Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemşirelerin şu gıcık gıcık konuşmaları yok mu
Verirsin tabiki yavrum ya ne olacak..
Önemli olan sağlıkla al kucağına da kilo derdin olsun boşver..

Demin yüzük falı yaptım kendime kız çıktı
Ama ilk ultrasona göre diğer tarafta bende farkettim..
Eşinle ne oldu hayır olsun

İdrar kuzum.ama gebelik ihtimali yok.herifle iki kere falan oldu bu ay sadece.benim kist gene hortladı kesin
Tutacağı varsa 1 kereden de tutar malim. Hiç silik falanda mı çizgi çıkmadı test bozuk olmasın.
Ne kisti vardı sende?

Ay öyle tabi kuzum ama o günler çok yüksek ihtimalli günler ya o şekilde kalanda çok kişi var, tabi böyle takip edince de çok stres oluyorsun ve o da etkiliyor, işin birde olacağı varsa olur boyutu var tabi ne yaparsan yap zamanı gelince olcak zaten

Yavrumm 2 güne 1 ilişki dene sen diğer adet gününe kadar zaten yumurtlamayı yakalarsın yapmadığın gün yakalamasan önceki veya sonraki gün denk gelecek, illaki gelecek yani :)
gerisi takdir ilahii

Yavrumm 2 güne 1 ilişki dene sen diğer adet gününe kadar zaten yumurtlamayı yakalarsın yapmadığın gün yakalamasan önceki veya sonraki gün denk gelecek, illaki gelecek yani :)
gerisi takdir ilahii
Aşgim hep öyle yapıyorum 3 aydır, gün aşırı yumurtlama günleride sık ilişki ama olmuyor işte ay zaten bu ay belki denemem bile patilim iş durumum belli değil,belki şehiri komple terkedip gitcez taşıncaz falan vs. O yüzden hiç düşünmeyeceğim 2-3 ay ara verebiliriz

Ne güzel ya 5,5 kilo,ilk defa bir hamileliğimde az kilo alayım dedim o da olmadı, dediğiniz gibi önemli olan bebeğimin ve benim bu süreci sağlıklı atlatmamiz,kilo gelir geçer inşaallah,
Teşekkürler B Brunello Cicinelli C Cay6

Babam aradı, lehmacunnn yapmış yemeğe çağırıyorrr
2 taneee banaaaaa 2 taneeee yeşil merciii yeee 1 tane de gece uyumadan 5 tane
Cok tatlisin yaaa soylemeden edemeyecegim canim pozitif enerjini seviyorum biraz bana da gonder

Babam aradı, lehmacunnn yapmış yemeğe çağırıyorrr
2 taneee banaaaaa 2 taneeee yeşil merciii yeee 1 tane de gece uyumadan 5 tane
Ben açım bugün ya
Dün sarma sardım. Tüm gündür sarma yiyorum kusucam artık.
Evde birşey de kalmamış, patates almıştık 1 çuval ne ara bitmiş anlamadım.
2 lahmacun benim için 2 lahmacun da sarı merci için ye bari
Ay canım mı istedi ne

Oyy gözünüz aydın cicim rahat bı oh çekebiliriz topikce şükür senin 2 Gr yavru kuşun bi kac gün korkuttu bizi ama sevindim bisey çıkmamasına,inşallah daha güzel güzel ilerleyecek gebeliğin hayırla
K Kendinisevenbirii libişlimmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice uzun seneler diliyorum tatlı kertenkelem
24 e üzülüyorsun ben ne yapayım 27 ye az kaldı
Teşekkür ederim cicim amin inşallah canım
Eşim dedi şöyle güzel güzel şeyler alsan diye 3-5 parça aldım bende
Teşekkürler poğaça yanaklım
Azcik cicinin geysasi da senin ki gibi relax olsa hayat ne güzel olacak onlara da
K Kendinisevenbirii canım düğüm günün mu bugün düğüm günün kutlu olsun nice nice senelere inşaallah seneye bebeğinle kutlarsiniz
Aynen nihalim bugün doğum günüm teşekkür ederim canım amin inşallah
Ayyy ben onu reklam filan saniyodum kiz
Ahahah aynen bende öyle saniyodum valla
Kizlar yine bana hüsran
Yine bana hasret var çocuk resmen bükülmüş uyuyor
Gorunmedi
Ayy bı an erkek sandım Ross bana noluyosa yüreğime inecekti asfhjkb hayırlısı olsun edepli ve bı o kadar da inat yavrucun olacak
Ohaa kizz kasap durup durup 12den mi vurdu yoksa

Canim ben 17 hafta mide bulantisiyla hic yiyemedim ama sonrasinda istahm bi acildiki geceleri bile ekmek arasi yapar yer oldum esim cok guluyordu ama nasil kilo alamadim bilmiyorm cnku kiloya cok elverisli bunyem var gobege ozellkle ... oyuzden cok kilo alirsam ozaman yapcam 2.bebegi yani ozellikle kilo almiyim demedim yani hamileyken de mi dusunucez birak salla ... ama emzirirken oyle su icerdmkj anlatamam bebek emerken ben ustten su icerdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…