- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.341
Ben hep diyorumya sana nasil bekliceniz siz bu cocgn dpgmasni diyeBen çatlarım. Allah biliyor ya kendimi yerim, beklemekten zaten nefret ediyorum
Hemşirelerin şu gıcık gıcık konuşmaları yok muİlk iki hamileliğimde de 14-15 kilo almıştim iki ayda hepsi gitmişti, bunda başta almayıp almayıp sonra hızla almak zoruma giden, bugün sağlık ocağına gitmiştim hem kan verdim hem tetenoz aşısı oldum, hemşire çok kilo almışsın dedi,
İlk gittiğimde de 8-12 kilonun üstü fazla demişti,
Neyse artık, doğumdan sonra veririm inşaallah
Demin yüzük falı yaptım kendime kız çıktıGeldim kuzum ... benim teori bebegn.ilk gorundugu usg ye gore tutuyordu cnm ilk usg ye gore erkek demistim sana buna gore kiz gorunuyor ama bilemedim ... cok sevindim bebegni gormene kalbni fuymana zaten hic kotu hissetmedim ben sadece sende iyi hisset emin ol diye doktora gitmeni istemistim .
Ben misafirlerm vardi gittiler yorgnm biraz dolu dolu guzel bi gundu ama kalbm esime kirik ondan canim skkn
Tutacağı varsa 1 kereden de tutar malim. Hiç silik falanda mı çizgi çıkmadı test bozuk olmasın.İdrar kuzum.ama gebelik ihtimali yok.herifle iki kere falan oldu bu ay sadece.benim kist gene hortladı kesin
Ay öyle tabi kuzum ama o günler çok yüksek ihtimalli günler ya o şekilde kalanda çok kişi var, tabi böyle takip edince de çok stres oluyorsun ve o da etkiliyor, işin birde olacağı varsa olur boyutu var tabi ne yaparsan yap zamanı gelince olcak zatenBüşümmm benim doktorum hep der kiii :)
ovulasyon falan hikaye.. hamile kalmak isteyen her kadın, adet bitiminden itibaren diğer adet günü gelene kadar 2 güne 1 ilişki yapmalı :)
mesela bugün bitti abdest aldın gece ilişki sonra ctesi bidaha pazartesi bida gibi gibi :) :)
KesinlikleBen hep diyorumya sana nasil bekliceniz siz bu cocgn dpgmasni diye
Yavrumm 2 güne 1 ilişki dene sen diğer adet gününe kadar zaten yumurtlamayı yakalarsın yapmadığın gün yakalamasan önceki veya sonraki gün denk gelecek, illaki gelecek yani :)Ay öyle tabi kuzum ama o günler çok yüksek ihtimalli günler ya o şekilde kalanda çok kişi var, tabi böyle takip edince de çok stres oluyorsun ve o da etkiliyor, işin birde olacağı varsa olur boyutu var tabi ne yaparsan yap zamanı gelince olcak zaten
Aşgim hep öyle yapıyorum 3 aydır, gün aşırı yumurtlama günleride sık ilişki ama olmuyor işteYavrumm 2 güne 1 ilişki dene sen diğer adet gününe kadar zaten yumurtlamayı yakalarsın yapmadığın gün yakalamasan önceki veya sonraki gün denk gelecek, illaki gelecek yani :)
gerisi takdir ilahii
Ne güzel ya 5,5 kilo,ilk defa bir hamileliğimde az kilo alayım dedim o da olmadı, dediğiniz gibi önemli olan bebeğimin ve benim bu süreci sağlıklı atlatmamiz,kilo gelir geçer inşaallah,Dogum sonrasi verirsin cnm uykusux geceler bebekle ugras et derken bol su icebilir birde emzirirseniz tamamdir ... ben gobekli olmama ragmen hamilelikte 5 bucuk kg almistim sonrasinda da 11 kg verdim bebegm.cok huysuzdu ama ... kiloyu abartmamak sekilde cok takmayin yaa iyi olun gerisi bos
Cok tatlisin yaaa soylemeden edemeyecegim canim pozitif enerjini seviyorum biraz bana da gonderBabam aradı, lehmacunnn yapmış yemeğe çağırıyorrr
2 taneee banaaaaa 2 taneeee yeşil merciii yeee1 tane de gece uyumadan 5 tane
Ben açım bugün yaBabam aradı, lehmacunnn yapmış yemeğe çağırıyorrr
2 taneee banaaaaa 2 taneeee yeşil merciii yeee1 tane de gece uyumadan 5 tane
Cok tatlisin yaaa soylemeden edemeyecegim canim pozitif enerjini seviyorum biraz bana da gonder
Oyy gözünüz aydın cicim rahat bı oh çekebiliriz topikce şükürKertenkelelerimmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
Cici Bebe gayet iyiymiş. Kesede ve çevresinde kanama yok. Kalbini de duyduk, yiyem onun kalbini
Benim kanama gelen akşamın sabahında tansiyonum yükselmişti. Ya tansiyona bağlıdır ya da doku kanamasıdır dedi.
2 gün raporluyum önümüzdeki hafta da duruma göre uzatırız dedi.
Dinlenmem ve stres yapmamam lazımmış çünkü ben stres yaptıkça rahim de bir kas olduğu için kasılıyormuş.
36 terminatör ile mümkün olmayan istekler ama bakacağız bakalım
2 hafta progestan kullanıcam.
Doktor ilişki yasak dedi. Sanki çok münasebet vardı da bilmiyor ki dramımıGeçen tenhada kıstıracağım dediğim bile yalan oldu. Bide dün geyşam demesin mi iyi ki yapmamışız yoksa kendimi suçlu hissederdim.
Bidaha da 9 ay dokunmaz bu adam bana. Neyse olsun napalım
Bu arada sigorta hala muallakta. Gerçekten sinirimi çok bozuyorlar. Genel merkezin ve sigortacının siz bekleme süresini doldurmuşsunuz sorun çıkmaması lazım demelerine rağmen sistem beni poliçe dışı bırakıyor. Dava açmaya kadar gidecek gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2564506
C Cay6 yine tahmin bekliyorum balım. Karından usg.
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
Sizler nasılsınız kuzular ♥
Teşekkür ederim cicim amin inşallah canımK Kendinisevenbirii libişlimmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunsevdiklerinle nice uzun seneler diliyorum tatlı kertenkelem
24 e üzülüyorsun ben ne yapayım 27 ye az kaldı
Azcik cicinin geysasi da senin ki gibi relax olsa hayat ne güzel olacak onlara daEşim dedi şöyle güzel güzel şeyler alsan diye3-5 parça aldım bende
Teşekkürler poğaça yanaklım
Aynen nihalim bugün doğum günümK Kendinisevenbirii canım düğüm günün mu bugün düğüm günün kutlu olsun nice nice senelere inşaallah seneye bebeğinle kutlarsiniz
Ahahah aynen bende öyle saniyodum vallaAyyy ben onu reklam filan saniyodum kiz
Ayy bı an erkek sandım Ross bana noluyosa yüreğime inecekti asfhjkbKizlar yine bana hüsran
Yine bana hasret var çocuk resmen bükülmüş uyuyor
Gorunmedi
Ohaa kizz kasap durup durup 12den mi vurdu yoksaGeçmiş olsun çiçim yorma kendini üzme kendini hiç bişey için.ilk aylar tutunma evresi diye hassas oluyodur.ayakta da çok kalmabenim de adet gecikti üç dört gün.kasık ağrım var leke geliyo hep ama test negatif.barut gibi dolaşıyorum
Canim ben 17 hafta mide bulantisiyla hic yiyemedim ama sonrasinda istahm bi acildiki geceleri bile ekmek arasi yapar yer oldum esim cok guluyordu ama nasil kilo alamadim bilmiyorm cnku kiloya cok elverisli bunyem var gobege ozellkle ... oyuzden cok kilo alirsam ozaman yapcam 2.bebegiNe güzel ya 5,5 kilo,ilk defa bir hamileliğimde az kilo alayım dedim o da olmadı, dediğiniz gibi önemli olan bebeğimin ve benim bu süreci sağlıklı atlatmamiz,kilo gelir geçer inşaallah,
Teşekkürler B Brunello Cicinelli C Cay6
Olmasın yengeç olmasın ben o oldum merci olmasınKesinlikle
Erken de doğuramam yoksa yengeç olur.
9 ay tam beklemek zorundayım
BenBeklemek
Haklisinda keske takmayabilsem
Hayat negatif olmak içinnn ve kafaya takmak için çok kısa be çayımm
ye iç eğlen coşşş
İkinci sınavlar tatlım. Çocukların ama stres yapıyor işte. Onlara uygun soru araştır bul, diğer zumreyle uyum sağlamaya çalış derken yorucu bir süreç...onun endişesi var...İnşallahhhh elhanım..
Ne sınavı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?