyu abartmamak sekilde cok takmayin yaa iyi olun gerisi bosİlk iki hamileliğimde de 14-15 kilo almıştim iki ayda hepsi gitmişti, bunda başta almayıp almayıp sonra hızla almak zoruma giden, bugün sağlık ocağına gitmiştim hem kan verdim hem tetenoz aşısı oldum, hemşire çok kilo almışsın dedi,
İlk gittiğimde de 8-12 kilonun üstü fazla demişti,
Neyse artık, doğumdan sonra veririm inşaallah
İdrar kuzum.ama gebelik ihtimali yok.herifle iki kere falan oldu bu ay sadece.benim kist gene hortladı kesinAllah Allah
Kan testi mi yaptın idrar testi mi malim?
Oha dicemm artk yaa nasjl yaptiniz bu cocugu kiz sizKizlar yine bana hüsran
Gorunmedi
Canim ayrintilida net soyluyorlar gorunmemesi imkansiz sanki.hc duymadim ayrintilida gorubmeyenjÇökük durumdayım heveslenip ayrıntılı da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?